Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-05-08, 03:16
Το avatar του χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης
Ελευθέριος Παλιγγίνης Ο χρήστης Ελευθέριος Παλιγγίνης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΓΑΙΑ/ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΣ/ΑΘΗΝΑΙ
Προεπιλογή

Η Λογική πρέπει να είναι ένα με την Αγάπη ώστε να προκύπτει πάντοτε θετικό αποτέλεσμα. Κάθε μία από αυτές τις δύο μόνη της, κάνει κακό.

Η Λογική χωρίς Αγάπη προς τους άλλους, οδηγεί σε εγωισμό βλαπτικό για το σύνολο. Κακία.

Ενώ η Αγάπη χωρίς Λογική, πολλές φορές οδηγεί σε ενέργειες φαινομενικά -ή και προσωρινά πραγματικά- θετικές, που όμως οδηγούν σε αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα μπορούσαν να προβλεφθούν συμπερασματικά και να αποφευχθούν.

Απαιτείται λοιπόν συνεργασία Λ και Α.
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

http://www.facebook.com/lpaliginis

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 28-05-08 στις 03:20
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-08, 09:51
Το avatar του χρήστη leo morpheus
leo morpheus Ο χρήστης leo morpheus δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ελευθέριος Παλιγγίνης
Η Λογική πρέπει να είναι ένα με την Αγάπη ώστε να προκύπτει πάντοτε θετικό αποτέλεσμα. Κάθε μία από αυτές τις δύο μόνη της, κάνει κακό.

Η Λογική χωρίς Αγάπη προς τους άλλους, οδηγεί σε εγωισμό βλαπτικό για το σύνολο. Κακία.

Ενώ η Αγάπη χωρίς Λογική, πολλές φορές οδηγεί σε ενέργειες φαινομενικά -ή και προσωρινά πραγματικά- θετικές, που όμως οδηγούν σε αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα μπορούσαν να προβλεφθούν συμπερασματικά και να αποφευχθούν.

Απαιτείται λοιπόν συνεργασία Λ και Α.

Εχεις απολυτο δικιο τελικα φιλε μου...!

Βεβαια το κακο που μπορει να κανει η στειρα λογικη,δεν μπορει να το κανει μια παραλογη αγαπη...απλα γιατι ειναι ΑΓΑΠΗ και αυτο τα δικαιολογει ολα...Η ιδια η ουσια της δικαιολογει ΠΛΗΡΩΣ τις τυχον ανοητες οι απερισκεπτες πραξεις μας...
Παλιά 30-07-08, 08:58
Elise Carrington Ο χρήστης Elise Carrington δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Καλημερα σε ολους!

Θα ηθελα να ρωτησω οσα ατομα νιωθουν Indigo/Crystal/Rainbow ενεργειες, σας συμβαινει να νιωθετε οτι θα γινει σεισμος μια δυο μερες πριν γινει ενας σεισμος; Προσωπικα, μου συνεβαινε απο μικρη... Τα τελευταια χρονια, αντι απλα να νιωθω οτι θα γινει σεισμος, κουνιεμαι κιολας... ειτε ωρες ειτε μια δυο μερες πριν ενα σεισμο... και αναπηδαω συνηθως λεγοντας στον εαυτο μου "σεισμος!". Υστερα συνειδητοποιω οτι εκεινη τη στιγμη δεν εχει γινει αλλα σχεδον παντα οταν συμβαινει αυτο λιγο αργοτερα ακουω/διαβαζω οτι εγινε ενας μεγαλος σεισμος... η σχετικα μεγαλος... Μου συνεβη παλι προχθες... και τωρα μολις διαβασα οτι εγινε ενας στο Λος Αντζελες χθες και σημερα στην Κεφαλλονια...

Και κατι αλλο, θα ενδιαφεροταν κανεις να οργανωσουμε μια Indigo/Ψrystal/Rainbow συναντηση; Εννοειται οτι θα μπορουσαν να ερθουν οχι μονο οσα ατομα νιωθουν τετειες ενεργειες αλλα και οσοι ενδιαφερονται να συζητησουν το φαινομενο.

Μπορειτε να μου απαντησετε ειτε εδω ειτε σε προσωπικο μυνημα.

Ευχαριστω!

"I daresay you haven't had much practice," said the Queen. "When I was your age, I always did it for half-an-hour a day. Why sometimes I believed as many as six impossible things before breakfast!"

-------------------------------------------

www.calliope-iris.net

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elise Carrington : 30-07-08 στις 09:00
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-08, 13:46
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κρητικιστάν
Προεπιλογή

Elise

Αυτό το να νομίζεις ότι γίνεται σεισμός συμβαίνει και σε μένα. Το παράξενο είναι ότι τον τελευταίο καιρό είναι πιο συχνό το φαινόμενο. Το ένοιωσα επίσης χθές ή προχθές.

Δεν έχω ασχοληθεί νε τα ίντιγκο ή τα κρύσταλλα, Δεν το φαντάστηκα ποτέ ότι μπορεί να έχει σχέση με κάποια ενέργεια.

Απο την άλλη σεισμοί συμβαίνουν συνεχώς - η σεισμική ενέργεια δίνει καθημερινά το παρόν στον πλανήτη.

Προσωπικά φαντάστηκα ότι έχει σχέση με την λειτουργία του λαβύρινθου του αυτιού. Ίσως κάποια μικρή απόκλιση απο την σταθερή λειτουργία του προκαλεί την αίσθηση σεισμού. Άνθρωποι με πρόβλημα λαβύρινθου έχουν τέτοιες αισθήσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-08, 01:00
Senior Member

Προεπιλογή

Χμμμ... απ' οσο γνωριζω δεν εχω τετοιο προβλημα με τα αυτια μου... τα ειχα εξετασει περυσι τελευταια φορα...

Ναι, σεισμοι συμβαινουν συνεχως, απλα καποιοι ειναι μεγαλυτερου μεγεθους/εντασεως και μοιραια μαθαινουμε οτι εγιναν μεσω των ΜΜΕ... και για καποιο λογο πριν απο αυτους τους σεισμους τους "γνωστους" μου συμβαινει αυτο το φαινομενο που περιεγραψα παραπανω...

Παράθεση:
Δεν έχω ασχοληθεί με τα ίντιγκο ή τα κρύσταλλα
Κρυσταλλα;; LOL! Πολυ μ'αρεσε αυτο... απο εδω και περα, θα το καθιερωσω οταν με ρωταει κανεις... "Ε, ναι, η αληθεια ειναι οτι νιωθω ολιγον κρυσταλλο!"

-----------------------------------------------

Να ρωτησω και κατι αλλο... οσοι απο εσας νιωθετε οτι ειστε indigo κλπ, εχετε παρατηρησει στον εαυτο σας καποια μειωση της ορεξης τους τελευταιους μηνες και μια σχετικη αδιαφορια για το φαγητο; Μου συμβαινει εδω και καμποσο καιρο και αναρωτιεμαι.. εννοειται οτι μπορει να ειναι ασχετο με το ολο θεμα... αλλα σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να ρωτησω και τους υπολοιπους...

"I daresay you haven't had much practice," said the Queen. "When I was your age, I always did it for half-an-hour a day. Why sometimes I believed as many as six impossible things before breakfast!"

www.calliope-iris.net
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-08, 16:20
Το avatar του χρήστη bahamut
bahamut Ο χρήστης bahamut δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

οταν λες οτι νιωθεις indigo τι ακριβως εννοεις?με ποια κριτηρια κατατασσεις δηλαδη τον εαυτο σου σε αυτη την ομαδα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-08, 00:50
Το avatar του χρήστη Παν
Παν Ο χρήστης Παν δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Προβληματιστηκα λιγο και το εψαξα..
Στατιστικα μονο για το 2008 μεχρι τωρα εχουν γινει 113 μεγαλοι σεισμοι (δηλ. απο 6 ως 10 βαθμους τις κλιμακας ριχτερ) παγκοσμιως (αφου πιανεις μεχρι και Λ.Α.)...
Δηλαδη απο τις 210 περιπου μερες που διανυσαμε μεχρι τωρα, ποσες φορες την ενιωσες την προ-δονηση...
Αν το παθαινεις μια στις δυο μερες μηπως ειναι κατι αλλο, να το κοιταξεις... Αν το εχεις παθει καμια δεκαρια φορες μηπως ειναι απλα μια συμπτωση?

Πηγη: http://neic.usgs.gov/neis/eqlists/eqstats.html
But all these in their pregnant causes mixed
Confusedly, and which thus must ever fight,
Unless the almighty maker them ordain
His dark materials to create more worlds,
Into this wild abyss the wary fiend
Stood on the brink of hell and looked a while,
Pondering his voyage…
book 2 - 910
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-08, 06:58
Senior Member

Προεπιλογή

113 σεισμοι πανω απο 6.0... προφανως πολλοι απο αυτους θα εγιναν σε θαλασσιο χωρο οποτε δεν υπηρξαν ζημιες και γι αυτο δεν ακουστηκαν στα ΜΜΕ...

Οχι, δεν μου συμβαινει καθε 2-3 μερες- αν και καμια φορα μπορει να το νιωθω καμποσες μερες στη σειρα. Και οχι, δεν μου εχει συμβει καμια δεκαρια φορες ολες και ολες.

Σε οτι αφορα το Λος Αντζελες και την καποια ειρωνια που διεκρινα στο post σου σχετικα με αυτο... εννοειται οτι αν εισαι ευαισθητος μπορει να συντονιζεσαι σε διαφορα επιπεδα με συμβαντα που εκτυλισσονται σε μακρινους τοπους... για να μην πω και χρονους...

-------------

@bahamut

Δυστυχως, δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να αρχισω μια συζητηση για το ολο θεμα ξανα, δεν εχω το χρονο και ουτε τη διαθεση για να ειμαι ειλικρινης. Πριν το παραξηγησεις αυτο το τελευταιο, να σου πω οτι οταν μπηκα στον κοπο να το συζητησω σε αυτο το φορουμ και συγκεκριμενα σε αυτο το thread υπηρξαν πολλα ανοητα σχολια απο μερικους. Ο καθενας βεβαια εχει το δικαιωμα να πιστευει και να μιλαει ελευθερα. Η να μη μιλαει, αναλογως. Εγω λοιπον, δινω στον εαυτο μου το δικαιωμα να μη μιλαω πια για το θεμα εκτενως σε αυτο το φορουμ. Η ερωτηση μου για τους σεισμους ηταν συγκεκριμενη και αν προσεξες την απευθυνα σε ατομα που για τον οπoιοδηποτε λογο- τον οποιο δεν διατιθεμαι να εξετασω αυτη τη στιγμη- νιωθουν Indigo/Crystal/Rainbow.

www.calliope-iris.net

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elise Carrington : 01-08-08 στις 07:01
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-08, 10:41
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κρητικιστάν
Προεπιλογή

Elise δεν νομίζω να υπάρχει ειρωνία ίσως μόνο στο μυαλό σου. Αν όμως νοιώθεις έτσι μην τα ρίχνεις στους άλλους.

Εμένα ο πατέρας μου έχει λαβύρινθο και έχω σκεφτεί ότι ίσως συμβαίνει αυτό σε εμένα. Σου είπα δεν έχω ασχοληθεί με το τι είναι οι ενεργειες που αναφέρεις όμως έχω όμοιες εμπειρίες.

Όταν λέω ότι αυτό μπορεί να είναι μια μικρή απόκλιση στην λειτουργία του λαβύρινθου δεν έννοώ πως χρειάζεσαι γιατρό ή έχεις κάποια βλάβη. Μπορεί να είσαι ικανή να συντονίζεις κάποια αίσθηση που σχετίζεται και με τον Λαβύρινθο.

Θα ήθελα να αναπτύξεις το θέμα έτσι ώστε να βοηθήσεις και εμάς να καταλάβουμε καλύτερα μιας και το έχεις ψάξει το θέμα. Πρέπει όμως να ξέρεις και τι έχουν στο μυαλό τους οι υπόλοιποι που ξέρουν λιγότερα ή φαντάστηκαν κάτι άλλο. Να μήν το πουν;

Δεν υπάρχει ύφος ειρωνίας από εμένα τουλάχιστον. Με ενδιαφέρει το θέμα από κάποιον που νοιώθει να σχετίζεται με τα ίντιγκο και τα Κρύσταλλα (σόρυ στην παρέα μου έτσι τα λέμε).

Συνέχισε χωρίς να υποπτεύεσαι τους άλλους άσχημα. Και αν γίνεται όπως νοιώθεις πες ότι αυτοί ξέρουν λιγότερα. Μίλα λοιπόν και μη σε νοιάζει για τους άλλου. Είπσης, το ότι επαναλαμβανόμαστε είναι αρχή σε ένα φόρουμ...

Για το θέμα της όρεξης άφησα την απάντηση μου στην Νηστεία και Ψυχή γιατί ένοιωσα την παρεξήγηση σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-08, 13:18
~*WiLdChILD*~ Ο χρήστης ~*WiLdChILD*~ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

xmm..oσων αφορα τα πιαδια ιντιγκο,αυτα δεν πρεπει να ειναι γεννημενα το '83???

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:44.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.