![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι οτι θα είδατε τη σημερινή εκπομπή (2-12-05) "Οι πύλες του ανεξήγητου" του Χαρδαβέλλα σχετικά με το ζήτημα. Δεν μπορώ να πω οτι βρέθηκε, βέβαια, κάποια σπουδαία άκρη.
Εγώ ανήκω στην περίφημη ομάδα των παιδιών του '83. Πήγαινα στο Λύκειο Κηφισιάς Αττικής όταν συμπλήρωσα κι εγώ το ερωτηματολόγιο και μου έκαναν και εξετάσεις ένα χρόνο αργότερα, των οποίων τα αποτελέσματα δεν παρέλαβα ποτέ, όπως μας είχαν πει. Μετανιώνω απλά που όταν μπορούσα εγώ και οι γονείς μου δεν το ψάξαμε περισσότερο, γιατί τώρα είναι δύσκολο να βρεθούν στοιχεία των διαδικασιών της έρευνας αυτής. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο του 1983 λοιπόν;
Είδες το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στη σελίδα; Κάτι τέτοιο συμπλήρωσες και εσύ; Έκανες ιατρικές εξετάσεις, ένα χρόνο μετά, με ποιανού τη προτροπή; Κ γιατί δεν τις είδες ποτέ; Που τις έκανες; Δεν αναρωτήθηκες γιατί δεν τις είδες; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου εκ των προτέρων...
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι και εγώ ένα από τα "παιδιά του 83". Θυμάμαι που στο λύκειο μας είχε δοθεί ένα ερωτηματολόγιο και το είχαμε συμπλήρώσει. Και λέω το "είχαμε" γιατί ήμασταν 2 παιδιά στο ίδιο τμήμα που είχαμε γεννηθεί τον Απρίλιο.
Μόνο που το ερωτηματολόγιο δεν το είχαμε συμπηρώσει επί τόπου αλλά το είχαμε πάρει στο σπίτι και το είχαμε επιστρέψει μετά από καμιά εβδομάδα. Αυτό γιατί πρώτον υπήρχε ένα υποσύνολο του ερωτηματολογίου που έπρεπε να το απαντήσουν οι γονείς μας και δεύτερον υπήρχαν κάποιες ερωτήσεις όπως πόση είναι η περιφέρεια της μέσης σας κλπ. οι οποίες δεν μπορούσαν να απαντηθούν επί τόπου. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ερωτήσεις μου είχαν φανεί λίγο περιέργες και πολύ προσωπικές και ίσως σε κάποιες να μην είχα απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνια. Πάντως παρόλο που είχα αναρωτηθεί γιατί είχαν διαλέξει συγκεκριμένα εμάς δεν είχα δώσει και πολύ σημασία τότε. Μου ζητήσανε να πάω να κάνω και εξετάσεις αλλά δεν πήγα. Πλέον είμαι 22 χρονών αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει κάτι το μεταφυσικό (εκτός του ότι πήρα πτυχίο σε 4 χρόνια) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν, από ο,τι βλέπω από χτες το site έχει αποκτησει πολλά καινούρια μέλη της επίμαχης περιόδου, μία από τα οποία είμαι και εγώ...
![]() Για να απαντήσω στις ερωτήσεις του χοντρού μπιζελιού, το ερωτηματολόγιο ήταν το ίδιο που δημοσιεύεται εδώ, μόνο που ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί εδώ υπάρχουν μόνο κάποια αποσμάτα και δεν υπάρχει και αυτό που προοριζόταν για τους γονείς που ήταν ακόμα πιο περίεργο. Τότε δεν είχαμε δώσει μεγάλη σημασία, όπως λέει και ο/η Anakin, αλλά πάνω στο ερωτηματολόγιο, το οποίο μας έδωσαν και στο σπίτι μέσα στο Πάσχα έγραφε οτι καλό θα ήταν να κάνουμε τις εξετάσεις. Ακούστε λοιπόν, πώς έγινε. Εγώ δεν πήγα να τις κάνω και το άφησα το θέμα. Όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο, σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ (το οποίο κι εγώ τελείωσα σε τέσσερα χρόνια... ![]() Εκεί υπήρχε μία ταμπέλα που έγραφε "Απρίλιος 83" και μας παρέπεμπε αλλού. Εγώ όπως ήμουν ψαρωμένη πρωτοετής πήγα εκεί και πριν καλά-καλά κταλάβω, άρχισε μία γιατρός να μου μετράει πίεση, ύψος, βάρος και τελικά μου πήρε και αίμα. Και όταν τη ρώτησα μου είπε οτι είναι για την έρευνα αυτή και οτι σύντομα θα έπαιρνα τα αποτελέσματα. Τίποτα όμως. Από τότε, έψαξα να τους βρω στην ίδια αίθουσα, αλλά είχαν εξαφανιστεί κι έτσι το ξέχασα μέχρι να μου το ξαναθυμλησει ο Φουράκης... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πολύ περίεργο γεγονός. Στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα (είδα πολύ λίγο) ο κ. Φουράκης είπε σε κάποια φάση ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983 έχουν διαφορρετικό βιολογικό σωματότυπο, πνευματικό, κ.τ.λ. Τι να πω, πολύ περίεργα πράματα...
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
|||
|
|||
![]()
Σταματήστε, γιατί θα την ψωνίσουμε στο τέλος!!!
Τέλος πάντων, εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω όπως μπορώ και αν βρίσκω κάτι καινούριο θα σας ενημερώνω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Συνομιλικοι μου kammia και Αnakin καλωσορισατε!
![]() Παρακολουθησα ενα μικρο μολις μερος της χθεσινης εκπομπης. Και αποδειχτηκε για αλλη μια φορα οτι το ολο ζητημα παρουσιαζει καποιο ενδιαφερον. Οχι τοσο για τα οσα υποστηριζει ο κ. Φουρακης (που οποιοσδηποτε λογικα σκεπτομενος ανθρωπος δεν μπορει να τα αποδεχτει αμασητα) αλλα περισσοτερο για την αδυναμια των υπευθυνων επισημονικων αρχων να ανταπεξεθλουν σε ορισμενα κρισιμα ερωτηματα σχετικα με τα αιτια διεξαγωγης αυτης της ερευνας. Οταν δε υπαρχουν μαρτυριες σαν και αυτη της φιλης kammia (αλλα και αλλες που εχω λαβει κατα καιρους στο e-mail της ομαδας Gateway) που αποδεικνυουν οτι ορισμενα απο τα συγκεκριμενα παιδια συνεχιζουν να ενοχλουνται, τοτε κρινω πως αξιζει κανεις να συνεχισει να διερευνα το θεμα με προσοχη και νηφαλιοτητα!
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι κι εγώ γεννημένη Απρίλιο του '83..Έμαθα προ ολίγου για την εκπομπή του Χαρδαβέλλα, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Τυχαία βρήκα μέσω αναζήτησης και το site αυτό. Είχα συμπληρώσει κι εγώ το ερωτηματολόγιο όταν πήγαινα 3η Λυκείου και επιβεβαιώνω πως αυτό που δείχνετε στις φωτό είναι αυτό που μας έδωσαν με πολύ περισσότερες ερωτήσεις αν θυμάμαι καλά. Επίσης και η μαμά μου συμπλήρωσε το αντίστοιχο για τους γονείς. Και μετά από ένα χρόνο που πέρασα στο Αριστοτέλειο (εγώ είμαι από Αθήνα), βρήκα μια ανακοίνωση για τις εν λόγω εξετάσεις. Σκέφτηκα να πάω, βλέπετε αυτό το "ενδιαφέρον" για "μας" με εξίταρε λίγο και με ιντρίγκαρε! Τελικά δεν πήγα. Ομολογώ πως το είχα ξεχάσει. Και από τότε δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες όμως αν ξέρετε κάτι παραπάνω, εντελώς από προσωπικό και εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον και με καμία συνωμοσιολογική διάθεση...!
Ευχαριστώ. ΥΓ. Κι εγώ τελείωσα τη σχολή σε 4 χρόνια...! |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παδια μην κανετε ετσι,ολοι σας εισαστε πολυ ιδιαιτερα κ μοναδικα ατομα!
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη, αλλά με τις υπάρχουσες ιατρικές τεχνολογίες είναι δυνατό να πάρουμε πληροφορίες από το έμβρυο (γενετικές) από την ηλικία κύησης των 9 - 19 εβδομάδων, με τη λήψη χοριακών λαχνών και την αμνιοπαρακέντηση και επειδή υπάρχουν πολλά τέτοια εξειδικευμένα κέντρα, αν είχαν τίποτα πονηρό στο νου τους θα μπορούσαν να το κάνουν εντελώς αθόρυβα, χωρίς να ξεσηκώσουν ολόκληρη αυτή την παραφιλολογία.
Οι ερωτήσεις, το λέω για πολλοστή φορά, δεν είναι ούτε περίεργες ούτε παράξενες, για όποιον έχει εντρυφήσει στα ψυχολογικά τεστ και οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τους ακαδημαϊκούς, που αδίκως κάποιοι τους θεωρούν "θύματα" είναι επαρκέστατες. Τώρα, για το εάν αυτά τα παιδιά έχουν διαφορετικό γονιδίωμα, δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή απάντηση. Αν δεν κάνω λάθος, ο συγκεκριμένος συγγραφές λέει σε ένα βιβλίο του ότι αποτελούν μετενσαρκώσεις αρχαίων ηρώων... τα συμπεράσματα δικά σας. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|