![]() |
|
||||
|
||||
![]()
isossssss na... mas thelei na upenthimisei kati afto to 11:11. perase sxedon enas xronos apo tote pou egrapsa edw gi aproth fora. den exei stamatisei lepto to 11111 na emfanizete mprosta m. mia fora ston agio dimitrio sthn stash tou metro eitan h megaliterh "epithesh" tou 1111. otan bgika apo to metro apenanti m htan to alo pou perimene sima gia na figei. oi portes tou htan anixtes. hpirxe 1 diafimistiko pou egrafe 11/1-15/1 alla otan eitan anixtes oi portes fenotan mono to 11/1-1. gia fantastite twra ayto na to blepete mprostasas se ola ta bagonia... kanis den 3erei ti simenei to 1111????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άλλως τε, είναι - και πολύ σωστά - και κανόνας του φόρουμ.
Takispapa Στον Ωκεανό της ανθρώπινης βλακείας, επιπλέουν ακόμη σκάφη με ΣΤΕΓΝΟΥΣ επιβάτες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης Παπαδόπουλος : 11-03-08 στις 23:05 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τέλος πάντων έχει δίκιο ο φίλτατος.. Τα greeklish δεν είναι για αυτό το site, υπάρχει όμως αυτό Εδω στο οποίο θα μετατρέπεις τα greeklish σε ελληνικά.. παρεμπιπτόντως το φαινόμενο που έχεις λέγεται συχρονικοτητα..
|
||||
|
||||
![]()
χεχε οκ. το εχς σινιθισει απο τα games που παιζω. το link που μου εδοσεσ δεν λιτουργει. λες να ειμαι σινχρονισμενος σινεχια??? :P
|
|
||||
|
||||
![]()
....ωραια δεν ειμαι ο μονος τρελος που βλεπει παντου το 1....τωρα τι ακριβως ειναι αυτο αγνωστο και σε εμενα αλλα το ψαχνω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γνωριζω αν καποιος το εχει προαναφερει καθως δεν διαβασα τις απαντησεις ολων. Απο οτι θυμαμαι στην εκπομπη του κ.Χαρδαβελα με καλεσμενο τον Ουρι Γκελερ ειχε αναφερθει στο φαινομενο του 1111 καθως αυτος ο αριθμος λεει οτι τον κυνηγουσε μια ζωη. Μια κυρια απο το κοινο ειπε πως το ιδιο συμβαινει και σε εκεινη και ο Γκελερ της απαντησε οτι ειναι κατι σαν χαρισμα. Δηλαδη το να βλεπεις τον συγκεκριμενο αριθμο συνεχεια χωρις εσυ να το επιδιωκεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δοκιμασε παλι : http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας, το θέμα έχει σχέση με το ημερολόγιο των Μάγιας. Σύμφωνα με αυτό στις 21-12-12 στις 11.11 η ώρα (GMT) (Άρα στις 13.11 στην Ελλάδα) τα ημερολόγια των Μάγιας συμπίπτουν(Δεν θα επεκταθώ για να μη βγω εκτός θέματος) και οι άνθρωποι που βλέπουν τον αριθμό αυτό θα "κλιθούν" κατα μία έννοια εκείνη τη στιγμή για να κάνουν κάτι. Ή γενικώς η συμμετοχή τους θα είναι καθοριστική για την επερχόμενη "νέα τάξη πραγμάτων". Άρα το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή και προς Θεού ΟΧΙ φάρμακα!!!!!!!
Καλή αναμονή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kazoo : 19-03-08 στις 08:53 |
|
|||
|
|||
![]()
Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει κάπου. Μη σας πάρω και στο λαιμό μου.Αν βρω που το διάβασα θα παραπέμψω σχετικό Link
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γνωριζω αρχετους ανθρωπους απο το περιβαλλον μου που εχουν αποκτησει απο μονοι τους αυτη την εμμονη. Χωρις να εχω εντοπισει καποιο εσωτερικο χαρισμα στον εαυτο μου, μπορω να ομολογησω οτι καποιοι απο αυτους εκπεμπουν μια πολυ εντονη ενεργεια, σαν δυναμη. Δεν ξερω αν ειναι φωτεινη ή σκοτεινη, αλλα ειναι γεγονος.
Ίσως να μην υπάρχουν άλλες λέξεις που να χρησιμοποιήθηκαν με τόσο άστοχο και ανεύθυνο τρόπο, όσο οι λέξεις <<πιθανότητα>> και <<σύμπτωση>>. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bilibakos : 09-05-08 στις 02:19 |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|