Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-01-09, 13:15
black cat Ο χρήστης black cat δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Συχνα μου συμβαινει να κοιταω την ωρα οταν ειναι 22~22 .Δεν ξερω τι σημαινει αυτο(αν σημαινει κατι)...
Παλιά 13-07-09, 23:56
Billie Day Ο χρήστης Billie Day δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Συμφωνω με καποιες αποψεις που εχουν αναφερθει και πιο πανω,(καρμα,ευρινοο)...πιστευω οτι ο Πυθαγορας με την φιλοσοφια του εξηγει πολυ καλα καποια πραγματα σε σχεση με τους αριθμους! Αφου αυτοι εκφραζουν ενα ενεργιακο προτυπο...κ.τ.λ. Μεσα απο την αριθμοσοφια μπορουμε να βρουμε πολλες απαντησεις! Και φυσικα μας επιρρεαζουν οι αριθμοι που εχουν να κανουν με τον ''αριθμο πεπρωμενου'' μας,οι αριθμοι που απαρτιζουν τα γραμματα του ονοματος μας κ.α.
Μου εχει συμβει και εμενα κατα καιρους να βλεπω πολυ συχνα καποιους συγκεκριμενους αριθμους και το 1111 φυσικα! Τα τελευταια χρονια συναντω παρα πολυ το 11:19 και ολους τους συνδιασμους τους. Νομιζω οτι εχει να κανει με την φαση στην οποια βρησκομαι στη ζωη μου καθε φορα. Και ειναι σαν οι αριθμοι να μου δινουν καποια ''καθοδηγηση'' σχετικα με τα πραγματα που με απασχολουν καθε φορα.Πανω σε αυτο το θεμα με βοηθησε μπορω να πω το βιβλιο της Doreen Vitrue ''Θεραπεια Με Τη Βοηθεια Των Αγγελων''. Στο τελος του βιβλιου εχει ενα κεφαλαιο με τις ερμηνιες των αριθμων. Ισχυριζετε οτι ετσι δεχομαστε την βοηθεια απο τα ''Ανωτερα''.
Για το 1111 αναφερει: ''Αυτη η σειρα ειναι σημαδι οτι μια πυλη ευκαιριας ανοιγει και οι σκεψεις σας υλοποιουνται.Το 1111 ειναι σαν λαμπερο φως...Παρατηρηστε τις σκεψεις σας και βεβαιωθειτε οτι σκεπτεστε μονο αυτα που θελετε (οχι αυτα που δεν θελετε).''
Προσωπικα πιστευω πως καλυτερα να μελεταμε τους αρχαιους Ελληνες συγγραφεις,εχουμε πολλα να μαθουμε απο αυτους και κυριως απο καποιον σαν το Πυθαγορα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Billie Day : 14-07-09 στις 00:01
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-09, 11:06
Το avatar του χρήστη anti
anti Ο χρήστης anti δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Αν και υπάρχει καιρό αυτό το θέμα χαίρομαι που το συναντώ!!!
Τον τελευταίο καιρό, σχεδόν 2-3 μήνες μου συμβαίνει κ εμένα αυτό το πράγμα και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται εκείνη την στιγμή που βλέπω την ώρα αλλά τπτ...
Το πιο σπαστικό είναι όταν ρωτάω τι ώρα είναι; και μου απαντάν 12.12, 10.10. 3.33 κλπ κλπ κ λέω από μέσα μου φυσικά τι ώρα θα ήταν!
Δεν ξέρω γιατί το σύμπαν μας "εμφανίζει" αυτές τις ώρες αλλά το μόνο σίγουρο είναι -όπως είπαν και πιο πάνω άλλα μέλη, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-08-09, 22:11
Το avatar του χρήστη SpellStormer
SpellStormer Ο χρήστης SpellStormer δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

είχα διαβάσει ένα κείμενο του uri geller σχετικά με αυτό το θέμα και αν θυμάμαι καλά έλεγε για ξεχωριστούς ανθρώπους και διαφορα τέτοια... αν βρω το κείμενο θα σας το κάνω ένα copy να τσεκάρεται και εσείς...
σχετικά με το φαινόμενο αυτό τώρα.. μου έχει τύχει αρκετές φορες όταν διαβάζω ένα κείμενο και υπάρχει ο αριθμός 1111 είτε μονος του (πχ η ώρα είναι 11:11) είτε μέσα σε άλλους αριθμούς (πχ το τηλέφωνο μου είναι 5551111555) να επικεντρώνεται το βλέμμα μου στο σημείο που βρίσκεται αυτός ο αριθμός! το ίδιο και όταν περνα κάποιο αυτοκίνητο με πινακίδα 1111 η όταν το ρολοι στον υπολογιστή μου δείξει 11:11 και γενικα οπου υπαρχει αυτος ο αριθμος... δεν ξέρω κατά ποσο τυχαίο είναι πάντως δεν παραξενεύομαι κιόλας να σημειωσω οτι το αλλο που λετε με την ωρα να ειναι 12:12 H 13:13 δεν μου εχει τυχει ποτε (σαν συχνο φαινομενο).. ίσως υπάρχει κάποιο ερέθισμα σε κάποιους ανθρώπους με τον αριθμό αυτό αλλα δεν νομίζω να είμαστε εκλεκτοί η κάτι άλλο όπως χαρακτηριστικά λένε κάποια κείμενα (πιθανόν για να βγάλουν λεφτά..)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpellStormer : 11-08-09 στις 22:12
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 11:28
Το avatar του χρήστη LaMame
LaMame Ο χρήστης LaMame δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Το ίδιο θέμα με τους 4 ΑΣΣΟΥΣ το ΄χω και ΄γω. Το μάτι πάει μόνο στους 4 άσσους. Μένω σε περιοχή με όνομα 11 γραμμάτων και λεωφορεία με μόνο άσσους. Έχω γνωρίσει τον Geler και είχε μιλήσει για τους 4 άσσους. Έχω καταλήξει ότι είναι ο αριθμός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Και όσοι των βλέπουν είναι παιδιά των άστρων με ξεχωριστά χαρίσματα.
not even if I have said it,
unless it agrees with your own common sense.
Buddha
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 11:46
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LaMame
Έχω καταλήξει ότι είναι ο αριθμός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Και όσοι των βλέπουν είναι παιδιά των άστρων με ξεχωριστά χαρίσματα.
Πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το 1111 είναι ο αριθμός του σύμπαντος; Και γενικότερα τι σημαίνει "αριθμός του σύμπαντος" ως έννοια; Επίσης αυτό που αναφέρεις περί "παιδιών των άστρων" χρειάζεται περισσότερη ανάλυση...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Trithemius : 04-09-09 στις 11:47
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 12:12
Το avatar του χρήστη alien
alien Ο χρήστης alien δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

1111:
α)στο δυαδικο συστημα, ειναι ο αριθμος 15 στο δεκαδικο.
β)στο οχταδικο συστημα, ειναι ο αριθμος 585 στο δεκαδικο.
γ)στο δεκαεξαδικο, ειναι ο αριθμος 4369 στο δεκαδικο.

αν καποιος απο αυτους τους αριθμους σημαινει κατι και ποιος απο αυτους ειναι ο αριθμος του συμπαντος, ειναι αποριας αξιο...οπως επισης και τί ειναι ο αριθμος του συμπαντος.

παντως αυτο με την ωρα το παθαινω κιεγω. Το πιο κλασσικο ειναι 22:22 ή 23:23 αλλα ποτε δεν δινω σημασια. Μαλιστα, σκεφτομαι κατι σαν "σε τσακωσα ρολογακι" στην ωρα σου!

Ασχετο με το θεμα, αλλα επειδη αναφερθηκε ο γιουρι γκελερ:
Οσο για τον γιουρι γκελερ, σε μια τελευταια εκπομπη του χαρδαβελα ακουσα να λενε οτι ειναι ενας απλος ταχυδακτυλουργος και δεν εχει καποιο χαρισμα ή ξεχωριστες ικανοτητες. Τον ισχυρισμο αυτον ερχεται να επιβεβαιωσει συμφωνα με την γνωμη μου, το νεο τηλεπαιχνιδι στον αντεννα "ο διαδοχος του γιουρι γκελερ". Και ρωτω : αν ο γιουρι γκελερ ειναι χαρισματικος ή εχει ξεχωριστες ικανοτητες, γινεται αυτες να τις περασει στον "επομενο" διαδοχο του? Οχι φυσικα, αρα αυτο που μπορει να κανει ειναι να του διδαξει τις ταχυδακτυλουργικες του γνωσεις. Το χαρισμα το χεις εξ γεννετης, δεν στο μεταφερει καποιος
( L.Wittgenstein)

"οι φιλόσοφοι είναι μάλλον σαν τους πρωτόγονους που ακούνε τις εκφράσεις των πολιτισμένων ανθρώπων, τις παρερμηνεύουν και απο την ερμηνεία τους βγάζουν τα πιο περίεργα συμπεράσματα." (L.Wittgenstein)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 08:11
Το avatar του χρήστη LaMame
LaMame Ο χρήστης LaMame δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LaMame
Το ίδιο θέμα με τους 4 ΑΣΣΟΥΣ το ΄χω και ΄γω. Το μάτι πάει μόνο στους 4 άσσους. Μένω σε περιοχή με όνομα 11 γραμμάτων και λεωφορεία με μόνο άσσους. Έχω γνωρίσει τον Geler και είχε μιλήσει για τους 4 άσσους. Έχω καταλήξει ότι είναι ο αριθμός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Και όσοι των βλέπουν είναι παιδιά των άστρων με ξεχωριστά χαρίσματα.
Εντάξει, έκανα ένα λάθος .... στην πυρά; Κουβέντα δεν κάνουμε;
Το 11 είναι το νούμερο "των παιδιών των άστρων" και το 1111 είναι του " θεμελιώδης ".

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alien
΄Ασχετο με το θεμα, αλλα επειδη αναφερθηκε ο γιουρι γκελερ:
Οσο για τον γιουρι γκελερ, σε μια τελευταια εκπομπη του χαρδαβελα ακουσα να λενε οτι ειναι ενας απλος ταχυδακτυλουργος και δεν εχει καποιο χαρισμα ή ξεχωριστες ικανοτητες. Τον ισχυρισμο αυτον ερχεται να επιβεβαιωσει συμφωνα με την γνωμη μου, το νεο τηλεπαιχνιδι στον αντεννα "ο διαδοχος του γιουρι γκελερ". Και ρωτω : αν ο γιουρι γκελερ ειναι χαρισματικος ή εχει ξεχωριστες ικανοτητες, γινεται αυτες να τις περασει στον "επομενο" διαδοχο του? Οχι φυσικα, αρα αυτο που μπορει να κανει ειναι να του διδαξει τις ταχυδακτυλουργικες του γνωσεις. Το χαρισμα το χεις εξ γεννετης, δεν στο μεταφερει καποιος

Βασικά, είναι σόουμαν , αλλά κάτι κατέχει. Σχετικά με τα της μεταφοράς δυνάμεων ... μάλλον κάτι θα διδάξει στον επόμενο ... σοόυμαν.
not even if I have said it,
unless it agrees with your own common sense.
Buddha

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melian : 08-09-09 στις 12:02
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-09, 12:03
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Θα σας παρακαλούσα να παραμείνουμε στο θέμα συζήτησης. Για οτιδήποτε άλλο υπάρχουν τα κατάλληλα θέματα και μπορείτε να το συζητήσετε εκεί αν το επιθυμείτε.
Εκ του συντονισμού,
melian

"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 12:02
DoubleNum Ο χρήστης DoubleNum δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή ΔΙΠΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟΪ

Σας γράφω και πάλι.... σχετικά με τους διπλους αριμθμους στο ρολοϊ μου...
έκαναν πάλι την εμφάνιση τους στο ρολοϊ μου συγκεκριμένα:
11:11 & 12:12 επίσης απο περιέργια κοίταξα την τελευταία κλήση στο κινητό μου και η ώρα κλήσης ήταν 11:11 !!!
(δεν είναι ότι το έχω συνέχεια στο μυαλό μου και περιμένω να πάει η ώρα με διπλούς αριθμούς και να πω εεεεε πάλι διπλοί αριθμοί, δουλεύω το μυαλό μου είναι εντελώς αλλού απλά κάποια στιγμή κοιτάω την ώρα για να δω τι ώρα πήγε.. ποιες είναι οι πιθανότητες που έχω να κοιτάω την ώρα και εντελώς τυχαία να είναι διπλοί αριθμοί...?)

τι γίνετε ? ας μου απαντήσει κάποιος....

ευχαριστώ.

****σας στέλνω και πρώτο μυνημα που έγραψα για εχετε καλύτερη εικόνα***
καλημέρα σας, εδώ και μήνες μπορεί και χρόνο εμφανίζονται συνεχώς στο ρολοϊ μου διπλοί αριθμοί. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να το δω λίγο σχολαστικότερα ψάχνοντας στο internet. βρήκα αυτο το φόρουμ και με έβαλε σε σκέψεις!
διάβαζα τα αθρα των μελών και κάποια στιγμή κάπου έγραφε: "Οταν αυτο συμβει ειναι καιρος να σταματησετε αυτο που κανετε και να ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ."
λοιπόν διάβασα παρακάτω απο τον χρήστη "nvisible" τα παρακάτω:

""Η αλήθεια είναι ότι με το που διάβασα το ποστ σου κοίταξα αμέσως το ρολόι και έλεγε 12:12 ! πριν λίγο δηλ.. Χωρίς πλάκα!
Κι εγώ πέφτω συχνά σε τέτοια φαινόμενα και ειδικά με τον αριθμό 11 έχω πάρα πολλές "συμπτώσεις" στη ζωή μου... Επίσης αναφέρεται ότι σε τέτοιες χρονικές ακολουθίες με διπλούς αριθμούς είτε και συνεχόμενους (12:34) συμβαίνουν διάφορα... Τίποτα δεν είναι τυχαίο. ""

και μόλις το διαβάζω κοιτάω το ρολοϊ ..... 09:09 ... λοιπόν αρχίζω να κοιτάω ευρύτερα βλέπω τον αριθμό μυνήματοσ.... : 9

συνεχίζω να κοιτάω ένα σπουργίτι είναι μέσα στην αποθήκη πίσω από τη σίτα και προσπάθει να βγεί έξω φονάζοντας... και απλά του άνοιξα να βγεί!!
Πραγμάτικα πιστεύω οτι οι αριθμοί κατι προσπαθούν να μου πουν....
δεν ξερω τι άλλο να πω.
πάντος μου τυχαίνει τουλάχιστον 2-7 φορές την ημέρα!
Απάντηση με παράθεση

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DoubleNum : 29-10-09 στις 12:04
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:42.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.