![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα κ απο εμένα
σήμερα τα ξημερώματα στις 04:00 περίπου καθώς κοιτούσα από το μπαλκόνι μου προς τα ανατολικά είδα και εγώ ένα φωτεινό αντικείμενο που ξεχώριζε ειδικά όσοι μένουμε στην ανατολική Θεσσαλονίκη έχουμε δει πως μοιάζει ένα αεροπλάνο που ετοιμάζεται να προσγειωθεί - ε,κάπως έτσι ήταν αυτό που είδα μόνο που σε τέτοια περίπτωση μετά από λίγο αλλάζει κλίση το αεροπλάνο και το βλέπεις απ΄το πλάι οπότε αντιλαμβάνεσαι περί τίνος πρόκειται αυτό που είδα χτες ήταν σαν να βλέπω συνέχεια μετωπικά το αεροπλάνο εν τέλει συνέχισε να κινείται προς τα νοτιοανατολικά και μετά από 10' δεν μπόρεσα πλέον να το δω λόγω των πολυκατοικιών
|
||||
|
||||
![]() ![]() Η φωτογραφία είναι από τις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου (Γραμβούσα) στα Χανιά ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία. Στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο –για αυτούς- θέαμα. Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες στη συνέχεια έφτασαν στην παραλία είχε όμως πολύ αέρα όπως αναφέρουν και κατέληξαν σε μια καφετέρια. Εκεί θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει. Όταν άρχισαν να τις εξετάζουν προσεκτικότερα διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το πραγματικά ασυνήθιστο. Ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο. Η φωτογραφία ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και από έρευνες που έχουν γίνει με ειδικά λογισμικά το συμπέρασμα είναι πως αυτή δεν έχει «πειραχτεί» και θεωρείται αυθεντική. Πηγή: http://www.flashnews.gr/page.ashx?pi...=93936&cid=299
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφέρουσα περίπτωση, Άπαν.
Στο παρακάτω link υπάρχει μια ανάλυση της φωτογραφίας από ειδικό, καθώς και μεγάλη συζήτηση για το θέμα. "UFO" Image Captured Over Crete
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΛΑΜΨΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω οτι υπαρχει η υπαρξη εξωγηινων οντων αλλα οχι βεβαια οπως τους φανταζονται οι περισσοτεροι...πρασινοι με κεραιες κτλπ
![]() Εχω διαβασει καποια πραγματα σχετικα με αυτο το θεμα..αν υπαρχει ζωη σε αλλους πλανητες, αν οντως υπαρχουν τα διαστημοπλοια που πολλοι εχουν δει και γενικα περι του θεματος.. Το βιβλιο παρουσιαζε καποιους οι οποιοι ζουσαν σε εναν πλανητη, τον ΣΕΙΡΙΟ κ ελεγε οτι ηταν γυρω στα 3 μετρα ψηλοι κ ειχαν πολυ υψηλη νοημοσυνη κ πολυ προχωρημενη τεχνολογια,επισης μπορουσαν να συνεννοηθουν και χωρις να μιλανε, αλλα μονο με το μυαλο..και πως εψαχναν πλανητες οι οποιοι θα μπορουσαν να κατοικηθουν..και βρηκαν την γη και δημιουργηθηκαμε εμεις μετα απο αυτους..οποτε ισως να ειναι αυτοι μεσα στα διαστημοπλοια η πολυ πιθανον να ειναι και η ομαδα Ε οι οποιοι ειναι και Ελληνες και λενε γιαυτους πως αν βρεθει η ελλαδα σε τοσο χαλια κατασταση θα ερθουν και θα την κανουν οπως ηταν στα αρχαια χρονια...οποτε λογικα θα πρεπει και να μας παρακολουθουν.. Αλλωστε τοσοι πλανητες υπαρχουν δεν πρεπει να ειμαστε τοσο εγωιστες ωστε να θελουμε να ειμαστε μονοι μας!!!:P |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστημόπλοια, Σείριος, 3 μέτρα ύψος εξωγήινου πλάσματος, προκεχωρημένη νοημοσύνη, τηλεπάθεια, εξεύρεση νέων πλανητών, εύρεση Γης για αναπαραγωγή, ελληνική ομάδα "Ε", διάσωση Ελλάδας από κακώς γραμμένα κείμενα όπως και στο παρελθόν, παρακολούθηση τεκτενομένων!
Συνοπτικά, αυτά είναι που αναφέρεις. Συγγνώμη, αλλά είσαι άλλος ένας κακός -πνευματικά- άνθρωπος που τα μόνα βιβλία που διάβασε για να σχηματίσει τέτοια άποψη, είναι αυτά που πωλούνται από τον Λιακόπουλο και από άλλους εκλειπόντες συναδέλφους του! Είμαι σίγουρος ότι δε ξέρεις καν ποιος ήταν ο Δίας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από κει και πέρα, μπορεί ο κάθε άνθρωπος που έχει κατοικημένο (και όχι ακατοίκητο) το εσωτερικό του κρανίου του, να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Καλή ανάσταση από τους ... Ε. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια το οτι διαβαζεις καποιο βιβλιο δεν σημαινει οτι θα μεινεις εκει..απλα βλεπεις διαφορες γνωμες!!τωρα το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα..κανενας δεν μπορει να ξερει τι συμβαινει ακριβως..απλα ολοι κανουμε υποθεσεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακούγεται καταπληκτικό βιβλίο,ποιές είναι οι πηγές του?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δυστηχως δεν αναφερει μεσα πηγες....αλλα ειναι ενδιαφερον βιβλιο!!!ειναι ενα μυθιστορημα αχαλινωτης φαντασιας!!!!
|
![]() |
|
|