Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-11-07, 14:19
Το avatar του χρήστη THE KEEPER OF SECRET
THE KEEPER OF SECRET Ο χρήστης THE KEEPER OF SECRET δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ATHENS
Talking

Συγνωμη ρε παιδια ακόμη ασχολείστε με την απατη quija board?
με αυτο το πραγμα οχι πνευμα δεν καλεις αλλα ουτε πιτσαδόρο

Υ.Γ. Επειδη η συντριπτική πλειοψηφεια των quija board που κυκλοφορουν ειναι στην Αγγλικη γλώσσα αν το πνευμα ειναι ΚΙΝΕΖΟΣ τι γίνεται???

ΜΕΛΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝ.!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-07, 14:30
Το avatar του χρήστη Ophelia
Ophelia Ο χρήστης Ophelia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Milky Way
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THE KEEPER OF SECRET
Υ.Γ. Επειδη η συντριπτική πλειοψηφεια των quija board που κυκλοφορουν ειναι στην Αγγλικη γλώσσα αν το πνευμα ειναι ΚΙΝΕΖΟΣ τι γίνεται???
Προφανώς δεν θα ενδιαφερθεί καν να 'απαντήσει' μιας και δεν θα καταλαβαίνει!
Παλιά 24-11-07, 05:47
Stoukas Ο χρήστης Stoukas δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή No answer..!?

Ναι ρε φιλε το ξερω αλλα με εχουν πρηξει να βρω πως παιζεται..Πειτε αν μπορειτε..και πειτε μου plz..! cya
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 12:14
fairy_28 Ο χρήστης fairy_28 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SecretAngel
Γεια σας. Είμαι νέο μέλος και βρήκα την σελίδα αυτή άκρως ενδιαφέρουσα!
Με αφορμή μια κουβέντα που είχα με την παρέα μου, θεώρησα σωστό να βάλω αυτό το post, μήπως και μου λυθούν καποιες απορίες,αν γνωρίζεται κάτι κι εσείς βέβαια. Μου είπαν λοιπόν, ότι υπάρχει ενα παιχνίδι με γράμματα και αριθμούς,που μπορείς να καλέσεις ένα πνεύμα! Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει...γιατί λένε το κάνει ο καθένας, δεν χρειάζετε δηλαδή να ξέρεις από αυτά. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω, πως γίνετε...έτσι απλά και εύκολα να καλέσεις ένα πνεύμα;;; Γιατί μέχρι τώρα,ήξερα οτι αυτό γινετε με απόκρυφα βιβλία.Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο και σας ευχαριστώ που διαβάσατε το post.
Γεια σου SecretAngel! Κι εγώ καινούριο μέλος είμαι! Σχετικά με το θέμα που λες, θα σου έλεγα καλύτερα να μην ασχοληθείς!!!!
Το παιχνίδι που λες ανοίγει μια πύλη που επιτρέπει να περάσουν πνεύματα!
Ασχέτως αν είναι καλό ή κακό το πνεύμα, παγιδεύεται στο χώρο όπου ανοίχτηκε η πύλη και ταλαιπωρεί αυτούς που μένουν εκεί ώσπου να βρει δίοδο να φύγει!!!
ΜΗΝ το παίξεις για κανέναν λόγο, ούτε καν για πλάκα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 16:52
Senior Member

Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fairy_28
Γεια σου SecretAngel! Κι εγώ καινούριο μέλος είμαι! Σχετικά με το θέμα που λες, θα σου έλεγα καλύτερα να μην ασχοληθείς!!!!
Το παιχνίδι που λες ανοίγει μια πύλη που επιτρέπει να περάσουν πνεύματα!
Ασχέτως αν είναι καλό ή κακό το πνεύμα, παγιδεύεται στο χώρο όπου ανοίχτηκε η πύλη και ταλαιπωρεί αυτούς που μένουν εκεί ώσπου να βρει δίοδο να φύγει!!!
ΜΗΝ το παίξεις για κανέναν λόγο, ούτε καν για πλάκα!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΣΥ, ΕΝΝΟΩ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ κλπ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ.

ΜΕΛΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝ.!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 18:01
Ierofantis Ο χρήστης Ierofantis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Volos
Προεπιλογή

Παράθεση:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ophelia
Προφανώς δεν θα ενδιαφερθεί καν να 'απαντήσει' μιας και δεν θα καταλαβαίνει!

Απο πότε τα πνευματά εγκλωβίζονται στο ζήτημα της γλώσσας ; Μιλάνε μία συγκεκριμένη γλώσσα και δέν το γνωρίζαμε; (Μιά προσωπική απορία είναι αυτή απο τα λεγόμενα των φίλων The Keeper of Secret και Ophelia )

Πέραν αυτού . Διαφωνώ κάθετα με τον τίτλο της συζήτησης . Παιχνίδια με πνεύματα ; Απο πού και ώς πού παιχνίδια ; Καταρχάς με τα πνεύματα όπως και να το κάνουμε δέν μπορείς να παίξεις . Ούτε η επίκληση τους είναι κάποιου είδους παιχνίδι όπως ανοήτως πλασάρεται απο ηλιθίους εμπόρους κυρίως επίμαχων παιχνιδιών! Κατα δεύτερον δέν παίζεις εσύ (ο οποιοσδήποτε) με το πνεύμα αλλά αυτό μαζί σου. Εκείνο γνωρίζει τί είσαι, ποιός είσαι, πόσα άτομα στον χώρο βρίσκεστε και ενδεχωμένος γνωρίζει όλη σου την ζωή (με βάση κάποιες μαρτυρίες και πεποιθήσεις το λέω αυτό) , απο την άλλη εμείς δέν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για αυτό (μονο την ένδειξη πώς μπορεί...ίσως...άν.... να είναι το πνεύμα που επικαλεστήκαμε . Άρα δέν παίζουμε εμεις με τα πνεύματα αλλά αυτά μαζί μας.

Απο την άλλη τίθεται ένα άλλο σοβαρό ερώτημα τόσο στην σφαίρα της ηθικής όσο και της λογικής! Για ποιό λόγο να ενοχλήσουμε τον κόσμο των πνευμάτων ; Με ποιό δικαίωμα ; Εμείς έχουμε έρθει στην Γή για 70-80 χρόνια με σκοπό να ζήσουμε εδώ και όχι να παρενοχλούμε άγνωστους κόσμους πρός εμάς (που κατά πάσα πιθανότητα όσο και να εξελιχθεί η τεχνολογία θα παραμείνει ένας άγνωστος κόσμος) με μοναδικό κίνητρο είτε την περιέργεια, είτε το καλαμπούρι της παρέας είτε προσπάθειας επικοινωνίας με κάποιον αδικοχαμένο συγγενή μας . Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό και όχι τόσο βέβηλοι. Απο την άλλη όμως ας μήν βιαζόμαστε ...θα πεθάνουμε με το καλό και θα τον γνωρίσουμε αυτόν τον κόσμο απο πρώτο χέρι (εύχομαι να υπάρχει κιόλας.) ... :P :P :P

αυτά ήθελα να προσθέσω....

να είστε καλά

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ierofantis : 27-11-07 στις 18:04
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 18:56
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ierofantis
Απο πότε τα πνευματά εγκλωβίζονται στο ζήτημα της γλώσσας ; Μιλάνε μία συγκεκριμένη γλώσσα και δέν το γνωρίζαμε; (Μιά προσωπική απορία είναι αυτή απο τα λεγόμενα των φίλων The Keeper of Secret και Ophelia )...
ΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΘΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (ΟΧΙ ΜΕ ΙΚΑΣΙΕΣ) ΟΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ "ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ" ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΖΙΦΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ALLIENS ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.

ΜΕΛΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝ.!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη THE KEEPER OF SECRET : 27-11-07 στις 18:57
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 19:56
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Απο πότε τα πνευματά εγκλωβίζονται στο ζήτημα της γλώσσας ; Μιλάνε μία συγκεκριμένη γλώσσα και δέν το γνωρίζαμε;
Καταρχάς με τα πνεύματα όπως και να το κάνουμε δέν μπορείς να παίξεις . Κατα δεύτερον δέν παίζεις εσύ (ο οποιοσδήποτε) με το πνεύμα αλλά αυτό μαζί σου.
Απο την άλλη τίθεται ένα άλλο σοβαρό ερώτημα τόσο στην σφαίρα της ηθικής όσο και της λογικής! Για ποιό λόγο να ενοχλήσουμε τον κόσμο των πνευμάτων ; Με ποιό δικαίωμα ; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό και όχι τόσο βέβηλοι.
Έκανα ένα μικρό κολαζ από φράσεις του φίλου Ιεροφάντη, για να πω ότι συμφωνώ μαζί του απόλυτα. Έπειτα από τη δική μου μικρή ενασχόληση με το χώρο, έχω αρχίσει εδώ και καιρό να αμφιβάλω για όλους τους περίφημους τρόπους επίκλησης. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα πνεύμα μπορεί να μπει σε ανθρώπινα στεγανά και να "υπακούσει" ή να χειραγωγηθεί από συγκεκριμένες πρακτικές, μέσα από τη χρήση συγκεκριμένης γλώσσας, σφραγίδων και τελετουργικών. Για εμένα όλα αυτά είναι κάπως εφετζίδικα και συγχωρείστε μου την έκφραση. Εάν ένα πνεύμα έχει τη δυνατότητα και την επιθυμία να επικοινωνήσει μαζί μας, για τους δικούς του λόγους, θα το κάνει χωρίς να έχουμε κουβαλήσει όλα τα δήθεν απαραίτητα υλικά.
Ίσως είναι λίγο απλοικός ο τρόπος προσέγγισής μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν τρόπο ένα, για παράδειγμα, ισχυρό πνεύμα να μπορεί να υποταχθεί κατά κάποιο τρόπο στη δική μας βούληση και να κάνει αυτό που εμείς ορίζουμε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-11-07, 12:48
Το avatar του χρήστη Ophelia
Ophelia Ο χρήστης Ophelia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Milky Way
Προεπιλογή

Παράθεση:
Απο πότε τα πνευματά εγκλωβίζονται στο ζήτημα της γλώσσας ; Μιλάνε μία συγκεκριμένη γλώσσα και δέν το γνωρίζαμε; (Μιά προσωπική απορία είναι αυτή απο τα λεγόμενα των φίλων The Keeper of Secret και Ophelia )...
Παράθεση:
ΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΘΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (ΟΧΙ ΜΕ ΙΚΑΣΙΕΣ) ΟΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ "ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ" ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΖΙΦΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ALLIENS ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.
...και εγώ για τον ίδιο λόγο έγραψα αυτό το σχόλιο...δεν πιστεύω οτι στη περίπτωση επικοινωνίας με ένα πνεύμα θα χρειαστεί η χρήση κάποιας συγκεκρημένης γλώσσας...πιο τηλεπαθητική την 'κόβω' την επικοικωνία που θα προκήψει...
Παλιά 28-11-07, 13:10
ΞΕΝΟΧΙΜ Ο χρήστης ΞΕΝΟΧΙΜ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ophelia
...και εγώ για τον ίδιο λόγο έγραψα αυτό το σχόλιο...δεν πιστεύω οτι στη περίπτωση επικοινωνίας με ένα πνεύμα θα χρειαστεί η χρήση κάποιας συγκεκρημένης γλώσσας...πιο τηλεπαθητική την 'κόβω' την επικοικωνία που θα προκήψει...
ακριβως ετσι ειναι οφηλια
αρχικα αισθανεσαι ενα μουδιασμα στο μυαλο
και καθε σου σκεψη διαβαζεται απ την απεναντι πλευρα .
σε μερικες περιπτωσεις ειναι δυνατο η οραση σου να ζουμαρει σε καποιο σημειο της απεναντι πλευρας εστω και αν εσυ βρισκεσαι σε αποσταση.
Εκμηδενιζεται η αποσταση και ολα γινονται με τη σκεψη

μεχρι και η οραση δουλευει με το μυαλο
μια κατασταση μου θυμιζει πολυ κομπιουτερ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:26.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.