![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου περιέγραψε κι άλλος γνωστός μου την εμπειρία του ο οποίος "πέθανε" από ανακοπή καρδιάς και συνήλθε.Τον είχαν ξεγραμμένο και ήταν έτοιμοι οι γιατροί να τον βάλουν στο ψυγείο όταν από θαύμα ξύπνησε.Μου είπε ότι πέφτεις με γρήγορη ταχύτητα στο μαύρο σκοτάδι και έχεις ακόμα συνείδηση.Μετά το απόλυτο τίποτα,νιώθεις σαν να αιωρείσαι μέσα στο μαύρο σκοτάδι,οι σκέψεις έχουν χαθεί.Δεν ξέρω τι να πιστέψω,οι εμπειρίες πολλών σχετικά με την ανυπαρξία υπερισχύουν,αν κρίνουμε ότι όλοι υποστηρίζουν πως τα όνειρα,και ότι βλέπουμε γύρω μας τα προκαλεί ο εγκέφαλος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.......
Ωραια ιστορια αλλα καμμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα
"And you shall know the truth, and the truth shall make you free." "καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς." John 8:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχουν όλοι οι υποτιθέμενα "νεκροί" τις ίδιες εμπειρίες. Κατ'αρχάς σην ουσία, είναι αδύνατον να ξέρει κάποιος, αν είναι νεκρός. Πραγματικά νεκρός, 100% νεκρός. Αν θεωρήσουμε οτι κάποιος είναι 100% νεκρός, τότε αυτό που βιώνει είναι σίγουρα παραφυσικό.
Αν είναι έστω και 99% ("1% ζωντανός"), δε ξέρουμε τι μπορεί να έιναι. Μπορεί να είναι μεταφυσικό, μπορεί και όχι. Επομένως δεν μπορεί κανένας να έρθει να πει "η δικιά μου εμπειρία είναι η μοναδική και όλοι θα έχετε την ίδια εμπειρία" κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Είναι αδύνατο γιατί είτε έιναι παραφυσική είτε φυσική η εμπειρία που έχει κάποιος, είναι σχεδόν απίθανο να είναι η ίδια με κάποιου άλλου. Επομένως κανείς δεν μπορεί να πει οτι κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gabriell : 28-10-12 στις 12:37 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"And you shall know the truth, and the truth shall make you free." "καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς." John 8:32 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νομίζω το θέμα των μεταθανάτιων εμπειριών είναι ακόμα ανοιχτό.
"I maintain that Truth is a pathless land, and you cannot approach it by any path whatsoever, by any religion, by any sect. That is my point of view, and I adhere to that absolutely and unconditionally." |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως αν κάνετε αναζήτηση στο internet δεν θα βρείτε πληροφορίες/μαρτυρίες ανθρώπων για μεταθανάτια ζωή.Έχουν σβηστεί σχεδόν όλα,που υπήρχαν πριν 2-3 χρόνια.Γενικά υπάρχει πολύ λογοκρισία σε τέτοια θέματα,και επίσης έχουν αφαιρεθεί τα περισσότερα βίντεο και από το youtube.Θα δείτε σε forums ότι οι περισσότεροι μιλούν για ανυπαρξία και μόνο.
|
|
|||
|
|||
![]()
"...ἢν δ΄ ἀπολείψας σώμα ἐς αιθέρα ἐλεύθερον ἔλθηις,
ἔσσεαι ἀθάνατος θεός ἄμβροτος ούκ έτι θνητός. " ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτη τη στιγμη η μηχανη κιρλιαν χρησιμοποιητε ευρεως σε πολλες ιατρικες εφαρμογες κυριως για διαγνωση, το Η/Ο πεδιο ειναι αρκετο για να γινει μια ορθη διαγνωση, επιπλεων ειναι γενικα αποδεκτο οτι η καταθλιψη συνδεεται με χαμηλη ενεργεια και αυτο φαινεται και απο τις ενδειξης της αυρας. Η αυρα που δεν εντοπιστηκε που σου ειπα πριν ηταν απο ενα πειραμα που ειχε γινει. Δεν μπορουν ομως μεχρι στιγμης να δουν ή να μετρησουν την οργονικη αυρα ή ενεργεια... αυτο το τελευταιο νομιζω πως ειναι θεμα που θελει ιδιαιτερη αναλυση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως οι θρησκείες δημιουργήθηκαν σίγουρα από τους ανθρώπους,για να παρηγορηθούν,σχετικά με το θάνατο.Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μετά θάνατον ζωή,γιατί μιλούν για ενέργεια κλπ,αφού οι επιστήμονες έχουν κάνει μετρήσεις στον εγκέφαλο ενός ζωντανού και ενός νεκρού.Ο ζωντανός έχει εγκεφαλική δραστηριότητα,ενώ στην οθόνη του νεκρού εμφανίζεται μαύρο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι ξεκάθαρο οτι η επιστήμη είναι ακόμα στα αρχικά σημαντικά της βήματα. Ας περιμένουμε μερικές δεκαετίες ή αιώνες ακόμα, για να βγάλουμε πιο σίγουρα συμπεράσματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gabriell : 06-11-12 στις 20:00 |
![]() |
|
|