Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-02-11, 15:47
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
Eνα φαγωσιμο πηνιο ισως;

Σορυ παιδια, αλλα το να αφησουμε καποιον να αναπτυξει το σκεπτικο του δεν συνεπαγεται αναγκαστικα οτι θα πιστεψουμε ως αξιωματα ολα οσα λεγονται.
Ας πει ο,τι θελει να πει κι ας αποφασισει ο καθενας στην πορεία ή μετα αν θα συμφωνησει ή θα διαφωνησει, παντως χωρις ειρωνιες.
Προσωπικα, ειμαι περιεργη να μαθω και το παρακατω. Υπαρχει καποιος λογος που δεν μπορω; Ακομα κι αν ειναι ανευ ουσιας, θελω απο περιεργεια να το δω.
Μα και φυσικά μπορεί κάποιος να αναπτύξει το σκεπτικό του, αυτό δεν συμβαίνει άλλωστε? Εξάλλου το έχω ξαναπεί σε παλαιότερο post, μερικά από αυτά που γραφει η ΚΑΘΗΡΑ έχουν ενδιαφέρον, αλλα να υπάρχουν και αποδείξεις, όχι μονο θεωρία!

Ας δοκιμάσω να κάνω μια ερώτηση λοιπόν!
Αφού υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις, που μπορούν να ρουφούν ενέργεια από όλους, από ολόκληρες πόλεις, για ποιο λόγο να γίνονται τελετουργικά με φόνους κλπ?

Διάβασα καλύτερα το σχολιο 31 και πήρα απάντηση, sorry

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Legion : 27-02-11 στις 16:05
Παλιά 27-02-11, 19:30
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

σχολιο 33

Προς lmike

Παράθεση:
Νομίζω έγινες κατανοητή στο θέμα που ανέπτυξες άσχετα με το αν είναι πιστευτά ή όχι. Δεν χρειάζονται άλλες φωτό και κείμενα.
..βρε χρυσε μου βρε καλε μου ..αστο αυτο να το κρινω εγω ...μπααα μανια σου να οριοθετεις τι που και πως πρεπει να ειπωθει !!!

Παράθεση:
Τώρα μπορούμε να συζητήσουμε. Δεν ξέρω με ποια σειρά βέβαια. Με αυτό που είδες νοερά (τελετή) ή την συνομωσία περί αντλήσεως ενέργειας από τους ανθρώπους.
Είναι πολλά θέματα μαζί σε όλα αυτά που είπες και πρέπει να μπει μια σειρά για να βγει κάτι από όλο αυτό.
... εεεπιτελους εφαιξε ο <<ΚΥΡΙΟΣ>>...μετα απο τοση επιμονη στην εκ προοιμιου απορριψη...

Παράθεση:
Αυτό που είδες νοερά ήταν αστρική προβολή. <<Μετάθεση>> δεν έκανες, είναι άλλο πράγμα αυτό, δεν βιώνεις τέτοιου είδους εμπειρίες όταν συμβαίνει...
..κοιτα με βεβαιοτητα για κανενα ψυχικο φαινομενο δεν μπορουμε να μιλαμε ..λοιπον πιστευω με το τροπο που στο δικο μου πνευμα ειναι καταχωρημενα τα φαινομενα αυτα.. οτι ναι... αλλο πραγμα η ψυχικη μεταθεση και αλλο η προβολη ...η ψυχικη μεταθεση πιστευω ειναι μια ευρεια κατηγορια ψυχικων φαινομενων ενω η αστρικη προβολη ειναι κατι πιο εξειδικευμενο ..

...αν και δεν ειναι επι του παροντος..μεταθεση γενικα ειναι η μετατοπιση μερους της ψυχικης μας ενεργειας σε τοπο διαφορετικο απο εκει που βρισκεται η ολοτητα της ψυχικης μας οντοτητας ...

...οντας σε ενσαρκωμα μεταθεσεις παθαινει η αιθεροφυσικη μας ενεργειακη υποσταση συνηθως...ενω η αστρικη προβολη ειναι κατι πιο σπουδαιο και σπανιο ...ειναι ενα ειδος μεταθεσης οπου το ενεργοποημενο αστρικο ενεργειακο μας σωμα το ευρισκομενο στο σαρκιο μετατιθεται και ενωνεται βιωματικα με το αστρικο ενεργειακο σωμα που βρισκεται εκτος σαρκιου .. ολα αυτα εννοειται για να γινουν κατανοητα πρεπει να μιλησουμε πρωτα για τις διαστασεις τις υλοενεργειακες ,, τα σωματα τα ενεργειακα και τι συμβαινει κατα την ενσαρκωση.. ολο το ενεργειακο "" ζουμι"" μας δεν βρικεται μεσα στο ενσαρκωμα μας,,κι αυτο συμβαινει ακομη και στους τους εξελιγμενους ανθρωπους ενα αξιοποσο μερος του κινειται και βιωνει καταστασεις σε αλλους τοπους και σε διαφορες διαστασεις

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΨΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

......πιστευω λοιπον οτι οι εμπειριες που περιεγραψα προηλθαν απο αθελητη και εξαναγκαστικη μεταθεση του αιθεροφυσικου μου ενεργειακου σωματος με τεχνολογια εν ωρα υπνου .. μεταθεση που δεν ηταν αυθορμητη αλλα προκληθηκε με τεχνολογια ...δημιουργηθηκε κατι σαν <<ρουφηχτρα >> που με απεσπασε και με οδηγησε ,,,ειδικα στην περιπτωση της τελετουργιας με τον εσφαγμενο μαυρο...

Παράθεση:
Ξανά λέω ότι άνθρωπος όπου είναι αποκομμένος από την <<πηγή>> δεν υπάρχει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεργάζεται με κάτι το οποίο είναι αποκομμένο. Αν όντος γίνει άντληση ενέργειας δεν την παίρνει ο άνθρωπος όπου την κάνει, αλλά το ον όπου συνεργάζεται.
...καταρχην πλασματα ενεργεικα γενικα με αποκομμενους τους διαυλους τους απο την πηγη δεν εκδηλωνονται μεσα στο κοσμο μας,,, ο κοσμος μας αποτελει φραγμα για τοσο ξεπεσμενα πλασματα ...ωστοσο μεσα στον κοσμο μας μπορουν να εκδηλωθουν πλασματα ελλογα πολυ προχωρημενης καθοδου με τα νηματα τα εσωψυχης τροφοδοσιας τους σχεδον αποκομενα παει να πει με τρομερες δυσκολιες ενεργειακης εσωτερικης θρεψης .. φαντασου σε εναν χιλιοτρυπημενο απο το σκοταδι σωληνα τι νερο μπορει να φτασει απο την κανουλα της βρυσης στο αλλο ελευθερο ακρο του .. ισως και καθολου μεγαλη διαρροη και ενεργειακη απωλεια δηλαδη ..παει να πει αναγκη τροφοδοσιας αναγκαστικης απο τα εξω ..παει να πει αναγκη ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΥ...........οσο για την συνεργασια ,,,ναι οι αποκομενοι εντελως και μεχρι να καταληξουν σε τοπους ολικης αποσυνθεσης -χαβουζες απλα γατζωνονται απο αυτους που εχουν ακομη μια καποια επαφη με τους κοσμους και τρεφονται απο αυτους .. πχ οι <<Κυριοι>> βρικολακες τους κοσμους μας μεσα απο το <αιμα> που ρουφανε τρεφουν καποιους εξωκοσμικους εντελως μα εντελως αποκομμενους και ακαθαρτα πνευματα .......κι αυτο ναι ειναι ενα ειδος <<συπραξης και συνεργασιας >>....

Παράθεση:
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει σε μεγαλύτερο επίπεδο σε αυτά που αναφέρεις για εγκαταστάσεις κτλ. Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι αυτά που κατέθεσες εδω ότι συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει άντληση ενέργειας με αυτόν τον τρόπο, αν όντος γίνεται. Μην ξεχνάς ότι μιλάς για άλλα επίπεδα όπου είναι αΰλα, δεν χρειάζεται υλη για να επιτευχτεί κάτι τέτοιο.
.. κι ομως υπαρχει επειδη η λεγομενη ηλεκτρομαγνητικη εντειχιση δυσχεραινει τον τελετουργικο τροπο τροφοδοσιας .... οποτε οι παλιες καλες εποχες της τελετουργικης διαλογιστικης αφαιμαξης σιγα σιγα περνουν στη ιστορια ως παρωχημενες και δυσλειτουργικες ..μιας και η αμεση προτεραιοτητα ειναι η ΕΝΤΕΙΧΙΣΗ ...επιπλεον δεν εχουν ολοι οι <<Κυριοι>>προσβαση σε αυτην την τεχνολογια ..και δεν οποτελουν ολοι ενα < συνδικατο >αλλα πολλες διαφορετικες συνομαδωσεις και μαλιστα φατριαστικες και αλληλοσυγκρουομενες για την μοιρασια του <<αιματος ζωης >>... καποιοι εχουν τεχνολογικα τερτιπια,,, αλλοι λειτουργουν παραδοσιακα και μαλιστα με τρομερες αποτυχιες μιας και ολα κατω απο το ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ...

Παράθεση:
Και μια ερώτηση. Όλοι αυτή η ενέργεια που περιγράφεις ότι αντλείτε, που νομίζεις ότι πηγαίνει

ΑΑΧΑ,, ΑΧΧΧ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΘΕΣΕΣ ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ <<ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ >>...ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ...ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ .. ΟΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ .....ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ (να γιατι τα ορυχεια διαμαντιου ειναι ενας κρισιμος πορος τον ελεγχο του οποιου εχουν αυτες οι υψηλες δυναμεις μιας και το υπεδαφος του πλανητη μας εχει αφθονια απο αυτον τον πορο ) ........
ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ,, ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ,,,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΓΛΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ <<ΚΥΡΙΟΙ>> ΑΥΤΟΙ ...ΥΠΟΓΕΙΕΣ ,Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ, Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ

-ΦΩΤΙΣΜΟ , ΚΙΝΗΣΗ , ΘΕΡΜΑΝΣΗ ,,,
-ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΛΟΥΤΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΘΩΚΟΥΣ , ΔΩΜΑΤΑ ,,

-ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΦΩΤΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΒΑΣΗ ΟΙ <<ΚΥΡΙΟΙ >> ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟΚΟΠΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΔΩΤΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,,

- ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΒΙΟΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ...

...... βεβαια ολα αυτα τα πραγματα μπορειτε απλα και να τα θεωρησετε σεναρια επιστημονικης φαντασιας ...γεννημενα στο μυαλο μια περιθωριακης ανωνυμης γυναικας ..,.. αλλα τι θα σας χαλουσε αν θεωρουσατε αυτα τα φανταστικα σεναρια οτι μπορουν να εχουν κι αρκετη δοση αληθειας ???.......

ΟΙ <<ΚΥΡΙΟΙ >> ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΗ ΖΩΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ( ΜΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ , ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ , ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ , ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ) ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ........ΦΕΥ !!!...

....Ο ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ Η ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ <<ΚΥΡΙΟΙ>> ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ....ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΙΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ...
...ΟΠΩΣ

<<<ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΣΥΔΩΤΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..

,,,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ,,,

,,, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ,,,

,,, ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑΟΙ,,, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ,,,

,,ΝΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ >>

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 27-02-11 στις 19:50
Παλιά 27-02-11, 19:57
ΣΚΙΕΡΟΣ Ο χρήστης ΣΚΙΕΡΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1)πως ειναι οι εκπτωτοι αυτοι που εχουν ερθει στον κοσμο μας(εννοω ειναι σαν εμας ανθρωποι και ετσι δυσκολο εως και αδυνατο να τους αντιληφθει καποιος η κατι σαν τερατα το θεωρω αδυνατο αυτο η κατι σαν πνευματα?
2)αυτες οι οντοτητες ελεγχουν τα αποκρυφιστικα δικτυα(ταγματα,αδερφοτητες κτλπ)προς οφελος τους ετσι δεν ειναι?
και τελος 3)εγω τι μπορω να κανω μιας και συχναζω σε τετοιες περιοχες village,mall και οθτε καθε εξης ωστε να μην επηρεαζομαι απο την τεχνολογια αφαιμαξης?
Παλιά 27-02-11, 20:07
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Legion Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα και φυσικά μπορεί κάποιος να αναπτύξει το σκεπτικό του, αυτό δεν συμβαίνει άλλωστε? Εξάλλου το έχω ξαναπεί σε παλαιότερο post, μερικά από αυτά που γραφει η ΚΑΘΗΡΑ έχουν ενδιαφέρον, αλλα να υπάρχουν και αποδείξεις, όχι μονο θεωρία!

[/COLOR]
Διαφωνω με σενα Legion σ΄αυτο που αναφερεις παραπανω.μιλαμε για μεταφυσικο αρα ειναι αυτονοητο πως δεν μπορουμε να εχουμε αποδειξεις αλλα ενδειξεις μονον και αυτα που παρουσιαζει η ΚΑΘΗΡΑ ειναι οι προσωπικες της ενδειξεις.Επιπλεον θα ηθελα να μη χλευαζεις/ειρωνευεσαι κανεναν γραφων στο παρων θεμα αλλα και οπουδηποτε διοτι εδω ειναι φορουμ και η πολυφωνια απαιτειται για την ανταλλαγη αποψεων και πεποιθησεων αυτα απ εμενα
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Παλιά 27-02-11, 20:32
Member

Προεπιλογή

Σκιερέ, δεν βλέπω τίποτα το μεταφυσικό στις εικόνες του village park και στις γέφυρες!Αν υπάρχουν περισσότερα στοιχεια για πηνία κλπ, πολύ ευχαρίστως να τα διαβάσω!
επισης, αν θελεις να πισεις γι αυτα που λες, να υπερασπιστεις αυτα που γραφεις η αν θελεις να ξυπνησεις τον κοσμο, παρεθεσε στοιχεια να αρχισουμε να ερευνουμε!

Δεν ζήτησα αποδείξεις για τις μεταφυσικές εμπειρίες κανενός, δεν μπορεί κανένας να τις αποδείξει άλλωστε, παρα μονο στον ίδιον τον εαυτό του.
Επίσης απόλα όσα είπε η ΚΑΘΗΡΑ, χαρακτηρισμούς έμμεσους η μη, η δικη μου ειρωνεία σου έμεινε...
Ναι θα είμαι είρωνας αν το θέλω υπό αυτές τις συνθήκες και αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να μου ρίξουν ban ας το κάνουν!

επίσης εκπλήσσομαι ευχάριστα με τις απαντήσεις που δίνει η ΚΑΘΗΡΑ στο σχόλιο 33 (και όχι δεν το λέω καθόλου ειρωνικά αυτό)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Legion : 27-02-11 στις 21:04
Παλιά 27-02-11, 21:02
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Σκιερέ, δεν βλέπω τίποτα το μεταφυσικό στις εικόνες του village park και στις γέφυρες!Αν υπάρχουν περισσότερα στοιχεια για πηνία κλπ, πολύ ευχαρίστως να τα διαβάσω!
επισης, αν θελεις να πισεις γι αυτα που λες, να υπερασπιστεις αυτα που γραφεις η αν θελεις να ξυπνησεις τον κοσμο, παρεθεσε στοιχεια να αρχισουμε να ερευνουμε!

Δεν ζήτησα αποδείξεις για τις μεταφυσικές εμπειρίες κανενός, δεν μπορεί κανένας να τις αποδείξει άλλωστε, παρα μονο στον ίδιον τον εαυτό του.
Επίσης απόλα όσα είπε η ΚΑΘΗΡΑ, χαρακτηρισμούς έμμεσους η μη, η δικη μου ειρωνεία σου έμεινε...
Ναι θα είμαι είρωνας αν το θέλω υπό αυτές τις συνθήκες και αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να μου ρίξουν ban ας το κάνουν!

επίσης εκπλήσσομαι ευχάριστα με τις απαντήσεις στο σχόλιο 33 της ΚΑΘΗΡΑ!
1)δεν μπορω να παραθεσω στοιχεια διοτι δεν εχω πληρη επιγνωση για το συγκεκριμενο 8εμα
2)η ΚΑΘΗΡΑ δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο αλλα προσπαθει να υπερασπιστει τη θεση της με επιχειρηματα και σε καθε τι που γραφει ολο και καποιος σχολιαζει θα ελεγα λοιπον να την αφηναμε να ολοκληρωσει και μετα να εκγρασουμε αποριες για το θεμα
3)η ειρωνεια η δικια σου μου εμεινε επειδη εσυ να στο πω ωμα το ξεφτιλισες το θεμα
4)δεν σου ειπε κανεις να μην εισαι ειρωνας,δυσπιστος,απορριψιας,κλειστομυαλος και ουτε καθε εξης απλως να σεβομαστε και την αποψη του αλλου ευτυχως δοξα τω θεω δημοκρατια εχουμε απ οτι ξερω που επιτρεπει την ισηγορια
αυτα τα ολιγα απ εμενα!
Legion φιλικα!
Παλιά 27-02-11, 21:25
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΚΙΕΡΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
1)δεν μπορω να παραθεσω στοιχεια διοτι δεν εχω πληρη επιγνωση για το συγκεκριμενο 8εμα
2)η ΚΑΘΗΡΑ δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο αλλα προσπαθει να υπερασπιστει τη θεση της με επιχειρηματα και σε καθε τι που γραφει ολο και καποιος σχολιαζει θα ελεγα λοιπον να την αφηναμε να ολοκληρωσει και μετα να εκγρασουμε αποριες για το θεμα
3)η ειρωνεια η δικια σου μου εμεινε επειδη εσυ να στο πω ωμα το ξεφτιλισες το θεμα
4)δεν σου ειπε κανεις να μην εισαι ειρωνας,δυσπιστος,απορριψιας,κλειστομυαλος και ουτε καθε εξης απλως να σεβομαστε και την αποψη του αλλου ευτυχως δοξα τω θεω δημοκρατια εχουμε απ οτι ξερω που επιτρεπει την ισηγορια
αυτα τα ολιγα απ εμενα!
Legion φιλικα!
1. Τα στοιχεια τα ζητω από την ΚΑΘΗΡΑ όχι από εσένα!
2. Νομίζω πως μέχρι πριν λίγο η ΚΑΘΗΡΑ απλά παρέθετε κατεβατά χωρίς διάλογο και χωρίς να απαντάει σε ερωτήματα που κατά την γνώμη μου είναι εύλογο να παρουσιαστούν, όχι μονο δικά μου (ούτε σε εμενα έχει απαντήσει,δεν πειράζει) αλλα και άλλων!
3. Ok εγώ ξεφτίλισα το θέμα, τους χαρακτηρισμούς της ΚΑΘΗΡΑ προς τους άλλους συνομιλητές που δεν ξεφτίλισαν το θέμα, τους προσπερνάς όμως, παράξενο!
4. Φυσικά σέβομαι την άποψη του καθενός εφ όσον γίνετε διάλογος, άσχετα αν μπορεί να διαφωνώ! Όμως να γίνεται διάλογος!!!!!!

Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση και ελπίζω να μείνουμε εδώ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Legion : 27-02-11 στις 21:28
Παλιά 27-02-11, 21:35
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
1. Τα στοιχεια τα ζητω από την ΚΑΘΗΡΑ όχι από εσένα!
2. Νομίζω πως μέχρι πριν λίγο η ΚΑΘΗΡΑ απλά παρέθετε κατεβατά χωρίς διάλογο και χωρίς να απαντάει σε ερωτήματα που κατά την γνώμη μου είναι εύλογο να παρουσιαστούν, όχι μονο δικά μου (ούτε σε εμενα έχει απαντήσει,δεν πειράζει) αλλα και άλλων!
3. Ok εγώ ξεφτίλισα το θέμα, τους χαρακτηρισμούς της ΚΑΘΗΡΑ προς τους άλλους συνομιλητές που δεν ξεφτίλισαν το θέμα, τους προσπερνάς όμως, παράξενο!
4. Φυσικά σέβομαι την άποψη του καθενός εφ όσον γίνετε διάλογος, άσχετα αν μπορεί να διαφωνώ! Όμως να γίνεται διάλογος!!!!!!

Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση και ελπίζω να μείνουμε εδώ!
1)το πρωτο το παρερμηνευσα
2)δε σου κανει εντυπωση που παραθετει αυτα τα κατεβατα γιατι μεταξυ ειναι πολυ χρονοβορο να γραψεις ολα αυτα θεωρω απιθανο να τα γραφει ετσι
3)σου ξαναλεω προσπαθει να υπερασπισει τη θεση της μιας και οι περισσοτεροι στο παρων θεμα κατακρινουν τα λεγομενα της
4)Ωραια συμφωνουμε αρα μην εισαι ειρωνας
υστερ.:διαλογο κανουμε αυτη τη στιγμη
Παλιά 27-02-11, 21:50
Member

Προεπιλογή

Σκιερέ δεν μου κάνει καμια εντύπωση κάποιος να γραφει ολόκληρα κατεβατά χωρίς αποδείξεις, πηγες η κάποιου είδους ερευνα τέλος πάντων!
Οι περισσότεροι στο παρών θέμα, τουλάχιστον όπως έχω αντιληφτεί εγώ, δεν ζητάνε τίποτα παραπάνω από αποδείξεις και να γίνει διάλογος!
Όταν αυτό δεν συμβαίνει λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις!
Παλιά 27-02-11, 22:12
Member

Προεπιλογή

ΚΑΘΗΡΑ επειδή μου δημιουργήθηκαν κάποιες ερωτήσεις στις απαντήσεις που δίνεις στο σχολιο 33 και θέλω να καταλάβω, χωρίς καμια διάθεση ειρωνείας, αν θέλεις απαντάς!

1. Πιο είναι το θρησκευτικό σου υπόβαθρο, είσαι χριστιανή, κάτι άλλο?
2. Εκτος από την τελετή που είδες, συναντήθηκες με κάποια άλλη οντότητα?
3. Όταν συνέβει το περιστατικό της μετάθεσης του αιθερικου σου, όπου και δημιουργήθηκε η ρουφήχτρα, είχες προκαλέσει κάποια οντότητα πριν? Είχες διαβάσει κάτι?

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:14.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.