![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι οι λεγόμενοι ''ίντιγκο'' δεν ανήκουν στην ίδια φυλή ούτε συμμαχία μεταξύ τους, ως Όντα. Όλοι οι λεγόμενοι ''κρύσταλ'' δεν ανήκουν στην ίδια φυλή ούτε συμμαχία μεταξύ τους, ως Όντα. Όλοι οι λεγόμενοι ''ρέινμποου'' δεν ανήκουν στην ίδια φυλή ούτε συμμαχία μεταξύ τους, ως Όντα. Δεν έχουν όλοι την ίδια προέλευση ούτε πρόθεση.
''Ίντιγκο'' δεν λένε μια ομοιογενή κατηγορία Όντων. Αλλά, είναι μία ομαδοποίηση ανομοιογενής. Είναι πολλών διαφορετικών φυλών και συμμαχιών Όντα που έχουν ανθρώπινη εμφάνιση, με ενεργό το ''τρίτο μάτι''. Επειδή, οποιοσδήποτε έχει υπερ ενεργό το ενεργειακό κέντρο του ''τρίτου ματιού'', υπερισχύει και στην αύρα του το χρώμα του κέντρου αυτού, το ''ίντιγκο''. Το χρώμα του πιο ενεργού κέντρου καθενός, ''χρωματίζει'' ως ισχυρότερο των αλλων, και την αύρα του. Κάθε άτομο με ίδια ή παρόμοια αύρα, δεν είναι το ίδιο... Ένας με αύρα ''ίντιγκο'' δεν είναι απαραίτητα ''καλός κ'αγαθός''. Το αν θα είναι τέτοιος ή το αντίθετο, έχει να κάνει με τη Φυλή του -όχι την γήινη-, τη συμμαχία του, τους Οδηγούς του, τα όντα που τον περιβάλλουν.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το σκηνικό του τελευταίου καιρού με έχει βάλει σε σκέψεις...Σκέψεις σχετικά με το κατά πόσο η κοινωνία καταδικάζει μερικά παιδιά. Καταρχάς, βλέπω πως εδώ υπάρχει μια καλοστημένη πλεκτάνη. Σκεφτείτε ένα παιδί που δεν νοιάζεται για το σχολείο του καθώς και κάποιο που χει νοητικά προβλήματα να θεωρούνται οι "επαναστάτες" και οι "σωτήρες". Εδώ μου φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν μια κοινωνία κατωτέρων. Δηλαδή μια κοινωνία που δεν θα συνισφέρουν όλοι όπως πρέπει...Είναι μια συγκάληψη με πέπλο μεταφυσικό. Indigo, crystal, Ελ,otherkins και άλλοι είναι αυτοί που θα σκεφτούν φυσικά με τις ανώτερες ψυχές τους να φέρουν την επανάσταση. Ότι γίνονταν πάντα γίνεται και τώρα. Ο κάθε άνθρωπος βασίζεται σε "σωτήρες" και δεν επενδύει στην προσωπική του θέληση.
Φανταστείτε ένα παγκόσμιο παιχνίδι που καταλήγει σε μια μετακίνηση του πλήθους προς τη μεριά των ψευτοσωτήρων. Ακόμα και η "μια" και "πανανθρώπινη" θρησκεία σε σωτήρες βασίζεται...Αυτά προς το παρόν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για παράδειγμα, άλλος διαβάζει επιλεκτικά ό,τι του κάνει εντύπωση ή τα μαθήματα που του αρέσουν ή ό,τι συμφωνεί μαζί του πολιτικά/θρησκευτικά/ιδεολογικά, απορρίπτοντας τα αντίθετα της διδακτέας ύλης, επειδή του είναι δυσάρεστα ή τα θεωρεί λανθασμένα. Έτερος, διαβάζει τα πάντα ανεξαρτήτως σε τί αρέσκεται, γιατί θέλει να πάει καλά ή να ''κουνιέται'' για αριστούχος. Αμφότεροι όμως είναι ''ίντιγκο'', με διαφοροποίηση ως προς το σκεπτικό τους. Όσο για τον διανοητικά υπολειπόμενο, εννοείται ότι δεν θα καταστεί ηγέτης άγων σε θετικές εξελίξεις.
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς ✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩ ✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩ ✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩ ✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩ http://www.facebook.com/lpaliginis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 24-05-08 στις 01:01 |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που έπεσε στην αντίληψή μου εντελός τυχαία επειδή οι σελίδες του θέματος ήταν πολλές διαβασα μονο την αρχή όμος παρόλο που δεν ειμαι πλήρος γνώστης του θέματος κατάλαβα λίγο πολυ περι τινος πρόκητε δεν θα πω τι εινα σωστο και τι λάθος γιατι ίσος όλα μαζί να σχηματίζουν το πάζλ που αναζητάμε αρκει να το ποθετίσουμε σωστά τα κομάτια υπόθικε ότι ειναι προπαγάνδα εβραική για να προοθίσουν μια νέα γενιά ανθώπων με αναπτηγμενη νοιμοσίνη δεν ξέρω κατα πόσο εινα αλληθινό όμος μου ήλθε ξαφνικά μια ερώτιση πριν απο χ χρόνια οι γερμανοι δεν προσπάθησαν να προβάλουν την άρηα φιλή σαν κατι ξεχωριστω αλληθεια τι έγηνε με αυτο το θέμα τοτε μηπος στον αντίποδα αυτο προσπαθουν να προοθήσουν με τα ιντιγκο παιδιά; ερωτιση προς απάντιση κάνω όμος άν ειναι αλλήθεια τότε ένα άλλο ερώτημα προκήπτει σχετικα με τα ψυχικά χαρίσματα που ίσος μπορει να έχουν αυτα τα παιδιά και γιατί μόνο παιδιά που έχουν γεννιθει στην δεκαετία του 83 και μετα εγώ πχ που έχω γεννηθεί πολυ ποιο πρίν και νιώθω ότι παντα ξέρω τα πάντα δεν χριάζετε να παρω συμβουλή απο κανέναν για να κάνω κάτι έχω μεγαλοψυχία ειμαι εβέσθιτο άτομο όμος εμπασι περιπτώση ειμαι παιδί ιντίγκο; νιοθω ότι έχω διέσθιση για κάποια πράγματα όμος δεν έχω αξιοποιήσει όλα αυτα για κάποιο όφελος απλός υπάρχουν μόνο για μένα και τίποτα αλλο δεν ξέρω τι ειναι αλλήθηα και τι ψέμα όμος αυτο που καταλαβένω ειναι ότι απο μόνιμας δεν΄κάνυμε κάτι να καλητερέψουν κάποια πράγματα μην περιμένετε το μάνα εξ ουρανου να σας σώσει ο κάθε ενας ας μάθει να αγαπάει πρωτα και πάνω απολα τον εαυτό του για να αγαπήσει και τους άλλους και μετά να μπορέσει να βοηθησει να σωθει αυτος ο κόσμος διαφορετικά στα ίδια και στα ίδια θα στρηφογυρίζουμε και πάλυ κανένα αποτέλεσμα δε θα έχουμε εσεις που εισασε όλοι φιλοσοφιμένοι και λέτε ποτε για το ένα και ποτε για το άλλο άν κάποιος απο εδω μέσα σας ζητουσε την βοηθηά σας θα το κάνατε ή απλός έτσι για να λέμε διάφορα για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους στην θεωρία περνετε άριστα με τόνο ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ στην πράξη τι κάνετε; όσο για το τι κάνουν οι αμερικάνοι οι μεν ή οι δε αυτο δεν έχει σιμασία την δουλιά τους κάνουν που λέει ο λόγος όλοι εσει θελω νά μάθω στον αντίποδα τι κάνετε για να αλλάξετε αυτα που δεν σας αρέσουν όχι να λέτε πράγματα επι του ασφαλους κατηρορόντας μόνο αλλα και έργα και άν ειναι κι εγω μαζι σας για να βοηθήσω ( θα ήθελα να πω επιπροσθέτος ότι δεν απευθινωμε σιγκερκριμένα σε κάποιον αλλα μηλάω γενικά σε όλλους που ασχολουντε με όλα αυτα και εινα ιδημονες ακόμα και εκτώς φόρουμ εγώ απλός απορίες έχω και θελω απαντίσεις τίποτε άλλο δεν κατηγωρώ κανέναν για κατι εξάλου δεν σας ξέρω για να έχω κάτι μαζί σας ) ''το ένα χερι νύβει τ' αλλο και τα δυό το πρόσωπο'' ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγγνώμη αλλά όταν ρωτάς πως: το παιδί σας έχει προβλήματα με το σχολείο;;; Η μάνα θα δει αυτό το πράγμα και θα σκεφτεί αυτομάτως πως το παιδί της είναι διάννοια. Επίσης αν γίνονταν να απαντούσες λίγο πιο συγκεκριμένα γιατί δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που γράφεις. Ωστόσο γιατί εστιάζεσαι τόσο εκεί;;; Για πες μου, περιμένεις τις ψυχές που έτσι τους άρεσε να κατέβουν στην γη για να σώσουν τον κόσμο; Περιμένεις τα παιδιά θαύματα; Τακτικές για να πέσει σε λήθαργο η πνευματικότητα του κόσμου και να κυβερνούν αυτοί που δεν πρέπει είναι αυτή των indigo. Να σαι καλά...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(μιλάω για την πάρτη μου) Μας λες φιλόσοφους... εγω δεν είμαι σε καμία τον περιπτώσεων φιλόσοφος και ούτε θέλω να γίνω... Αυτό που κάνω είναι να αναλύω λίιιιιιγο πιο πολύ τα πράγματα, αυτό δεν με κάνει φιλόσοφο ( κολλημένη ναι μπορεί... ![]() Τώρα όσο για το ερώτημά σου τι κάνουμε στην πράξη, όταν βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα, όταν ακούς διαφορετικά τα πράγματα, όταν μαθαίνεις μέσα απο πράγματα, σκηνικά, κολλήματα, κ.τ.λ τότε ναι κάνεις πράξη όλα όσα έχεις μάθει ή σου έχουν μάθει... Προσφέρεις βοήθεια χωρίς να ζητάς ανταπόκριση, χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα μόνο ένα ευχαριστώ... και αυτό το κάνεις ούτε για να ανέβεις επίπεδο, ούτε επειδή πρέπει, το κάνεις γιατί το γουστάρεις τρελά ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ... Ο πολεμιστής του φωτός αναζητάει τη συντροφιά άλλων πολεμιστών του φωτός, μερικές φορές αναγκάζονται να μένουν μόνοι τους και τότε ο καθένας του φωτίζει το κομμάτι του σύμπαντος που του έχει ανατεθεί... ελπίζω να σε κάλυψα...
Δεν έδωσα σε άλλον τα κλειδιά ούτε του σπιτιού μου ούτε της καρδιάς μου. Αρνήθηκες να τα πάρεις φοβήθηκες μήπως σου ξεκλειδώσω τη δική σου καρδιά. "Ελπίζω κάποτε ν' ακουστώ μέσα στο φαλημέντο του κόσμου..." Νικόλας Άσιμος Εσθήρ, ποια βιβλική σκορπάς περνώντας μέθη; Νίκος Καββαδίας (Εφτά Νάνοι) Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει Ω, σαν αερικό θα ζήσω... Θανάσης Παπακωνσταντίνου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω για την απάντιση σου νομίζω ότι ήσαι ένα άτομο με πολλές αξιόσεις και αυτο νομίζω ότι όσοι σε κάνουν παρέα θα ειναι περίφανοι που έχουν ένα τέτοιο φίλο - η πραγματικά πιστευω ότι ετσι πρεπει να λειτουργει ένας άνθρωπος ανηδιοτελός χωρίς να περιμένει ανταμιβές και τα παρόμια η μεγαλήτερη του χαρά ειναι ας πουμε μόνο η αναγνώριση απο τους άλλους με ένα ευχαριστό τα υλικά αγαθά δεν καλίβουν τα συνεσθηματικά αγαθά που κρίβει ένας άνθρωπος μέσα του ευγνομοσήνη, αγάπη, κατανόιση, για την εβεργεσία που του προσφερθικε η οποια μπορει να ειναι οτιδήποτε. βέβεα μπορει να του παρασχεθει αυτή η βοήθηα και χωρίς να το γνωρίζει όμος όπος και να έχει το συναίσθημα της προσφοράς ειναι κάτι μαγικό κατι που δεν περιγράφετε με λόγια και δεν ξεπληρώνεται μέ όλο το χρησάφι του κόσμου γιατί και αυτο το ευχαριστό μπορει να μην το ακουσει ποτέ όμος όταν ξέρει οτι μπορεσε να κάνει κάτι σε κάποιον για να τον κάνει ευτυχισμένο νομίζω ότι λέει πολλά αυτη νομίζω ότι ειναι η μεγαλήτερη ανταμιβή Ξέρεις πιστεύω ότι πράγματι έχουμε ένα προοριμό ο κάθε ένας απο μάς να φέρουμε εις πέρας ακόμα και αυτοι που κάνουν κάποια πράγματα όχι και τόσο ευχάριστα τα κάνουν για μάς να γήνουμε εμεις καλήτεροι που τους σιναντίσαμε γιαυτο ήπε και ο χριστός να αγαπάμε και να συνχορουμε και τους εχθρους μας κάθε πίκρα κάθε δάκρυ ειναι για να εξαγνιστουμε εμεις εχουν έλθει στιγμές που κλαίω για το ένα ή το άλλο και μετά νιόθω μια ηρεμία και μια γαλήνη μέσα μου κανω κουράγιο για να συνεχίσω ποιο δυνατή απο πρην την ζωή ξέρω ότι τίποτα δεν ειναι ευκολο όμος με μυρολατρία γκρινια και κακομυριά δεν κάνεις τίποτα στην ζωή χαίρωμαι που γνωρισα εσάς και μπορώ να μάθω πράγματα που ίσο τα ίξερα αλλά απλός μου τα επιβεβεωσαται Θα χαιρόμουν να ξέρω ότι μέσα απο αυτα που ο καθένας έχει γράψει εκφράζωντας τις εμπιρίες του μπορει να έχει προσφέρει έστω και ένα κόκκο για την καλητερευση του άλλου όλοι μας έχουμε κάποια χαρίσματα μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία δωσμένα και ευλογιμένα ας τα θέσουμε στην υπηρεσία του να κάνουμε καλήτερα την ζωή όλων μας ειτε ειναι απο άτομα ιντιγκο ητε όχι αυτο έχει σημασία το φως που το δικό μας θα φωτίσει το σκοτάδι που έχει καλήψει τις ψυχές των αθρωπων για να δουνε κι αυτοι με την σηρά τους ποιος ειναι και ο δικός τους προορισμός και να φωτίσουν και αυτοι με την σηρά τους άλλους και άλλους εως φωτιστούν όλοι και γήνει μια μεγάλλη συμπαντική αλλαγή ευχαριστω '' το ένα χερι νυβει τ'αλλο και τα δυο το πρόσωπο'' |
|
||||||
|
||||||
![]()
[QUOTE=sentrina]Αγαπητό μέλος esthir
Παράθεση:
Συμφωνω απολυτα στα παραπανω φιλη μου,αλλα να επισημανω κατι...ανιδιοτελεια ισως να μην υπαρχει...Ακομα και το συναισθημα της ευχαριστησης και της συναισθηματικης πληροτητας να νιωσουμε ειναι μια ανταμοιβη περα απο ολα τα χρηματα του κοσμου...Οποτε παιρνουμε και εμεις την ''ανταμοιβη'' μας...Και αυτο ειναι καλο γιατι το αποτελεσμα μετραει!Η βοηθεια μας σε εναν αλλον ανθρωπο...! Ισως μονο αν δωσουμε τη ζωη μας για καποιον αλλον να ειναι η μονη ανιδιοτελης πραξη...γιατι απλα δεν προλαβαινουμε να ''παρουμε'' κατι... ![]() Ισως να εχω και αδικο βεβαια... Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Συμφωνω...!Κλαψε να ηρεμησεις,να εξαγνιστεις οπως αναφερεις αλλα μετα παρε τα πανω σου και συνεχισε... Παράθεση:
Αυτη ειναι και η ουσια της ανταλαλγης αποψεων και εμπειριων. ![]() Παράθεση:
Ακριβως...για μενα πρεπει με καθε κοστος να δειχνουμε τον δρομο στους αλλους(αρκει να θελουν και να θελουμε βεβαια...)...τον δρομο που ολοι περπαταμε...αν μη τι αλλο εχουμε αναγκη απο συμπολεμιστες... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπέρα σε όλους που παρακολουθουν όλα όσα λεγωντε μεσα σε αυτη την σελίδα
δεν περίμενα μια τόσο καλη και θετική ανταπόκριση σε όλα αυτα που απασχολουν ότι εχω σινοδηπόρους χαίρωμε που οι σκέψεις μου εινα σκέψεις σας χαίρωμε που οι πράξεις μου ειναι πράξεις σας έτσι σκεύτωμαι ότι δεν ειμαι μόνη σε όλη αυτη την δύσκολη πνευματική αναζήτιση και έχω όλη την καλή διάθεση και πρόθεση άν μου ζητιθει κάτι να ανταποκριθω σε αυτο το κάλεσμα συμπαράστασης όχι μόνο εκ του ασφαλους αλλά και έμπρακτα ειμαι εδω τόσο να πάρω και άλλο ΄τοσο να δόσω μια και αυτο ειναι το όλο ζητούμενο στηνταξιδιωτες στην πορία της ζωής να να φωτιστουμε και να φωτισουμε και αυτο που πάντα ειναι μέσα στο μυαλό μου και θέλω να το εκφράσω ειναι ότι η γνωση δεν ειναι να μενει φυλαγμενη μόνο για μας επειδή ήχαμε την πολητελεια να μάθουμε να διαβάσουμε να ταξιδέψουμε να ακούσουμε, αλλα να διαδήδετε και να βοηθάει και αυτους που έχουν ανάγκη σε κάθε στιγμη της ζωής τους και ίσος περνουν δύσκολες καταστάσεις στην ζωή τους. εμεις κάποια στιγμή καλός ή κακός θα αποχωρίσουμε απο αυτή τη ζωή και νομίζω ότι θα ειναι ότι καλήτερο να ξέρουμε ότι αυτα που έχουμε πει έχουν ποιασει τόπο έχουν βοηθηθει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τελικά τι περνουμε μαζί μας μόνο την συνήδησή μας και τιποτε άλλο γιατι πιστεύω ότι πάει μαζι με την ψυχή μας αγαπητοί μου φίλοι τα χαρίσματα που κάνουν έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει ειναι πάντα χαραγμενα μεσα στην ψυχή του στην καρδυά του στο μυαλό του δεν έχουν πιστεύω με την τεχνολογία και την εφυία αλλα με την μεγαλοψυχία την αγάπη και αυτα νομίζω θα βοηθησουν να γήνουμε καλήτεροι άνθρωποι και όχι τα χρήματα και οι πολυτέλιες θα μου πήτε ότι στην εποχή μας αυτα πριτανεύουν και μας καθοδηγουν θα απαντισω ότι ναι σίγουρα έτσι ειναι όμος άς μην γήνει στόχος ζωής αλλά μονο για επιβοίωση απλά ταπηνά δεν ξέρω αν επιτρέπετε αυτο που θα πω να γήνει μεσα απο εδω αυτες τις σελίδες αν όχι ας σβιστει έχω μια πρόταση να κάνω και έχει αποδοχή πήτετο να δουμε πως να το κάνουμε αφου θέλουμε να κάνουμε καλό και να βοηθάμε ατομα γιατι να μην κάνουμε πράξη όλα αυτά που λέμε γιατι να μην συγκεντρόσουμε πράγματα που ίσος μας περισεύουν ή δεν θέλουμε και να τα δόσουμε σε άτομα που τα έχουν περισότερο ανάγκη απο μάς; νομίζω ότι ειναι μια καλή ευκερία να δίξουμε ότι πράγματι ειμαστε αυτο που λέμε όχι μόνο λόγια αλλά και έργα παιδιά ξεχωριστρα φωτισμένα άν θελουμε να λεγώμαστε να το αποδήξουμε με πράξεις παρακαλώ ακούω σχόληα και προτάσεις αυτα απο μένα και ειμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε ευχαριστω ''το ένα χερι νυβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο'' |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλη μου,πολυ ομορφη η προταση σου και ιδιαιτερως ανθρωπιστικη... Θα ηθελα απλα να σου πως με αυτη μας την ενεργεια δεν θα δειξουμε ποσο φωτισμενοι η ιδιαιτεροι ειμαστε...αν το κανουμε γι αυτο εχουμε χασει ΗΔΗ την ουσια...η ενεργεια αυτη ειναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ...σε μια εποχη που η αγαπη προς στον ανθρωπο αντικατασταθηκε απο υποκαταστατα...δινουμε αυτη την αγαπη οπουδηποτε αλλου εκτος του συνανθρωπου μας...γιατι...;Ο ανθρωπος ποναει και κινδυνευει στην εποχη μας περισσοτερο απο το οτιδηποτε...Η φυση θα τα καταφερει,τα ζωα το ιδιο...αλλα ο διπλανος σου;Θα αντεξει ακομα μια μερα χωρις φαγητο,στεγη,ρουχα και πανω απ ολα ΑΓΑΠΗ;Ας ριξουμε και εκει το βλεμμα μας για μια φορα ωστε να καταλαβουμε τη δυστυχια που βιωνει ο ανθρωπος στον πλανητη μας...Ας σωσουμε τους ανθρωπους και μετα ολα τα αλλα μπορουν να σωθουν... Ξερεις τι μπορει να κανει μια καλη κουβεντα σε εναν ανθρωπο που ποναει η μια μπλουζα σε εναν απορο...;Να του αλλαξουν τη ζωη και να τον κανουν να θελει να παλεψει για αλλη μια μερα... Εγω προτεινω να κανεις εσυ οτι μπορεις σε ατομικο επιπεδο για να βοηθησεις καποιους και ο καθενας μας ξεχωριστα το ιδιο...Ειναι το καλυτερο... Εκτος και αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου...
|