![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ- ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ, ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,Κ.Λ.Π. ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!! θα σε παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματά σου να είναι με μικρά γράμματα. ~ εκ του συντονισμού Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melian : 21-04-08 στις 18:40 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι νέο μέλος, παρόλο που παρακολουθώ θέματα του συγκερκιμένου forum εδώ και καιρό. Το παρόν post μού κίνησε την περιέργεια, γι'αυτό και αποφάσισα να εγγραφώ, ώστε να παραθέσω μια ταινία στην οποία γίνεται επίκληση πνεύματος. Αναφέρομαι στην ξένη ταινία "What lies beneath" στην οποία πρωταγωνιστούν ο Harrison Ford και η Michelle Pfeiffer. Δε γνωρίζω αν έχει ξαναγίνει αναφορά στην παραπάνω ταινία, διότι έχω διαβάσει μόνο τα αρχικά post, επομένως ζητώ συγγνώμη εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τέλος, θα ήθελα συγχαρώ τους εμπνευστές του site, καθώς και όλους όσους παραθέτουν εμπειρίες πάνω σε θέματα που αγγίζουν μεταφυσικές ανησυχίες! |
|
|||
|
|||
![]()
1oν Δν ειναι παιχνιδι..
2ον Ειναι αρχαιοτερος και πιο ακυνδινος τροπος επικλησης πνευματων.. Κανενας τροπος με τον οποιο θες να μιλησεις με καπια ψυχη δν ειναι κακο.. Ο Κυριος ειπε πιστευε και μη,Ερευνα.. Οτι θελετε να μαθετε στειλτε εδω η στειλτε μου E-mail Baboulesae@yahoo.com η καντε με add στο msn στο ιδιο e-mail |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε David δεν νομιζω καποιος να σου δωσει πληροφοριες για να κανεις ενα τελετουργικο σαν αυτο, με τον πινακα Ouija. Περα του οτι ειναι επικινδυνο (και ετυχε να γινει φετος το καλοκαιρι ενα πολυ μεγαλο μπερδεμα με αυτο το "παιχνιδι" που παραλιγο να μας στειλει στον αλλο κοσμο), δεν ειναι και site που θα δωσει οδηγιες ή μαγιολικια. Εκτος και αν κανω λαθος και γινεται να γραφονται τελετουργικα. Θα σου προτεινα να διαβασεις πιο προσεκτικα τις συμβουλες και τις εμπειριες οσων εχουν γραψει. Φιλικα και χωρις παρεξηγηση Witch Shadow
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μην πιστευεται οτι σας λενε οι ψυχες συχνα παιζουν με τα συναισθηματα σας...Μην ξεχνατε οτι εφοσον ηταν Ανθρωποι εχουν Συναισθηματα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν 8ελω σε καμια περιπτωση να ακουστω αρνητικη η ακομη ισως επι8ετικη!!!!! Απλα οσα ειχα ακουσει ως τωρα ειναι τα ακριβως αντι8ετα και μου εκανε εντυπωση. Φιλικα παντα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει και γινεται,αλλα μην ασχολεισαι με αυτα.ουτος η αλλοσ πολυ συντομα θα γινουμε ολοι το ιδιο,
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω τον τροπο και την διαδικασια ομως δεν θα το πω.
Το να ανοιγεις καναλια επικοινωνιας και μαλιστα ασχημα καναλια ειναι επικινδυνο. Οι ψυχες των αγαπημενων μας προσωπων, δεν εχουν κανεναν λογο να ερθουν να μας μιλησουν απο εκει που βρισκονται. Αλλες οντοτητες παριστανουν οτι ειναι εκεινοι-οι δικοι μας δηλαδη- προκειμενου να ερθουν σε αυτην την διασταση. Και κατ' αρχην σου λενε παντα αυτο που θελεις να ακουσεις μονο και μονο για να συνεχιζεις να τις καλεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ματ11 : 20-09-08 στις 16:45 |
![]() |
|
|