![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι,δεν έχω να προσθεσω κατι άλλο....Δεν είναι ολοι απατεωνες,μην γενικεύεις!Σαφως και υπάρχουν και απατεωνες,αλλα δεν είναι όλοι.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και συνέβη κάτι και κάτι πολύ μεγάλο το 1914!
Άρχισε ο Ά Παγκόσμιος Πόλεμος και βυθίστηκε στην άβυσσο η Κοινωνία των Εθνών. Ας μην βλέπουμε μόνο αποτυχίες στις προβλέψεις. Πιστεύω οι απατεώνες που κυβερνούν τις μάζες δεν θα χαίρονταν με τα εσχατολογικά σενάρια, γιατί αυτά θα σήμαιναν το τέλος της εξουσίας τους. Δεν θέλουν τον κόσμο να τρομοκρατείται ή να ελπίζει σε αλλαγή, αλλά τον θέλουν "ευχαριστημένο" όπως έχει στην μιζέρια. Τους αρέσει πάντα να καθησυχάζουν τα πλήθη λέγοντας πως αυτά τα λένε απατεώνες. Ο απατεώνας είπε τον γάιδαρο κεφάλα. Εγώ πιστεύω η ημερομηνία του φόβου και τρόμου κάποια στιγμή θα εκπληρωθεί. Και τότε θα πέσουν πολλά κεφάλια...απατεώνων. Και αυτό που θα καταστραφεί δεν θα είναι η Γη, αλλά το βρώμικο σύστημα και ο πολιτισμός του ανθρώπου. Ο άνθρωπος είναι εκείνος που σκοπεύει να καταστρέψει την Γη και την φύση, αλλά δεν θα τον αφήσει ο Θεός. Λες πολλές ανακρίβειες. Εκτός ότι λες απατεώνες άτομα που δεν ξέρεις, που είδες να λένε πως δεν θα υπάρχει ζωή μετά την καταστροφή; Μιλάνε για καταστροφή των ασεβών. Βλέπω απατεώνες όπως το Focus προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο και να γελοιοποιήσουν την θρησκεία για να βγάλουν λεφτά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος Έλ : 27-08-14 στις 08:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Χρίστος Έλ οι ημερομηνίες του Φόβου που έχω σαν τίτλο στο θέμα που έχω ανοίξει και εάν το διάβασες απο την αρχή (που πολύ αμφιβάλω) είναι οι ημερομηνίες που λένε κάποιοι για το τέλος του κόσμου... Και μόνο για αυτές αναφέρομαι.... Δεν αναφέρουμε άλλες ημερομηνίες.... Σχετικά με το Focus αναφέρει απλά κάποιες ημερομηνίες για το τελος του κόσμου που έχουν καταθέσει κάποιοι απατεώνες... Εάν έχεις πρόβλημα με το Focus στείλε ένα γραμμα στο Focus... Σε παρακαλώ και πάλι για δεύτερη φορά εάν έχεις κάτι για τις ημερομηνίες του Φόβου για το για το τέλος του κόσμου δεκτές.. Εάν αρχίσεις το παραλήρημα με Θρησκείες και διάφορα άλλα σε παρακαλώ μην το κάνεις έχεις ανοίξει σχετικά θέματα και βγάλε το άχτι σου εκεί.. Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φτιάχνεις ένα θέμα με θρησκευτικό περιεχόμενο και δεν θες χριστιανά άτομα να σχολιάζουν αυτά που έγραψες. Γράφω για το 1914 που αναφέρεις και μιλάς για παραλήρημα. Δηλαδή θες αυτό το θέμα να έχει αποκλειστικά δικά σου σχόλια για να την πεις στην Βίβλο; |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Χρίστος Έλ μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις.. Από που ως που το θέμα που άνοιξε είναι θρησκευτικού περιεχομένου.... Άφησε τις πονηριές.... ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΟΥ... Εξάλλου εάν το ήθελα σαν θρησκευτικό θέμα θα το έβαζα στη σχετική Θεματολογία.. Το ότι κάποιες ημερομηνίες έχουν κατατεθεί απο κάποιους απατεώνες Θρησκευόμενους που αναφέρω αποδεικνύει την γελοιότητα περί τέλους του Κόσμου... Και πάλι σε παρακαλώ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΚΆΤΙ στις ημερομηνίες ασφαλώς και το δέχομαι και δεν βάζω πνευματικά συρματοπλέγματα σε κανέναν. Αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούν ένα θέμα (οποιοδήποτε θέμα) για να βγάζουν μόνο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους κάποιοι.... Νομίζω πως γίνομαι αντιληπτός..... Σε παρακαλώ να σεβαστής το θέμα... Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
" 31/12/999 Χίλια χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού, το τέλος σύμφωνα με τα απόκρυφα Ευαγγέλια. 19/10/1814 Η Τζοάνα Σάουθκοτ προέβλεψε ότι εκείνη την ημέρα θα γεννούσε τον «δεύτερο Μεσσία» (και θα ερχόταν το τέλος του κόσμου). 3/4/1843, 7/7/1843, 21/3/1844, 22/10/1844 Ο Αμερικανός Γουίλιαμ Μίλερ ανακοίνωσε το τέλος του κόσμου σε όλες αυτές τις ημερομηνίες. 2/10/1914 Η Ημέρα της Κρίσης σύμφωνα με τον Τσαρλς Τέιζ Ράσελ, τον ιδρυτή των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Δε συνέβη τίποτα. Οι οπαδοί του προέβλεψαν το τέλος του κόσμου το 1925, το 1941, το 1975 και τέλος στις 2/10/1984. 28/10/1992 Ο αιδεσιμότατος Λι Γιανγκ Λιμ, της ιεραποστολικής εκκλησίας του Τάμι, στη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε ότι ο Χριστός είχε ζητήσει να συγκεντρωθούν 144.000 πιστοί τα μεσάνυχτα εκείνης της ημέρας, για να τους σώσει από τον Αρμαγεδδώνα (την τελική μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό). Περισσότερα από 100.000 άτομα παρουσιάστηκαν σε περίπου 200 φονταμενταλιστικές εκκλησίες. Όμως ο Λι Γιανγκ Λιμ συνελήφθη, γιατί καταχράστηκε 4 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν από δωρεές των πιστών." Και έπειτα παραδέχεσαι κιόλας "Το ότι κάποιες ημερομηνίες έχουν κατατεθεί απο κάποιους απατεώνες Θρησκευόμενους που αναφέρω αποδεικνύει την γελοιότητα περί τέλους του Κόσμου..." Έχεις δηλαδή μια θρησκευτική ατζέντα κατά του Χριστιανισμού(κατά βάθος) και ισχυρίζεσαι πως δεν είναι θρησκευτικό το θέμα. Παράθεση:
Και μένα δεν μου αρέσουν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των άθεων, αλλά δεν μπορώ να τους απαγορεύσω να τις εκφράζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Υπάρχουν ημερομηνίες απο θρησκόληπτους επιστημονικοφανείς αλλά και απο ανθρώπους που θέλουν να σκυλέψουν την άγνοια και τον φόβο των ανθρώπων.... Το να παραθέτω κάποιες ημερομηνίες απο Θρησκόληπτους δεν σημαίνει πως είναι το θέμα σχετικό με Θρησκευόμενους μόνο.... Λοιπόν για να προχωρήσει το θέμα σε παρακαλώ εάν κάτι έχεις να προσθέσης έστω μια ημερομηνία η κάτι άλλο πρόσθεσε αλλά να εστιαστείς σε θρησκείες και δόγματα δεν το θέλω.... Μέχρι τώρα το μόνο που κάνεις να εστιάζεσαι σε Θρησκεία... Θέλω να συνεχισθεί το θέμα απο την βάση και στον διάλογο που έγινε απο την αρχή του θέματος... Ευχαριστώ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.... Το αληθινό νόημα της φώτισης είναι να κοιτάς όλη τη σκοτεινιά με φωτεινά μάτια [Καζαντζάκης Νίκος] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AVATARGR-1 : 31-08-14 στις 10:42 |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλη μια,''ημερομηνία του Φοβου'',είναι αυτή που πιστευω εγω ότι θα γίνει η Δευτερα Παρουσία!Δηλαδη αρχές με μεσα 2023!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Γεώργιοςκπ βάζεις λοιπόν μια άλλη ημερομηνία 2023! Η ημερομηνία αυτή πως βγαίνει βάση κάποιας καταστροφής που έρχεται εννοώ πάντα ΄-κάποιος κομήτης,μετεωρίτης- ή είναι θρησκευτικού περιεχομένου ???? Εάν είναι μη θρησκευτικού περιεχομένου θα ήθελα κάποιες παραπάνω πληροφορίες.... Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2. Η πρόβλεψη ήταν για άλλο (την β' έλευση του Ιησού, όχι πόλεμο) Αν δηλαδή κάποιος προβλέψει ότι θα σ'επισκεφτεί η θεία σου και τελικά χαλάσει το αυτοκίνητο του γείτονα θα το θεωρείς πετυχημένη πρόβλεψη επειδή "κάτι" έγινε; ΠΑΝΤΑ γίνεται ΚΑΤΙ αλλά σπάνια γίνεται κάτι που προβλέπουν όπως το προβλέπουν οι ημερομηνιοδότες του φόβου.) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pholarchos : 02-09-14 στις 11:16 |
![]() |
|
|