Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-04-07, 12:47
Το avatar του χρήστη nERaiDoULa
nERaiDoULa Ο χρήστης nERaiDoULa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Εγώ ένα έχω να πώ Hedwig μου ... και στην δική σου και στην δική μου περίπτωση '' ο πεινασμένος , καρβέλια ονειρεύεται '' !
καλό μεσημέρι σε όλους
Παλιά 25-04-07, 16:30
Το avatar του χρήστη xontro_mpizeli
xontro_mpizeli Ο χρήστης xontro_mpizeli δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής της κοινότητας του μεταφυσικού

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Φυσικά ισχύει κ αυτή η περίπτωση!

Να θέλουμε κάτι τόσο πολύ ή να ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί έστω κ για πλάκα, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, κ να κάνουμε τα πάντα για να βγει! Όπως π.χ. με τους αριμθμούς του τζόκερ που αναφέρει πιο πάνω ο Hedwig !

Τέλος, αυτό μπορεί να οφείλεται κ σε παιχνίδια του μυαλού ή του υποσυνήδειτου. Δλδ, δεχόμαστε μηνύματα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε ουσιαστικά,τα οποία όμως θέλουμε να τα κάνουμε πράξη κ να βγούνε αληθινά!
--> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <--
-
-> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <--
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-07, 11:02
Το avatar του χρήστη Hedwig
Hedwig Ο χρήστης Hedwig δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontro_mpizeli
Φυσικά ισχύει κ αυτή η περίπτωση!

Να θέλουμε κάτι τόσο πολύ ή να ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί έστω κ για πλάκα, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, κ να κάνουμε τα πάντα για να βγει! Όπως π.χ. με τους αριμθμούς του τζόκερ που αναφέρει πιο πάνω ο Hedwig !

Τέλος, αυτό μπορεί να οφείλεται κ σε παιχνίδια του μυαλού ή του υποσυνήδειτου. Δλδ, δεχόμαστε μηνύματα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε ουσιαστικά,τα οποία όμως θέλουμε να τα κάνουμε πράξη κ να βγούνε αληθινά!
Μάλλον εκεί βασιζόμαστε στη δύναμη της θέλησης, στον διακαή πόθο ή σε κάτι που ίσως να μας έχει επηρρέασει και να εμφανίζεται μέσω του υποσήνειδητου στο όνειρο. Μιλάω αποκλειστικά για το προσωπικό μου παράδειγμα που ανέφερα πιο πάνω, χωρίς να αποκλείω ότι κάποιος μπορεί να βλέπει κάποια προφητικά όνειρα. Απλά είναι καλό πολλές φορές να μπαίνει και η λογική για να προσγειωνόμαστε λίγο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-07, 18:28
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Πολύ πρόσφατα έψαξα και έμαθα και δεύτερη εμπειρία "προφητικού" ονείρου!
Από μια στενή μας φίλη και έμπιστο άτομο (απορρίπτω κατηγορηματικά την περίπτωση κοροιδίας ή πλάκας)
Η φίλη μας αυτή είδε στον ύπνο της 2 διψήφιους αριθμούς.
Η κόρη της ήταν να δώσει κάποιες δύσκολες εξετάσεις το επόμενο πρωί.
Όταν ξύπνησε στην αρχή θεώρησε τυχαίους και άσχετους τους αριθμούς γιατί νόμιζε ότι οι εξετάσεις βγάζουν έναν και μόνο αριθμό-βαθμολογία.
Όταν πήγε όμως να δει τα αποτελέσματα όχι μόνο ήταν 2 οι αριθμοί (ο μέσος όρος έβγαζε το αποτέλεσμα) αλλά και ήταν οι ίδιοι ακριβώς αριθμοί που είδε στο όνειρο της το προηγούμενο βράδυ!
σύμπτωση, συγχρονικότητα, αυθυποβολή και αυτοενισχυόμενη ψευδαίσθηση, ευσεβείς πόθοι, ονειρική προβολή κομματιού του μέλλοντος, κάτι άλλο;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 28-04-07 στις 18:33
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-07, 18:01
Το avatar του χρήστη labros
labros Ο χρήστης labros δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Hellas
Προεπιλογή

Μου τυχαίνει συνέχεια με την ώρα.
Ακόμα και όταν έχω να δω κάποιο ρολόϊ για μεγάλο διάστημα και ξαφνικά πριν κοιτάξω λέω από μέσα μου πρέπει να είναι ....... πέφτω σε απόκλιση ±5'. Τι να πω, δεν ξέρω. Ίσως έχει να κάνει με το άγχος και με το ρολόϊ που με κυνηγάει συνεχώς....
Παλιά 15-05-07, 16:02
Melhisedek Ο χρήστης Melhisedek δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλλιθέα
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skeptic
Έχει τύχει σε κανέναν σας να δει σε όνειρο του τον αριθμό του ΛΑΧΕΙΟΥ ή κάποιου άλλου τυχερού παιχνιδιού και στην επόμενη κλήρωση να βγει ακριβώς το νούμερο που ονειρεύτηκε;;;

Γράφω αυτό το θέμα γιατί ακριβώς κάτι τέτοιο συνέβη σε στενό συγγενικό μου πρόσωπο! Είδε τον αριθμό του λαικού λαχείου στον ύπνο του! Τις επόμενες μέρες έψαξε σε διάφορα πρακτορεία για να βρεί να αγοράσει το λαχείο με αυτό τον αριθμό. Δυστηχώς δεν το βρήκε!
Στην κλήρωση βγήκε αυτός ακριβώς ο αριθμός που ονειρεύτηκε και το κέρδισε(κάμποσα εκατομμύρια) κάποιος στη Μακεδονία !!!

Πως μπορεί να εξηγηθεί κάτι τέτοιο ρε παιδιά;;;

ΙΣΩΣ Εξωφρενική σύμπτωση αλλά οπωσδήποτε αγγίζει το μεταφυσικό!
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου φίλε skeptic γιατί μου έχει τύχει και εμένα να ονειρευτώ τα νούμερα του λόττου αρκετές φορές,όμως το συνειδητό μου έχει συγκρατήση μόνο δύο φορές,σαφώς αυτό έγινε τυχαία,χωρίς να κάνω κάτι ή μάλλον όχι?
1)Τη πρώτη φορά,ήταν Σάββατο,είχα παίξει λόττο και το βράδυ ονειρεύτηκα τα νούμερα που κληρώθηκαν,όχι αυτά που έπαιξα.Η ερμηνεία που δίνω σε αυτό είναι ότι κατά κάποιον τρόπο συντονίστικα με κάτι που μου έδωσε αυτή την πληροφορία,ίσως άλλον άνθρωπο που ήξερε τα νούμερα.Μάλιστα το πρωί που ξύπνησα θυμομούν θολά το όνειρο,όταν όμως πήγα να πάρω τα νούμερα ήταν αυτά που είχα ονειρευτεί.
2)Πρόσφατα πήγα να παίξω λόττο και μου ήρθαν στο μυαλό 4 νούμερα,δε τα έπαιξα όμως γιατί ήθελα να παίξω τα συνηθισμένα.Σαφώς και βγήκαν τα νούμερα οου δεν έπαιξαν,τα οποία είχα το προηγούμενο βράδυ και κατάλαβα ότι τα είχα ονειρευτεί τώρα που διάβασα το θέμα σου.Μου έχει μάλιστα ξανατύχει να ονειρευτώ 3 ή 4 νούμερα.Το πρωί όμως που ξυπνώ δυστυχώς δε τα θυμάμαι.Προσπαθώ μάλιστα να το προκαλέσω να επαναλαμβάνεται.
Δε μπορώ όμως να δώσω μια ολοκληρωμένη επιστημονική ή μεταφυσική θεωρία.Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι πως δε μπορώ να πω ότι τα πρόβλεψα,μάλλον έκλεψα πληροφορίς ασυνείδητα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 11:55
Το avatar του χρήστη ipatia
ipatia Ο χρήστης ipatia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κέρκυρα
Προεπιλογή

Skeptic,

Παρόμοια κατάσταση μου είχε συμβεί κι εμένα. Είδα στον ύπνο μου τέσσερα νούμερα και δυστυχώς πριν δώ τα άλλα δύο με ξύπνησε η αδελφή μου. Και λέω δυστυχώς γιατί πήγα και έπαιξα στο ΛΟΤΤΟ αυτά τα τέσσερα νούμερα και τα έπιασα και τα τέσσερα. Ακόμα βρίζω την αδελφή μου που με είχε ξυπνήσει εκείνη την ημέρα.

Πως μπορεί να εξηγηθεί κάτι τέτοιο ρε παιδιά;;;

Sorry, αλλά ούτε εγώ έχω καταφέρει να το εξηγήσω ακόμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 14:03
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ίσως το λεγόμενο και ως τυχαίο να μην είναι και τόσο πολύ τυχαίο ή μπορεί να συμβαίνει και κάποιο είδος ταξίδι στο χρόνο όταν ονειρευόμαστε. Τα όνειρα παραμένουν σε μεγάλο βαθμό πάντως ανεξήγητος τομέας της δραστηριότητας του εγκεφάλου που μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα κβαντικό βιουπερυπολογιστή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-09, 10:49
Το avatar του χρήστη mariaelli
mariaelli Ο χρήστης mariaelli δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Aυτό που θα σας περιγράψω δεν έχει σχέσει με το lotto, joker, kino κ.λ.π., όμως έχει σχέσει με αριθμούς που είδα στον ύπνο μου. Πρίν από δύο χρόνια περίπου μου τηλεφώνησε ένας υπάλληλος από την τράπεζα να πάω να μου δώσει το "pin" και να μου ενεργοποίηση την κάρτα ανάληψης μετρητών που ήδη μου είχε σταλεί. Θα πήγαινα λοιπόν το επόμενο πρωι. Την νύχτα στον ύπνο μου είδα ότι πήγα στην τράπεζα και ο υπάλληλος μου έδωσε τον φάκελλο με το "pin". Ειδα ότι άνοιξα τον φάκελλο και διαπίστωσα κιόλας ότι ο 4ψήφιος αριθμός ήταν πολύ ευκολος. Το πρωί που ξύπνησα θυμόμουν ξεκάθαρα το όνειρο και τον 4ψηφιο αριθμό. Μετά από λίγο πήγα στην τράπεζα και έμεινα πραγματικά έκπληκτη όταν ανοίγοντας τον φάκελλο με το "pin" διαπίστωσα ότι ήταν ο ίδιος 4ψηφιος αριθμός που είχα δεί στον ύπνο μου. Γ....ώ την γκαντεμιά μου σκέφτηκα. Χαθηκε να δω στον ύπνο μου τους τυχερούς αριθμούς του lottο,joker κ.λ.π.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 11:23
GIN Ο χρήστης GIN δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Μου ειχε συμβει το 1991 την περιοδο πριν τα Χριστουγεννα να βλεπω επι μια βδομαδα στον υπνο μου 6 νουμερα τα οποια μου τα ελεγε μια μαυρη σκια. Αυτο γινοταν επι μια ολοκληρη βδομαδα ειπα σε μια στιγνη να παιξω ΛΟΤΤΟ αλλα το αμελησα. Το αποτελεσμα ηταν πως την ημερα της κληρωσης του ΛΟΤΤΟ , ημουν σ ενα σουβλατζιδικο, και ακουω στην τηλεοραση την κληρωση ..... Ε ηταν ακριβως αυτα τα νουμερα που εβλεπα , το σουβλακι περιττω να πω πως μου κατσε στο λαιμο....΄. Απο τοτε ο ανδρας μου μου λεει "αντε δες κανα νουμερο μηπως και κερδισουμε"
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:40.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.