![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι η εκπομπή αυτή και άλλες τέτοιου τύπου είναι το λιγότερο χαζές και με έλλειψη σεβασμού προς τον θεατή, για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά σε τι θα βοηθήσει το σβήσουμε εμείς την τηλεόραση...εμείς που δεν τη βλέπουμε καν!?
Το θέμα είναι να μπορέσουν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι που την παρακολουθούν, που συμμετέχουν, που πέρνουν τηλέφωνο κτλ....και ανεβαίνει η τελεθέαση η οποία φέρνει χρήματα και συνεχίζει η εκπομπή. Ναι! Είναι πολλοί αυτόι οι άνθρωποι! Αυτοί που θέλουν να βλέπουν τέτοιες εκπομπές, που γελάνε, με τον Κατέλη (και τον κάθε Κατέλη) και που νιώθουν 'έξυπνοι' κοροιδευοντάς τους. Δυστυχώς είναι επίσης πολλοί αυτοί που νιώθουν τόσο μόνοι και ασήμαντοι και πήγαινουν σε τέτοιες εκπομπές! Έχετε δει το live κοινό της εν λόγο εκπομπής? Οι μισοί (τουλάχιστον) είναι παιδία 16-24 χρονών! Με λίγα λόγια εκπομπές σαν αυτή (που δυστυχώς όλο και πλυθαίνουν) έχουν 'χτυπήσει φλέβα'! Εκμεταλέυονται τον πόνο, την μοναξιά, την απόρριψη και τη δίψα για αγάπη του κάθενος, και τα κόμπλεξ των τελεθεατών για να πλουτίσουν μερικοί και να ξευτελιστούν οι με και να ζαβλακοθούν τελείως οι δε. Εξυπυρετούν μια ανάγκη (μάλλον πολλές) που αν δεν καλυφθεί με κάτι άλλο δεν πρόκειτε να σταματήσουν...αντιθέτως νομίζω πως θα πλυθήνουν...
Τhe sun changes everything...ab tu jaag musafir pyaaray... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ophelia : 02-08-07 στις 17:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το θεμα αν και σοβαρο ακροβατει σε "γκριζες ζωνες" μιας και ειναι ασχετο με τη θεματολογια του φορουμ και δεν υπαρχει κατηγορια για να το απορροφησει. Παρ'ολα αυτα επειδη υπαρχει ηδη συμμετοχη το αφηνω ανοικτο και παρακαλω οποιον συντονιστη δει αυτο το μηνυμα 2-3 αργοτερα απο τη δημοσιευση του να μεταφερει ολοκληρο το θρνετ στο "Νεα απο την Ελλαδα και ολο τον κοσμο".
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελικά, ο άνθρωπος , πάει από το κακό στο χειρότερο .. Ότι πιο ώριμο και ανθρώπινο .. να εκμεταλεύεσαι τον πόνο και τη μοναξιά του συνανθρώπου σου .. τί να πώ πιά .. Συμφωνώ με όλα όσα γράφτηκαν και λυπάμαι ...
|
||||
|
||||
![]()
Δούνε και λαβείν είναι.
Ξέρεις πόσοι "κανονικοί" άνθρωποι ζηλεύουν τη "δόξα" του Κατέλη πχ (δες την τηλεθέαση και θα καταλάβεις) Απ' την άλλη τι θα ήταν ο κος Κατέλης πχ αν δεν είχε στηθεί πάνω του όλο αυτό το πανηγύρι? Το έγραψα και παραπάνω ... ο μόνος που "χάνει" είναι ο τηλεθεατής και αυτό γιατί είναι ο μόνος που "αγοράζει" , όλοι οι άλλοι πουλάνε.
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά είναι μια από τις ελάχιστες φορές, που ενώ δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε
![]() ![]() Κι αυτό συμβαίνει γιατί, όταν έπαθε μια μικρο-βλάβη η τηλεόρασή μας, είπαμε να μην την επισκευάσουμε. Και ησυχάσαμε ![]() Και όσο διάβαζα τα μηνύματα στο παρόν topic, αισθανόμουν όλο και πιο ευτυχισμένη που το κάναμε αυτό. Γιατί δυστυχώς δεν φτάνει να την βγάλεις από την μπρίζα. Όσες φορές την έβγαλα, άλλες τόσες την ξανάβαλα για "να δω κάτι που ήθελα" και μαζί με αυτό που ήθελα, έβλεπα πάντα κι ένα σωρό πράγματα που δεν ήθελα. Και συνήθως για να ξαναβγεί από την μπρίζα έπρεπε για πολλοστή φορά να συγχιστώ με κάποια αηδία που θα έβλεπα. ![]() Τώρα ξεμπερδέψαμε μια και καλή. Πήγα και το dvd-player στο σπίτι του πατέρα μου για να βλέπω καμιά ταινία που και που... Και μην σώσει και ξαναπαίξει το κ...κούτι μες στο σπίτι μου. Στην τελική, αν θέλω να ενημερωθώ για κάποιο θέμα, υπάρχει και το internet. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά σχολιάζουμε και σχολιάζουμε. Λέμε πράγματα τα οποία σαφώς ισχύουν. Αλλά... Τί μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Τί μπορούμε να κάνουμε εμείς για να διώξουμε αυτό το καραγκιοζηλίκι; Τί μέτρα. Τί θα κάνουμε; Ερωτήσεις. Απλές. Είπα όμως να ξεκινήσουμε μια διαμαρτυρία. Σε αυτήν δεν σχολιάζεις μόνο! Λες και κάποια μέτρα που μπορούν να παρθούν. Ευχαριστώ που δεν απορίψατε το θέμα μου και ελπίζω να υπάρξουν απαντήσεις. Εγώ ήδη έχω βρει τις δικιές μου αλλά να δούμε πρώτα τί απόψεις έχει ο άλλος. Και πάλι ευχαριστώ
![]()
|