![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω, πως θα πρέπει να διαθέτει τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν εσύ διαθέτεις π.χ. 12, αυτός είναι ένας σεβαστός αριθμός! Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Για τις μυστικιστικές γραμμές, εννοώ τις διασταυρώσεις που σχηματίζονται στις παλάμες, που συνήθως τις βλέπουμε σαν σχήμα Χ. Όσο για το συνταρακτικό... όλοι είμαστε σε... αναμονή εξελίξεων! ![]() Παράθεση:
Ο ασυνήθιστος τύπος αίματος, είναι αυτός που δε συναντάται συχνά στα άτομα (η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει, συνήθως, συγκεκριμένους τύπους αίματος). Μπορεί να είναι μία σπάνια ομάδα ή ομάδα με δείκτη ρέζους ή ομάδα 0 -αυτό έχει προκύψει από δική μου έρευνα-). Τα μη αναμενόμενα παιδιά, μπορεί να είναι παιδιά που έχουν προκύψει από μία αναπάντεχη εγκυμοσύνη ή παιδιά που ήρθαν στον κόσμο μετά από πολλά χρόνια γάμου (μπορεί το ζευγάρι να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τεκνοποίησης κ.λ.π.). Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν αναφέρομαι στην εξωσωματική γονιμοποίηση, γιατί τη θεωρώ παρέμβαση... Αυτό, όμως, είναι ένα άλλο θέμα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν δεν σου είναι δύσκολο, λοιπόν, απάντησέ μου αν θέλεις σε αυτά τα ερωτήματα γιατί είναι πολύ σημαντικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου στο θέμα και για την ένθερμη συμμετοχή σου! Ο τύπος αίματος δεν έχει προκύψει από δική μου έρευνα, αλλά από το συγγραφέα Μπραντ Στάιγκερ, ο οποίος και το επεσήμανε. Απλά, με τη σειρά μου, προσπάθησα να το ψάξω λιγάκι. Δεν είμαι γιατρός και δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις, γι' αυτό και κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη! Ελπίζω σε μία μελλοντική μας συνεργασία... αν χρειαστεί! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εάν σου είναι εύκολο, λοιπόν, μπορείς ίσως να μας παραθέσεις εν συντομία τα αποσπάσματα από το βιβλίο του που μιλάνε για τια ιατρικές αυτές παραμέτρους, καθώς και την τεκμηρίωσή τους από τον ίδιο, αν και αμφιβάλω ότι υπάρχει. Σκοπός μου είναι να αποκαλύπτονται οι ψευδοεπιστημονικές θεωρίες, οι οποίες με τη σειρά τους γελοιοποιούν θέματα που θα άξιζαν μιας διαφορετικής μεταχείρισης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα παραθέσω σύντομα κάποια αποσπάσματα. Το βιβλίο δεν ήταν δικό μου και ήταν αγορασμένο στο εξωτερικό. Έχω φωτοτυπήσει κάποιες σελίδες. Μόλις βρω χρόνο θα τις μεταφράσω και τις μεταφέρω! Φιλικά |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ καλό το όλο θέμα. Όμως μου θυμίζει λίγο indigo. Και κάτι που ξενίζει είναι πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας χωρισμός ανάμεσα σε ανθρώπους. Μετά τα otherkin και τα indigo βλέπω και αυτήν την θεωρία και καταλήγω να λέω πως γίνετε μάλλον μια προσπάθεια για να χωρίσουν τους ανθρώπους. Να νομίσουν αργότερα πως είναι μερικοί κατώτεροι και μερικοί ανώτεροι. Γίνετε κατακριταίο και καλά από διαφόρους πως δεν είναι λογικό(αφήστε το θέμα της λογικής) αλλά βαθυά μέσα σκοπεύει αυτό που αναφέρω παραπάνω. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν κοινές ιδιότητες. Μπορεί ένας να έχει από την φύση του μια ιδιότητα, ενώ κάποιος άλλος όχι και να χρειαστεί να την εξελίξει. Σημασία έχει εδώ πως ο δεύτερος έκανε περισσότερα πράγματα στον χώρο από ότι αυτός που το είχε ως έμφυτο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ μαζί σου! Το όλο θέμα έχει να κάνει με τη φύση της αποστολής της κάθε ψυχής! Κάθε ψυχή έχει τη δική της αποστολή της εδώ στη γη και κάθε μία βάζει και το δικό της λιθαράκι για την εξέλιξη αυτού του πλανήτη. Απλά, οι δικαιοδοσίες αλλάζουν. Σαν παράδειγμα, θα σου δώσω μία επιχείρηση η οποία αποτελείται από τους διευθυντές, τους υποδιευθυντές, τους υπαλλήλους, τους κλητήρες κ.ο.κ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν για το καλό της επιχείρησης και αυτό είναι το ζητούμενο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μ, με έβαλες σε σκέψεις ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
''Υπάρχει ένας «εσωτερικός» μηχανισμός που τους αφυπνίζει για να προετοιμάσουν τον πλανήτη για τη Νέα Εποχή, την εποχή του Υδροχόου.''
γεια σε ολους! αγαπητη καρμα ενδιαφερον το θεμα σου,ειναι αληθεια οτι πρωτη φορα διαβαζω για τους 'ουρανιους τυπους'. θελω να σε ρωτησω τι ακριβως εννοεις με την εποχη του υδροχοου..... επιπλεον,αναφερεις οτι αυτες οι ψυχες εχουν ερθει προκειμενου να επιτελεσουν καποιο σκοπο προς οφελος της ανθρωποτητας.. υπαρχει περιπτωση,αν υποθεσουμε οτι οντως ισχυει κατι τετοιο,οι ψυχες αυτες να μην ειναι γηινες? ευχαριστω...........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλώς ήρθες στο θέμα! Για την εποχή του Υδροχόου, λέγεται ότι η ανθρωπότητα θα μεταβεί (ή μεταβαίνει) σιγά - σιγά σε αυτό το στάδιο, μετά την εποχή των Ιχθύων που επικρατούσε εδώ και περίπου 2.000 χρόνια. Η εποχή αυτή θα έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Υδροχόου (ανθρωπισμός, νέες ιδέες, υψηλά ιδεώδη, συναδέλφωση μεταξύ των λαών κ.λ.π.). Οι ψυχές που έχουν έρθει στη για να επιτελέσουν κάποιο σκοπό προς όφελος της ανθρωπότητας, θεωρούνται εξελιγμένες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν ζήσει και σε άλλους πλανήτες, πιο προηγμένους. Ένας εξελιγμένος εξωγήινος δε θα μπορούσε να ζήσει στη γη, λόγω των χαμηλών δονήσεών της. Θα μπορούσε, όμως, να ενσαρκωθεί σε ένα γήινο σώμα για να εναρμονιστεί καλύτερα με το περιβάλλον! Γενικά, πιστεύω πως όλες οι ψυχές είναι πιθανό να έχουν ζήσει και σε άλλους πλανήτες, χαμηλότερους ή υψηλότερους, ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξής τους. |
![]() |
|
|