![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "deja vu". Λέγεται πως ο χρόνος είναι μία ευθεία γραμμή... δεν υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον... Οι έννοιες αυτές τις επινόησε ο άνθρωπος για να προσδιορίσει την ύπαρξή του στη γη.... Έχεις ακούσει για τις προδρομές ζωής; Είναι κάτι ανάλογο με τις αναδρομές. Οι αναδρομές σχετίζονται με ενσαρκώσεις μας στο παρελθόν και οι προδρομές στο μέλλον! Έτσι, με κάποιο τρόπο, μπορούμε να "δούμε" το μέλλον μας. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε ασυνείδητο επίπεδο. Λέγεται, επίσης, ότι η ψυχή πριν ενσαρκωθεί, "βλέπει" σαν κινηματογραφική ταινία τη μελλοντική ζωή της και αυτό αποτυπώνεται στο υποσυνείδητο. Ίσως και γι' αυτό βιώνουμε καταστάσεις που μπορεί να μας φαίνονται γνωστές. Παράθεση:
Υπάρχουν, τελικά, πολλά μυστήρια που ακόμα δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Karma, Το Deja-Vu έχει αποδειχθεί μάλλον πως πρόκειται για τρίκ του εγκεφάλου. Λέει πως ο εγκέφαλος προσπαθεί πάντα να ταυτίζει κάτι που βλέπει το άτομο κάποια στιγμή με κέτι άλλο που ήδη έχει δεί. Έτσι κάποιες φορές συμβαίνει αυτό...
Ίσως όμως έννοιες όπως η διάισθηση , ή διόραση και οι προηγούμενες ζωές να παίζουν βασικό ρόλο σε αυτό. Δεν είναι φυσικά κάτι απο όλα αυτά, αλλά ανάλογα ίσως με την περίπτωση , αιτία είναι και ένα απο τα παραπάνω. (Και το πρώτο.) Για τα επόμενα που ανέφερα (Διαίσθηση...) μίλησα κυρίως για περιπτώσει στις οποίες υπάρχουν αποδείξεις οτι δεν πρόκειται απλά για τρίκ.. π.χ: Τις προάλλες οι γονείς μου είχαν πάει (πρίν κάμποσα χρόνια για την ακρίβεια.) στο Περού. Η μητέρα μου ένιωσε πως είχε ξαναπάει εκεί και μετά απο λίγο πίστευε οτι υπήρχε κάπου εκεί μία εκκλησία. Και όντως, η διαίσθηση της την οδήγησε σε μία παλιά εκκλησία. Λοιπόν,... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που περιγράφεις μου συμβαίνει πολύ συχνά!!Καταρχάς ήθελα να πω πως δεν υπάρχει μέρα που θα ξυπνήσω και δε θα θυμάμε έστω κι ένα όνειρο της προηγούμενης νύχτας!!Πολλές φορές δεν αισθάνομαι τίποτα γι'αυτά!Είναι όμως άλλες φορές που ξέρω πως αυτό που είδα σημαίνει κάτι!!Πχ μια φορά περάσαν από το όνειρό μου όλοι οι παππούδες,προπαππούες&γιαγιάδες που έχω χάσει(πλέον έχω μόνο τη γιαγιά μου)!Δεν ήταν τρομακτικό αντιθέτως μου άφησε μια ηρεμία!Όταν ξύπνησα πήρα τη γιαγιά μου τηλ. για να δω πως είναι κι άρχισε να κλαίει χωρίς να μου πει τι έχει και στη συνέχεια έμαθα από την μητέρα μου ότι πριν λίγες ώρες είχαν κάνει την εκταφή του παππού μου!!Τυχαίο?????Μπορεί, αλλά δεν είναι το μόνο... Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής:Επειδή παρεμφερή γεγονότα μου συμβαίνουν συχνά όποτε βλέπω κάτι που μου κάνει εντύπωση το διηγούμε σε κάποιον που συνήθως είναι συμμετέχοντας στο όνειρο!!Όταν όμως αυτό που του έχω πει πραγματοποιείται κανένας δεν θυμάται ότι τους το έχω πει!! ![]() Τέλος, όσον αφορά τους σεισμούς και τις καταστροφές είμαι πολύ καλή!!! ![]() Λέτε να είμαι χρουσούζα???? ![]() Εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι...βρίσκομαι σε αναζήτηση... Καλή συνέχεια σε όλους... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε "Φ", πίστευα οτι οταν έβλεπα ένα όνειρο το οποιο με "απασχολούσε" κ μου δημιουργούσε ανησυχία (διοτι δεν μου δημιουργούν όλα τα ονειρά μου ενα "κάτι"), αν περνούσε λιγος καιρος (2-3 εβδομάδες πχ) και δεν έιχε γίνει κάτι, πίστευα οτι ηταν της φαντασίας μου η ανησυχια.Αυτα μέχρι πριν ελάχιστες μέρες, οπου και άλλαξα γνώμη. Πριν 2 μήνες σχεδον ειχα δει ενα τρομαχτικό όνειρο (κατ' εμε) οπου ξύπνησα και δεν ήξερα αν ηταν αλήθεια το συμβάν που ειχα δει ή οχι.Ειχα ανησυχισει ΤΟΣΟ πολυ, και απο τοτε η εικόνα του συγκεκριμένου ονείρου συχνα πυκνά περνούσε απο το μυαλο μου. Κατα την διαρκεια εκεινης της μέρας (οπως κ κάθε μέρα) επικοινώνησα με τον "πρωταγωνιστή" του ονείρου μου κ μου ειπε οτι ολα ειναι οκ κ μια χαρα.. (δεν του ανεφερα τιποτα για το όνειρο, απλα του ειπα να προσέχει - οπως πάντα-). Μεχρι που ήρθε η προηγούμενη Παρασκευη και το τηλ μου χτυπησε και μου ειπαν οτι ειναι στην εντατική( ![]() ![]() ![]() ![]() Οποτε φιλε "Φ", προσωπική μου αποψη πάντα, τα όνειρα δεν εχουν "ημερομηνία λήξης" ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bracken Icefly : 27-11-07 στις 22:26 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι σύμφωνα με το συμπέρασμα που έβγαλα απο τις καταστάσεις που γνωρίζω η οποία δέν αλλάζει ... μονάχα σπάνια μετά απο υπερβολική πίστη και προσευχή ... γενικά απίθανη περίπτωση. Με άλλα λόγια είναι ένα προφητικό χάρισμα του ανθρώπου εννοώ τα πολύ έντονα, τα άλλα που σε μερικές ώρες τα ξεχνάς δέν αξίζουν κανέναν λόγο αναφοράς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι καινουργιος σε αυτο το forum και χαιρομαι πραγματικα που υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που πιστευουν στη Μαγεια, τα προφητικα ονειρα και οτι συνεπαγεται με αυτα. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου μπορουσα να δω πραγματα και καταστασεις, μεσω των ονειρων, τα οποια μπορει να συνεβαιναν και μετα απο λιγες μερες ή και ωρες. Για χρονια το θεωρουσα και το θεωρω ακομα αυτο το "χαρισμα" καταρα. Γιατι στην ουσια ειναι. Ελα ομως που οσο δεν του δινς σημασια τοσο αυτο δυναμωνει.....υπαρχει κατι που θα με βοηθουσε να το ελεξγω ή να το εξαφανισω?
Συγγνωμη αν σας κουρασα.... Με εκτιμηση σε ολους σε αυτο το forum ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Witch Shadow, καλώς ήρθες ! Θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου στον χαρακτηρισμό ''χάρισμα'' κατάρα. Δεν είναι απαραίτητο , να είναι και κακό. Επειδή μου συμβαίνει κι εμένα κι επειδή αρχικά, αυτό που πάλευα κι εγώ, ήταν να το ''αφανίσω'' , θα σου πώ το συμπερασμα στο οποίο κατέληξα. Προσπάθησα να συμβιβαστώ μαζί του! Δεν κατάφερα να το εξαφανίσω, κατάφερα όμως να το παίρνω πιο χαλαρά. Στην τελική, μια προειδοποίηση , είναι πάντα μια βοήθεια . Τί εννοώ .. Αν μπορώ να κάνω κάτι για να ανατρεψω την κατάσταση , γιατί όχι να μην το προλάβω ? Δες το κι εσύ λίγο πιο χαλαρά και μην σε τρομάζει. Και πάλι , καλώς ήρθες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για το καλωσορισμα αλλα και για την συμβουλη σου nERaiDoULa... μπορει πραγματικα να ειναι κατι καλο... αλλα αυτο το χαρισμα του Προμηνυματος πιστευεις οτι ειναι χρησιμο ακομα και οταν σου συμβαινει και στον ξυπνιο σου? ειδικα σε φαση που δεν το ελεγχεις καθολου αλλα σε ελεγχει αυτο....Αυτα τα "ονειρα" ειναι αραγε γραφτο να τα δουμε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Witch Shadow μου, το οτι δεν το ελέγχεις , είναι προφανώς γιατί δεν έχεις ασχοληθεί μαζί του. Εγώ για παράδειγμα, δεν ελέγχω τα όνειρά μου, γιατί δεν το προσπαθησα καθόλου και δεν ξέρω καλά - καλά , αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Απλώς , εξοικειώθηκα με το συμβάν και ηρέμησα κατά κάποιο τρόπο. Κι εγώ αρχικά, θεωρούσα οτι είναι κάτι σαν κατάρα και αναρωτιόμουν γιατί σε 'μένα. Σιγά - σιγά , το εκτίμησα, καθώς με τις συγκεκριμένες προειδοποιήσεις , κατάφερα να αποφύγω κάποιες άσχημες εκπλήξεις και πολλές φορές, βρήκα και λύσεις σε προβλήματα που με απασχολούσαν για καιρό. Κάποιο από τα παιδιά, θα μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο. Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία και κυρίως , δεν το έχω ψάξει και πολύ, απλώς το αποδέχτηκα ! Και ειλικρινά , μου έκανε καλό που το αποδέχτηκα !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι σε ολους.....
Μπορει να μην ξερω ποτε θα γινει ενας σεισμος ή ποτε θα γινει η τελευταια καταστροφη...αλλα τα προφητικα ονειρα οπως τα αποκαλειτε και εχετε καθε βραδυ θα ηθελα πραγματικα να μου συμβουν και παλι στον υπνο μου. Εχει κατι μερες οπου εκει που κανω διαφορα πραγματα (ΤV, βολτες, club κτλ) ξαφνικα νιωθω ενα ηλεκτρικο ρευμα να με διαπερναει και διαφορες στιγμιαιες εικονες περνανε απο μπροστα μου, τοσο εντονες και επιπονες που πραγματικα κλαιω απο τον πονο....βεβαια επειτα απο 3 μερες βγαινουν..η γιαγια μου που κατεχει την ιδια καταρα (χαρισμα για εκεινη) μου λεει οτι το καταπιεσα πολυ καιρο με αποτελεσμα να δυναμωσει αρκετα σε σημειο να θελει να βγει απο μονο του.....εχω αρχισει να φοβαμαι... μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι χρειαζομαστε αυτου του ειδους τα "χαρισματα" αφου δεν ειναι και τοσο χρησιμα? Μονο πονο σου δινουν... Sorry που σας επρηξα αλλα ηθελα να το πω καπου γιατι θα εσκαγα...οι γονεις μου δεν το ξερουν ουτε θελω να το μαθουν...ειμαι ενα φρικιο...... ![]()
|