![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα (χτες δηλαδή) πήγα στο The Mall (για πρώτη φορά
![]() ![]() Τίποτα παιδιά, μούφα η υπόθεση! Καμία ζαλάδα, κανένα έντονο συναίσθημα. Και για να σιγουρευθώ, το έκανα και στην κάθοδο και στην άνοδο. Κάτι (ίσως άσχετο) είναι ότι την πρώτη φορά ήταν κι ένα ζευγάρι μέσα και ο άντρας κάτι μουρμουρούσε στην γυναίκα του. Φαινόταν σαν να ήταν στεναχωρημένη-αγχωμένη (?) Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε σχέση με το εν λόγω urban myth. Αντιθέτως, η αίσθηση πανικού - ζαλάδας που προκαλείται σε μερικούς ανθρώπους (στις γυναίκες πιο πολύ μάλλον) εξηγείται πολύ απλά από την μεγαλύτερη επιτάχυνση του 1 G/s (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Σε γενικές γραμμές πάντως είναι δύσκολο να πας από τον 4ο έως τον -2 (και τούμπαλιν) και να είσαι μόνος στο ασανσέρ. Λογικό, λόγω της πολυκοσμίας. Όπως καταλαβαίνετε ελάχιστα έμεινα μόνος μέσα στο ασανσέρ (μπας και συμβεί κανά περίεργο ![]() Αυτά από μένα, περιμένω τις απόψεις/εμπειρίες σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ πως υπάρχει κάτι το μεταφυσικό στο συγκεκριμένο χώρο. Αν και όσες φορές έχω πάει εκεί, στο τέλος καταλήγω να φεύγω με πονοκεφάλους, ζαλάδες κ.ο.κ. το οποίο το αποδίδω μάλλον στην αγοραφοβία που με πιάνει πολλές φορές σε τέτοια πολυσύχναστα μέρη. Και όπως και να 'χει, δεν είναι και ότι καλύτερο σε ένα κλειστό μέρος να είναι γεμάτο από διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετική αύρα ο καθένας.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ήταν δύσκολο να αποκρυφθεί κάτι τέτοιο κ θα ο έιχα μάθει λογικά γιατι έχω φίλους που δουλέυουν εκει.Τώρα τι να πω πάντως απίθανο μου φαίνετε κ λογικό να μας πιάνει δυσφορία τόσος κόσμος τόση φασαρία σε ένα κλειστό επι της ουσίας χώρο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ βρε παιδια, θα ειχε γινει στο The mall, τετοιο φρικιαστικο εγκλημα, μεσα σε ασανσερ, με τοσο κοσμο που εχει και δεν θα ειχαν βουϊξει τα καναλια????
Εδω μια τσαντα κλεβουν και το συζητουν, ποσο μαλλον ενα τετοιο εγκλημα???
|