![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως παιδια δεν γνωριζω εαν λεμε τα ιδιο αλλα τετοιο φως εχω δει πανω απο τον ουρανο στην περιοχη τις πλακας.
Επισης ιδιαιτερες αναφορες κανει και ο Μπαλανος για διαφορα φωτα σε διαφορες περιοχες τις Αθηνας. |
|
||||
|
||||
![]()
Mούφα !
προβολέας είναι ! @
|
|||
|
|||
![]()
Θα ερευνήσω το θέμα με τον προβολέα σύντομα, πάντως όταν είχα δεί κάτι παρόμοιο δε μου φάνηκε για προβολέας. Κ αυτό γιατί:
1. Το φώς προερχόταν πίσω από τα σύννεφα 2. Έσβηνε προοδευτικά 3.Ήταν πάρα πολύ έντονο. Ένας προβολέας όσο δυνατός κ να ´ναι, δε μπορεί να φωτίσει σύννεφα που είναι 1 χλμ ψηλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε aspirin μαλλον για το ιδιο λεμε, γιατι ιδια φαινομενα ειχε και αυτο που λεω και εγω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το χαρακτηριστηκό ήταν πώς έσβηνε προοδευτικά σαν να "έπαιρνε" ύψος αυτό το αντικείμενο. Δεν έσβησε μπάμ κ κάτω δλδ, αλλά φαινόταν σαν "φλασ" από φωτογραφική μηχανή με κυκλική πορεία. Το περίεργο είναι πως κράτησε αρκετή ώρα. Φώναξα, τους γονείς μου, τον αδερφό μου, αλλά όλοι μίλησαν για προβολέα. Πάντως ο προβολέας δεν είναι έτσι. Το λέω γιατί γνωρίζω από το Ribas τα καλοκαίρια που ρίχνει 1-2 δέσμες φωτός αλλά καμία σχέση. Άλλωστε είναι τόσο μικρής διαμέτρου αυτές οι δέσμες που θα δημιουργούσαν μια φωτεινή τελεία στον ορίζοντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ενα θυμαμαι να ηταν, αλλα επιμενω πως για το ιδιο φαινομενο μιλαμε, αλλα ειναι προβολεας. Δυστυχως
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το ερευνήσω όπως σου είπα schooligan. Είμαι δύσπιστος ως προς την εξήγηση του προβολέα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν χρόνια στον Υμμητό στην Ηλιούπολη προς τα τέλη Αυγούστου κατά τις 11:00 το βράδυ ήμουν με μια παρέα όπου καθόμασταν σε ένα ξέφωτο και μιλήσουμε...Σε κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου προς την πλαγιά (σημειώνω ότι σε εκείνη το σημείο δεν υπάρχει πυροσβεστικό φυλάκιο ούτε άνθρωπος μπορεί να σταθεί..)
και είδα μια φωτεινή σφαίρα αιωρούμενη από τη γη.. Το φως ήταν θαμπό σαν να προερχόταν μέσα από ομίχλη... Το περίεργο είναι ότι όσο πλησιάζαμε αυτό μας πλησίαζε όσο απομακρυνόμασταν απομακρυνόταν κι αυτό... Το θέμα είναι ότι το είδαμε 12 άτομα... Βέβαια σαν παιδιά που ήμασταν φύγαμε τρέχοντας.. Αλλά η απορία έμεινε σε όλους μέχρι σήμερα τι μπορεί να ήταν αυτό...
|
|||
|
|||
![]()
menamareL ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο σημείο το είδα κ εγώ από το Κορωπί. Ένα αντικείμενο στον ορίζοντα σε σημείο που είναι η Ηλιούπολη και πέρα. Έτσι ακριβώς όπως το λές ήταν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πότε το χες δει εσύ ακριβώς?
Εμένα έχουν περάσει χρόνια νομίζω ήταν το 1999 και μετά απο άλλα συμβάντα που είχαν συμβεί εκεί στο "αγαπητό" μου βουνό δεν έχω ξανα ανάβει ποτέ!! ![]() ![]()
In the end it doesn't even matter... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MenamareL : 09-02-08 στις 18:51 |
![]() |
|
|