![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.Τέτοια εμπειρία είχα & γω προσωπικά προ δέκα μηνών περίπου.Δηλαδή μήνα παρά μήνα έβλεπα ένα όνειρο και στην συνέχεια έβλεπα την συνέχεια.Το όνειρο ξεκινούσε κάθε φορά λίγο ποιο πίσω & μετά συνεχιζότανε λες & έβαζες μια ταινία στο βίντεο & την γυρνούσες λίγο πίσω & μετά να βλέπεις την συνέχεια.Η κατάληξη του ονείρου ομολογώ ότι δεν είναι &
η καλύτερη & κάθε φορά που οδηγώ το αυτοκίνητό μου είμαι πάρα πολύ προσεκτικός.Ελπίζω φίλε Silent Prisoner η κατάληξη του ονείρου του φίλου σου να είναι ποιο happy σε σχέση με την δική μου.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και εγώ. Οι άσχημοι εφιάλτες που αναφέρονται σε μελλοντικά δραματικά γεγονότα της ζωής μας είναι επαναλαμβανόμενοι. Δέν το βλέπεις το όνειρο μόνο μία φορά αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα με διαφορετικό τρόπο, πάντα εφιαλτικό μέχρι να συμβεί το μοιραίο.
Και όταν συμβεί έρχονται στο μυαλό μας όλες οι δυσάρεστες εντυπώσεις απο τους εφιάλτες αυτούς που ίσως ώς τότε να μήν τους δίναμε την πρέπουσα σημασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Tha simfwnisw oti ws pros ta oneira prepei na eimaste idiaitera prosektikoi. H psyxanalytiki thewria nomizw oti exei dwsei polles apantiseis. Diavaste tin ermineia twn oneirwn tou Freud kai tha diapistwsete polla pragmata. Wstoso, pisteuw oti einai poly pithano na yparxei mia katigoria oneirwn pou na min ermineuontai mesw i apokleistika mesw tis psyxanalysis kai opwsdipote xreiazontai diereunisi. To myalo paizei polla paixnidia kai o psyxismos akoma perissotera, den einai ola ta pragmata sti zwi x-files.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ti imerominia blepei autos to oneiro , ti imerominia einai autos gennimenos , kai ti imerominia gennisis exoune ta meli tis oikogeneias tou .
Episeis ean uparxei apo8anon ti imeromiania pai8ane . Den einai anaggi na apantiseis se ola auta afou den 8es na to gnostopiiseis to 8ema alla einai mia kali arxi na psa3eis . Stin 8esi sou 8a arxiza na psaxno apo tis imerominies 8anatou siggenikon agapiton prosopon i kai mi . Ean ta oneira einai efialtika mporei apla na ton basanizoune gia plaka (oi nekroi exoune black humor logo eidikotitas) . Ean einai apla oneira mporei na einai apla enas tropos epikoinonias , na tou di3ei diladi ti 8a i8ele na eixe ekeini tin mera kai den mporei na to exei ... Ola paizoune ston ant1 ...
|
||||
|
||||
![]()
Archangelic καλησπέρα.όλες οι ερωτήσεις που υποβάλλεις αφορούν εμένα.Εννοώ δηλαδή αν θες να γίνεις ποιο σαφής.Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που θέτεις.Θανάτους στην οικογένειά μου τα τελευταία δέκα έτη έχω πέντε. Σημειωτέον ότι τελευταία το όνειρο το είδα στις διακοπές που ήμουνα αλλά αυτή τη φορά όλο έχοντας την ίδια κατάληξη.
|
||||
|
||||
![]()
Oxi basika anaferomouna ston Silent Prisoner ektos kai an to prosopo to opio leei o Silent Prisoner eisai esi .
Akoma kai etc na einai oi erotiseis einai idi gramenes ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω μια υπόθεση να κάνω... Μήπως αυτού του είδους τα όνειρα δεν είναι όνειρα με την αντικειμενική έννοια του όρου αλλά οράματα και απλά τα άτομα που βλέπουν τα συγκεκριμένα "οράματα" έχουν αυτό το χάρισμα το οποίο δεν έχουν "εξελίξει" στον κόσμο του συνειδητού??? Λέω εγώ τώρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα για το άτομο για το οποίο σας μιλάω δεν είναι το μόνο "παραξενο" που του σθμβαίνει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ…. «Μήπως δεν είναι οράματα ή όποια άλλη ‘ιδιότητα’ που μας κάνει εκλεκτούς? Λέω εγώ τώρα…»
Μήπως απλά είναι μια πράξη της φαντασίας μας την ώρα που το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι απεξαρτητοποιημένο από το βάρος του ελέγχου του σώματος και … απλά δημιουργεί. Ή μήπως είναι η κλασική θεωρία της ψυχανάλυσης περί ονείρων. Δημιουργήματα της φαντασίας επηρεασμένα από τα συναισθήματα και τις απόψεις που έχει ή έχει σχηματίσει αυτός που τα βλέπει? Εγώ αποδέχομαι την θεωρία της ψυχανάλυσης για τα όνειρα. Διότι ΑΝ υπάρχει η εξωαισθητήρια αντίληψη, αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από ότι οι 5 αισθήσεις μας (κάτι που προσωπικά πιστεύω πως ισχύει). Άρα και στα όνειρα η φαντασία μας δημιουργεί πολύ περισσότερα από όσα έχουμε με τη λογική μας συνειδητοποιήσει ως επερχόμενα μελλοντικά γεγονότα. Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορώ να πω στο θέμα, αλλά μάλλον θα ήταν ένα καλό κείμενο για την ιστοσελίδα, μιας και που είναι πολλά για να γραφτούν ως ποστ στο φόρουμ. θα δείξει ο χρόνος… |
![]() |
|
|