![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξερεις, το θεμα δεν ειναι να μπεις να γραψεις κατι που θεωρεις ως μεταφυσικη εμπειρια και απλα μετα να εξαφανιστεις... ![]() δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...συνηθως δεν αναγνωριζουμε οτι μπορει να μας συμβαινει κατι λ.χ. εντελως ψυχοσωματικο αλλα εμεις προσπαθουμε να του αποδωσουμε "μεταφυσικη σημασια", την ειχα πατησει και εγω ετσι... για ενα διαστημα 6 μηνων, μπορει και παραπανω, υπεφερα απο προσβολες πανικου που ομως πιστευα οτι ηταν κακη ενεργεια - ματι το οποιο με επηρεαζε σε σημειο που να τηλεφωνω συχνα καθε τρεις μερες για να με ξεματιαζουν...το αστειο ηταν οτι γινομουν καλα μετα το τηλεφωνημα... ![]() οι προσβολες πανικου μειωθηκαν βεβαια αργοτερα αλλα εγω δεν ξαναπηρα τηλ. και διαπιστωσα οτι δεν αλλαξε η διαρκεια της κρισης πανικου...ηταν ιδια με η χωρις το τηλεφωνημα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελικα,μετα παο ψαξιμο και με την βοηθεια του φιλου που προαναφερω καταλαβα οτι ηταν κρισεις πανικου...Ενα φαινομενο κοινοτυπο πλεον στην πλειοψηφια των συγχρονων ανθρωπων. |
|
||||
|
||||
![]()
το ματι παιδες ειναι μαλλον εκτος θεματος.παρολα αυτα, θα ηθελα να τοποθετηθω.
δεν αποκλειω την εξηγηση της <<κρισης πανικου>>ειτε μιλαμε για ματι,ειτε για μορα.αλλα θα ηθελα να επικεντωθω λιγο στο ματι. νομιζω,οτι πολλοι απο εσας εχετε παππουδες, η ηλικιωμενους γονεις οι οποιοι πιστευαν στο ματι.προφανως,θα εχετε ακουσει ιστοριουλες για εναν(η μια)στο χωριο,οπου ματιαζε τον κοσμο αλλα...οχι μονο!!ματιαζε και τα ζωα,οπως και τα φυτα.λεω,για ζωα που ψοφανε και φυτα που μαραινονται,οταν ο <<σμιχτοφρυδης>>τα σχολιαζε. το θεμα ειναι οτι αυτα δεν ειναι δικες μου ιστοριες,η εστω να περιοριζονται στον κυκλο μου.ειναι πανελλαδικες ιστοριες,βγαλμενες απο ολα σχεδον τα χωρια αλλα και οχι μονο(οι δικοι μου παππουδες ειναι πειραιωτες).δεν εχω ερευνησει βεβαια, αν υπαρχουν αναφορες στο ματι και απο αλλες χωρες. για να καταληξω.σιγουρα οι παλιοι,ηταν αμορφωτοι και ευκολοπιστοι.επισης ηταν εγκλωβισμενοι στις παρωπιδες που τους εβαζαν οι πεποιθησεις τους,απο γενια σε γενια.ΟΜΩΣ...οι ιστοριες ειναι πολλες,παρα πολλες και τα <<γεγονοτα>>συνεχιζουν να συμβαινουν μεχρι σημερα.δεν μπορω να φανταστω τι ειδους κριση πανικου,επαθαν περυσι τα τριανταφυλλα της γειτονισας και μαραθηκαν,μια μερα ακριβως μετα το σχολιο ματιαρη ανθρωπου.καλα ντε,υπαρχουν και οι συμπτωσεις ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο τελευταιος που θα επρεπε να μιλαει για ματι ειμαι εγω κανονικα. Εννοειται οτι δεν μπορεις να το απορριψεις ετσι ευκολα...και φυσικα δεν αναφερομαι στο ματι σε ολες τις εκφανσεις του....Αλλα σε στρεσαρισμενες περιοδους που το ριχνουμε εκει. Να σου δωσω ενα παραδειγμα,μια φορα πριν πολλα χρονια γινονταν φοιτητικο παρτυ στην σχολη μου,εγω πηγα και ηταν η πρωην μου εκει...ελιωσα εκεινο το βραδυ.δεν αντεξα και πηρα την μανα μου 3 η ωρα το πρωι να με....ξεματιασει...σε 10 λεπτα ο πονοκεφαλος,η ταση για εμετο και ολα τα υπολοιπα εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας....δεν ξερω....κριση πανικου λογω κοσμου και στρες που θα εβλεπα την πρωην πιθανοτατα με καποιον αλλον η ματι? Δυσκολη αποφαση.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν τον παντρευτικες τελικα κ πως ειναι η ζωη σου τωρα. Σε ρωταω γιατι κ εγω εδω κ 2 χρονια εχω σχεση με εναν ανθρωπο αλλα τον τελευταιο χρονο αρρωστησα πολυ ασχημα σε σημειο να μη ξερουν οι γιατροι τι εχω.. οπως καταλαβαινεις εχω παει παντου, και τελευταια μου ηρθε η πληροφορια οτι αν χωρισω με τον ανθρωπο που ειμαι θα καλυτερευσει κ η υγεια μου. Οτι και καλα αυτος ο ανθρωπος μου τραβαει ενεργεια κ με εξαντλει.. δε μπορω να το καταλαβω... κ σε ρωταω γιατι ειπες στο μηνυμα σου οτι πλησιαζει ο γαμος σου κ οτι ολο ατυχηματα σου συμβαινουν... σημερα πως εισαι?
|
![]() |
|
|