Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Η πόλη της FantasyGate > Η Ταινιοθήκη του Φανταστικού

Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Βαθμολογία Ταινίας
9-10 5 25,00%
8-9 5 25,00%
7-8 3 15,00%
6-7 1 5,00%
5 4 20,00%
Κάτω από τη βάση 2 10,00%
Ψήφισαν: 20. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-10-09, 12:38
Το avatar του χρήστη ^GHOST RIDER^
^GHOST RIDER^ Ο χρήστης ^GHOST RIDER^ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: athens
Προεπιλογή

Aυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δεν προσπαθησαν καθολου με συμβολα χριστιανισμου να το διωξουνε,παρα μονο σε μια φαση που εχει φρικαρει η κοπελα και εχει παρει ενα σταυρουδακι στο χερι της αλλα και αυτο το πεταξε ο γκομενος της

Σας το ειπα?το βραδυ δεν εχει υπνο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-09, 13:48
Το avatar του χρήστη Ermhs
Ermhs Ο χρήστης Ermhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Καλό είναι να μην αναφέρουμε το τέλος αλλά να αναφερόμαστε γενικότερα στην ταινία.. ο λόγος ότι ακόμη δεν έχει έρθει καν στο ελληνικό σινεμά..
Εγώ αν δεν είχα την ευκαιρία να την δω, (αποσπασματικά..σκόπιμος για να μπορώ να την δω με παρέα όταν έρθει επίσημα..).. δεν θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες στο αν πέθαναν..η καταστραφήκαν οι ζωές τους..

Γενικά αναφέρω ότι αυτή η ταινία ξεπέρασε σε έσοδα αλλά και τρόμο… το καινούργιο SAW VI

Φιλικά.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ^GHOST RIDER^
Aυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δεν προσπαθησαν καθολου με συμβολα χριστιανισμου να το διωξουνε,παρα μονο σε μια φαση που εχει φρικαρει η κοπελα και εχει παρει ενα σταυρουδακι στο χερι της αλλα και αυτο το πεταξε ο γκομενος της

Σας το ειπα?το βραδυ δεν εχει υπνο

Σε μια φάση έφεραν μέντιουμ και το μέντιουμ μόνο με τον αέρα που του ήρθε από το σπίτι..όταν άνοιξαν την πόρτα, έφυγε τρέχοντας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 28-10-09 στις 13:50
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 19:05
Casper Ο χρήστης Casper δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Η ταινία κάνει πράγματι πάταγο στην Αμερική αυτή τη στιγμή και κατά τη γνώμη μου το αξίζει πέρα ως πέρα.

Αυτό που θα ήθελα να σας συμβουλέψω πάντως, είναι να μην την δείτε σε DVD ή σε υπολογιστή αλλά σε μια καλή κινηματογραφική αίθουσα, γιατί, καθώς το Paranormal Activity στηρίζεται και κτίζεται αριστοτεχνικά πάνω στη συνεχώς αυξανόμενη ένταση που δημιουργεί στο θεατή, οι αντιδράσεις του κοινού αποτελούν ουσιαστικά κομμάτι της ταινίας (δείτε ξανά το trailer και θα καταλάβετε τι εννοώ).

Φοβάμαι ότι παρακολουθώντας την στο γνωστό σας χώρο, ίσως με τα φώτα αναμμένα ή, ακόμη χειρότερα, σε μια οθόνη υπολογιστή, θα χάσετε ένα κομμάτι αυτού του ψυχολογικού "παιχνιδιού".
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 19:30
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Casper
Αυτό που θα ήθελα να σας συμβουλέψω πάντως, είναι να μην την δείτε σε DVD ή σε υπολογιστή αλλά σε μια καλή κινηματογραφική αίθουσα, γιατί, καθώς το Paranormal Activity στηρίζεται και κτίζεται αριστοτεχνικά πάνω στη συνεχώς αυξανόμενη ένταση που δημιουργεί στο θεατή, οι αντιδράσεις του κοινού αποτελούν ουσιαστικά κομμάτι της ταινίας (δείτε ξανά το trailer και θα καταλάβετε τι εννοώ).

Φοβάμαι ότι παρακολουθώντας την στο γνωστό σας χώρο, ίσως με τα φώτα αναμμένα ή, ακόμη χειρότερα, σε μια οθόνη υπολογιστή, θα χάσετε ένα κομμάτι αυτού του ψυχολογικού "παιχνιδιού".
Μία συμβουλή-ιδέα για όσους δουν την ταινία στο σπίτι τους: Φυσικά πρέπει να τη δείτε μόνος/μόνη και αν είναι εφικτό, το σημείο όπου θα κάθεστε να απέχει αρκετά από τον πίσω τοίχο. Πιστέψτε με, πιάνει πάντα! και φυσικά χωρίς φως...
Παλιά 29-10-09, 20:09
NikolasPas Ο χρήστης NikolasPas δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Paranormal Activity cinema

Νομίζω οτι το Paranormal Activity δεν είναι ταινία για να την δείς στο σπίτι!! Είναι η κατάλληλη ταινία για μια σκοτεινή αίθουσα σινεμά, με τους γύρω σου να ουρλιάζουν και να πετάγονται από την καρέκλα από τον φόβο!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 20:31
Το avatar του χρήστη Radzoor
Radzoor Ο χρήστης Radzoor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Δεν ξέρω τι λέτε αλλα εγώ την είδα στο δωμάτιο μου που δεν το έχω πολύ οικείο χορό γιατί είμαι σε αυτό το δωμάτιο περίπου μια εβδομάδα και είναι το δωμάτιο που έβλεπα στους εφιάλτες μου όταν ήμουν μικρός γιατί γενικά είναι σκοτεινό και πάντα με φόβιζε για κάποιο λόγο. Όμως τώρα μεγάλωσα .. την είδα με κλειστή πόρτα μέσα σε σκοτάδι. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η αδερφή μου που την είδε μαζί μου και είναι 22 χρόνον ενώ δεν φοβάται εύκολα χτες δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα γιατί έβλεπε εφιάλτες και ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες , μου λέει έβλεπε ότι κάτι την έπιανε από το πόδι και την χτύπαγε με δύναμη στους τοίχους και αλλα τέτοια "ωραία" στους εφιάλτες της. Την ταινία την είδα σε τηλεόραση 42 ιντσών και όχι σε οθόνη Η/Y και είχα δυνατά το home cinema . Πάντως δεν έχει σημασία αν την δεις στο cinema η όχι γιατί πολύ απλά οι εικόνες και τα γεγονότα είναι αυτά που μένουν στο μυαλό μας και από την στιγμή που είναι αληθινή ιστορία σε βάζει σε σκέψεις και λες μήπως μου συμβεί κάποια στιγμή σε εμενα η σε κάποιον δικό μου ? και αν ναι θα είμαι τόσο ανίσχυρος να τους υπερασπιστώ η ακόμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ? τώρα το να τρομάζεις επειδή κάνει απότομους δυνατους ηχους η επειδή θα τσιρίξει η διπλανή σου στο cinema είναι τρόμος της στιγμής (αν και μερικοί δεν τρομάζουμε από αυτά) δεν σου μένει .. το θέμα είναι να τρομάξεις και να χάσεις τον ύπνο σου για να πεις ότι αυτό ήταν τρομαχτικό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 21:41
Το avatar του χρήστη ^GHOST RIDER^
^GHOST RIDER^ Ο χρήστης ^GHOST RIDER^ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: athens
Προεπιλογή

Παιδια εγω ηδη εχω προβλημα το βραδυ παρολο που το ειδα στο λαπτοπ στην δουλεια..εχω χασει την ηρεμια μου και ελπιζω να περασει γρηγορα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-11-09, 20:55
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Μόλις την είδα! Εκτος του ότι ήταν πολύ ωραία ταινία δεν μπορώ να πω πως με τρόμαξε ιδιαιτερα... θα δείξει όταν παω για ύπνο!!
Πάντως πιστεύω πως η paramount πρόσθεσε και λίγα παραπάνω εφέ για ευνόητους λόγους!!
ας κάνουμε όμως σχολιασμούς όταν την δούνε οι περισσότεροι!!
Παλιά 02-11-09, 17:58
casper2009 Ο χρήστης casper2009 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Thumbs up Paranormal Activity (Μεταφυσική Δραστηριότητα)

Από το trailer του Paranormal Activity και όλα αυτά που έχω ακούσει για την ιστορία της ταινίας, με έχει φάει η περιέργεια να τη δω! Ανυπομονώ να έρθει στους κινηματογράφους, γιατί, ό,τι και να λέμε, η ατμόσφαιρα στο σινεμά είναι μοναδική, δεν συγκρίνεται με την TV (πόσο μάλλον με το PC). Κάπου διάβασα ότι ακόμη και ο Steven Spielberg τα έπαιξε μόλις την είδε! Αυτό με εξιτάρει περισσότερο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 15:08
Το avatar του χρήστη Arrakis
Arrakis Ο χρήστης Arrakis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Πόσο Paranormal είναι το Paranormal Activity;

Paranormal Activity: Η πιο τρομαχτική ταινία της χρονιάς ή το πιο μέτριο θρίλερ του 2009;
Καλή προσπάθεια, όμως προσωπικά μου άφησε άσχημες εντυπώσεις. Φαίνετε σχεδόν, πως κανείς δεν είπε στους ηθοποιούς ότι πρέπει να υποδύονται, τα ειδικά εφέ θυμίζουν θεατρική παραγωγή και το σενάριο ταιριάζει σε φιγουρατζίδικο θρίλερ, όχι σε υποτιθέμενο αληθινό περιστατικό!
Η ταινία πλασαρίστηκε σαν real footage (όπως έγινε το 1999 με το Blair Witch Project) αλλά ο δημιουργός, Oren Peli προσπαθούσε από το 2007 να βρει μια εταιρία διανομής (I wonder why?). Τελικά τα κατάφερε εις βάρος των ευκολόπιστων θεατών που έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου τελευταία από τα μυριάδες προγράμματα ghost hunting (Most Haunted, Ghost Adventures, Ghost Hunters, Paranormal State κ.α.) μπερδεύουν το αυθεντικό παραφυσικό με την κάθε χολιγουντιανή version!
Τι θέλω να πω μΆ αυτό; Καταρχήν τα περιστατικά που περιλαμβάνουν βιοπραγίες από πνεύματα είναι ελάχιστα. Το περασμένο καλοκαίρι αναφέρθηκε στην Αγγλία (δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Fortean Times τ. 255) μια πανομοιότυπη περίπτωση, ενώ γνωρίζω ορισμένες ακόμη ιστορίες από την διεθνή βιβλιογραφία, ποτέ όμως δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές όπως οι σκηνές που μας δείχνει η ταινία.
Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρω πως η ίδια ταινία κυκλοφορεί στο net σε τρεις διαφορετικές εκδοχές (η μεγαλύτερη διαρκεί 97 λεπτά και περιλαμβάνει το κακογυρισμένο φιλμ του εξορκισμού) ενώ ο ίδιος σκηνοθέτης γυρίζει (στο ίδιο ακριβώς ύφος κινηματογράφησης) αυτή την περίοδο το Area 51 που κρίνοντας από τον τίτλο καταλαβαίνουμε όλοι το περιεχόμενο της… Η ταινία αναμένετε να βγει στα τέλη του 2010.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:20.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.