![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Βαθμολογία Ταινίας | |||
9-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 25,00% |
8-9 |
5 | 25,00% |
7-8 |
3 | 15,00% |
6-7 |
1 | 5,00% |
5 |
4 | 20,00% |
Κάτω από τη βάση |
2 | 10,00% |
Ψήφισαν: 20. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δεν προσπαθησαν καθολου με συμβολα χριστιανισμου να το διωξουνε,παρα μονο σε μια φαση που εχει φρικαρει η κοπελα και εχει παρει ενα σταυρουδακι στο χερι της αλλα και αυτο το πεταξε ο γκομενος της
![]() Σας το ειπα?το βραδυ δεν εχει υπνο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι να μην αναφέρουμε το τέλος αλλά να αναφερόμαστε γενικότερα στην ταινία.. ο λόγος ότι ακόμη δεν έχει έρθει καν στο ελληνικό σινεμά..
Εγώ αν δεν είχα την ευκαιρία να την δω, (αποσπασματικά..σκόπιμος για να μπορώ να την δω με παρέα όταν έρθει επίσημα..).. δεν θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες στο αν πέθαναν..η καταστραφήκαν οι ζωές τους.. Γενικά αναφέρω ότι αυτή η ταινία ξεπέρασε σε έσοδα αλλά και τρόμο… το καινούργιο SAW VI Φιλικά. ![]() Παράθεση:
Σε μια φάση έφεραν μέντιουμ και το μέντιουμ μόνο με τον αέρα που του ήρθε από το σπίτι..όταν άνοιξαν την πόρτα, έφυγε τρέχοντας. ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 28-10-09 στις 13:50 |
|
|||
|
|||
![]()
Η ταινία κάνει πράγματι πάταγο στην Αμερική αυτή τη στιγμή και κατά τη γνώμη μου το αξίζει πέρα ως πέρα.
Αυτό που θα ήθελα να σας συμβουλέψω πάντως, είναι να μην την δείτε σε DVD ή σε υπολογιστή αλλά σε μια καλή κινηματογραφική αίθουσα, γιατί, καθώς το Paranormal Activity στηρίζεται και κτίζεται αριστοτεχνικά πάνω στη συνεχώς αυξανόμενη ένταση που δημιουργεί στο θεατή, οι αντιδράσεις του κοινού αποτελούν ουσιαστικά κομμάτι της ταινίας (δείτε ξανά το trailer και θα καταλάβετε τι εννοώ). Φοβάμαι ότι παρακολουθώντας την στο γνωστό σας χώρο, ίσως με τα φώτα αναμμένα ή, ακόμη χειρότερα, σε μια οθόνη υπολογιστή, θα χάσετε ένα κομμάτι αυτού του ψυχολογικού "παιχνιδιού". |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω οτι το Paranormal Activity δεν είναι ταινία για να την δείς στο σπίτι!! Είναι η κατάλληλη ταινία για μια σκοτεινή αίθουσα σινεμά, με τους γύρω σου να ουρλιάζουν και να πετάγονται από την καρέκλα από τον φόβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι λέτε αλλα εγώ την είδα στο δωμάτιο μου που δεν το έχω πολύ οικείο χορό γιατί είμαι σε αυτό το δωμάτιο περίπου μια εβδομάδα και είναι το δωμάτιο που έβλεπα στους εφιάλτες μου όταν ήμουν μικρός γιατί γενικά είναι σκοτεινό και πάντα με φόβιζε για κάποιο λόγο. Όμως τώρα μεγάλωσα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εγω ηδη εχω προβλημα το βραδυ παρολο που το ειδα στο λαπτοπ στην δουλεια..εχω χασει την ηρεμια μου και ελπιζω να περασει γρηγορα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις την είδα! Εκτος του ότι ήταν πολύ ωραία ταινία δεν μπορώ να πω πως με τρόμαξε ιδιαιτερα... θα δείξει όταν παω για ύπνο!!
Πάντως πιστεύω πως η paramount πρόσθεσε και λίγα παραπάνω εφέ για ευνόητους λόγους!! ας κάνουμε όμως σχολιασμούς όταν την δούνε οι περισσότεροι!!
|
|||
|
|||
![]()
Από το trailer του Paranormal Activity και όλα αυτά που έχω ακούσει για την ιστορία της ταινίας, με έχει φάει η περιέργεια να τη δω! Ανυπομονώ να έρθει στους κινηματογράφους, γιατί, ό,τι και να λέμε, η ατμόσφαιρα στο σινεμά είναι μοναδική, δεν συγκρίνεται με την TV (πόσο μάλλον με το PC). Κάπου διάβασα ότι ακόμη και ο Steven Spielberg τα έπαιξε μόλις την είδε! Αυτό με εξιτάρει περισσότερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Paranormal Activity: Η πιο τρομαχτική ταινία της χρονιάς ή το πιο μέτριο θρίλερ του 2009;
Καλή προσπάθεια, όμως προσωπικά μου άφησε άσχημες εντυπώσεις. Φαίνετε σχεδόν, πως κανείς δεν είπε στους ηθοποιούς ότι πρέπει να υποδύονται, τα ειδικά εφέ θυμίζουν θεατρική παραγωγή και το σενάριο ταιριάζει σε φιγουρατζίδικο θρίλερ, όχι σε υποτιθέμενο αληθινό περιστατικό! Η ταινία πλασαρίστηκε σαν real footage (όπως έγινε το 1999 με το Blair Witch Project) αλλά ο δημιουργός, Oren Peli προσπαθούσε από το 2007 να βρει μια εταιρία διανομής (I wonder why?). Τελικά τα κατάφερε εις βάρος των ευκολόπιστων θεατών που έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου τελευταία από τα μυριάδες προγράμματα ghost hunting (Most Haunted, Ghost Adventures, Ghost Hunters, Paranormal State κ.α.) μπερδεύουν το αυθεντικό παραφυσικό με την κάθε χολιγουντιανή version! Τι θέλω να πω μΆ αυτό; Καταρχήν τα περιστατικά που περιλαμβάνουν βιοπραγίες από πνεύματα είναι ελάχιστα. Το περασμένο καλοκαίρι αναφέρθηκε στην Αγγλία (δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Fortean Times τ. 255) μια πανομοιότυπη περίπτωση, ενώ γνωρίζω ορισμένες ακόμη ιστορίες από την διεθνή βιβλιογραφία, ποτέ όμως δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές όπως οι σκηνές που μας δείχνει η ταινία. Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρω πως η ίδια ταινία κυκλοφορεί στο net σε τρεις διαφορετικές εκδοχές (η μεγαλύτερη διαρκεί 97 λεπτά και περιλαμβάνει το κακογυρισμένο φιλμ του εξορκισμού) ενώ ο ίδιος σκηνοθέτης γυρίζει (στο ίδιο ακριβώς ύφος κινηματογράφησης) αυτή την περίοδο το Area 51 που κρίνοντας από τον τίτλο καταλαβαίνουμε όλοι το περιεχόμενο της… Η ταινία αναμένετε να βγει στα τέλη του 2010.
|