![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον θα προσπαθησω να σας διαφωτισω οσο περισσοτερο γινεται.Αλλωστε εχω τις ιδιες αποριες με σας...αλλιως δεν θα ζητουσα την γνωμη σας,αλλα θα σας πληροφορουσα εξ αρχης για τι προκειται.So:
Fox Mulder δεν παρεμβαλλεται κανενα γυαλι εκει αναμεσα,οπως ειπε και η lucid.Το μερος βρισκεται σε μια περιοχη της Ξανθης(η πολη μου).Θα προσπαθησω να φερω ακριβεστερες φωτογραφιες του μερους καποια στιγμη. Φιλε schooligan δεν ξερω ακριβως την οδο(στην Ξανθη οπως ειπα) και ουτε ξερω για τι προκειται... ![]() Φιλη lucid το ξερω οτι εκ της πρωτης οψεως φαινεται λες και καποιος παρκουρας κανει αλμα.Το θεμα ειναι οτι ο ιδιος ο ξαδερφος μου και οι φιλοι του ασχολουνται με το parkour και κανεις απο αυτους δεν πηδηξε απο κει.Ακομη,στο μερος αυτο δεν συνηθιζουν να πηγαινουν και πολλα ατομα.Η ουσια ομως ειναι πως δεν ειδαν κανεναν να πηδαει απο πουθενα.Οι foto ειναι απ το βιντεο που τραβηξε καταλαθος ο ξαδερφος μου,το οποιο ομως διεγραψε επειδη οπως ειπα του εφαγε ολη τη μνημη.Αποθηκευσε τις συγκεκριμενες foto επειδη του φανηκαν παραξενες. ΑVATARGR οπως ειπα το μερος βρισκεται στην Ξανθη,μεσα στην πολη.Μαλιστα διπλα υπαρχει μια κανονικη πολυκατοικια,απ οπου προερχονται και τα φωτα(η λαμπα).Το μερος μην το φανταστειτε σαν μισοκτιστη πολυκατοικια με μπαλκονια και τοιχους......αποτελειται απο καθετα και οριζοντια κτιστα επιπεδα...δεν ξερω πως να την περιγραψω...Η ωρα πρεπει να ηταν γυρω στις 8-9μμ.Συγκεκριμενα το μερος πισω απ το τειχακι που φαινεται,οδηγει στο υπογειο μερος κατω απ την πολυκατοικια.Ο ξαδερφος με εναν φιλο ειχαν παει μια φορα στις 12 το βραδυ ετσι για να δουν τι θα γινει,επειδη καποιοι φιλοι τους τους ελεγαν πως το βραδυ γινονται παραξενα αν μπεις μεσα(δεν υπαρχει φως εκει κατω).Ε λοιπον πηγαν,και οταν μπηκαν μπορουσαν να βλεπουν το μερος μονο με το φλας του κινητου του ενος.Χωριστηκαν για να ερευνησουν το μερος καλυτερα και καποια στιγμη το φλας εκλεισε(δεν ξερω γιατι).Τοτε τρομαγμενοι ο ενας φωναζε τον αλλο,μηπως επαθε καποιος κατι.Καποια στιγμη μες στο σκοταδι επεσαν ο ενας πανω στον αλλο..(φανταζομαι φρικη)...Τοτε αρχισαν να βριζουν ο ενας τον αλλο.Ο ενας ελεγε πως φωναζε τον αλλο με ολη τη δυναμη του,αλλα ο αλλος λεει πως δεν τον ακουσε καθολου,και αντιστροφα. ![]() Εrmh και freya ειπα παραπανω τους λογους για τους οποιους αποκλειεται καποιος ανθρωπος να πηδαει απ τη μια μερια του τειχου στην αλλη.Το ξερω πως με μια πρωτη ματια φαινεται λες και καποιος ντυμενος στα μαυρα κανει παρκουρ και η Foto φαινεται θολη λογω της κινησης...ελα ομως που κανενας δεν πηδηξε απο πουθενα.Ο ξαδερφος μου και οι φιλοι του ηταν οι μονοι εκει περα και δεν ειδαν κανεναν...........Τα συμπερασματα δικα σας! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτογραφίες θυμίζουν φωτο πουλιού π έχουν επεξεργαστεί από Photoshop ίσως με κάποιο φίλτρο για Blairing
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καμία κακή πρόθεση άλλωστε συζήτηση κάνουμε δεν ήρθαμε ν τσακωθούμε. Δεν σ μιλάω για τον τοίχο είναι φανερό ότι έχει γκράφιτι, μιλάω για το μαύρο πράγμα που πετάει. Αν προσέχεις όλη η φωτο είναι με καλή ανάλυση εκτός από το «φάντασμα» που είναι θολό ώστε ν μν φαίνεται ακριβώς τι είναι αυτό π πετάει. Γι’ αυτό νομίζω ότι η φωτογραφία είναι «φτιαγμένη»
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε ~*WiLdChILD*~ θα σε παρακαλούσα εαν ήταν δυνατόν όταν πάς να βγάλεις φωτό θα ήθελα να βγάλεις και τον τοίχο με ότι graffiti υπάρχουν εκεί. Εαν υπάρχουν αι σε άλλη σημεία εκεί γύρο βγάλτα και αυτά.. Ευχαριστώ. ΥΓ. Εαν έχεις ψηφιακή μηχανη να τα βγάλεις ώστε να έχουμε ποιό σωστη καταγραφή του σημείου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Προσωπικά δεν άντεξα και τις αποθήκευσα για να μπορέσω να τις δω και σε μεγέθυνση ![]() Αλλά καμια σκια δεν είδα :S Αυτό που είδα ήταν στην 1η photo ενα... ας το πούμε ανθρωπο τελοσπάντων για να μπορέσω να εξηγήσω όπου έχει τα χέρια ψηλά, το ενα πόδι μπροστά ελαφρά λυγισμένο (στη μεγεθυνση φαινεται πιο καθαρα αυτο) και το αλλο τεντωμένο πίσω και στη 2η τα χερια μπροστα λυγισμένα καπως, και τα πόδια και αυτα λυγισμένα προς τα πισω. Aμαν πια και αυτοί οι φίλoι σου στην καλύτερη στιγμη δεν κοιτούσαν ![]() Ωραίες photo όμως μας βάλανε στο ψαξιμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το πιο πιθανό κατ' εμέ είναι την ώρα που έκαναν τα διάφορα ο ξάδερφος σου και οι φίλοι του (εφόσον μάλιστα ασχολούνται και οι ίδιοι με free walking) να τραβήχτηκε το βίντεο και απλά μετά να μην το θυμόντουσαν ή να αγνοούσαν εντελώς την ύπαρξη του και για αυτό να τους φάνηκε παράξενο... Ειδικά σε κάποιον γνώστη πάντως του free walking πιστεύω πως θα ήταν εμφανές το ποιόν των φωτογραφιών.
|
|||
|
|||
![]()
η φωτο ενος ατομου που πηδαει απο το τοιχακι αριστερα ειναι και τιποτε παραπανω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως και στις 2 είναι στον αέρα απλά στη μία (1η) μόλις έχει πηδήξει από το τοιχάκι και τελικά έχει και εκει και τα 2 λυγισμένα απλά το ένα πόδι πάει προς τα πίσω και ίσως να χει βγεί υπερβολικά τραβηγμένη η photo και να φαίνεται τόσο μακρύ το πόδι...ίσως αυτό να έχεις καταλάβει εσύ ως σκια...ή εγώ να το έχω καταλάβει ως πόδι που έχει τραβηχτεί λόγω λήψης εν ώρα γρήγορης κίνησης ![]() |
![]() |
|
|