![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Johnkokk : 03-03-17 στις 19:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Μακράν το χειρότερο στα club είναι το τσιγάρο. Αποφεύγω ρητά τέτοια μέρη (το χειμώνα)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Robespierre άσε τις φτηνές προσωπικές επιθέσεις... αν ήθελα να μπερδέψω, θα το ανέλυα παραπάνω περί λογαριθμικής κλίμακας κλπ. Στην τελική η γνώση είναι εκεί έξω, αναζητήστε την. Watt & dBm ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα.
Ζούμε σε μια χώρα όπου ξηλώνουν κεραίες αβέρτα και μετά παραπονιόμαστε γιατί δεν πιάνει σήμα το κινητό. Αυτό δεν είναι παράδοξο; Θα το πω ανοιχτά: Δεν γουστάρω την τεχνοφοβία. Δεν γουστάρω να κάνουν κουμάντο άνθρωποι που δεν γνωρίζουν. Ούτε εγώ γνωρίζω τα πάντα, γι' αυτό εκεί αφήνω τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους. Δεν θα πω στον γιατρό πως να με γιατρέψει, γιατί δεν σπούδασα ιατρική. Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για τα πάντα. Έχουμε παρεξηγήσει την έννοια της δημοκρατίας. Όσο για μένα, άσε να γνωρίζω καλύτερα τι δουλειά κάνω... δεν θα κάτσω να αποδείξω τίποτα σε διαδικτυακούς αγνώστους και πόσο μάλλον σε ένα forum που μαστίζεται από trolls (τόσο καιρό διαβάζω, αλλά δεν μιλάω). Όσοι δεν γουστάρετε τεχνολογία, θα το πω πάλι ανοιχτά και σταράτα: πάρτε δρόμο από εδώ μέσα και γυρίστε στην αρχαία Αγορά (forum) της Αθήνας. Μηδέν τεχνολογία, μηδέν ακτινοβολία. Για να μην σας ακτινοβολεί ούτε το DSL router σας. Πετάξτε και τα laptops & tablets με τα οποία μπαίνετε εδώ μέσα. Problem solved. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valhalla : 04-03-17 στις 02:11 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το 90% του internet traffic (ΚΑΙ στο metafysiko.gr) θα εξαφανιζόταν... δεκάδες χρήστες θα έπαιρναν πούλο! Χμμμ, μήπως όμως θα ήταν καλύτερα έτσι; Θα είχαμε και λιγότερα trolls... ![]() Μετά από αυτό τι άλλο έχει σειρά; Να απαγορεύσουμε τα ΙΧ και να γυρίσουμε στα άλογα; Για λιγότερο καυσαέριο... και βιοτικό επίπεδο έτους 1900. Ξέρετε, τότε που ζούσαν μέχρι τα 90... oh wait! ΥΓ: Περιμένω να δω ποιός ηλίθιος ψεκασμένος θα με κατηγορήσει ότι τα γράφω από smartphone αυτά προς υπεράσπιση μου... δυστυχώς για εσάς, οι admins βλέπουν το browser αποτύπωμα του καθενός από εμάς. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valhalla : 04-03-17 στις 02:25 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φτηνές προσωπικές επιθέσεις, έτσι; Valhala ο σοφός λαός λέει ένα πράγμα: Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Για κακή σου τύχη σου έκρυψα ένα πράγμα, κι εσύ την πάτησες σαν καλός ... σου το έπαιξα άσχετος. Δεν είμαι. Τυγχάνει να είμαι ενεργός ραδιοερασιτέχνης 15 χρόνια. Με call sign sv1***. Γνωρίζω με πάρα πολλές τεχνικές λεπτομέρειες τι κατάχρηση γίνεται στις ασύρματες επικοινωνίες απ όλους. Από τις νόμιμες εταιρίες μέχρι τους συναδέλφους μου. Εδώ ο κάθε άσχετος βάζει ενισχυτή στο wifi router του για να πιάνει σήμα σε όλη την πολυκατοικία και δεν τρέχει μία, οι επίσημοι σπόνσορες της κάθε κυβέρνησης δεν θα αυθαιρετήσουν; Πήγαινε τώρα να σερβίρεις τις μπούρδες σου πουθενά αλλού. Εντάξει; Watt & dBm μονάδες ισχύος. Το ότι τα dbm είναι μια λογαριθμική μονάδα μετατροπής που γίνεται για καθαρά λόγους πρακτικού υπολογισμού του συστήματος πομποδέκτης-ενισχυτής-γραμμή μεταφοράς-κεραία, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Αυτό ξέχασες να το αναφέρεις. ![]() Είναι επιζήμια για την υγεία σου τα 10 mW; Θα είναι και τα 10 dBm. Τα 100mW; Και τα 20dBm αντίστοιχα. Δεν καταλαβαίνω τι πας να αποδείξεις; Θα μας ψαρώσεις με δυο παπαριές που πέταξες και θα σταματήσει μια συζήτηση που σε ενοχλεί; Σοβαρά τώρα; ![]() Αναφέρεις έπειτα ότι δεν γουστάρεις τεχνόφοβους. Κι εγώ δε γουστάρω γκατζετάκηδες. Ξεκινάω από τους τρόμπες με τα πειραγμένα αμάξια που θερίζουν αθώες ψυχές στους δρόμους, τους κάγκουρες με τα ηχοσυστήματα στη διαπασών και τους άρρωστους με τα κινητά. Ειδικά αυτά που είναι κολλημένα όλη μέρα στην άδεια κεφάλα τους. Σαν κάποιους μαθητές μου στο σχολείο που βρίσκομαι. Μη κάνεις συσχετισμούς άσχετους, όπως κινητή τηλεφωνία - ιατρική τεχνολογία ή τηλεπικοινωνίες - τεχνολογίες μεταφορών. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. Μιλάμε για την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση στις πόλεις που ζούμε. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, ενοχλεί εμένα. No hard feelings έτσι; Και σαν πολύ αέρα έχεις πάρει. Και επειδή ήμουνα 99% σίγουρος ότι τα κονομάς από κάποια μεριά χάρις τα κινητούλια, λέω να ξεκινήσω εδώ μέσα μια καμπάνια ενάντια στα κινητά, στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και γενικά για την κατάχρηση που γίνεται στα ασύρματα δίκτυα. Ελπίζω να μην σε πειράζει. Και να σε πειράζει, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Άλλο ένα τρολ που θα χοροπηδάει είναι πάντα χρήσιμο για διασκέδαση ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Robespierre : 04-03-17 στις 09:39 |
|
|||
|
|||
![]()
Με τα μυαλά που κουβαλάτε οι ψεκασμένοι, θα έχουμε μνημόνια μέχρι να εξατμιστεί το Αιγαίο... ουυυ 666, καρκίνος ραδιενέργεια!!!!!111ONEONE
Δεν ανέφερα τι δουλειά κάνω. Αυθαίρετες υποθέσεις κάνεις. Την πάτησες για τα καλά πάντως την «μπανανόφλουδα»... ![]() Όσο για τους ραδιοερασιτέχνες, επειδή σας ξέρω πολύ καλά τι φρούτα είστε, μεγαλύτερα ζώα εκεί έξω δεν υπάρχουν. Ο ένας πάει να ταπώσει τον άλλον αυξάνοντας την ισχύ εκπομπής (μάλλον δεν τα έχεις προλάβει). Τρόμπες με πειραγμένα αμάξια είπες; Μάλλον δεν σε ενοχλούν οι τρόμπες με πειραγμένους πομπούς (δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, από τα 80s και τα πειρατικά FM υπάρχουν). Χώρια τα εκτρώματα-κεραίες που βάζετε στις ταράτσες... κατά τα άλλα σας ενοχλεί το ρουτεράκι του γείτονα. Πόσο υποκριτές πια; Μνημόνια forever λοιπόν. Το είπαμε αυτό; Να το ξαναπούμε μπας και το εμπεδώσετε. Είναι θράσος μερικοί να εκπέμπετε ακόμα και KILOwatts και να σας πειράζουν τα MILLIwatts του wifi του γείτονα. Στην τελική τραβάτε στην ζούγκλα και αφήστε μας ήσυχους. Αλλά κι εκεί θα τρώτε την κοσμική ακτινοβολία... Το ότι ακόμα και το ADSL ακτινοβολεί στο είπα; Στο είπα. Πάρε ένα AM radio και βάλτο κοντά στο modem να δεις τι θα γίνει... το G.Fast (αν σου λέει κάτι) ακτινοβολεί ακόμα και σε FM radio φάσμα. Τι να κάνουμε, ηλεκτρομαγνητική θεωρία λέγεται αυτό. Κάθε μεταλλικός αγωγός που διαρρέεται από ρεύμα εκπέμπει ακτινοβολία. Ακόμα και το ρεύμα της ΔΕΗ (50 Hz <-- πολύ κοντά στις συχνότητες του εγκεφάλου, απαγορεύστε το ΚΑΙ αυτό). Για να μην αναφέρω τα HomePlugs/Powerline (ξέρω, σε κούρασα με τις ορολογίες, Google is your friend). Μόνο το FTTH δεν ακτινοβολεί, αλλά είναι πανάκριβο για να μπει παντού. Δεν έχεις FTTH; Λυπάμαι, αλλά πρέπει να κόψεις το internet εντελώς! Και την ΔΕΗ φυσικά. Δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς και πως σε «χειρίζομαι», οπότε άσε τις (ψευτο)μαγκιές... τόσο καιρό εδώ μέσα διαβάζω και έχω μπουχτίσει με τον κάθε κομπλεξικό που πάει να επιβάλλει τις ιδεοληψίες του. Πάρτε δρόμο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valhalla : 04-03-17 στις 21:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Από πού φεύγουνε ρε παιδιά ;;;;;;;; ↑↓←→
![]() Ένα λεπτό να πάρω τα post μου κι έρχομαι!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
valhala νομίζω ότι είσαι η αποκάλυψη της χρονιάς. Τόσο καιρό την πέφταμε στην Χρηστάρα, ο οποίος είχε και πλάκα στη τελική. Εσύ δεν έχεις πλάκα. Και εκεί είναι το πρόβλημα μαζί σου. Δεν διασκεδάζω. Άμα διασκέδαζα θα σου απαντούσα σοβαρά. Δεν σκοπεύω όμως να το κάνω. Άμα θέλω να πλακωθώ με κομπλεξικούς κακομοίρηδες θα πάω να γράφω από κάτω στα "μνημόνια forever" που γράφουν στο protothema.gr οι ομοιοπαθείς. Στο metafysiko.gr με ξενερώνει. Αλλά σκοπεύω να μείνω. Και θα μείνω, και θα συντηρήσω το θέμα αυτό μέχρι να σβήσει ο ήλιος. No hard feelings, έτσι; Και θα φωνάξω κι ένα φίλο που έχει ένα ψηφιακό πεδιόμετρο (μαγνητικού & ηλεκτρικού πεδίου με τρισδιάστατη κεφαλή) και μου έχει κάνει κάποιες μετρήσεις σπίτι στο powerline, να μας διαφωτίσει τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί υποψιάζομαι ότι πάλι πίπες σερβίρεις. A, και που σαι; Σε λίγο περνάει η Inalan από την περιοχή μου. Όταν θα συνδεθώ, θα σου στείλω screenshot το speedtest για περαστικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην συνομοταξία του Χρηστάρα (τεχνοφοβικοί, αμόρφωτοι, χριστιανοταλιμπάν, Ελ) ανήκεις εσύ, όχι εγώ.
Ελπίζω πάντως να μην είσαι από τους κακομοίρηδες που καίνε ξύλα αυτή την στιγμή στην Αθήνα και μοιράζουν απλόχερα καρκίνο σε όλους μας... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valhalla : 04-03-17 στις 22:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δόκτορα και μοιράζω συμβουλές ψυχανάλυσης απλόχερα: εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μιας και το έφερε η συζήτηση, θέλεις ετήσιες αποδοχές υπαλλήλου προ κρίσης για να στήσεις αυτά που έχω εγώ. Δεν θα σου πω λεπτομέρειες γιατί θα αρχίσω να φωτογραφίζομαι και δε μου αρέσει η δημοσιότητα. Τελείωσαν οι πίπες με το adsl; Ένα μαραφέτι που λέγεται splitter το ξές; Έχω ένα καλό D-Link, για να καταλάβεις, το παρήγγειλα απ' όξω. Το splitter που λες δόκτορα άμα κόψεις τη τηλεφωνική γραμμή και το παρεμβάλεις, σου στέλνει ένα σήμα γύρω στο 1 MHz στο router σου και ένα τηλεφωνικό. Αυτό κυκλοφορεί στην εγκατάστασή μου. Το άλλο πάει με θωρακισμένο στο router. Και δεν έχω wifi μόνιμα ανοικτό. Μια powerline με κάτι άλλο (δε σου λέω) στη ταράτσα, Devolo αυτό. Από τα ακριβά, έτσι; Και δεν εκπέμπει τίποτα. Και στις δυο Diamond στη ταράτσα, με 100W πατάω. Αρκετά όμως έτσι; Πρόσεξε όμως τι γράφεις απο δω και πέρα, γιατί θα φωνάξω φίλο ηλεκτρολόγο μηχανικό και εκεί πέφτει ξύλο. Αυτός ξέρει πολύ περισσότερα από τα dBm σου.
|
![]() |
|
|