Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-03-11, 20:14
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

σχολιο 48

........οσο για τα Νυχια της Μαρμαγκας ,,να αυτα ειναι ενα πραγματικα θαυμαστο τρομερο φαινομενο μεσα στο γαλαξια μας ...ειναι κατι σαν ""σκουπες ""που σαρωνουν τους κοσμους και οχι μονο αυτους αλλα ολακερο τον διαστρικο χωρο ....

..........ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΠΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ...
ΟΙ ΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΓΜΑΓΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΡΥΠΩΝ ...ΚΑΙ ΑΚΜΑΖΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ .... ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ <<ΜΑΡΜΑΓΚΑ>> ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ .. ..ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ...

...ΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ -ΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΓΚΩΝ ...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΑ ΕΝΣΑΡΚΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ,,, ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΤΑΦΡΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ....ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ....

... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ .. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ <<ΤΕΙΧΟΣ>> ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
< ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ > ...ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ .... ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ...

...γιατι βεβαια υπαρχουν και δαιμονικα πλασματα φτωχοδαιμονες που λεμε ,,,,που απλα παρασιτουν απο κατι ψωρο οργανωσουλες και ομαδες αναρχων ...

.....ειτε μας αρεσει ειτε οχι το θεμα των Ψυχικων Βαμπιρ απτεται της Παγκοσμιας Πολιτικης και Συνομοσιωλογιας ....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 05-03-11 στις 20:21
Παλιά 05-03-11, 20:40
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Η λέξη ΜΑΡΜΑΓΚΑ δεν είναι ούτε τόπος ούτε κάποιο τέρας.....
Μαρμάγκα είδος φαρμακερής αράχνης, αλλιώς σφαλάγγι....

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει η έκφραση θα σε φάει η μαρμάγκα δηλαδή
κάτι που ειπώθηκε αυτόν τον καιρό σαν παράδειγμα.....
Όποιον πήγαινε κόντρα στην Ζήμενς τον έτρωγε η μαύρη μαρμάγκα
Τίποτα το μεταφυσικό..

Ευχαριστώ.
Παλιά 05-03-11, 23:46
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Red face

Μάλιστα, δηλαδή αυτά κατάλαβες από αυτά που έγραψα, δεν έχω να απαντήσω σε κάτι, τουλάχιστον όχι σε εσένα.
Να σου πω τι κατάλαβα εγώ? Ότι προσπαθείς να βγάλεις από την μύγα ξίγκι για να ξεκινήσεις νέο παραλήρημα και να, αυτό κανεις πάλι!
Έπιασες τώρα τις μαρμάγκες, σε λίγο θα πιάσεις τις μαρέγκες και στο τέλος τις ρέγγες!
Συμφωνώ σε όλα όσα γραφεις λοιπόν για να τελειώνουμε! Ελπίζω τώρα να είσαι ικανοποιημένη!

Αλλα και πάλι μπερδεύομαι, αφού ελέγχουν τις κυβερνήσεις από ψιλά, πως θα περάσει το νομοθέτημα που λες?
Παλιά 05-03-11, 23:58
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Ηρεμείστε και επιστρέψτε στο θέμα μας (πάντως εξακολουθώ να θεωρώ σε μεγάλο υπερβολική τη θεώρηση της Καθήρα...)
Παλιά 06-03-11, 07:48
Banned

Προεπιλογή

σχολιο 49

προς ΑΒΑΤΑΡ

Παράθεση:
Η λέξη ΜΑΡΜΑΓΚΑ δεν είναι ούτε τόπος ούτε κάποιο τέρας.....
Μαρμάγκα είδος φαρμακερής αράχνης, αλλιώς σφαλάγγι....
...εεε ναι ενταξει απλα εμεις χρησιμοποιουμε μια ηδη πολυ γνωστη εκφραση για να αναφερθουμε σε αυτο το τρομερο και μυστηριο φαινομενο των αδηφαγων και ανακυκλωτηρων οπων,,, με τις οποιες ειναι διασπαρτος ο γαλαξιακος χωρος των εξωτατων πεδιων ,,, τις λεμε μαυρες τρυπες εχουν διαφορα μεγεθη μοιαζουν με βουθουλες αυτοπεριστεφομενους ...και την υπαρξη τους ηδη εχει αναγνωρισει η αστροφυσικη επιστημη,,,

... μοιαζουν με καταβοθρες που απο μεσα τους γεννιονται ισχυροτατα ελκτικα ρευματα τα οποια μεταφορικα αποκαλεσαμε "νυχια" και δεν ειναι τιποτε αλλο πιστευουμε παρα ρευματα ισχυρα απο ιοντα γιαυτο τα λεμε και ιονοθυελλες ...πνεουν με κατευθυνση το βυθο των μαρμαγκων και τραβανε μεσα τους οτι δεν εχει επαρκη συνδεση με την πηγη -κεντρο του γαλαξια ... οπως τους καθοδικα εξελιγμενους δαιμονες .. γιατι πρεπει να πω οτι και οι δαιμονες εχουν την σκαλα τους και τις εξελικτικες ηλικιες τους ,,μια Σκαλα Καθοδου που πανω σε αυτην οδευουν κατρΑκυλωντας απο το κακο στο χειροτερο κατα την μεγαλη πλειοψηφια τους,,, παρα τις προσπαθειες που γινονται απο τις θεοτητες για να παγωσουν και σταματησουν την καθοδικη αυτη πορεια να τους προσκαλεσουν για συμβιβασμο και να τους σωσουν απο το τραγικο και επωδυνο αυτο πεπρωμενο ...

...οι ξεπεσμενες οντοτητες γνωριζουν πολυ καλα το τραγικο αυτο και μοιραιο γιαυτες γεγονος της κατασχισης τους ..και του τραβηγματος τους απο τα "νυχια" των "ανακυκλωτηρων" που μεταφορικα αποκαλεσαμε <τερατα > και προσπαθουν να τους αποφυγουν .. ειναι ο μεγαλος τρομος τους ενας τρομος που δεν θελουν καν να μιλουν γιαυτον μεταξυ τους ,,,,,,,ποσο μαλλον να τον αποκαλυπτουν στους αφελεις θνητους λατρεις τους ...

προς Legion

Παράθεση:
Αλλα και πάλι μπερδεύομαι, αφού ελέγχουν τις κυβερνήσεις από ψιλά, πως θα περάσει το νομοθέτημα που λες?
...ναι θα περασει ,,,γιατι μπορει το Συστημα Διακυβερνησης να εινα κατηλειμμενο απο τους αρχαιους επηλυδες που ασκουν μεχρι τωρα κυριαρχικη επιρροη .. αλλα μεσα στο Συστημα αυτο εκφραζονται ηδη και επιρροες προδευτικες απο πλευρας των Ναων και μαλιστα αυτες οι επιρροες στα χρονια που διανυουμε θα αυξηθουν κατακορυφα αλλαζοντας τα δεδομενα της κατανομης ισχυος υπερ των Ναων ....οποτε οι προοδευτικες δυναμεις θα παρουν τα πανω τους ...

...Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ...

...οσο για την <<σταυροφορια>> .. δε θα την ελεγα ετσι ,,,,θα την ελεγα Κινηματικη Δραση , με πρωτοπορους τους κατεχοντες υψηλα αποκρυφιστικα μυστικα για τον κοσμο μας ,,,,,ετοιμαζεται να εκδηλωθει Μεγαλο Κινημα με Αιτηματα Κεντρικα και Κρισιμα της Ζωης που ομοια τους δεν εχουν ξαναεγερθει στον κοσμο μας απο την βαση της Πυραμιδας εως την Κορυφη της ...
...Η ΕΓΕΡΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΡΑ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ..ΤΑ ΤΡΙΣΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ...ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ..( πχ εγκαταστασεις επιδρασης βαρυτικου πεδιου ,κατασκευη υπογειων Ταφρων ,Ηλεκτρομαγνητικα Τειχη , Οπλα Μαζικου Ψυχολογικου Ελεγχου και γενικα Μαζικης Καταστολης-Καταστροφης για το ελεγχο των κοινωνιων , προγραμματα μεταλλαξης βιοχημικης - ενεργειακης κτλ )

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ <ΤΕΙΧΟΥΣ >ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ... ΟΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΙ ΑΦΑΙΜΑΚΤΙΚΑ ...

....Σαββατιατικες Δουλειες σου λεω,,,, καθαρισματα ,ξεσπιτωματα ,αναγκαστικες μετατοπισεις ,ελεγχος διαβατηριων αλλοδαπων,, επανασυμβιβασμοι, απαλλοτριωσεις εξαναγκαστικες περιουσιακων στοιχειων , εκδιωξεις και γενικα ξεπαστρεματα πραγματα ...

προς Τριθεμιο

Παράθεση:
Ηρεμείστε και επιστρέψτε στο θέμα μας (πάντως εξακολουθώ να θεωρώ σε μεγάλο υπερβολική τη θεώρηση της Καθήρα...)
... το θεμα Τριθεμιε εχει αναγκαστικα καποιες προεκτασεις ,,,αφηστε να τις αναπτυξουμε ...ελεος πια με αυτη την συγταγη της ξυλινης γραμμης αναπτυξης των θεματων ... για τα θεματα της Μαρμαγκας ουτε αποδειξεις αλλα ουτε κι ενδειξεις δεν υπαρχουν .... ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ...ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ....

NA MIA TΡΥΠΑ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ,, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΝΥΧΙΑ ΘΥΕΛΛΕΣ.. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΥΧΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΙΟΝΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ .. ..ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ...ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙ ΜΑΡΜΑΓΚΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΜΑ .. ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ .. ΜΙΑ ΤΕΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ .... ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ...ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΦΡΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ... ΚΑΤΑΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ,,,ΗΔΗ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΦΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ,,,ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ .. ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ,,,,ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ,,,,ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΓΚΩΝ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ........ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ??? Η ΘΑ ΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΒΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .......

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 06-03-11 στις 08:25
Παλιά 06-03-11, 07:58
Το avatar του χρήστη ΗΛΕΚΤΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΑ Ο χρήστης ΗΛΕΚΤΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Ειχα την εντυπωση οτι οι μαυρες τρυπες (κατα τη Φυσικη) απορροφουν οτιδηποτε βρεθει στο δρομο τους, ακομα και το ιδιο το φως. Μεταφορικα δλδ, αν ετσι ειναι, ρουφανε και το καλο εκτος του κακου.
Θα μπορουσε βεβαια ο λογος κατασκευης τους/υπαρξης τους να ειναι η εξαλειψη του κακου, θεωρητικα/υποθετικα.
Το σημειο οπου αναφερεσαι στην απονομη δικαιοσυνης, πραγματικα μου αρεσει, γιατι τελευταια ειχα παψει να πιστευω και στην ιδια την υπαρξη της ιδεας της δικαιοσυνης, σε οποιοδηποτε επιπεδο, για την ωρα στον μικροκοσμο μου, που με κραταει καθηλωμενη/προσηλωμενη.
Παλιά 06-03-11, 08:08
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Red face

ΚΑΘΗΡΑ για έναν περίεργο λόγο έχω αρχίσει να σε συμπαθώ (δεν είναι ειρωνικό), δεν το βάζεις με τίποτα κάτω!
Η παρέμβαση του Trithemius, μάλλον πήγαινε για εμενα ΚΑΘΗΡΑ γιατί άρχισα να φορτώνω πάλι πριν! ;P

Αλήθεια, αναφερομενη στον εαυτό σου γιατί μιλάς στο πληθυντικό?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Legion : 06-03-11 στις 08:11
Παλιά 06-03-11, 08:44
Banned

Προεπιλογή

σχολιο 50

.....σκουπες ... τo αιωνιο συμβολο της καθαρσης ,,, ΙΟΝΟΘΥΕΛΕΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΕΡΑΤΟΣ ........ ΤHΣ ΟΠΗΣ - ΜΑΡΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ .........ΣΚΟΥΠΕΣ Ο ΤΡΟMΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΒΑΜΠΙΡ...ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΕΘΕΣΕ Η ΛΑΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 06-03-11 στις 08:46
Παλιά 06-03-11, 09:12
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειχα την εντυπωση οτι οι μαυρες τρυπες (κατα τη Φυσικη) απορροφουν οτιδηποτε βρεθει στο δρομο τους, ακομα και το ιδιο το φως. Μεταφορικα δλδ, αν ετσι ειναι, ρουφανε και το καλο εκτος του κακου.
Θα μπορουσε βεβαια ο λογος κατασκευης τους/υπαρξης τους να ειναι η εξαλειψη του κακου, θεωρητικα/υποθετικα.
Το σημειο οπου αναφερεσαι στην απονομη δικαιοσυνης, πραγματικα μου αρεσει, γιατι τελευταια ειχα παψει να πιστευω και στην ιδια την υπαρξη της ιδεας της δικαιοσυνης, σε οποιοδηποτε επιπεδο, για την ωρα στον μικροκοσμο μου, που με κραταει καθηλωμενη/προσηλωμενη.

σχολιο 41

προς Ηλεκτρα

...παιδια υπαρχει ,,,υπαρχει φυσικη δικαιοσυνη αλλα και θεικη ,, η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΑΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ,,, ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ...

...λοιπον ΗΛΕΚΤΡΑ επειδη σαν φυσικος που ειμαι εχω ασχοληθει με τις μαυρες τρυπες ...δεν ειναι ολες οι μαυρες τρυπες το ιδιο ... ας πουμε η <μαυρη τρυπα> που υπαρχει στο κεντρο του Γαλαξια μονο <μαυρη>δεν ειναι,, απλα σαν <<μαυρη >>φαινεται γιατι το φως αυτης της περιοχης εκει στο κεντρο ειναι τοσο καθαρο και τοσο λεπτοφυων υψηλων συχνοτητων που δεν μπορουμε ακομη και με φασματογραφους να ανιχνευσουμε ... ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ,, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ...καποτε το φως του κεντρικου αυτου σωματος θα γινει ορατο και για τον κοσμο μας ,,,κι ειναι τοτε που σηματοδοτηθει η Μεγαλη Ανατολη δηλαδη η επιφανεια του υπεροκοσμου αυτου ιερου και καθαρου φωτος που ειναι και η πυξιδα για ολους τους αστρικους ελλογους πληθυσμους του γαλαξια μας ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟ ΦΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ...

...απο την αλλη οι μαυρες τρυπες που υπαρχουν διασπαρτες στα εξωτατα πεδια και μονο εκει .. δεν καταβροχθιζουν φως αλλα σκοταδι και μονο σκοταδι με υπολειματα φωτος εννοειται γιαυτο λεμε οτι ειναι αιχμηρες και παγωμενες ιονοθυελλες...εξαιτιας της φυσης τους ..ειναι σκοτεινα ρευματα που τραβουν μεσα τους μοναχα ο,τι τους ομοιαζει...ας πουμε οτι μια τετοια σκουπα σαρωνει μια πολη ... ξερεις ποιοι θα παρασυρθουν απο αυτην??? ..απλα οι σκοταδοψυχοι που απο την φυση τους μοιαζουν με αυτο ρευμα ...εν ειναι ενσαρκοι απλα σε αυτη την πολη θα εχουμε πολλους ακαριαιους και ξαφνικους θανατους ...απο εγκεφαλικα απο ανακοπες απο εμφραγματα αλλα στη ουσια θα ευθυνεται η δραση της σκουπας που επιδραει στα πιο σκοτεινα πλασματα της πολης ....Ο ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ,, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝ !!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΟΙ ΜΑΡΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ .. ΑΣΕ.... ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΗ .......

****και μετην ευκαιρεια Ηλεκτρα αυτο τα μαγισσακι με την σκουπιτσα του στο αβαταρ σου ...ταιραιζει απολυτα στην τροπη που πηρε σημερα η συζητηση

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 06-03-11 στις 09:16
Παλιά 06-03-11, 09:27
Banned

Προεπιλογή

σχολιο 41

προς Legion

Παράθεση:
ΚΑΘΗΡΑ για έναν περίεργο λόγο έχω αρχίσει να σε συμπαθώ (δεν είναι ειρωνικό), δεν το βάζεις με τίποτα κάτω!
Η παρέμβαση του Trithemius, μάλλον πήγαινε για εμενα ΚΑΘΗΡΑ γιατί άρχισα να φορτώνω πάλι πριν! ;P

Αλήθεια, αναφερομενη στον εαυτό σου γιατί μιλάς στο πληθυντικό?
...AAA ναι παλι καλα ...αλλα το θεμα δεν ειναι οι συμπαθειες και οι φιλιες ..το θεμα ειναι να παψεις να λατρευεις τα δαιμονια και να τους δινεις το ιαμα σου και το ιαμα των αλλων ...για το καλο σου ... γιατι σε προειδοποιω οποιος λατρευει δαιμονες ακομη κι αν δεν ειναι ομοιος τους κινδυνευει ετσι γατζωμενοι που ειναι οι δαιμονες απο αυτον να παρασυρθει οταν τα βαμπιρ σκουπιζονται απο τους κοσμους και να βρεθει εκει που δεν ειναι ακομη η ωρα του ή ο προορισμος του να βρεθει .... προσεχε λοιπον ...καλε μου ...
...γιατι οι σκουπες εχουν αρχισει ηδη το σαρωμα .. κι οι καιροι ειναι επικινδυνοι ακομη και για τους ανοητους και αφελεις λατρεις τους αυθορμητους και αναρχους πειραματιστες τελετουργους του σκοτους .......να μη σε ψαχνουμε μετα ..θα χρειαστει μετα βυσμα για να φυγεις απο την τρυπα ..ξερεις γνωριμιες με τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ κτλ ...δε λεω μπαρμπας μου ειναι αλλα εχει σταματησει προ καιρου να μου κανει χαρες και ρουσφετια αποφυλακισης ξεπεσμενων ......και μετα θα λες αχχχααχαχ και μου τα λεγε η Καθηρα !!!.....

.. οσο για τον πληθυντικο ...εεεμ ναι το εχω ξαναπει μοναχη ,ειμαι ,,ειμαι ομαδα δεν υπαρχει ....απλα ωρες ωρες μου βγαινει αυτο το εμεις .. μια και το συνεχομενο εγω κι εγω δεν μου καθεται καλα και μου πεφτει λιγο βαρυ...

...προς το παρον σας αφηνω παω για σκουπισμα στην αυλη μου ...τα ξαναλεμε...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 06-03-11 στις 09:39
Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:39.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.