Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-10-07, 15:53
Candela Ο χρήστης Candela δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Valtoxionokota
Αλλο ενα New Age Theory.Μα πως ξεφυτρωνουν ετσι σαν τα μανιταρια..Καταρχην να πω σε ολα αυτα τα παιδια με την σουπερμαντολινη (παιδια του 83', indigo, και οτι αλλο βαλλει ο νους σας) πριν σωσουν το κοσμο καλο θα ηταν να μαθουν λιγη ορθογραφια.
Οκ

Παράθεση:
Στο θεμα μας τωρα. Η αληθεια ειναι οτι τα ιδιαιτερα παιδια του 83 δεν ειναι πλεον παιδια. Αν ειχαν κατι ιδιαιτερο θα ειχε φανει.Τα παιδια του 83 ειναι πλεον 24 χρονων.Στα 24 τους αλλοι κανουν διδακτορικα πανω σε καινουργιες τεχνολογιες και δημοσιευουν αρθρα σε περιοδικα. Τα δικα μας τα παιδακια κανουν καταληψεις και κλειδωνουν τα πανεπιστημια (οχι πως δεν γινοταν παντα).
Καταρχην ειναι λαθος απο την πλευρα σου να γενικευεις τον κοσμο.
Δευτερον δε μπορω να καταλαβω: "διδακτορικα", "καινουργιες τεχνολογιες", "δημοσιευση στα περιοδικα" και ΑΚΡΙΒΩΣ στα 24, ειναι το παν κατα τη γνωμη σου που μπορει να κανει ενας νεαρος ανθρωπος;
Tωρα για τις καταληψεις αν ειχες μελετησει τουλαχιστον ΛΙΓΟ το θεμα δε θα σου ξεφυγε το γεγονος οτι τα περισσοτερα απο τα παιδια αυτα δεν ηταν πολυ "δυνατα" σε σχολες, μαθηματα, αλλα ειναι οντως πολυ προικισμενα με ταλεντα, και εξυπνα.

Παράθεση:
Τα New Age Theories ειναι η νεα μοδα οσον αφορα την φιλοσοφικη και υπαρξιακη αναζητηση στον 21ο αιωνα.Το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω ειναι να χαρακτηρισω τετοιες θεωριες ως γελοιες ειδικα οταν προερχονται απο απατεωνες (κεραμυδοφουρακολιακοπουλεοι) της εκδοτικης αλητειας.
Μαλιστα. Κριμα, αλλα οπως βλεπω δεν εισαι οπαδος του προοδου της ανθρωποτητας, μοδας και αναζητησεων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 18:12
NIKOS.P Ο χρήστης NIKOS.P δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Cool

Καλησπέρα σε όλους .
Εγώ θα ήθελα να δώσω μια άλλη ερμηνεία στο όλο ζήτημα .
Κατ΄ αρχήν όλοι ξέρουμε πώς απαντούν οι μαθητές σε τέτοια ερωτηματολόγια ιδίως ¨στις διακοπές του Πάσχα¨ όπως αναφέρει η ερμηνευτική επιστολή του Υπουργείου ......Χαλαρά .....Άρα τα αποτελέσματα , αν μη τι άλλο , είναι διαβλητά και αμφιλεγόμενα .
Επίσης , εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι κάποιοι ευνοημένοι εκπαιδευτικοί του Υ.Π. πήγαν να κάνουν μια αρπαχτή στα σχολεία , αφού το ερωτηματολόγιο προωθείται σαν πειραματικό πρόγραμμα για την ψυχική υγεία στα σχολεία .Όσοι γνωρίζουν από αναθέσεις Προγραμμάτων μπορούν να καταλάβουν.....
Πάντως , θα ήθελα να καταθέσω το εξής :
Μακάρι να εφαρμόζονταν προγράμματα και μελέτες τέτοιου είδους στα Ελληνικά σχολεία διότι η παιδεία δεν είναι κάτι ακαθόριστο και ομιχλώδες και θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθηθούν πολλά παιδιά στα οποία εκδηλώνονται οικογενειακά προβλήματα , προβλήματα συμπεριφοράς αλλά και σωματικής υγείας μιας και ο διαβήτης τύπου Ι καλπάζει όπως και η παιδική σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη σε συνδυασμό με την χρήση ουσιών στα σχολεία .
Δυστυχώς όμως διανύουμε περίοδο Μεσαιωνικού Ελλαδιστάν....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-07, 21:29
Το avatar του χρήστη t.ASSOS
t.ASSOS Ο χρήστης t.ASSOS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΕΛΛΑΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOS.P
Μακάρι να εφαρμόζονταν προγράμματα και μελέτες τέτοιου είδους στα Ελληνικά σχολεία διότι η παιδεία δεν είναι κάτι ακαθόριστο και ομιχλώδες και θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθηθούν πολλά παιδιά στα οποία εκδηλώνονται οικογενειακά προβλήματα , προβλήματα συμπεριφοράς αλλά και σωματικής υγείας μιας και ο διαβήτης τύπου Ι καλπάζει όπως και η παιδική σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη σε συνδυασμό με την χρήση ουσιών στα σχολεία .
Εγώ αγαπητέ Νίκο θα συμφωνήσω μαζί σου, συμπληρώνοντας όμως πως θα βοηθούσε κι ένα μεγάλο ποσοστό προβληματικών συνανθρώπων μας, αν εφαρμόζονταν και σε δασκάλους, καθηγητές, ακαδημαϊκούς κλπ
έχουν δεν έχουν διαβήτη τύπου Ι .
---------------------------

Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Valtoxionokota
Στο θεμα μας τωρα. Η αληθεια ειναι οτι τα ιδιαιτερα παιδια του 83 δεν ειναι πλεον παιδια. Αν ειχαν κατι ιδιαιτερο θα ειχε φανει.Τα παιδια του 83 ειναι πλεον 24 χρονων.Στα 24 τους αλλοι κανουν διδακτορικα πανω σε καινουργιες τεχνολογιες και δημοσιευουν αρθρα σε περιοδικα. Τα δικα μας τα παιδακια κανουν καταληψεις και κλειδωνουν τα πανεπιστημια (οχι πως δεν γινοταν παντα).
Φίλε μου νομίζω ότι βιάζεσαι.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Και δεν νομίζω πως στα 24 τους έφτασε το τέλος τους κι έδειξαν ότι είχαν να δείξουν.
Άλλωστε μην ξεχνάς πως κανείς δεν γνώριζε τον μικρό Εμμανουήλ ,πριν τα 33 του και σήμερα είναι ΘΕΟΣ !!!

θα παρακαλούσα τη χρησιμοποίηση του όταν η χρονική "απόσταση" των συνεχόμενων μηνυμάτων είναι εντός των 30 λεπτών.
Ευχαριστώ (εκ της συντονιστικής ομάδος)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilof : 11-10-07 στις 00:55 Αιτία: συγχωνευση ποστ/ μη χρησιμοποίηση edit
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-07, 23:31
aspirin Ο χρήστης aspirin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Σε όποιο θέμα ανακατεύεται ο Φουράκης είμαι σιγουρος πως είναι μούφα. Τέσπα. Ας πούμε ότι είναι έτσι όπως τα λέει. Τα παιδιά του 83 γιατί έχουν σημασία τελικά? Γιατί αναμεσά τους γεννήθηκε ο αντίχριστος? ο μεσσίας? ή είναι η νέα γενιά ανθρώπων??

Δλδ αν υποθέσουμε ότι ψάχνανε τον αντίχριστο, γιατί το κάνανε και ποιός? Για να τον καθαρίσουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-07, 15:43
sotiris24 Ο χρήστης sotiris24 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά...Είμαι γεννημένος κι εγώ τον περιβόητο πια αυτόν μήνα..Αν και είχα δει τις εκπομπές του κ.Χαρδαβέλλα(τον οποίον παρεπιμπτόντως εκτιμώ πολύ) δεν είχα δώσει ιδιαίτερη συνέχεια...Αυτά μέχρι που επισκέφτηκα αυτήν εδώ την σελίδα και εδιάβασα κάποια πράγματα που έχω ζήσει κι εγώ....Καταρχήν 2 λόγια για μένα...
1.Από μικρό παιδί με θεωρούσαν όλοι κάτι το ξεχωριστό.Το να θεωρούν οι γονείς το παιδί τους λογικό αλλά και άλλοι..Πάντα μου έλεγαν ότι έχω απίστευτη τύχη σαν άνθρωπος το οποίο εξακολουθεί να συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό...Από το πιο μικρό πράγμα μέχρι το πιο μεγάλο νιώθω λες και κάποιος με βοήθάει και πετυχαίνω σχεδόν τα πάντα...
2.Έχω μεγάλη έφεση στα λεγόμενα ψυχομετρικά τεστ..Για παράδειγμα όταν ήμουν 16 χρονών είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο με IQ τεστ, το οποίο έλυσα υπερβολικά γρήγορα θεωρώντας το μάλιστα άχρηστο και ότι δεν δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα...Στην συνέχεια απο καθαρή περιέργεια το έδωσα σε φίλους μου οι οποίοι μου είπαν ότι τους ήταν αδύνατον να λύσουν το παραμικρό εκεί μέσα και ότι δεν ήταν για την ηλικία μας.
3.Σε ηλικία περίπου 6 χρονών είχα την τρομαχτικότερη εμπειρία ως τώρα.Κάθε βράδυ και συγκεκριμένα ακριβώς στις 3 ξύπναγα πήγαινα στο δωμάτιο των γονών μου και άρχισα να ουρλιάζω νιώθωντας "κάτι".Ποτέ δεν έμαθα τι ήταν αυτο...Οι γονείς μου νόμιζαν ότι υπνοβατούσα όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε..Ακόμα και τώρα θυμάμαι επακριβώς εκείνα τα βράδια που ήμουν ΞΥΠΝΙΟΣ.
4.Είχα άλλη μια υπερφυσική εμπειρία στην ηλικία των 12 στην κατασκήνωση που ήμουν.Φυσικά κι αυτό μπορεί να ήταν μια σύμπτωση.
Θέλησα να μοιραστώ αυτά τα πράγματα μαζί σας τελειώνοντας με το πώς είμαι σήμερα..Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο και μάλιστα στα 4 χρόνια, και πολλοί θεωρούν ότι είμαι πιο έξυπνος από άλλους 25χρονους...Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-07, 16:59
Το avatar του χρήστη tsilof
tsilof Ο χρήστης tsilof δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κάτω από το βουνό των Θεών
Προεπιλογή

Sotiris24 αρχικά καλως όρισες στην κοινότητα του μεταφυσικού
Κατά σύμπτωση ,αυτή την ώρα στην εκπομπή της Δρούζα υπάρχει η αντίστοιχη κουβέντα για τον Αντίχριστο, όπου ο ηγούμενος Μάξιμος (ξανά ) αναφέρει στο βιβλίο του πως ο Αντιχρ. είναι και αυτός ένα απ'τα παιδιά του Απρίλη του '83 και όπως ισχυρίζεται, βγάζουμε δε βγάζουμε σαν ανθρωπότητα μέχρι το 2015

Ενδιαφέροντα τα όσα παραθέτεις για τον εαυτό σου, απλά μια ερώτηση.
Το συγκεκριμμένο ερωτηματολόγιο σου δόθηκε για να το συμπληρώσεις; Γνωρίζεις την ύπαρξή του;

Καλή συνέχεια (και εύχομαι να μην είσαι εσυ ο "εξ'αποδώ"

blog:
mantri

blog:
adioristos

radio station
dRadio

Τα καλύτερα έρχονται ! ! !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-07, 19:26
Το avatar του χρήστη excellent
excellent Ο χρήστης excellent δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ρόδος
Προεπιλογή

Sotiris24, τι σπούδασες; Θέλω να μάθω, νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον, αν μάθουμε και από άλλους της ημερομηνίας αυτής. Αν και δεν πιστεύω σε φήμες για Indigo και τέτοια μεταφυσικά-αντιεπιστημονικά...
Στρατιωτικὸς νόμος. Ἡ χώρα κηρύσσεται εἰς κατάστασιν πολιορκίας. Αναστέλλεται ἡ λειτουργία τοῦ Συντάγματος ἐπὶ 6 μήνας. Ἡ κυκλοφορία πεζῶν καὶ ὀχημάτων ἀπαγορεύεται μετὰ τὴν δύσιν τοῦ ἡλίου εἰς τὰς πόλεις καὶ εἰς τὴν ὕπαιθρον. Οἱ παραβάται θὰ πυροβολούνται ἄνευ προειδοποιήσεως. Ζήτω τὸ Ἔθνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη excellent : 16-10-07 στις 19:26
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-07, 19:43
Το avatar του χρήστη karma
karma Ο χρήστης karma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Προεπιλογή

Αγαπητέ sotiris24

Σαν Αστρολόγος έχω κάνει ενδελεχή μελέτη για αυτή την περίπτωση, έχω παραθέσει, μάλιστα παραπάνω και στοιχεία της έρευνάς μου.

Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο θέμα μου "ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΥΠΟΙ", για να πάρεις μία ιδέα.

Επίσης, γράψε μου την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου να κάνω τη μελέτη!

Φιλικά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-07, 20:22
Junior Member

Προεπιλογή

Καλώς σας βρήκα παιδιά...Χαίρομαι που παραθέτω εδώ κάποιες εμπειρίες μου και έχω και άλλες σιγά-σιγά..Για το KARMA είμαι γεννημένος 25/4/1983 στις 9:30 το πρωί στην Χαλκίδα Ευβοίας..Ό,τι άλλο θες στην διάθεσή σου.Έχω τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην πόλη μου την Πάτρα(εδώ μένω από τα 2 μου χρόνια).Όσο για το περιβόητο ερωτηματολόγιο δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο εκτός από 1 που είχε γίνει στο δημοτικό το οποίο έγινε σε όλο το τμήμα αλλά μόνο στο δικό μου, διαλεγμένο από ολο το σχολείο.Και θυμάμαι μια φορά που μου είχαν πάρει αίμα αλλά και πάλι όχι μόνο από εμένα αλλά και από άλλα παιδιά.Το θέμα είναι ότι από μικρό παιδί με ενδιέφερε ο κόσμος του υπερφυσικού κάτι που τρόμαζε τους δικούς μου.Αυτά προς το παρόν!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-07, 20:38
Junior Member

Προεπιλογή

KARMA συγγνώμη γεννήθηκα 8:30 το πρωί...Λάθος λόγω βιασύνης...Περιμένω τα αποτελέσματά σου...Πολύ ωραίο το άρθρο σου..Θα σου απάντήσω σύντομα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:29.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.