![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που απ, ό,τι είδα λάβατε υπόψη σας τη σύστασή μου για να επιστρέψουμε στο θέμα. Δεν γίνεται όμως έτσι να συνεχιστεί η συζήτηση. Αν θεωρείται ότι υπάρχει η ανάγκη για να συζητήσετε κάτι άλλο μπορείτε να αναζητήσετε το κατάλληλο νήμα - εφόσον υπάρχει - ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Το να βγαίνετε μονίμως off topic δεν βοηθάει τη συζήτηση στο παρόν τόπικ ούτε και όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο νήμα.
Επειδή, λοιπόν, το νήμα πρέπει να καθαριστεί από όλα τα off topic μηνύματα, προς το παρόν θα κλειδωθεί και θα ανοίξει όταν θα έχει γίνει αυτό για να επιστρέψουμε στη συζήτηση για τα Ψυχικά Βαμπίρ. UPDATE: Μετά από το ξεκαθάρισμα και τη μεταφορά της off topic συζήτησης σε νέο νήμα, το παρόν τόπικ ξανανοίγει. Θα σας παρακαλούσα αυτή τη φορά να μην επαναληφθεί η ίδια αναστάτωση. Εκ του συντονισμού, Melian
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melian : 09-03-11 στις 13:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας.
Διαβάζοντας πριν αρκετές μέρες για την πρόθεση παραχώρησης ενός ειδικού χώρου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (γνωστό και ως ΟΑΚΑ) από το ελληνικό κράτος προς τους μουσουλμάνους της Αττικής για ορισμένες σημαντικές θρησκευτικές τους ανάγκες, και βλέποντας σήμερα μάλιστα στα διάφορα ειδησειογραφικά μέσα ότι πραγματοποιήθηκε αυτό, αναρωτήθηκα εάν η επιλογή του χώρου ήταν καθαρά τυχαία, ή έγινε λόγω χωροταξίας, είτε λόγω της... σχηματοποίησης της στέγης του σταδίου και του περιβάλλοντα χώρου (κατατοπιστική αν και λίγο μακρυνή αυτή η φωτογραφία αλλά και αρκετές ακόμη που έχει παραθέσει σε αυτό το θέμα η Καθήρα), τα οποία κατασκευάστηκαν με την αρωγή του Καλατράβα. Φέρνοντας λοιπόν στο νου μου και τα γραφόμενα της Καθήρας (πρώτο και δεύτερο χαρακτηριστικό σχόλιο), σκέφτηκα μήπως υφίσταται κάτι "πονηρό" πίσω από αυτή την παραχώρηση κι εκ πρώτης όψεως διεύκολυνση των κρατούντων της χώρας προς τους αλλόθρησκους κατοίκους της. Υπάρχει δηλαδή, υπό αυτό το πρίσμα, πιθανότητα να είχαμε στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιου είδους εκμετάλλευση των θρησκευτικών αναγκών των μουσουλμάνων, προτρέποντάς τους σκοπίμως να προσευχηθούν κατά χιλιάδες σε εκείνο τον χώρο;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω τις φωτογραφίες. Μα τί συμβαίνει ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου c.r δικαιολογημένη η απορία σου αλλά και τα ερωτηματικά σου... Ο χώρος που επιλέχτηκε για τον λόγο πως ήταν μεγάλη η επιφάνεια χωρίς θορύβους (όσο ήταν δυνατόν αυτό) και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα αλλά ταυτόχρονα δεν θα υπήρχε και η περίπτωση δημιουργίας επεισοδίων μετά τα προβλήματα που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό με τους αλλοδαπούς.. Εάν δε γινόντουσαν προβλήματα ήταν εύκολο να τιθασευτούν.... Σχετικά δε με την φωτό που παρουσίασες εάν κανεις μια αναζήτηση με την Ισπανική σχολή Αρχιτεκτονικής οι αψίδες είναι κάτι που υπάρχει εδώ και χρόνια και είναι το χαρακτηριστικό...... Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θεωρώ ότι δεν είμαι ψυχικό βαμπίρ καθώς κάνω τα πάντα το έχω συνήθειο να μην επιβαρύνω φίλους με δικά μου θέματα ακόμα και στις μαύρες μου δε μιλάω αν δε μου το εκμαιεύσεις αλλά κάνω πλάκα πιο πολύ black humor.Πιστεύω ότι όλοι έχουμε λόγους να πέφτουμε λόγω προβληματων και δε πρέπει να επιβαρύνουμε άλλους.Γενικώς είμαι επικοινωνιακή και ευχάριστη.
Αυτό όμως το πληρώνω γιατί μαζεύω πολύ σκάρτο πράγμα γύρω μου και πολλές φορές ενώ με προειδοποιεί το ένστικτο μου τείνω να δίνω ελαφρυντικά στους άλλους.Απορροφώ εύκολα κακή ενέργεια,λεγόμενο μάτι,το οποίο με κομματιάζει.Παλιότερα δε,σε κάποια σεμινάρια εγώ και μία φίλη μαζεύαμε ολες τις αδύναμες και δυστυχισμένες υπάρξεις και έφευγα και πήγαινα σπίτι μου και αισθανόμουν εξαντλημένη χωρίς προφανή αιτία.Οπότε μου πε κάποια στιγμή η φίλη μου δε βλέπεις πως μαζεύονται γύρω μας σα τις πεταλούδες στο φως θα συμπάσχεις αλλά δε θα μετέχεις με την έννοια να παίρνουν από σένα αυτοί το συνηθίζουν και ζουν έτσι.Οπότε και γω το υιοθέτησα και είμαι προσεκτική. Παρόλα αυτά τη κακή ενέργεια από το μάτι δε μπορώ να την αποφύγω και όπως μου χει πει μια φίλη μεγάλη σε ηλικία που με ξεματιάζει γιατί δε μου φεύγει εύκολα από όλους το ρουφάω σα σφουγγάρι ,δε το χει ξαναδεί αυτό.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σχολιο 46 ... παιδια το μεγιστο αυτο θεμα που μας αφορα ολους , αφαιμακτες η μη της ψυχικης ενεργειας, συνειδητους ή μη συνειδητους , θυτες και θυματα βαμπιρισμου,, εχει αναπτυχθει επαρκως πιστευω και εχουν διατυπωθει διαφορες θεσεις,,αλλα βεβαια υπαρχουν παντα τεραστια περιθωρια διεκρινιστικων σχολιων , ενστασεων αντιρρησεων σε αυτα που εχουν διατυπωθει ως θεσεις απο αυτους βεβαια που πηραν θεση στο θεμα αυτο ...... ... ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟYΣΙΑΝ ΑΦAIMAΚΤΙΚΟΣ ..ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΟΔΟΤΡΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΠΗΓΗ ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚAI ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ... ...στις σελιδες του θεματος << Τεχνητα πεδια και ψυχικη διαταραχη >>θα βρειτε επιση μια καλη αναπτυξη του ζητηματος της τεχνολογιας της παγιδευσης αφαιμαξης και μεταλλαξης των διαχυτων ζωντατων διαχυτων πεδιων αλλα και των διακριτων (γη ,θαλλασσα ,αερας, δεντρα ,ζωα ,ανθρωπος ) με φωτογραφικο υλικο αναφορας στα συστηματα που πιθανον λειτουργουν διαταρακτικα ... ...τωρα απο κει και περα μαζικες συγκεντρωσεις σε θεατρα ,κινηματογραφους ,σε σταδια σε ανοικτους χωρους υπαιθριους η μη κτλ ανεξαρτητως λειτουργιας δηλαδη ανεξαρτητως αν γινονται για προσευχη ,διασκεδαση ,θεαμα , συζητησεις , κτλ,,,,, συνοδευονται τωρα πλεον με καταλληλες διαταξεις-εγκαταστασεις τεχνολογικες που βεβαια λειτουργουν ως συσσωρευτες -αποδεκτες ή εκπομποι βιονεργειας ... ... μακρια λοιπον απο μαζικες συναξεις ... αυτες οι μαζικες συναξεις υποβολης ή αφαιμαξης μαζικης ειναι παλαιοτατες πρακτικες που απλα στις μερες μας εχουν την καταλληλη τεχνολογικη υποστηριξη ενω παλια γινονταν ολα κυριως μεσω αποκρυφων τελετουργικων που τελουνταν τις ωρες της μαζικης συγκεντρωσης ... ..ετσι μηχανισμοι διαχειρισης της βιονεργειας λειτουργουν σε: -πολιτικες συγκεντρωσεις , και πολιτικα συνεδρια, -θρησκευτικες συναξεις, -μουσικες ,θεατρικες ,κινηματογραφικες ,χορευτικες κι αλλες μαζικες παραστασεις ( πχ σε ανοικτα υπαιθρια θεατρα ,στο Ηρωδειο, στο Μεγαρο ,στη Λυρικη Σκηνη, σε κλειστα θεατρα και κινηματογραφους κεντρα διασκεδασης κτλ ) -επιστημονικα συμποσια συνεδρια μαζικης προσελευσης η ακομη και κλειστα -συναξεις μυστικες αποκρυφιστων καθε λογης.... κτλ κτλ και για τους λιγοτερο φιλυποπτους και δυσπιστους παντως,, μενει παντα προς διερευνηση η σχεση αναμεσα σε αυτη την κατασκευη... ![]() και σε αυτην... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 31-08-11 στις 12:42 |
|
|||
|
|||
![]()
σχολιο 47
να μερικες φωτο σταδιων Λονδινο ![]() Αθηνα Μοντρεαλ ![]() Ρωμη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σχολιο 48
και καποια προτυπα κεραιων...για να κανετε τη συγκριση ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε συ καθηρακι, φιλικα παντα,
σαν πολυ τρομακτικα δεν τα λες ολα? δηλ. με βαση τα λεγομενα σου, δεν πρεπει να μενουμε σε πολεις, μαζι με αλλους ανθρωπους, δεν πρεπει να πηγαινουμε σε συναυλιες, συγκεντρωσεις, παρτυ, να μην πηγαινουμε στην δουλεια, να μην βγαινουμε απο το σπιτι μας γενικως....να αποξενωθουμε λοιπον...μηπως εχεις πεσει στην παγιδα και πολλαπλασιαζεις το κλιμα τρομου που προσπαθουν να μας επιβαλλουν??? αν σου πω οτι εγω οχι μονο καταλαβαινω ποτε μου τραβανε ενεργεια, αλλα και οτι μπορω να προστατευτω κι ολας? αν σου πω οτι εχω παει σε συναυλια που εστελναν απλοχερα ενεργεια στον κοσμο οι μουσικοι και ολοι ηταν χαρουμενοι θα το πιστεψεις? αν σου πω οτι παρολο που μενω στην αθηνα, μπορω να δω και διαισθανθω τις κακοτοπιες και να τις αποφυγω, η να δημιουργησω μια ασπιδα προστασιας και να μην με πιανει τιποτα, θα με πιστεψεις? μηπως λοιπον εκει πρεπει να εστιασουμε, και οχι στην διατηρηση του κλιματος τρομοκρατιας? μηπως υποτιμας λιγο πολυ την ανθρωπινη δυναμη? εκει βρισκεται το κλειδι και οχι στο να κρυφτουμε... μην τρομαζεις λοιπον τον κοσμο και τον εαυτο σου και προσπαθησε να εστιασεις στην αναπτυξη και εξελιξη των δυνατοτητων μας και οχι στο ποσο κακο μπορουν να μας προκαλεσουν.... και οπως ειπα και πιο πανω...φιλικα παντα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σχολιο 49
Παράθεση:
Παράθεση:
<< αιμα >> του γιατι βεβαια ζωντας μεσα σε μια πολη εκατομμυριων υπαρχει παντα η συστηματικη μαζικη καθημερινη αφαιμαξη χαμηλου βεβαια επιπεδου ...δηλαδη μη εντατικη ...οποτε κι η απομακρυνση απο τις μεγαλεις πολεις ναι ειναι ενα ειδος ατομικης και συλλογικης προστασιας του <<αιματος>> της ζωης μας αρα διαφυλαξης της ποιοτητας ζωης μας ,της μακροζωιας και της σχετικης ευημεριας μας ... Παράθεση:
Παράθεση:
πχ λυσεις ... - αποκεντρωση ειναι ενα μεγιστο ζητημα -λυση εναντια στην μαζικη υποβολη και αφαιμαξη ...η αποαστικοποιηση λοιπον αποκτα ενα αλλο μεταφυσικο και εσωτερικο νοημα και προτεραιοτητα για την αποφυλακιση της ανθρωπινης ζωης ... - ελεγχος των γεννησεων,,,επειγει η μειωση του ανθρωπινου πληθυσμου ,,, η πιεση για αυξηση των γεννησεων με τα δηθεν προβληματα που προβαλλονται της υπογεννητικοτητας ειναι στρατηγικη του συστηματος, που βεβαια στηριζεται στην μαζικη καταναλωση μαζικη αφαιμαξη και μαζικη υποκουλτουρα για την κατασκευη οχλων χειραγωγουμενων και εργαλειων πολιτικης διαχειρισης ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 31-08-11 στις 17:09 |
![]() |
|
|