![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ! Ωωωω μα τον δία το εννοώ.
Σας αφήνω αλλά μετά μη μου πείτε γιατί σας άφησα. Και επί τη ευκαιρία της ονομαστικής σας εορτής (αυτό είναι από ελληνική ταινία αλλά η σκηνή ταιριάζει με αυτό που λες), αν δεις ότι "γνωρίζεις" τα πάντα, κάνε με ένα τηλέφωνο να με πεις κι εμένα. Παράθεση:
Βέβαια αυτό είναι άσχετο αλλά αυτή η νοοτροπία μου σπάει κι εμένα τα νεύρα (το έγραψα και πριν άλλωστε και δεν το πρόσεξες ρε φίλε νασοςδδδ). Καλό θα ήταν να εξαλειφθεί κάποια στιγμή από τη ζωή μας γενικότερα οπότε και από τη διδασκαλία των θρησκευτικών στο σχολειό. το γκαιγκε όντως γράφεται με "αι" και "ε"? Τέλος πάντων, απαντώ ναι, γκεγκε. Τέλος, για κάποιον φίλο/η που είπε κάτι σχετικό περί αποδείξεων, αυτές δεν πρέπει να τις φέρει αυτός που επισημαίνει κάτι, όταν ήδη το έχει πράξει. Έρρωσθε φίλοι ΥΓ. 1. άσχετο, το nasosddd πάντως δεν είναι και πολύ ελληνικό (έστω και ως ψεύτικο) όνομα. Πιο πολύ θυμίζει κάτι το εβραικό. Άσε που τα ddd μοιάζουν με 6αρια ανάποδα, μπρρρρ ανατρίχιασα τώρα. 2. Τα σχόλια σου περί ψεκασμών έχουν μεγάλη επιτυχία λέμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bernie Rico Jr : 28-05-13 στις 13:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό, το οποίο έχει πραγματικό ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι κανένας Χριστιανός δεν έχει την παραμικρή ιδέα, για το τι πρέσβευε ο Πολυθεϊσμός, ή για το τι πρεσβεύει αυτός σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι ακόμη θεωρούν πως η επίσημη θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων είχε την ονομασία: "Δωδεκαθεϊσμός" και ακόμη πιο σίγουρος ότι δεν γνωρίζουν κανέναν Θεό, στον οποίον πίστευαν οι αρχαίοι τους πρόγονοι, πέρα από τους κλασσικούς 12. Βέβαια, οι "άρρηκτες σχέσεις και συνδέσεις" μεταξύ Ελλάδας και Ορθοδοξίας, δεν επιτρέπουν την διάχυση της γνώσης, μιας και θεωρείται ουτοπικό, ή και ενίοτε ... γραφικό!
Παράθεση:
Από την άλλη, τόσο οι Πολυθεϊστές, όσο και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θέλουν να καπηλευτούν όσο μπορούν την ιστορία ενός τόπου, οι μεν με ιστορικά γεγονότα, οι δε με άρρηκτες σχέσεις! Λυπάμαι που το αναφέρω, αλλά τόσο ο Δίας, όσο και ο Ορθόδοξος Θεός αυτήν την στιγμή σας εμπαίζουν σαν μαριονέτες. Μόνο που αυτοί οι Θεοί υπάρχουν στο μυαλό σας και τα νήματα τα κινείτε μόνοι σας, έτσι για να διατυμπανίζετε ότι η πνευματική σας ζωή έχει κάποιο νόημα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο, δειχνεις το πραγματικο σου επιπεδο, αν και ξεφευγουμε απο το θεμα, τετοιες αντιληψεις επεβαλαν τα θρησκευτικα στα παιδια στα σχολεια, και κατ' επεκταση επεβαλαν τον σκοταδισμο και την μικροανθρωπια ..!!!!!! Ευγε!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
@Vakryle
"Μόνο που αυτοί οι Θεοί υπάρχουν στο μυαλό σας και τα νήματα τα κινείτε μόνοι σας, έτσι για να διατυμπανίζετε ότι η πνευματική σας ζωή έχει κάποιο νόημα!" Σου απαντώ ως εξής: Ο σεβασμός προς τις άλλες θρησκείες αποτελεί πηγή και δείγμα σοβαρότητας, ωριμότητας και πνευματικής καλλιέργειας (τρίποντη βόμβα 0,1 πριν το τέλος). Οπότε όπως λένε και οι tallica: ..Before you judge me take a look at you... Επίσης για τη σιγουριά σου ότι κανένας χριστιανός δεν έχει την παραμικρή ιδέα κλπ χαριτωμένα που λες νομίζω πως είσαι υπερβολικός. Είναι σαν να πω πως όλοι οι άθεοι όπως του λόγου σου είναι για τα πανηγύρια, τρώνε κρέας, είναι αμόρφωτοι-απαίδευτοι και αποτελούν απλώς strung-out junkies with a college degree (αυτο το λέει άλλη μπάντα αλλά ας μην επιμείνουμε). @ΝΑΣΟΣΔΔΔ Το επίπεδο σου το έδειξες πριν που μου πρότεινες κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα. Θα έπρεπε απλώς να δεις την παρατήρησή μου σχετικά με την νοοτροπία για την οποία έκανες λόγο (την παπαδίστικη κλπ) η οποία όπως είπα θα έπρεπε να λείπει από κάθε είδους διδασκαλία και παό την ζωή μας εν γένει. ΥΓ. γούσταρα πάντως που άλλαξες το nick name σου κατόπιν σχετικής δικής μου παρατήρησης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bernie Rico Jr : 30-05-13 στις 12:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετω σας φιλοι
Καταρχην δεν αλλαξα το ονομα μου κατοπιν δικη σου παρατηρησης, το αλλαξα διοτι ειμαι Ελληνας και δεν μ αρεσει να γραφω greeklish, μολις καταλαβα οτι δεν εισαι Ελληνας, οποτε παυει καθε συνομιλια μαζι σου...!!!!! Ασχολησου λοιπον με τις κιθαρες σου και ασε εμας να ασχοληθουμε με Σοβαρα θεματα, οπως τα θρησκευτικα στα σχολεια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"I maintain that Truth is a pathless land, and you cannot approach it by any path whatsoever, by any religion, by any sect. That is my point of view, and I adhere to that absolutely and unconditionally." |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχήν, εκτός του ότι σίγουρα δεν έχεις ιδέα από θρησκείες όπως αυτή του Πολυθεϊσμού και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο, δεν έχεις καταλάβει, ή αγνοείς παντελώς την διαφορά μεταξύ Άθεου και Αγνωστικιστή. Επομένως, καλό θα ήταν να αφήσουμε τις μπάντες και τα college degrees των άλλων και να ασχοληθούμε λίγο με την δική μας μόρφωση, πέρα την όποια πνευματική χριστιανική μας κατεύθυνση.
Παράθεση:
Δυστυχώς, αυτά τα κουτάκια με τους κανόνες γεννιούνται στα μυαλά των παιδιών μέσω των Θρησκευτικών. Διότι είναι καλύτερα να είσαι για τα πανηγύρια, αλλά να το έχεις επιλέξει ο ίδιος, παρά να ζεις σ' ένα πνευματικό πανηγύρι και να μην έχεις την παραμικρή ιδέα τι γίνεται γύρω απ' αυτό πανηγύρι.
|
||||
|
||||
![]()
Εαν υπήρχε η φιλοσοφία απο νωρίς στο σχολείο ( δημοτικό ας πουμε )
Άραγε θα υπήρχε τέτοιος φανατισμός με τις θρησκείες??? Και γιατί θα πρεπει η συγκεκριμένη γνώση που μας δώθηκε απλόχερα Να την σπουδαζουμε στα πανεπιστήμια σε αντιδιαστολή με τα κάθε είδους Παραμυθακια που μας ταιζουν απο τα γενοφασκια μας...... Διερωτωμαι τώρα εγώ.. ![]() ![]() |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν υποννοώ πως τα θρησκευτικά και η διδασκαλία αυτών είναι μια χαρά και πως δεν πρέπει να τα αγγίξουμε καν. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Αν δεν ήμουν απόλυτος σε αυτά που πιστεύω, τότε δε θα υπήρχε λόγος να τα πιστεύω! Το πως μπορούν οι θρησκόληπτοι να συμπεραίνουν για την μόρφωση και την παιδεία εκείνων που αντιτάσσονται ανοιχτά απέναντί τους, είναι κάτι που θεωρώ πως το διδάσκεστε στα κατηχητικά των ενοριών σας και αισθάνεστε ολοκληρωμένοι ... προσωρινά!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|