![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή εγώ που είμαι το 82 είμαι β' διαλογής? Δε ξέρω, τέτοιου είδους θεωρίες εμένα μου φαίνονται τουλάχιστον ύποπτες...
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα.
Θα παρακαλούσα τα παιδιά του Απριλιου 1983 να μοιραστούνε κάποιες εμπειρίες από τη ζωή τους. Εγώ σαν παιδί του Απριλιου 1983 είμαι πολύ ανήσυχο πνεύμα, και γενικότερα με κυνηγάει η τύχη και η επιτυχία σε όλους τους τομείς.Στα επαγγελματικά μου είμαι Διευθυντής Μαρκετινγκ σε μια πολύ γνωστή πολυεθνική, πάρα την μικρή μου ηλικία (Είμαι 24 χρονών) έχω φτάσει να παίρνω μισθό παραπάνω και από τους 2 γονείς μου μαζί. Από σπουδές έχω κάνει bachelor και MBA στη διοίκηση επιχ. σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο παράλληλα με τη δουλειά μου. Στα προσωπικά μου γινόμουν πάντα το επίκεντρο και ήμουν αυτός που έδινε πάντα μια νότα χαράς και ευτυχίας σε κάθε άνθρωπο. Όσον αφορά τον εαυτό μου προβλέπω το μέλλον και καταστάσεις, ψάχνομαι πάρα πολύ και βλέπω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Αυτή την στιγμή κερδιζω σε μετοχές στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου παρά τη δύσκολη περίοδο και μένω σε ιδιόκτητο σπίτι στη φιλοθέη. Δεν λέω ότι όλα αυτά εγίναν επειδή είμαι παιδί του 1983....αλλά τόση επιτυχία μαζεμένη δύσκολα τη βρίσκεις. Όλες μου οι επιλογές έγιναν ενστικτοδώς και σαν να με παρακινεί κάποια δύναμη. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι έχω γίνει πολλές φορές στόχος μασόνων και παραθρησκευτικών οργανώσεων. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Παράθεση:
δεν έχει ξεφύγει καθόλου το θέμα... το να λέει κάποιος ότι εξέλιξη, δεν λέγεται κάτι το οποιο ένας μπορεί να ισχυρίζεται γιατί έχει στην πλάτη του οργάνωσης...πχ μονο τα παιδιά του 83...είναι πολύ εγωιστικό όπως και το μήνυμα σου...Και εγώ ερωτώ ξανά..γιατί όχι τα παιδιά του 83 και όχι του 83 και μετέπειτα (δεν ερωτώ εσένα φυσικά)..τι είδους εξέλιξη είναι αυτή..."αγοράστε τα βιβλία μου"? (δεν είναι ερώτηση για εσένα. Dεν χαρακτηρίζεσαι διαφορετικός και εξέλιξη κατά εμενα γιατί φαίνεσαι τρομερά εγωιστής και ... ahm.. πάμε στο επόμενο σκέλος του μηνύματος τώρα.. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
και ποιος δεν έχει γίνει!!! εδώ στο καράβι μπαίνεις και έχουν πάγκο από φυλλάδια HAHAHA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 10-03-08 στις 16:10 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ποσα παιδια του απριλη του 83 δεν εχουν πετυχει τιποτα;; ποσα παιδια που δεν ειναι του 83 εχουν διαπρεψε ιοπως εσυ;; με λιγα λογια το οτι εσυ πετυχες γιατι ειχες την θεληση και την υπομονη δεν ειναι σημαδι οτι εχουν δικιο οσοι λενε περι ξεχωριστων παιδιων του 83
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν σε κατηγορώ καθόλου για αυτά που λές...έχεις σε όλα απόλυτο δίκιο.Απλά κατέθεσα κάποια πράγματα που μου έχουν τύχει και κάποια επιτεύματα που κατάφερα χωρίς καμία βοήθεια ή βυσμα, μιας και κατάγομαι από μικρομεσαία οικογένεια. Δεν νομίζω ότι ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία ανθρώπων,απλά μου τύχαν πολλά και έχω το σημάδι στο σώμα μου. Δεν θέλω να κερδίσω κάτι από εδω μέσα,ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα..... Καλή επιτυχία σε όλους |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
συγνωμη εσυ περιμενεις τωρα να γραψουν ατομα που δε νεχουν πετυχει στην ζωη τους;; δηλαδη τι περιμενεις να γραψει καποιος εγω ειμαι του 83 αλλα ειμαι απλα υπαληλος η εγω ειμαι του 83 αλλα εργαζομαι στο δημοσιο ως εργατης με αυτα δεν θελω να πω οτι οσοι εργαζονται σαν απλα μελη,εργατες,υπαληλοι κλπ δεν ειναι εξυπνα ατομα η ειναι κατωτερα απλα δεν εισαι κατι το διαφρετικο απο οτι ειναι ο μεσος ανθρωπος το 1/10 να ηταν σωστο απο αυτα που λεγονται για τα παιδια του 83 τωρα θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα
|
|||
|
|||
![]()
Meta apo xronia gyro apo to thema afto, apofasisa na to psaksoi ligaki ki ego.
Gennimenos ton Aprilio tou 1983 loipo To xriston den einai na moirasto analytika tis empeiries mou. Top mono pou thelo na po einai oti toso oi deksiotites mou, oso kai i epixtxia mou stoys tomeis me toys opoious asxoloume, einai xoris amfisvitisi. Parakalo opoion sxetizetai me to thema, opos epikoinonisei mazi mou Efxaristo |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άλλως τε, και οι κανόνες του φόρουμ δεν το επιτρέπουν. Έχουμε πολύ ωραία, τόσο γλώσσα όσο και γραφή, δικά μας και τα δυό. Δεν πρέπει να τις δολοφονούμε! Όσον αφορά στις "επιτυχίες" σου, και μόνον ότι αγνοείς ή σνομπάρεις την ελληνική αλφάβητο, δείχνει ότι από πλευράς μόρφωσης - τουλάχιστον - υστερείς, μη γνωρίζων την χρήση της γλώσσας και την ορθογραφία, κρυπτόμενος πίσω από την μπαστάρδικη ελληναγγλική γραφή. Για ποιά ανωτερότητα μιλάς; Μην καβαλάς λοιπόν καλάμι. Είσαι μόλις είκοσι τεσσάρων ετών, άπειρος του κερατά και έχεις πολλά ακόμη να μάθεις από την ζωή ( πόσα σκαμπανεβάσματα έχει ), πολύ περισσότερα απ' ό,τι μπορείς να φαντασθείς. Πρόσεξε, διότι η ανώμαλη προσγείωση πονάει, και απ' ό,τι φαίνεται, εσύ υψιπετείς!
Takispapa Στον Ωκεανό της ανθρώπινης βλακείας, επιπλέουν ακόμη σκάφη με ΣΤΕΓΝΟΥΣ επιβάτες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης Παπαδόπουλος : 19-03-08 στις 17:43 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τέτοια αποφθέγματα δεν είναι τυχαία αλλα είναι βγαλμένα από την ζωή. |
|
|||
|
|||
![]()
Κύριε Παπαδόπουλε,
η ευγένεια και οι τρόποι συμπεριφοράς, δυστυχώς, δεν ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους. Απο το μήνυμά σας κρατώ μονάχα το σχόλιο για τα greeklish. Τα υπόλοιπα είναι περιττά και απρεπή. Καλό σας απόγευμα. Post Scriptum: Έχει προκυρηχθεί μια θέση Δ.Ε.Π. στο τμήμα ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α. Αφ'ης στιγμής ψυχολογείτε εναν άνθρωπο μέσα απο 4 γραμμές, σας προτείνω να κάνετε την αίτηση. Εύχομαι να έχετε τουλάχιστον διδακτορικό. |
![]() |
|
|