Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-10-10, 08:18
Το avatar του χρήστη σωτηρης
σωτηρης Ο χρήστης σωτηρης δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ναύπλιο - Καστοριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Trithemius Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και το ζήτημα της επίκλησης πνευμάτων είναι πραγματικά ατελείωτο, θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις:

Φίλε Σωτήρη αν και βλέπω ότι αν και περί επικλήσεων ακολουθείς τη μέθοδο της χαοτικής μαγείας, στα ανωτέρω γραφόμενά σου την ακυρώνεις γιατί εμπλέκεις συγκεκριμένα θρησκευτικά συστήματα με την επίκληση. Άπαξ και αποφασίσει ο τελετουργός να δράσει υπό εβραϊκή/χριστιανική κλπ οπτική, πρέπει υποχρεωτικά να παραμείνει πιστός στη μεθοδολογία που απαιτούν τέτοιες επικλήσεις, οπότε σαφώς θα παίζουν ρόλο οι ημέρες, σημεία, ώρες κλπ...

Δεύτερον, θέλω πάλι να κάνω τη γενική ερώτηση: τι εξυπηρετεί για εσάς μία επίκληση; Πράγματι έχετε ανάγκη κάτι τέτοιο στη ζωή σας; Έχετε όντως το υπόβαθρο για να προωρήσετε? Φιλικά...
Αγαπητε Trithemius το μονο σιγουρο ειναι πως ο καθενας θα πρεπει να ακολουθει πιστα τους κανονες και οδηγιες οσων αφορα μια τετοια πραξη με βαση την οπτικη γωνια που κρατα. Νομιζω πως δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο η μεθοδος που εγω χρησιμοποιω στις απαντησεις που δινω. Αν προσεξες, χωρις να προσδιορησω τις θρησκευτικες μου πεποιθησεις, το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να εξερευνησω σφαιρικα αυτο το πραγματικα ατελειωτο θεμα, οπως πολυ σωστα παρατηρησες, εξεταζωντας τις διαφορες διαστασεις του. Θελω να πιστευω πως αν ασχοληθουμε καπως ετσι με το ζητημα θα παρουν ολοι σε καποιο βαθμο τις απαντησεις που ψαχνουν.
Νομιζω πως δεν ειμαι σε θεση να δωσω απαντηση στο δευτερο ερωτημα σου διοτι ο καθενας απο εμας εχει τις δικες του αναγκες και προσπαθει να εξυπηρετησει τους δικους του σκοπους. Καλο θα ηταν ομως ο καθενας μας να το σκεφτει καλα και να δωσει την απαντηση στον εαυτο του
all the spirits of the ravaging angels
and the bastard spirits,
demons, Liliths, owls and [jackals...]
and those who strike unexpectedly
to lead astray the spirit of knowledge...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-10, 14:23
pit Ο χρήστης pit δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

geia sas eimai kainoyrgio melos. prin xronia eixame kanh ayto me to pothri kai einai alhthia balame thn alfa bhta gyro gyro kai to nai kai to oxi mesa apo ton kyklo hxame mazeyth kamia dekaria atoma anamesa mas kai korhtsia giati hxame mathi pos an den yparxh ghnaika den ghnete, telos panton hpame to pater hmon mesa sto pothri 3 fores kai to balame sto kentro anamesa sto oxi kai to nai balame oloi ta daxthla mas pano sto pothri kai arxhsame na rotame pneuma hse edo tipota pneyma hse edo tipota telika meta apo ligo sthn idia erothsh to pothri koynhthike kai phge sto nai oloi pathame plaka hmastan pitsirikades tote kaname kapies erothshs to rothsame pos ton lene mas egrapse aggelos to rothsame an htan anthropos kapote kai hpe nai se kapia fash xthphse apo kato to koydoyni kai rothsame sto pothri pios hne kai phge sto grama g kai ontos htan mia filh mas poy th legan georgia, se kapia fash arxisame na kanoyme diafores erothshs kai merikh koroideuan kai tetia xafnika to pothri arxhse ana phgenh polh grhgora sta gramata kai egrafe na arost ekei to shkosame kai to spasame anhxame ta fota ta parathira giati hxame xesth oloi mas,malon tha egrafe na arosthsete oloi. exo akoysh kai apo alous oti to kanane kai hxane tetia paromia peristatika .

Θα παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματά σου να είναι στα ελληνικά. Εκ του συντονισμού.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 03-11-10 στις 14:28
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-10, 14:46
Cia Ο χρήστης Cia δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Smile γεια σας

γεια σας,
ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση ,οποιος ξερει να απαντησει..
λοιπον..
ξερετε σιγουρα ενα παιχνιδι που λεγεται ouija ..οπου φτιαχνετε η απο ξυλο η απο πετρα .αυτο το παιχνιδι τελικα υπαρχει η οχι??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-10, 15:58
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Καλησπέρα και καλή παραμονή στο φόρουμ του Μεταφυσικού!

Με μία σύντομη αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις αυτό που ζητάς. Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ
Παλιά 01-12-10, 01:14
likatheo Ο χρήστης likatheo δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

χαιρεται..τωρα γραφτικα στο forum κι απ τα λιγα που προλαβα να δω μ αρεσει πολυ.θελω να σας πω λοιπον καποια πραγματα γι αυτον το πινακα..κατ αρχιν τον πινακα μπορει η να τον φτιαξει η να τον αγορασει καποιος..υπαρχουν αρκετοι τροποι να γινει η επικληση αλλα ο πιο γνωστος ειναι διαβαζοντας στην αρχη της διαδικασιας ενα αποσπασμα απο τη σωλομονικη οπου υπαρχει στο ιντερνετ και μεταφρασμενο..ειναι απαραιτητο στην ομαδα να ειναι καποιος που το χει ξανακανει..το καλο για οσους θελουν να το κανουν ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που ξερουν..το χειροτερο ομως ειναι οτι ενω πολλοι ξερουν κι μπορουν να καλεσουν ενα πνευμα κανεις μα κανεισ δεν ξερει πως να το διωξει..κι επειδη εχει τυχει να βρεθω καποια στιγμη σε μια επικληση πρεπει να σας πω οτι και εμεις που ημασταν εκει και οι ιδιοκτητες του σπιτιου ημασταν απιστευτα τυχεροι διοτι το πνευμα ηταν και παραμενει φιλικο..α το δευτερο χειροτερο ειναι οτι δεν επιλεγεις πνευμα.απλα ανοιγεις μια πυλη που εχει μονο εισοδο και οχι εξοδο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-11, 10:54
angel of death Ο χρήστης angel of death δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή angel of death

Γεια σας.!!Μολις εντοπισα αυτο το site και το βρισκω ακρως ενδιαφερον!!Εχω καπιες σχετικες γνωσεις πανω σε σωλομονικη επικλιση..νεκρονομικον..και γενικα σε πολλα..!!Ειμε παρα πολυ περιεργη και με αφορα αμεσα το θεμα τ αποκρυφισμου...θα ηθελα πολυ να ενημερωθω σε βαθος για τον σατανισμο με τα σωστα βηματα..γιατι δεν πεζουν με αυτα!επισησ θα ηθελα καπιος αν εχει τις γνωσεις να μου τεκμιριωσει κατα ποσο υπαρχουν αυτες οι οντοτητες!
ευχαριστω !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-11, 16:32
picasso Ο χρήστης picasso δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από angel of death Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας.!!Μολις εντοπισα αυτο το site και το βρισκω ακρως ενδιαφερον!!Εχω καπιες σχετικες γνωσεις πανω σε σωλομονικη επικλιση..νεκρονομικον..και γενικα σε πολλα..!!Ειμε παρα πολυ περιεργη και με αφορα αμεσα το θεμα τ αποκρυφισμου...θα ηθελα πολυ να ενημερωθω σε βαθος για τον σατανισμο με τα σωστα βηματα..γιατι δεν πεζουν με αυτα!επισησ θα ηθελα καπιος αν εχει τις γνωσεις να μου τεκμιριωσει κατα ποσο υπαρχουν αυτες οι οντοτητες!
ευχαριστω !

Θα ξεκινήσω από το πιο απλό. Το νεκρονομικο είναι ένα βιβλίο αμφίβολο γιατί κυριαρχεί η άποψη ότι είναι απλά δημιούργημα της φαντασίας του lovecraft (είχα στα χέρια μου ένα αρκετά παλιό (δεκαετιών και βάλε) από φιλικό πρόσωπο και του έριξα μια ματια, φαινόταν σοβαρά όμως δεν μπορώ να τεκμηριώσω το κατά ποσο βάση έχουν αυτά που γραφει και ειδικά οι τελετές.

Την σολομωνική την θεωρώ αστείο βιβλίο , άσε που δεν είμαι και χριστιανός και η σολομωνική χρησιμοποιείτε από χριστιανούς.

Με τον σατανισμό έχω ασχοληθεί και έχω μπει πολύ βαθιά με αποτέλεσμα μερικά χρονια αργότερα να τον απορρίψω όπως και τον χριστιανισμό.

Πάντως μην περιμένεις κανεις να μοιραστεί πραγματικές γνώσεις μαζί σου γιατί αυτοί που τις έχουν τις κρατούν για τον εαυτό τους και δεν τις δίνουν ανεξέλεγκτα στο internet που μπορεί να τις δει ο καθένας ακόμα και ένα παιδί και να αρχίσει να το παίζει harry potter μη έχοντας επίγνωση που μπλέκει.

Το αν υπάρχουν οντότητες δεν θα στο πω αλλά μην πιστέψεις κανέναν που θα σου πει ναι η όχι γιατί είναι καλύτερα να το διαπιστώσεις μόνος σου.

Αν πάλι θες να ασχοληθείς θεωρητικά πιστεύω θα υπάρξουν πολλοί που έχουν ακούσει/διαβάσει πολλά στο internet και σε βιβλία ώστε να γίνει συζήτηση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη picasso : 10-04-11 στις 16:34
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-11, 11:20
lmike Ο χρήστης lmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από angel of death Εμφάνιση μηνυμάτων
ευχαριστω !
Δεν γνωρίζω περί σατανισμού, αλλά έχω μια άποψη γενική για κάποια πράγματα.
Αυτή είναι ότι, τέτοιου είδους παιχνίδια και επικλήσεις καλούν σκεπτομορφές και οντότητες χαμηλής δόνησης. Αποκομμένες από το φώς. Οπότε ποιος ο λόγος?
Μόνο να χάσεις ενέργεια μπορείς μέσα από αυτά, να φοβηθείς .
Οντότητες υπάρχουν, το θέμα είναι ότι έτσι καλείς μόνο αρνητικές... Μηδενικό όφελος...

Αν ρωτάς γιατί συμβαίνει αυτό, τότε πολύ απλά, γιατί τέτοιου είδους επικλήσεις δεν φτάνουν πάνω από το αστρικό πεδίο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-11, 23:48
Loyal_to_none Ο χρήστης Loyal_to_none δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Κάποιοες ερωτήσεις σχετικά με το Ποτηράκι παιδιά..:
1) Οταν κάποιοι "παίζουν" το "Ποτηράκι" καλούν το πνεύμα και έπειτα κρατάν τα δάχτυλα τους πάνω στο ποτήρι ή το αφήνουν και πηγαίνει μόνο του;
2) Μπορώ να καλέσω κάποιο πνεύμα απ οποιαδήποτε χρονική περίοδο;
3) Μήπως η γλώσσα δεν αποτελεί πρόβλημα και μπορώ να επεκταθώ γενικότερα στον χώρο και στον χρόνο που έζησαν τα πνεύματα;
4) Έχω βρει ήδη οδηγίες αρκετά λεπτομερείς αλλά αν κάποιος το έχει ήδη κάνει μπορεί να μου αναφέρει την πηγή του ή να μου στείλει ένα πμ για να πάρω μια δεύτερη γνώμη;

Ευχαριστώ πολύ!! Φιλικά Κώστας!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-11, 01:49
Το avatar του χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης
Ελευθέριος Παλιγγίνης Ο χρήστης Ελευθέριος Παλιγγίνης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΓΑΙΑ/ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΣ/ΑΘΗΝΑΙ
Προεπιλογή

Αρνητικά είναι τα Πνεύματα για κάποιον μόνο όταν ο ίδιος τα καλεί αρνητικά και αυτό γίνεται και μη-συνειδητά: όταν έχει φόβο, θλίψη, άγχος, επιθετικότητα, κακία. Φτάνει ένα απο αυτά. Και όταν -όπως συμβαίνει συνήθως- τον έχουν πείσει οι φανατικότεροι απο τους θρησκόληπτους -που είναι παντογνώστες και βρίσκονται παντού-, οτι... μπορεί να καλέσει μόνο αρνητικά.

Κανονικά τα Πνεύματα είναι ουδέτερα, απο τις σκέψεις του ανθρώπου και ό,τι έχει εντός του παίρνουν χαρακτηριστικά. Εάν έχει Χαρά και Αγάπη προς όλους όλες και όλα αυτό θα έρθει, όποιο Όνομα και να καλέσει, με όποια Σφραγίδα. Το κάθε Πνεύμα είναι μέρος του ΣυνΌλου του Σύμπαντος αλλά και μέρος του καθενός μας. Αυτό που εκπέμπεις εκείνο έλκεται.

Οι Οντότητες/τα Πνεύματα ανήκουν στο ΣύνΟλον και ως μέρη του που είμαστε εμείς, υπάρχουν "αντιγραμμένα" / κατοπτρισμένα / διοχετευμένα / προβλημένα ολογραμματικά και "φρακταλικά" και σε εμάς. Κάθε τί, δεν είναι μόνο μέσα στο μυαλό του ανθρώπου, είναι ΚΑΙ εκεί αφού αντεγράφη απο έξω. Όπως κάθε άνθρωπος είναι όλο το Σύμπαν σε μικρογραφία. Και γεννήθηκε/αντεγράφη μέσα στο Σύμπαν. Δεν έγινε ανάποδα. Άλλο εάν μετά επανα-δομεί το Σύμπαν στο μυαλό του με τις σκέψεις τα βιώματα τις γνώσεις και τις θεωρίες του. Πρώτα το σύμπαν σε γεννά εντός του και μετά το γεννάς εντός σου. Προσαρμοσμένο σε εσένα και τις συνθήκες.

Γενικά ισχύει οτι τα Πνεύματα δεν καλούνται εύκολα με τις πρώτες προσπάθειες κάποιου άσχετου. Εκτός εάν πυροδοτηθεί κάποιο Συμβόλαιο ή κακή ανταπόδοσή του απο άλλη ύπαρξή του που αναμένει κάποια τέτοια κίνηση για να ανοίξει... παραθυράκι και να ακολουθήσουν μύρια δεινά, οπότε πάμε σε σπάνια περίπτωση. Κανονικά ισχύουν άλλα.

Μέχρι κάποιος να επιτύχει σωστή "εμφάνιση"/καταληψία/έμπνευση, έχει αποκτήσει κατ' αρχήν θεωρητική κατάρτιση, έχει διαβάσει πολλά βιβλία, έχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες, προστατευτικά αντικείμενα, ή έχει πάρει και κάποια ενεργοποίηση/μύηση οπότε με ένα ή περισσότερα απο όλα αυτά, η διαδικασία είναι για αυτόν ακίνδυνη. Εφόσον μιλάμε για άτομο λογικό, μη-διαταραγμένο και χωρίς ιδιαίτερες φοβίες.

Απο την άλλη, το θέμα θα μπορούσε να είναι όντως επικίνδυνο για κάποιους διανοητικά κατώτερους ή/και φοβικούς ανθρώπους με καλπάζουσα φαντασία που δημιουργεί αρνητικά σενάρια και μετά... τα βλέπουν και τα βιώνουν κιόλας, αυτός ο τύπος ανθρώπου θα μπορούσε να διαταραχθεί περισσότερο -απο ό,τι ήταν ήδη κλονισμένος "ψυχολογικά"- απο αυτό και απο όλα τα σχετικά θέματα. Προσωπικά μόνο εδώ βλέπω επικινδυνότητα. Στην κακή φαντασία και τους φόβους του ανθρώπου που θα μπορούσαν να βλάψουν τον ίδιο, και όχι στο τί θα του κάνει κάποιο Πνεύμα.

Κάθε θέμα και κάθε ασχολία στη ζωή δεν είναι για όλους, είναι για όσους είναι συμβατοί.
Δεν ασχολούμαστε όλοι με τα πάντα.
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

http://www.facebook.com/lpaliginis

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 27-05-11 στις 02:02
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:45.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.