Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-03-08, 15:14
DORRY Ο χρήστης DORRY δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Γειά χαρά σε όλους καταρχήν εγω θα ήθελα να μάθω αν οι γονείς των παιδιών του '83 είχαν συμπληρώσει στο δημοτικό διαφορα ερωτηματολόγια που τους εδιναν οι δάσκαλοι γιατι η δική μου μητέρα είχε συμπληρώσει πολλά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-03-08, 17:21
Το avatar του χρήστη Grigorios o Ellhn
Grigorios o Ellhn Ο χρήστης Grigorios o Ellhn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: thessaloniki
Προεπιλογή ------

Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι....
Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια νεομυθολογία που επινοήθηκε για συγκεριμένους σκοπούς...Το θέμα είναι να βρούμε, η τουλάχιστον να υποθέσουμε ποιοί θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι σκοποί...Μόνο και μόνο για να πουλάνε κάποιοι βιβλία, ή και κάτι άλλο?
Παλιά 25-03-08, 18:00
DORRY Ο χρήστης DORRY δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Grigorios o Ellhn
Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι....
Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια νεομυθολογία που επινοήθηκε για συγκεριμένους σκοπούς...Το θέμα είναι να βρούμε, η τουλάχιστον να υποθέσουμε ποιοί θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι σκοποί...Μόνο και μόνο για να πουλάνε κάποιοι βιβλία, ή και κάτι άλλο?

Οταν η μητερα ήταν έγκυος έπαιρνε κατι χαπια για το σίδηρο οπως σχεδ'ον ολες αλλά όλοι οι γιατροί εκείνη την εποχή χορηγουσαν το συγκεκριμένο φάρμακο που ως δια μαγε'ιας καταργήθηκε τον Ιούνιο του 83.Επείσης λένε οτι εγινε μια παρέμβαση στο dna των παιδιών αυτόν και πρόσθεσαν σε αυτό πληροφορίες για εξωγήινους. Οποτε μαλλον με καλύπτει τώρα που το σκεφτομαι οτι κάποιοι προσπάθουν να πουλησουν λίγα βιβλία παραπανω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-08, 17:44
Senior Member

Προεπιλογή ----

Αυτό το φάρμακο το ξέρουμε?
Παλιά 27-03-08, 00:03
georgeko Ο χρήστης georgeko δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1983 ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ........???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 00:20
Το avatar του χρήστη Τάκης Παπαδόπουλος
Τάκης Παπαδόπουλος Ο χρήστης Τάκης Παπαδόπουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Locarno Swizzera
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgeko
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1983 ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ........???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καμμία σχέση με την ημερομηνία γεννήσεως ό,τι πιθανώς σου συμβαίνει.
Ακόμη και με "τα παιδιά τ' Απρίλη", εικασίες υπάρχουν μόνο και τίποτα δεν αποδείχθηκε από την όποια έρευνα.

( Να χαρείς, γράφε φυσιολογικά και όχι με κεφαλαία, διότι βγαίνουν τα μάτια για να δισβάσει κανείς τέτοιο κείμενο. )
Παλιά 27-03-08, 08:04
georgeko Ο χρήστης georgeko δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τάκης Παπαδόπουλος
Καμμία σχέση με την ημερομηνία γεννήσεως ό,τι πιθανώς σου συμβαίνει.
Ακόμη και με "τα παιδιά τ' Απρίλη", εικασίες υπάρχουν μόνο και τίποτα δεν αποδείχθηκε από την όποια έρευνα.

( Να χαρείς, γράφε φυσιολογικά και όχι με κεφαλαία, διότι βγαίνουν τα μάτια για να δισβάσει κανείς τέτοιο κείμενο. )
ευχαριστώ!!sorry για τα γράμματα θα το έχω υπ'οψιν μου!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-04-08, 16:55
Senior Member

Προεπιλογή ------

Παρένθεση, έχω γνωρίσει πολλά παιδιά γεννημένα εκείνον τον Απρίλιο, αλλά κανένα δεν αισθάνεται τόσο ξεχωριστό (τουλάχιστον όχι παραπάνω απο ότι αισθάνεται ο καθένας μας). Τα μόνα αντίστοιχα παιδιά που νιώθουν ξεχωριστά είναι κάτι κομπλεξικά, ημιμαθή και κακομαθημένα παιδάκια που μεγαλοπιάνονται απο αυτή τη νεομυθολογία....Αν νομίζετε ότι είστε απόγονοι των θεών, κούνια που σας κούναγε.....
Παλιά 05-04-08, 17:30
lord7 Ο χρήστης lord7 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή kalispera

kalispera sas.....eimai kai ego auto pou lene ''paidia tou 83''......bebaia aima den exo dosei kai oute thimamai an mou eixe erthei xarti gia aima...

omos prepei na paratheso kati mou to exo katalabei polles fores...niotho ti tha ginei sto mellon kai exo kati san 6h aisthisi pos an kanei kapoios kati tote ksero tis epiptoseis tou...eite kales eite kakies...an einai kai kapoios allos edo mesa gennimenos aprilio parakalo as steilei ena minima

Καλώς όρισες στην κοινότητα αλλά θα παρακαλούσα από εδώ και πέρα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ
εκ του συντονισμού

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilof : 05-04-08 στις 17:48
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-08, 16:20
calvinklein Ο χρήστης calvinklein δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

''''καλησπέρα σας.....είμαι και εγώ αυτό που λένε ''παιδιά του 83''......βεβαια αίμα δεν έχω δώσει και ούτε θυμάμαι αν μου είχε έρθει χαρτί για αίμα...

όμως πρέπει να παραθέσω κάτι μου το έχω καταλάβει πολλές φορες...νιώθω τι θα γίνει στο μέλλον και έχω κάτι σαν έκτη αίσθηση πως αν κάνει κάποιος κάτι τότε ξέρω τις επιπτώσεις του...είτε καλές είτε κακίες...αν είναι και κάποιος άλλος εδώ μέσα γεννημένος απρίλιο παρακαλώ ας στείλει ένα μήνυμα
.'''''

Το έγραψα εγώ για αυτόν.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη calvinklein : 06-04-08 στις 16:22
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:16.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.