Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-08-11, 21:51
Ρενα Ο χρήστης Ρενα δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Γεια σας!Ειμαι και εγω καινουργιο μελος και θα ηθελα να σας πω οτι τον τελευταιο καιρο γινονται διαφορα μεσα στο σπιτι μου..δεν ξερω αν ειναι οντως πνευματα ή αν τα εχω παιξει και ειναι ολα τις φαντασιας μου!Συνεχεια κινουνται πραγματα στο σπιτι οταν ειμαι μονη μου, μια φορα κουνηθηκε η κουρτινα..μπροστα στα ματια μου κουνιθηκε μια καρεκλα οπως και πολλα αλλα αλλα δν ηθελα να το πιστεψω..μα την παναγια μια νυχτα ολοι κοιμοντουσαν και στα καλα καθουμενα βλεπεις σιγα σιγα να μαυριζει ο τοιχος!Τι να κανω δν 3ερω,ειμαι απελπισμενη νιωθω οτι κατι υπαρχει κατι αλλα δν ειμαι σιγουρη κ αν υπαρχει πιστευω οτι δν ειναι κατι καλο..νιωθω μια αρνητικη αυρα.Λετε να φερω παπα να κανει αγιασμο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-11, 06:17
diana hunter Ο χρήστης diana hunter δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: μυτιληνη
Προεπιλογή

καλημερα κ απο μενα ...κ γω φιλη μου καινουργια ειμαι αλλα βρηκα μερικα ενδιαφεροντα θεματα εδω..
οσον αφορα την ερωτηση σου τωρα...αυτο που περιγραφεις ονομαζεται πινακας πνευματων ή πνευματικος πινακας...θεωρειται απο πολλους ενα ειδος παιδικου παιχνιδιου...παντως η οποιαδηποτε σεανς (επικληση) θελεις να κανεις πρεπει παντα να γινεται τουλαχιστον παρουσια καποιου "ειδικου" γιατι ποτε δεν γνωριζεις ποιος ή τι ειναι εκει εξω ετοιμο να σου απαντησει κ σε ποια μορφη ή με ποιο σκοπο...πολλες ειναι οι περιπτωσεις που πολτεργκεηστς(πολυ ζωηρα πνευματα) ή κ απλα διμονικα πνευματα προσκολλωνται σε χωρους ή ανθρωπους δημιουργωντας σοβαρα προβληματα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-11, 17:15
Το avatar του χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης
Ελευθέριος Παλιγγίνης Ο χρήστης Ελευθέριος Παλιγγίνης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΓΑΙΑ/ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΣ/ΑΘΗΝΑΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ρενα Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας!Ειμαι και εγω καινουργιο μελος και θα ηθελα να σας πω οτι τον τελευταιο καιρο γινονται διαφορα μεσα στο σπιτι μου..δεν ξερω αν ειναι οντως πνευματα ή αν τα εχω παιξει και ειναι ολα τις φαντασιας μου!Συνεχεια κινουνται πραγματα στο σπιτι οταν ειμαι μονη μου, μια φορα κουνηθηκε η κουρτινα..μπροστα στα ματια μου κουνιθηκε μια καρεκλα οπως και πολλα αλλα αλλα δν ηθελα να το πιστεψω..μα την παναγια μια νυχτα ολοι κοιμοντουσαν και στα καλα καθουμενα βλεπεις σιγα σιγα να μαυριζει ο τοιχος!Τι να κανω δν 3ερω,ειμαι απελπισμενη νιωθω οτι κατι υπαρχει κατι αλλα δν ειμαι σιγουρη κ αν υπαρχει πιστευω οτι δν ειναι κατι καλο..νιωθω μια αρνητικη αυρα.Λετε να φερω παπα να κανει αγιασμο?
Ρένα στην περίπτωσή σου, επιλέγεις ένα απο τα δύο:

ή θα ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα αυτά, θεωρητικά και πρακτικά,

ή θα πάψεις να ασχολείσαι ακόμη και θεωρητικά, ενώ παράλληλα πρέπει να φροντίσεις να απασχολείσαι πολύ με άλλα θέματα, ώστε να μην έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο χαλάρωσης και ανάμνησης όλων αυτών. Επί πλέον μην δίνεις σημασία σε ό,τι σχετικό τυχόν παρουσιαστεί ή δικαιολόγησέ το επίτηδες "υλιστικά" ως φυσιολογικό και φανταστικό, και σιγά σιγά θα ξεχαστεί απο εσένα αλλά και θα πάψει να εκδηλώνεται απο πλευράς του.

πρέπει να κάνεις αυτή την επιλογή, συνειδητής ενασχόλησης με το θέμα ή παντελούς αγνόησής του.

Διάβασε και την δική μου απάντηση στο κάτω μέρος της προηγούμενης σελίδας 26.
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

http://www.facebook.com/lpaliginis

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 21-08-11 στις 17:29
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 15:13
lmike Ο χρήστης lmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ελευθέριος Παλιγγίνης Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρνητικά είναι τα Πνεύματα για κάποιον μόνο όταν ο ίδιος τα καλεί αρνητικά και αυτό γίνεται και μη-συνειδητά: όταν έχει φόβο, θλίψη, άγχος, επιθετικότητα, κακία. Φτάνει ένα απο αυτά. Και όταν -όπως συμβαίνει συνήθως- τον έχουν πείσει οι φανατικότεροι απο τους θρησκόληπτους -που είναι παντογνώστες και βρίσκονται παντού-, οτι... μπορεί να καλέσει μόνο αρνητικά.
Φίλε μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν έχουν έστω και ένα από αυτά που αναφέρεις? Ειδικά όταν μιλάμε για αρχάριους. Ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, τι εμπειρίες θα έχει από τέτοιου είδους επικλήσεις ?
Ασφαλώς και ότι θα βιώσει θα είναι τρομακτικό, αφού το αστρικό του και το νοητικό του είναι γεμάτο από σκουπίδια.

Παράθεση:
Κανονικά τα Πνεύματα είναι ουδέτερα, απο τις σκέψεις του ανθρώπου και ό,τι έχει εντός του παίρνουν χαρακτηριστικά. Εάν έχει Χαρά και Αγάπη προς όλους όλες και όλα αυτό θα έρθει, όποιο Όνομα και να καλέσει, με όποια Σφραγίδα. Το κάθε Πνεύμα είναι μέρος του ΣυνΌλου του Σύμπαντος αλλά και μέρος του καθενός μας. Αυτό που εκπέμπεις εκείνο έλκεται.
Τα πνεύματα ασφαλώς και είναι ουδέτερα, σε φύλο.... Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπες, "Το κάθε Πνεύμα είναι μέρος του Συν Όλου του Σύμπαντος αλλά και μέρος του καθενός μας", αυτό όμως δεν τα κάνει να μην διαχωρίζονται σε αρνητικά και θετικά. Και αυτό όσον αφορά τα χαμηλότερα επίπεδα της 4ης διάστασης, όπου οποιοσδήποτε αρχάριος και όχι μόνο κάνει τέτοιες επικλήσεις μέχρι εκεί φτάνει...

Παράθεση:
Οι Οντότητες/τα Πνεύματα ανήκουν στο ΣύνΟλον και ως μέρη του που είμαστε εμείς, υπάρχουν "αντιγραμμένα" / κατοπτρισμένα / διοχετευμένα / προβλημένα ολογραμματικά και "φρακταλικά" και σε εμάς. Κάθε τί, δεν είναι μόνο μέσα στο μυαλό του ανθρώπου, είναι ΚΑΙ εκεί αφού αντεγράφη απο έξω. Όπως κάθε άνθρωπος είναι όλο το Σύμπαν σε μικρογραφία. Και γεννήθηκε/αντεγράφη μέσα στο Σύμπαν. Δεν έγινε ανάποδα. Άλλο εάν μετά επανα-δομεί το Σύμπαν στο μυαλό του με τις σκέψεις τα βιώματα τις γνώσεις και τις θεωρίες του. Πρώτα το σύμπαν σε γεννά εντός του και μετά το γεννάς εντός σου. Προσαρμοσμένο σε εσένα και τις συνθήκες.
Και σε αυτό συμφωνώ, αλλά μην ξεχνάς την ανθρώπινη αντίληψη και την έλλειψη γνώσεις αλλά και την προκατάληψη. Ξαναλέω ότι δεν γνωρίζει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, πως θα γνωρίσει οτιδήποτε υπάρχει έξω του και δεν θα πλανηθεί? Εξάλλου αυτό που λες πρέπει να είναι βίωμα για να είναι κατανοητό όπως ακριβώς είναι.

Παράθεση:
Γενικά ισχύει οτι τα Πνεύματα δεν καλούνται εύκολα με τις πρώτες προσπάθειες κάποιου άσχετου. Εκτός εάν πυροδοτηθεί κάποιο Συμβόλαιο ή κακή ανταπόδοσή του απο άλλη ύπαρξή του που αναμένει κάποια τέτοια κίνηση για να ανοίξει... παραθυράκι και να ακολουθήσουν μύρια δεινά, οπότε πάμε σε σπάνια περίπτωση. Κανονικά ισχύουν άλλα.

Μέχρι κάποιος να επιτύχει σωστή "εμφάνιση"/καταληψία/έμπνευση, έχει αποκτήσει κατ' αρχήν θεωρητική κατάρτιση, έχει διαβάσει πολλά βιβλία, έχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες, προστατευτικά αντικείμενα, ή έχει πάρει και κάποια ενεργοποίηση/μύηση οπότε με ένα ή περισσότερα απο όλα αυτά, η διαδικασία είναι για αυτόν ακίνδυνη. Εφόσον μιλάμε για άτομο λογικό, μη-διαταραγμένο και χωρίς ιδιαίτερες φοβίες.
Σε αυτό δεν συμφωνώ. Μην ξεχνάς πως ότι δεν βλέπουμε είναι αληθινό. Ο μόνος λόγος που δεν βλέπουμε τι συμβαίνει γύρο μας είναι η αντίληψή μας. Απλά το να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε επίκληση βοήθα το νοητικό. Για το πνεύμα δεν υπάρχει χρόνος και χώρος. Δεν έρχεται από κάπου... Όλα συντελούνται εδώ και τώρα.
Η διαφορά είναι ότι επειδή δεν έχουμε βιωματική γνώσει αλλά μνήμη από κάποιο βιβλίο που διαβάσαμε, όλα μπερδεύονται. Γι αυτό και τέτοιου οδούς επικλήσεις είναι άχρηστες. Όλα τα πράγματα έχουν μια σειρά. Δεν διαβάζεις ένα βιβλίο και μετά κάνεις παπάδες, όπως και δεν μαθαίνεις πρώτα για όλα τα άλλα και μετά για τον εαυτό σου...

Παράθεση:
Απο την άλλη, το θέμα θα μπορούσε να είναι όντως επικίνδυνο για κάποιους διανοητικά κατώτερους ή/και φοβικούς ανθρώπους με καλπάζουσα φαντασία που δημιουργεί αρνητικά σενάρια και μετά... τα βλέπουν και τα βιώνουν κιόλας, αυτός ο τύπος ανθρώπου θα μπορούσε να διαταραχθεί περισσότερο -απο ό,τι ήταν ήδη κλονισμένος "ψυχολογικά"- απο αυτό και απο όλα τα σχετικά θέματα. Προσωπικά μόνο εδώ βλέπω επικινδυνότητα. Στην κακή φαντασία και τους φόβους του ανθρώπου που θα μπορούσαν να βλάψουν τον ίδιο, και όχι στο τί θα του κάνει κάποιο Πνεύμα.
Δεν θα μπορούσε, είναι. Έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι. Να μην επαναλάβω γιατί, το λέω ποιο πάνω.

Παράθεση:
Κάθε θέμα και κάθε ασχολία στη ζωή δεν είναι για όλους, είναι για όσους είναι συμβατοί.
Δεν ασχολούμαστε όλοι με τα πάντα.
Σίγουρα έτσι είναι. Κάθε άνθρωπος όμως είναι υλη και πνεύμα. Είναι αναπόφευκτο να μην έχει εμπειρία αυτού. Βασικά και έτσι πρέπει. Είναι η φύση του. Απλά είναι θαμμένη και θέλει σωστά βήματα για να την αποκτήσει πάλι. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά όταν γνωρίσεις τον εαυτό σου. Από μέσα προς τα έξω. Ο νους δεν είναι και το καλύτερο μέσω για αυτό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:25
Senior Member

Προεπιλογή

Σίγουρα όλα είναι παντού το έχω σημειώσει σε άλλα μηνύματα. Όλα τα ανώτερα Πνεύματα είναι στον πυρήνα κάθε Άστρου αλλά και κάθε άλλης "Σφαίρας". Έως τα σωματίδια ισχύει αυτό. Συνεπώς είναι παντού. Και τα αναπνέεις μέχρι και στα μόρια και άτομα του αέρα. Το "επίκληση" το εννοούσα σε εισαγωγικά, όπως το εννοούν αυτοί στους οποίους απάντησα. Νομίζουν οτι είναι κάτι σαν... "διακτινισμός" οντότητας ή τέρατος στον μαγικό κύκλο - πύλη. Δεν πάει το μυαλό τους οτι ο κύκλος εννοεί το όριο του ενεργειακού πεδίου του ανθρώπου, και οτι το Πνεύμα μπαίνει σε αυτόν και επικοινωνεί τηλεπαθητικά/άηχα ή με διακοή -αναλόγως του τροπου και επιπέδου επαφής του ανθρώπου- και φαίνεται οραματικά με διόραση.

Το βασικό Κλειδί είναι ο έλεγχος του φόβου, μέχρι να νικηθεί εντελώς. Και η σταδιακή βελτίωση θεωρητικού υποβάθρου, μαζί με απόκτηση ικανότητας αποσυμβολισμού εκείνων που οι άλλοι διαβάζουν ή βλέπουν και τρομάζουν. Απαιτείται Σοφία. Αυτά επιτυγχάνονται με την πείρα -και εδώ, παίζει σημαντικό ρόλο ο χρόνος- και με την ανάγνωση όσο το δυνατόν περισσότερων θεωριών ώστε με την γνώση να συμπληρώνονται κενά και να διορθώνονται λάθη. Και να μην περιμένει ο άλλος τις επιθέσεις που του λένε οι πολλοί και άσχετοι, και να γνωρίζει και περισσότερες μεθόδους.

Φόβος υπάρχει μόνο στα κενά πληροφορίας. Μη γνωρίζοντας, καθένας περιμένει τα χειρότερα. Όταν μάλιστα έχει και διάφορα παπαγαλάκια να συμπληρώνουν τα κενά πληροφορίας με κατώτερες προσεγγίσεις, που είναι πάρα πολλά και διασπείρουν συνεχώς σενάρια φοβικά και "προφητικής τρομολαγνείας".
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 25-08-11 στις 18:51
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:43
lmike Ο χρήστης lmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Οκ, συμφωνώ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-11, 12:32
almalibre Ο χρήστης almalibre δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

καλησπερα ειμαι καινουριο μελος θα ηθελα να πω την αποψη μου καθως απο πολυ μικρη ηλικια μου συμβαινουν διαφορα ανεξηγητα..Η ταπεινη μου αποψη ειναι πως αν δεν το εχεις καλυτερα να μην ασχοληθεις ετσι απο χομπι η βαρεμαρα οσο για τα πνευματα που διαβασα παρακατω κατα την δικη μου εμπειρια υπαρχουν κακα και καλα πνευματα.το πως θα τα αναγνωρισεις??ειναι θεμα διαισθησης εγω τουλαχιστον ετσι τα αναγνωριζω.Επικληση δεν εχω κανει ποτε παρα μονο μια φορα που καλουσα υποτιθεται τον φυλακα αγγελο μου και αυτος που ηρθε ηταν εκπτοτος αγγελος δηλαδη δαιμονας και το ενιωσα αμεσως οτι κατι κακο ειναι..Οι δικοι μου ανθρωποι που εχουν χαθει με επισκεπτονται συχνα και παλι με διαισθηση το καταλαβαινω αλλα πιο συχνα σε ονειρα βλεπω προφητικα ονειρα αλλα και οραματα..Νομιζω ομως οτι εχω καποια δυναμη την οποια απο φοβο εχω μπλοκαρει ξερει καποιος να μου πει τι να κανω?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-11, 22:54
natassa Ο χρήστης natassa δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

καλησπερα, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτο που συμβαινει τον τελευταιο καιρο στο καταστημα που εργαζομαι... προκειται για ενα 2ροφο καταστημα οπου ειναι το ισογειο και το υπογειο.. κατεβαινωντας λοιπον στο υπογειο συχνα το συνεργειο καθαρισμου ελεγε οτι εβλεπε πατημασιες απο παιδικα ποδια βρεγμενα. στην αρχη μας φαινοταν τραγικο και γελοιο αλλα στην συνεχεια το ειδαν πολλοι πωλητες του καταστηματος αλλα και εγω η ιδια..... ακομη ψαχνουμε τι μπορει να ειναι αλλα δεν εχουμε βγαλει καποια λογικη εξηγηση. παρακολουθωντας απο τις καμερες ασφαλειας στα σημεια αυτα που ηταν οι πατημασιες δεν υπηρχε τιποτα......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-11, 02:20
Senior Member

Προεπιλογή

Πιθανότατα είναι κάποιοι συνήθως αόρατοι "λεκέδες" που υπό ειδικές συνθήκες περιβάλλοντος -υγρασία ή "ό,τι"- εμφανίζονται και για τον παρατηρητή απο συγκεκριμένη θέση, απόσταση και οπτική προκύπτει ομοιότητα με ίχνη πελμάτων.
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-01-12, 00:11
Το avatar του χρήστη lana
lana Ο χρήστης lana δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: athens/london
Προεπιλογή

ασχολούμαι με ανεξήγητα φαινόμενα όποιος έχει βιώσει το οτιδήποτε σε σχέση με φαντάσματα ας επικοινωνησει αν θέλει εδώ και αν μπορεί να τα πούμε κ από κοντά για μια συνέντευξη γιατί δημιουργώ ένα ντοκιμαντέρ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:27.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.