Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-01-09, 09:33
calvinklein Ο χρήστης calvinklein δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Smile

To συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα κοινά χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη ομάδα. Καλό θα ήταν όσοι γεννηθήκαμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παραθέσουμε κάποια πράγματα για τη ζωή μας, κάποια πράγματα που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν ξεχωριστούς.

Ίσως να μην έχουν όλα τα παιδιά τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αλλά πως θα το διαπιστώσουμε αν δεν παρατεθούν απόψεις.....

Όσον αφορά το σημάδι....είχε υποθεί στην εκπομπή του Χαρδαβέλα...και το έχω εντοπίσει σε κάποιον άλλο γνωστό μου.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι σημαντικοί και ξεχωριστοί και έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές εποχές, αλλά εδώ στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για τα παιδιά του Απρίλη 1983.

Αν θέλεις να μας πείς για άλλες προσωπικότητες μπορεις να ανοίξεις ένα thread με τίτλο ''Μεγάλοι Έλληνες'' οι ''Σημαντικές Προσωπικότητες''
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-09, 19:47
Το avatar του χρήστη Radzoor
Radzoor Ο χρήστης Radzoor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από calvinklein
To συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα κοινά χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη ομάδα. Καλό θα ήταν όσοι γεννηθήκαμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παραθέσουμε κάποια πράγματα για τη ζωή μας, κάποια πράγματα που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν ξεχωριστούς.

Ίσως να μην έχουν όλα τα παιδιά τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αλλά πως θα το διαπιστώσουμε αν δεν παρατεθούν απόψεις.....

Όσον αφορά το σημάδι....είχε υποθεί στην εκπομπή του Χαρδαβέλα...και το έχω εντοπίσει σε κάποιον άλλο γνωστό μου.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι σημαντικοί και ξεχωριστοί και έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές εποχές, αλλά εδώ στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για τα παιδιά του Απρίλη 1983.

Αν θέλεις να μας πείς για άλλες προσωπικότητες μπορεις να ανοίξεις ένα thread με τίτλο ''Μεγάλοι Έλληνες'' οι ''Σημαντικές Προσωπικότητες''
Ελπίζω αυτά που λες να προορίζονται για εμενα, αν όχι τότε λάθος μου. Προσωπική μου άποψη είναι πως όλοι θα θέλανε να είναι ξεχωριστοί και να έχουν κάποιο ιδιαίτερο σημάδι αυτή είναι μια βαθιά ανάγκη του ανθρώπου να ξεχωρίσει μέσα στους πόλους και να νιώσει προσωπικά καλύτερα-καλύτερος από κάποιον-κάποιους άλλους. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει την γνώση και από που να μας πει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν εκείνη την χρονική περίοδο έχουν κάτι ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως ο χαρδαβέλλας και ο κάθε χαρδαβέλλας (τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο και μπορώ να πω ότι κάνει πολύ καλά την δουλειά του)μπορεί να μας πει πως την συγκεκριμένη περίοδο κάτι έγινε κάτι που δεν ξέρει ούτε ο ίδιος να μας πει τι είναι αυτό το κάτι και υπάρχει τόσος κόσμος που "τσιμπάει" σε τέτοιου είδους δολώματα. Δεν καταλαβαίνω τι περίεργο υπάρχει σε τέτοιου είδους ερωτηματολόγια? Εγώ προσωπικά έχω συμπληρώσει εκατοντάδες και με ακόμα πιο περίεργες ερωτήσεις αν και είμαι γεννημένος το 89' Γιατί αυτό ? μήπως υπάρχει και κάτι σχετικά με τα παιδιά του 89' ? δεν νομίζω ..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Radzoor : 08-01-09 στις 19:48
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-09, 19:02
Το avatar του χρήστη sunset
sunset Ο χρήστης sunset δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

εγω ειμαι γεννημενη φλεβαρη του 83 παλι..δεν ξερω τι σχεση εχουν η οχι αυτα με μενα παντως παντα ενιωθα λιγο περιεργο παιδι και ιδιαιτερα αντιδραστικο..ακομα με θυμαμαι στα δεκα μου εκεινη την ωρα να καθομαι μονη και να σκεφτομαι ανεξηγητα πραγματα..οταν μεγαλωσα νομιζα πως ημουν αντικοινωνικη αλλα η αληθεια ειναι οτι με κεντριζουν περιεργα πραγματα και καμια φορα εκτος απο το φιλο μ νομιζω δεν με καταλαβανει κανεις!το τεστ δεν το εχω κανει αυτο αλλα απο το λιγο που ειδα καταλαβα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-09, 07:34
Το avatar του χρήστη morning star
morning star Ο χρήστης morning star δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: peristeri,athens
Talking Αργησα παλι αλλα...

καλημεριζω και εγω με την σειρα μου και μετα απο 29 σελιδες(και αρκετο πονοκεφαλο )πιστευω πως μπορω και εγω να κανω την τοποθετηση μου.
ειμαι και εγω του '83,αλλα οχι απο τους "καλους" του απριλη,ειμαι απο τους αργοπορημενους του αυγουστου(ειχε ωραιο φεγγαρι λενε εκεινο το βραδυ,"σωζω" καθολου την κατασταση???παιρνω κανεναν ποντο παραπανω να ανεβω κατηγορια?για λιγα μηνακια να μεινω στην απ'εξω????)
λοιπον,περα απο την απαραιτητη,κατ'εμε δοση χιουμορ,θελω να τονισω πρωτα απ'ολα πως δεν εχω σαν σκοπο ουτε να μειωσω σε καμια περιπτωση μα ουτε και να αναιρεσω τα βιωματα που ενδεχομενως εχουν καποια παιδια(τι παιδια βεβαια τωρα πια,26 χρονων ανθρωποι ειμαστε!!!)που εχουν γεννηθει την επιμαχη χρονικη περιοδο στην οποια αναφερομαστε.
απλα θελω να τονισω το εξης.ειμαστε ολοι ξεχωριστοι και ιδιαιτεροι ο καθενας με τον δικο του μοναδικο τροπο.ολοι εχουμε προτερηματα και ελλατωματα και δεν μπορω να δεχτω τοσο ανετα οτι καποιοι ειναι "ανωτεροι" καποιων αλλων μονο και μονο για τον λογο πως γεννηθηκαν μια συγκεκριμενη ημερομηνια.
δεν οφειλεται η εκαστοτε επιτυχια καποιου στο γεγονος πως ηρθε στον κοσμο μας καποιον συγκεκριμενο μηνα,καποιου συγκεκριμενου χρονου...
ακομα και σε "μεταφυσικο" επιπεδο:
ας υποθεσουμε πως καποιος που γεννηθηκε,λεμε τωρα,τον νοεμβριο του 1976,οποιος δειχνει σημαδια και διαισθησης και ενορασης ακομα και τηλεκινησης( ),ειναι "κατωτερος",σε αυτον τον τομεα(ας μην αναφερθουμε στους αλλους,τους πιο "πεζους),απο καποιον που εχει γεννηθει τον απριλιο του '83 και το μονο που "παρουσιαζει" ειναι να βλεπει ονειρα που βγαινουν????
εκει που θελω να καταληξω ειναι πως,οκ,αντε να δεχτω πως εκεινη την χρονικη περιοδο,ειτε οφειλεται σε συναστριες,ειτε σε εξωγηινη παρεμβαση,ειτε στην τυχη στο κατω κατω,να υπηρξε μια "εξαρση" γεννησεων ανθρωπων με πιο "ιδιαιτερα" χαρισματα.αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους οσοι εχουν ως γενεθλιο μηνα τους τον απριλιο εκεινου του ετους.ισως αυτος να ηταν και ο σκοπος τελικα του ερωτηματολογιου,να βρει ποιοι εχουν πιο εντονα αυτα τα "χαρισματα" και ποιοι λιγοτερο!
και δεν σημαινει επισης πως,πριν και μετα απο εκεινους...το χαος!γεννηθηκαν,γεννιουνται και θα γεννιουνται "ιδιαιτεροι" ανθρωποι.και αν το καλοσκεφτουμε?ολοι ειμαστε ανθρωποι,ολοι ειμαστε ισοι,ο καθενας με τα δικα του χαρισματα και ταλεντα,ειτε αποφοιτοι πανεπιστημιων,ειτε του τεε.απλα καποιοι συνειδητοποιουν πιο ευκολα πως εχουν καποια "χαρισματα" και τους ειναι πιο ευκολο να τα εξωτερικευσουν και αλλοι πρεπει να τα εξασκησουν.ολοι εχουμε ενα κομματακι απο το συμπαν μεσα μας.αν το συνειδητοποιησουμε πραγματικα,τοτε να δειτε αλλαγες που θα γινουν στον κοσμο μας...
GREATER THAN YOUR LIES,THE TRUTH WANTS TO BE KNOWN..."

Fox Mulder,"The Truth"
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-09, 11:06
demi Ο χρήστης demi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

εγώ πάντως είμαι δρακοντιανή!!!! πριν καποια χρονια ειχα κατι δουλειες με τον φουρακη και τους συνεργατες του, και ενας απο αυτους μου ανελυσε τα σημαδια που εχω στο σωμα και με εβγαλε εξωγηινη!!!!
εχω το λουλουδι στο ποδι, έχω τη σχισμή στο ματι, εχω το ματι στην πλατη, και εχω και μια τεραστια ελια μεσα στα μαλλιά ( οι φιλοι μου λενε χαριτολογόντας, ότι αν ξυρισω το κεφαλι μου, η ελιά θα γραφει πανω 666!!! )
εχω γεννηθει απριλη αλλα το 76!!(ουπς, κρυβε χρονια!!)
γιατρε? θα ζησω?
Παλιά 29-07-09, 18:32
Το avatar του χρήστη Arrakis
Arrakis Ο χρήστης Arrakis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Για όσους ενδιαφέρονται –και από ότι καταλαβαίνω από τον αριθμό των posts είναι μάλλον πολλοί– το νέο καλοκαιρινό τεύχος του mystery έχει μεγάλο πολυσέλιδο αφιέρωμα στα παιδιά Indigo και στο αίνιγμα των Παιδιών του 1983. Μια πλήρη και ψύχραιμη παρουσίαση του ζητήματος, των παρασκηνίων, και της παραφιλολογίας που υπογράφω προσωπικά…
Παλιά 29-07-09, 19:32
Το avatar του χρήστη Radzoor
Radzoor Ο χρήστης Radzoor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από demi
εγώ πάντως είμαι δρακοντιανή!!!! πριν καποια χρονια ειχα κατι δουλειες με τον φουρακη και τους συνεργατες του, και ενας απο αυτους μου ανελυσε τα σημαδια που εχω στο σωμα και με εβγαλε εξωγηινη!!!!
Όλα ok αλλα αναρωτιέμαι αυτοί που ξέρουν τα σημάδια και σου είπαν ότι είσαι εξωγήινη? δηλαδή έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους? τι γίνετε ρε παιδιά? έχω χάσει επεισόδια? Διότι έχω δει εκπομπές του χαρδαβέλλα στις οποιες εμφανίζονται όλοι αυτοί και την μια λένε ότι υπάρχουν εξωγήινοι την άλλη λένε ότι ΙΣΩΣ να υπάρχουν σε άλλους γαλαξίες και διαφορα τέτοια.
--------------------------------------------------------------------------------

Εντωμεταξύ αύτα που λένε για τα indigo κλπ μου ακούγονται κάπως .... δηλαδή όχι απλά κάπως αλλα μην πω καλύτερα γιατί θα παρεξηγηθεί κανένας που πιστεύει ότι είναι ιδιαίτερος και θα γίνει ring το topic. Ένα έχω να πω , ακούμε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αλλα και πολύ παλιότερα απότι λένε οι άλλοι πως θα γίνει αυτό θα γίνει εκείνο και τελικά τίποτα δεν γίνετε. Είδα στην εκπομπή του χαρδαβέλλα πριν κάμποσο καιρό ότι λέει τα παιδιά indigo θα σταματήσουν να πηγαίνουν σχολειό (συγκεκριμένα θα αρνούνται) γιατί θα ξέρουν ήδη ότι θα θέλουν να τους μάθουν η γιατί θα ξέρουν ότι αυτά που θα μάθουν θα τους φανούν άχρηστα και διαφορα τέτοια ωραία. Θέλω να πω πως ναι , είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν όταν οι γονείς τους τα κάνουν να νιώθουν θεοί και να καβαλήσουν το καλάμι νομίζοντας ότι είναι τρομεροί και θα σώσουν τον πλανήτη κλπ που ακούγονται και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα?? που θα είναι αυτοί που διέδωσαν αυτές τις πληροφορίες? θα βγούν να μιλήσουν τότε? περιμένουμε και θα δούμε , εγώ τους περιμένω με γιαούρτι (μαζί με το πήλινο).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 08:16
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Radzoor
Όλα ok αλλα αναρωτιέμαι αυτοί που ξέρουν τα σημάδια και σου είπαν ότι είσαι εξωγήινη?
ταυτόχρονα απο άλλα τεστ, έχω βγει αγγελος, indigo, otherkin, μάγισσα, Lightworker και διάφορα άλλα!! ναι, έχω ενα προβλημα με τις πολλαπλες προσωπικότητες μου!!!
εντάξει, μη το παρατραβάμε, η αληθεια συνηθως ειναι καπου στη μεση....σιγουρα κατι υπάρχει, και λιγοι ξερουν ακριβως τι ειναι αυτο. ολοι οι υπολοιποι που βγαινουν και το παιζουν ειδικοι προς χαρην της τηλεθεασης ή της δόξας, αραδιαζουν ενα σωρό μπαρούφες. δεν ξερω για το 83, γιατι οχι(?) αλλά πάντα γεννιόντουσαν κάποιο ανθρωποι που "το ειχαν" από την γέννηση τους... οι υπόλοιποι απλα πρέπει να το καλλιεργήσουν, αυτη ειναι η μονη διαφορα για μενα

φευγω τωρα, παω να πάρω το καινουργιο τευχος του mystery!!
Παλιά 30-07-09, 13:01
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Arrakis
Για όσους ενδιαφέρονται –και από ότι καταλαβαίνω από τον αριθμό των posts είναι μάλλον πολλοί– το νέο καλοκαιρινό τεύχος του mystery έχει μεγάλο πολυσέλιδο αφιέρωμα στα παιδιά Indigo και στο αίνιγμα των Παιδιών του 1983. Μια πλήρη και ψύχραιμη παρουσίαση του ζητήματος, των παρασκηνίων, και της παραφιλολογίας που υπογράφω προσωπικά…
φιλε arrakis, το διαβασα το αρθρο σου για τα παιδια indigo.
συμφωνω σε όλα όσα γραφεις, έχουμε ακριβως τις ιδιες απόψεις πανω στο θέμα. και όχι μόνο. και για το 2012 συμφωνω.
θεωρω οτι η αλλαγη θα ερθει μονο και μονο επειδη την περιμενουμε και την λαχταραμε
Παλιά 03-09-09, 22:35
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Δε νομίζω να έχει ειπωθεί, αλλά γράφτηκε και ένα μυθιστόρημα με αφορμή την υπόθεση των Παιδιών του 83'. Συγγραφέας του ήταν η κα. Ζωή Κονδύλη (και λέω ήταν διότι δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες) και ο τίτλος του είναι "Η Δωδέκατη Έλικα: Η Αφύπνιση" (εκδ. Νίκας). Το βιβλίο εκδόθηκε περίπου προ διετίας.

Υπόθεση: Ένα παράξενο αστρονομικό γεγονός κατά τη διάρκεια του θερινού Ηλιοστασίου του 1982 στην Ελλάδα, έχει σαν αποτέλεσμα, εννιά μήνες αργότερα, να γεννηθούν 144 παιδιά σ' όλο τον κόσμο, προικισμένα με απίστευτες ικανότητες. Ανάμεσα τους, η Ιφιγένεια, ο Ανδρέας και δέκα ακόμη χαρισματικά ελληνόπουλα που διαθέτουν τη "Δωδέκατη Έλικα". Ο εκδότης Στέφανος Πορφυρός αναλαμβάνει να τα εντοπίσει και να τα προστατέψει από τους "Σκοτεινούς", που απεργάζονται είτε την ένταξη τους στα ανίερα σχεδία τους, είτε την ολοκληρωτική εξόντωση τους.

Όμως ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Η "Αφύπνιση" είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και η θυσία ο μόνος δρόμος για εκείνους που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν το πεπρωμένο τους.

Κι ολα αυτα λιγες ημερες πριν σας ανακοινωσω κατι σημαντικο γυρω απο το ολο θεμα!

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:21.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.