![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η σημαντικότερη απόδειξη ενός εγκλήματος δεν θεωρείται η εύρεση του θύματος? Τέτοια θύματα λοιπόν έχουν βρεθεί πολυάριθμα και ο μυστηριώδης θύτης τους έχει ονομαστεί 'chupacabras'. Ασχέτως αν πρόκειται για κάποιο παράξενο είδος λύκου, ή τίγρης, ή κάτι που οπτικά ίσως μοιάζει με alien, σημασία έχει ότι σ' αυτόν τον όρο αποδίδονται οι συγκεκριμένες πράξεις.
Ασχέτως αν η εντύπωση που έχεις εσύ στο νου σου γι' αυτό είναι πιθανόν διαφορετική από εκείνην που έχω εγώ γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι σ' αυτό το topic μέχρι στιγμής προτάθηκαν αποδείξεις της ύπαρξής του. (Η απάντηση καθυστέρησε λόγω διακοπών) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παίρνω θέση στο ζήτημα με το chupacabra ωστόσο οφείλω να πω ότι το ζώο που εκτίθεται δεν έχει μπλε αίμα, δηλαδή δεν είναι παράξενο χρώμα για αίμα το οποίο έχει αποσυντεθεί εκτιθέμενο στον ατμοσφαιρικό αέρα. Θυμάμαι στην ανατομία ότι τα πτώματα ποθ ειχαν πεθανει προσφατα μπορει να αποκτούσαν ένα τέτοιο χρώμα. Μην πάτε όμως τόσο μακριά. Ακόμα και όταν πάθουμε ένα μώλωπα, αυτό το χρώμα έχει, οπότε δεν υπάρχει μπλε χρώμα φυσιολογικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη που ξεθαύω ένα θέμα μετά από τόσον καιρό, αν και νομίζω πως οι συζητήσεις μένουν ανοιχτές για να μπορούμε να τις συνεχίσουμε και μετά από μήνες, όταν έχουμε καινούρια στοιχεία να παραθέσουμε.
Εγώ, καθότι φανατική των X-files, θα ήθελα εδώ να αναφέρω πως στον τέταρτο κύκλο της σειράς υπάρχει ένα επεισόδιο με τίτλο "El Mundo Gira" (νομίζω είναι το ενδέκατο) που ασχολείται με το El Chupacabra. Προτείνω λοιπόν σε όσους θέλουν και μπορούν, να δουν αυτό το άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο, στο οποίο οι πράκτορες καλούνται να εξιχνιάσουν μια σειρά από ανεξήγητους θανάτους σε έναν καταυλισμό μεξικάνων προσφύγων. Εκεί θα βρεθούν στα ίχνη του μυθικού αυτού πλάσματος που διψάει για αίμα...
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην μπλεξουμε ομως μια τηλεοπτικη σειρα με την σοβαρη, η "σοβαρη" ερευνα για το el Chupacabra
"And you shall know the truth, and the truth shall make you free." "καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς." John 8:32 |
|
||||
|
||||
![]()
δε μου αρέσει να κάνω το νεκρομάντη αλλα κυριε bright το πλάσμα στη πρώτη σελίδα που παρουσιάζεται το γκρίζο που μοιάζει με σκύλο...είναι σκύλος.δυστυχως μια πλάκα απο μεξικανούς που προφανως δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν.
|
|||
|
|||
![]()
Παρακολουθησα το θεμα σας και θα ηθελα να προσθεσω και καποιες δικες μου γνωσεις και πηγες. Εχει πανω απο μια εβδομαδα που πιαστηκε τεραστια νυχτεριδα απο το στρατο στο Περου τοσο τεραστια που ισα που χωραει σε ενα κοινο σπιτικο δωματιο ανεφερε η ιστοσελιδα του στρατου, παρομιο φαινομενο ειχαμε και στη Ρωσια οπου αυτα τα περιεργα πλασματα δεν ηταν νυχτεριδες αλλα μαλλον εμοιαζαν με ερπετοειδοι επιτεθηκαν σε αρκουδες οι οποιες αντι να πεσουν σε χειμερια ναρκη οδευσαν τρομαγμενες στις πολης οπως ειπωθηκε σε ενα ξενο δελτιο ειδησεων(δορυφορικη) τα πλασματα επισης επιτεθηκαν σε ζωα πινοντας τους το αιμα δυστηχως δεν βρηκα κατι στο i-net γι'αυτο, επιπλεων εχει γινει γνωστο στην λατινικη Αμερικη για ενα περιεργο πλασμα το οποιο μπορει να αποχωριστει το μισο σωμα του! και να πεταξει!! το πιο <<τρομακτικο>> ομως ειναι οτι επιτεθηκε σε ανθρωπους πινοντας τους το αιμα!! το πλασμα το σκωτονει το φως του ηλιου το σκορδο και αλλα (σας θυμιζει κατι αυτο?) λενε λοιπον οτι αυτα τα πλασματα ειναι τσουπακαμπρα τα οποια εξ ηλθαν μεσα απο τη γη.
Ειναι λιγο πολυ γνωστο πως σε ολες τις μυθολογιες (ελληνικα εποι, ινδικες βεδδες, εβραικες γραφες κ.α) διευκρινηζεται ξεκαθαρα για τις οντοτητες που ζουν κατω απο τη γη. Επισης υπαρχουν ηχογραφημενα αρχεια της ΝΑΣΑ τα οποια περιεχουν ανεξηγητους ηχους που προερχονται κατω την γη(η ηχογραφηση εγινε στο Βορειο πολο). Μαλιστα μερικοι επιστημονες ερευνοντας στον Βορειο πολο αναφερουν οτι ειδαν περιεργα πλασματα να τους κοιτανε τα οποια μολις αντιλαμβανοντουσαν οτι τους εβλεπαν ετρεχαν και εξαφανιζοντουσαν κυριολεκτικα μεσα στο χιονη. Κλεινοντας θα ηθελα να θυμισω για τις μεγαλες και μικρες διοδους-τρυπες που υπαρχουν ανα την γαια με τελευταια μεγαλη τρυπα διαμετρου 30m αυτη της Gvademalas που ανοιξε το 2010 η περιοχη ειναι κοντα στον αρχαιο πολιτισμο των Μαγιανς στην λατινικη Αμερικη, η εξηγηση που δωθηκε κατα την αποψη μου για το θεμα ηταν τουλαχιστον ΓΕΛΙΑ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.to-gamato.com/2012/10/o_8032.html
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλωστε περα απο την μεγαλη νυχτεριδα τα τσουπακαμπρα αυτη την στιγμη ειναι ενα τεραστιο θεμα στη ρωσια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποιο άρθρο,κάποια πηγή για αυτό?
|