Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-08-07, 21:28
Το avatar του χρήστη agaliarep
agaliarep Ο χρήστης agaliarep δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Mandri
Προεπιλογή

Σε λίγες ώρες πρέπει να σηκωθώ, οπότε δεν είχα χρόνο να διαβάσω λεπτομερώς όλα όσα γράψατε για αυτό συχωρέστε με. Θα επανέλθω σε λίγο καιρό, αλλά επειδή πήρε κάπου το μάτι μου για τους κάδους ανακύκλωσης. Νομίζω ότι ανέφερε ο Puck ότι δεν έχει. Εγώ, έχω έξω από το σπίτι μου. Κάνω διαλογή τα σκουπίδια μου και τα πετάω εκεί που πρέπει. Μπορείς να μου πεις που πάνε αυτά τα σκουπίδια; Γιατί έχει πάρει το αφτί μου τελικά ότι και οι κάδοι, μαλακία είναι και τελικά, απλά καταλήγουν στην χωματερή μαζί με όλα τα άλλα.
Όσο για αυτό που λέει ο φίλος Mordiel για το «ποιος είναι αυτός ο μικρός; είναι αγόρι ή κορίτσι; από πού μπορεί να είναι; είναι δικά του αυτά που λέει ή μήπως του τα είπανε άλλοι; και που μπορεί να είναι ο χώρος όπου στέκεται και τα λέει; λειτουργεί μόνος ή μήπως είναι και άλλοι από πίσω; και αν ναι πόσοι είναι; μήπως βρίσκεται και κάποια κυβερνητική υπηρεσία από πίσω ...ή καμία τρομοκρατική οργάνωση πιο πιθανόν …αίρεση … εξωγήινοι …εσωγήινοι; τι είδους παιδιά θα είναι οι επόμενες γενιές; τι θα γίνει με τους ενήλικες; είναι ερασιτεχνικό το βίντεο ή επαγγελματικό;; κλπ κλπ κλπ…
Και όσο αφορά το τι πραγματικά συμβαίνει με την κατάσταση γύρω, εκεί έχουμε χάσει την μπάλα όλος διόλου.
Αυτό συμβαίνει με πάρα πολλά θέματα. Γι’ αυτό πάνε όλα στα τσακίδια σε αυτό τον κόσμο.» είναι λογικό να γίνουν όλα αυτά αφού το θέμα που ανοίχτηκε είναι σε θεματολογία Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική και όχι οικολογία. Να πω επίσης σαν απάντηση στον Puck ότι έχει δίκιο σε πολλά που λέει, αλλά δεν προλαβαίνω αυτή την στιγμή να αριθμήσω, αλλά να του θυμίσω ότι είναι επιλογή μου να κάνω κάποια πράγματα και θα τα κάνω έτσι κι αλλιώς και τα κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Το ύφος αυτού του βίντεο με εκνεύρισε.
Θα τα πούμε σύντομα. Εάν όχι… δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-07, 22:08
Το avatar του χρήστη burzum
burzum Ο χρήστης burzum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Τι λέμε τωρα..Το παιδί απειλεί πως εαν δεν αλλάξουμε κάποιους τρόπους συμπεριφοράς θα μας κάνει ντα με τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους φίλους του όταν μεγαλώσει.
Επειδή κατι πήρε το μάτι μου για κάδους ανακύκλωσης το πετάω το βίντεο μαζί με την οργή του παιδιού στον κάδο!

Υ.Γ Πιστέψτε πως σαν την δικιά μου την αντίδραση θα έχουν όσοι γεννήθηκαν αντιδραστικοί και δεν μασάνε απο απειλές..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη burzum : 05-08-07 στις 22:09
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-07, 22:25
Το avatar του χρήστη Akalyptos
Akalyptos Ο χρήστης Akalyptos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Φίλε Mordiel ,
Thats the point "...Βλέπεις το σύστημα έχει πετύχει πολύ καλά τους κάθε λογής στόχους του. Να κρατάει την μάζα απασχολημένη αλλού και όχι στην ουσία του τι συμβαίνει..."
Κανείς εδώ δεν αμφισβήτησε την αναγκαιότητα του αγώνα για την διάσωση του πλανήτη (αν και η φύση έχει αρχίσει ήδη την διαδικασία αυτοκάθαρσης , βλέπε ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ)
Σχετικά με την παρότρυνση έγραψα "...Αν κάποιος θέλει να μας παροτρύνει σοβαρά να κάνουμε κάτι για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής μας..." ΑΝ
Ούτε το ζητώ , ούτε το επιθυμώ. Κάνω τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ προσωπικό αγώνα , όπως μπορώ καλύτερα και δεν έχω ανάγκη κανένα να με πατρονάρει. ΑΝ όμως και λεω ΑΝ , δω ή διαισθανθώ ότι και κάποιοι άλλοι λειτουργούν με τον δικό μου (ή παραπλήσιο) τρόπο , δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση να συστρατευτώ μαζί τους.
Σίγουρα πάντως δεν πείθομαι εύκολα από οργανώσεις οι οποίες δεν μου κάνουν σαφές σε κάθε τους ενέργεια ότι λειτουργούμε κάτω από την ίδια λογική και εξυπηρετούμε τα ίδια πανανθρώπινα συμφέροντα. Λυπάμαι αλλά αρνούμαι να γίνω πιο πολύ γρανάζι στην μηχανή από ότι είμαι...
Ο Μιχάλης σου απάντησε πολύ σωστά ότι πάντα και παντού υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν και παλεύουν ειλικρινά , το πρόβλημα είναι άν κάποιοι εκμεταλλεύονται την πίστη τους και την προσφορά τους για άλλους σκοπούς και στόχους...
Τελειώνοντας θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι στην Ελλάδα (και αλλού φαντάζομαι) , υπάρχουν αμέτρητοι σύλογοι που σκοπό τους έχουν την προστασία του περιβάλλοντος (με πιο απλό παράδειγμα τους εθελοντές παρατηρητές πυροπροστασίας) , αλλά κανένας από όσο ξέρω δεν έχει πλοία , αεροπλάνα και άλλα δαπανηρά μέσα για να επιτελέσει το έργο του... Λες να μην τα χρειάζονται ή μήπως δεν ενδιαφέρονται για ύποπτούς χορηγούς και άγνωστα εισοδήματα?
Σου παραθέτω ξανά τα λόγια του Μιχάλη για μελέτη και περισυλλογή
"Αυτό ειλικρινά να το ρωτήσεις στους υπευθύνους που διοχετεύουν αυτά τα βίντεο. Είναι μαύροι εκείνοι που τα βλέπουν, άσπροι, κόκκινοι, ίσως κίτρινοι. Πολύ θα ήθελα να έβλεπα ένα βιντεάκι που να λέει "φταις εσύ Μπους, Πούτιν κλπ κλπ γιατί εσείς έχετε τη δυνατότητα, περισσότερο από όλους τους άλλους να σώσετε τον πλανήτη, τον οποίο καταστρέφετε με τους εξής τρόπους. Φταις κι εσύ Αλ Γκορ που παίρνεις χρήματα για τις διαλέξεις σου, εσύ Τραβόλτα που ως δήθεν υπέρμαχος της σωτηρίας του πλανήτη, ενώ διαθέτεις πέντε ιδιωτικά αεροσκάφη. Φταις εσύ άλφα, βήτα πλούσιε, πολιτικέ, τραγουδιστή κλπ κλπ γιατί είσαι μέτοχος σε πετρελαϊκές κλπ εταιρείες που μολύνουν αφόρητα αλλά από την άλλη συμμετέχεις σε εκστρατείες για τη διάσωση του πλανήτη και των ειδών προς εξαφάνιση. Φυσικά, όμως αυτούς δεν τους πιάνει κανείς στο στόμα τους."
Παλιά 05-08-07, 23:46
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κρητικιστάν
Προεπιλογή Εμείς και μόνο εμείς φταίμε για όλα.

Τι να κάνει ρε παιδιά ο Μπους ή ο Πούτιν. Νομίζετε αν ήμασταν εμείς στην θέση τους θα μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι.

Οι πολυεθνικές τα κάνουν όλα.

Οι ίδιοι νόμοι και το ίδιο σύνταγμα που δίνουν - δήθεν- την εξουσία στους ηγέτες προστατεύουν τις μεγάλες πολυεθνικές οι οποίες κάνουν όλο το παιχνίδι αφού έχουν μαζέψει όλα τα λεφτά. Τι να τους κάνεις να τους πας στο δικαστήριο. Μα αφού οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους. Ύστερα, με τόσα λεφτά που κατέχουν μπορούν και τη σκαπουλάρουν πάντα πληρώνοντας τους δυνατότερους (ακριβότερους) δικηγόρους που και αυτοί αν αποτύχουν, πάλι με τα χρήματα τους οι πολυεθνικές βρίσκουν τον υπόγειο τρόπο και είναι πάντα από πάνω. Αφού τα ξέρετε τώρα… Οι κυβερνήσεις ανεβοκατεβαίνουν αλλά οι πολυεθνικές σταθερά κατευθύνουν τα πάντα.

Και φυσικά εμείς είμαστε που δίνουμε δύναμη και χρήμα σε αυτά τα κοράκια μιας και είμαστε πια εξαρτημένοι, μιας και πατήσαμε την μπανανόφλουδα χάρη σε όλα αυτά που μας προσφέρουν.

Εμείς συντηρούμε αυτούς που καταστρέφουν τον πλανήτη. Εμείς και μόνο εμείς φταίμε για όλα.

Μόνο με μια επανάσταση εσωτερική σε κάθε άνθρωπο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Αν μπορούσαν τουλάχιστον να ξεκινήσουν κάποιοι θα ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι.Τι να κάνουν; Να συνειδητοποιήσουν ότι η ευτυχία και η ευημερία βρίσκονται μόνο μέσα μας και τίποτα από τον εξωτερικό κόσμο δεν μπορεί να τις φέρει πραγματικά. Φαινομενικά μπορεί. Αυτό είναι και το δίδαγμα του μήλου που έφαγαν οι πρωτόπλαστοι. Πίστεψαν ότι κάτι από το εξωτερικό περιβάλλον μπορούσε να τους βοηθήσει να ανέλθουν. Ξέρω ανθρώπους πλούσιους ευτυχισμένους και φτωχούς δυστυχισμένους. Όμως ξέρω και ( μάλιστα πολύ κοντινούς μου) πολύ πλούσιους - μέσα στη χλύδα δυστυχισμένους όπως και φτωχούς ευτυχισμένους.

Θα μου πείτε καλά να καταργήσουμε όλα αυτά που μας προσφέρει η σύγχρονη ζωή; Τσάμπα τόση επιστημονική γνώση, τόσος κόπος, τόση εξέλιξη;
Ναι μόνο έτσι θα σωθούμε. Όταν πούμε όχι σε κάθε τι που μας προσφέρουν αυτοί που μας κυβερνούν πραγματικά - οι μεγάλες εταιρίες. Και όταν αυτές εξαφανιστούν θα ξαναρχίσουμε από την αρχή προσέχοντας ο πλούτος να μοιραστεί ίσα και κανείς να μην μπορεί να εξουσιάζει επειδή κατέχει περισσότερα.

Μέχρι να το κάνουμε αυτό θα είμαστε πάντα ένα πρωτόγονο είδος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-07, 12:52
Το avatar του χρήστη PUCK
PUCK Ο χρήστης PUCK δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ονειροπολία
Προεπιλογή

Παράθεση:
Τελειώνοντας θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι στην Ελλάδα (και αλλού φαντάζομαι) , υπάρχουν αμέτρητοι σύλογοι που σκοπό τους έχουν την προστασία του περιβάλλοντος (με πιο απλό παράδειγμα τους εθελοντές παρατηρητές πυροπροστασίας) , αλλά κανένας από όσο ξέρω δεν έχει πλοία , αεροπλάνα και άλλα δαπανηρά μέσα για να επιτελέσει το έργο του... Λες να μην τα χρειάζονται ή μήπως δεν ενδιαφέρονται για ύποπτούς χορηγούς και άγνωστα εισοδήματα?
Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις απάντηση, είναι να τους ρωτήσεις και να ζητήσεις να σου δείξουν βιβλίο εισόδων/εξόδων.
Προς το παρόν δίνω το παρακάτω από την ιστοσελίδα http://www.greenpeace.org/greece/about

Θυμίσου μόνο, πως μιλάμε για οργάνωση που δραστηριοποιείται σε όλον τον πλανήτη και υπάρχει από το 1971.

Παράθεση:
Η Greenpeace είσαστε εσείς!

Για να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι, έχουμε κάνει μια συνειδητή επιλογή: δε δεχόμαστε χρήματα από διεθνείς οργανισμούς, κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα ή εταιρίες. Μοναδική πηγή εσόδων μας είναι οι ενεργοί πολίτες που αγωνιούν και αγωνίζονται για το περιβάλλον, υποστηρίζοντας το έργο μας. Χωρίς αυτούς, δεν μπορεί να υπάρξει Greenpeace. Μαζί, ενώνουμε τη φωνή μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις γενιές που ακολουθούν. Πιστεύοντας στην αισιοδοξία της δράσης, διεκδικούμε δυναμικά αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει: έναν καλύτερο πλανήτη για σπίτι μας.

H Greenpeace υπάρχει γιατί η Γη έχει ανάγκη από μια δυνατή φωνή.
Γιατί όλοι μας έχουμε το δικαίωμα σε ένα βιώσιμο μέλλον και την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο χωρίς μεταλλαγμένα και τοξικά, όπου ο πυρηνικός εφιάλτης θα αποτελεί παρελθόν, ενώ οι θάλασσες και τα δάση θα είναι πλούσια σε ζωή.

Η Greenpeace δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ηθική και οικονομική υποστήριξή σας. Πιστοί στη συνειδητή επιλογή μας να δεχόμαστε χρηματοδότηση μόνο από φυσικά πρόσωπα, στηριζόμαστε αποκλειστικά σε όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες, αλλά και την ίδια αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ενισχύοντας την Greenpeace ενώνετε τη φωνή σας με εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να να αγωνιζόμαστε πιο αποτελεσματικά. Με τη δική σας βοήθεια, συνεχίζουμε να προωθούμε τις εκστρατείες μας με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.

Υποστηρικτής/ρια στην Greenpeace μπορείτε να γίνετε δίνοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Έτσι, θα λαμβάνετε ενημέρωση για το έργο μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και πληροφορίες για το πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε πέραν της οικονομικής σας ενίσχυσης, με τη δική σας προσωπική συμμετοχή. Το σημαντικότερο όμως, ίσως να είναι η ικανοποίηση που θα νιώθετε κάθε φορά που θα ακούτε για τη δράση της μας, γνωρίζοντας ότι έχει καταστεί δυνατή χάρη και στη δική σας βοήθεια.

Τέλος, αν επιθυμείτε να συμβάλλετε στο έργο μας εθελοντικά, μέσω κάποιων ειδικών γνώσεων ή δεξιοτήτων σας, ή απλά προσφέροντας το χρόνο και το μεράκι σας, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Τα γραφεία μας είναι στην Αθήνα, Κλεισόβης 9 και είναι ανοιχτά από τις 9:00 ως τις 15:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, στους αριθμούς 210-38 40 774 & 5 ή να μας στείλετε e-mail στο λογαριασμό gpgr@diala.greenpeace.org.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-07, 18:20
Senior Member

Προεπιλογή

Αν και κακώς νομίζεις ότι έχω "κόλλημα" με την GreenPeace , με βάζεις στον πειρασμό να σου απαντήσω πώς το link δεν είναι παρά μια γενική παρουσίαση της διαχείρησης του Ελληνικού τμήματος. Να σε ενημερώσω ότι όταν ελέγχεσε από ορκωτούς λογιστές , δημοσιευείς και ισολογισμούς. Που είναι αυτοι άραγε?
Να τους ζητήσω? Και ποιός είμαι εγώ για να τους ζητήσω?
Αν πιστεύουν ότι θέλουν σοβαρά να προασπίσουν τη θέση τους , ας τους αναρτήσουν στο site τους.
Το θέμα βέβαια δεν είναι το Έλληνικό γραφείο ή το Ιταλικό ή το Γερμανικό άλλα η κεντρική διαχείριση.
Ας κλείσμουμε το θέμα κάπου εδώ καθώς δεν έχω τίποτα (συγκεκριμένο) με την GreenPeace και ας μείνουμε στο αρχικό ερώτημα του Μιχάλη σχετικά με το video και τα μηνύματα που περνάει.
Παλιά 06-08-07, 20:26
Το avatar του χρήστη PUCK
PUCK Ο χρήστης PUCK δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ονειροπολία
Προεπιλογή

Αν ενδιαφέρεται κάποιος/α.

http://save-the-planet.gr/csp/stp/Index.csp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-07, 00:18
Senior Member

Προεπιλογή

Πολύ καλό.
Παροτρύνω όλους να το επισκευθούν και να υπογράψουν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
Παλιά 07-08-07, 00:43
Το avatar του χρήστη burzum
burzum Ο χρήστης burzum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Και για όσους δεν πολυψήνονται για να υπογράψουν..επειδή πιστεύουν οτι η καταστροφή θ'αργήσει να ρθει...Τσεκαρετε το παρακάτω σύνδεσμο..

www.poodwaddle.com/worldclock.swf
Παλιά 07-08-07, 13:20
sumotori Ο χρήστης sumotori δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Mordiel,
πολύ πιθανόν να μην γνωρίζεις ότι η greenpeace έχει χρησιμοποιηθεί και σαν μοχλός πίεσης προς κυβερνήσεις κρατών που έχουν παραβεί κάποιους περιβαλλοντικούς κανόνες (λέμε τώρα...)

π.χ η γαλλία και η γερμανία έδωσαν την συγκατάνευσή τους στην οργάνωση να πάει να πιέσει την ιαπωνία για τη σφαγή των φαλαινών

Ωραία μέχρις εδώ...αλλά ποιος το έκανε αυτό ? η γαλλία ? ας γελάσω ! αυτοί εξαφάνισαν ολόκληρες ατόλες στον ειρηνικό με το πρόσχημα της δοκιμής βόμβας

Τότε που ήταν η greenpeace ? Έγινε ή δεν έγινε η ζημιά ? Τα λεφτά που έδωσες εσύ στην οργάνωση,χρησιμοποιήθηκαν μήπως για την δημιουργία μιας καινούριας ατόλης ?

Επίσης λες για τα μέλη της που έχουν υποστεί φυλακίσεις,δίκες κλπ κλπ

Εμ,εδώ σε θέλω λοιπόν !

Εσύ μπορεί να είσαι ο επόμενος που θα την πληρώσει,ως συμμετέχων σε κάποια δραστηριότητα της οργάνωσης,αλλά σίγουρα όχι αυτός που την έφτιαξε ούτε αυτός που τη διοικεί,ούτε καν ο γενικός γραμματέας !

Ένας εθελοντής θα είναι ο οποίος εκτός των χρημάτων του έχει χάσει και πολύτιμο χρόνο και ενέργεια μέσα από όλα αυτά

Θα μου πεις...τα λεφτά είναι το πρόβλημα τώρα ?

Θα σου απαντήσω...αν σου περισσεύουν,όχι δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα,αλλά επειδή οι περισσότεροι εθελοντές είμαστε εσύ κι εγώ,τα λεφτά μας είναι πολύτιμα

Αν πρέπει να πληρώνεις συν τους λογαριασμούς σου και τα πάγια σου και την greenpeace,τότε υπάρχει πρόβλημα

Επαναλαμβάνω,γίνονται καθόλου επενδύσεις με τα λεφτά των εθελοντών ? Υπάρχει ροή χρήματος από τα διαφυγόντα κέρδη από πιθανούς μισθούς,ή μόνο παρακράτηση εσόδων ?

Αν τα λεφτά μένουν στην greenpeace και δεν ξέρουμε που ακριβώς πάνε,τότε υπάρχει χοντρό πρόβλημα
(το οποίο βέβαια δεν είναι πρόβλημα για όσους στηρίζουν την οργάνωση αυτή)

Τέλος για το βίντεο,που είναι και το θέμα μας,τι να μας πει και το παιδάκι με την κουκούλα ? Τι ξέρει αυτό για να μας τι λέει έτσι ? Αυτός δηλαδή τι θα κάνει όταν γίνει σαν εμάς ? Θα τρέχει στα happenings της greenpeace και θα παριστάνει τον ακτιβιστή ? Θα σώσει τον πλανήτη ? Ή, θα βγάλει μόνο το μένος του επάνω μας κι όποιον πάρει ο χάρος ?

Αυτοί που έστησαν το βίντεο αυτό, θα έπρεπε να ντρέπονται για τον τρόπο που δασκάλεψαν το παιδί αυτό.

Αν νομίζουν ότι το πρόβλημα λύνεται με τις απειλές,τότε θέλουν πόλεμο.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:15.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.