![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολυ σωστη και περιεκτικη και η ανακεφαλαιωση που κανεις ! Ενα λαθος που εχεις μονο ειναι εκει που αναφερεσαι στον αστερισμο του Τοξοτη, ενω το σωστο ειναι του Υδροχοου. Για τους Μαγια διαβασε περιληπτικα εδω, αν κανεις και ενα search στο google θα βρεις αφθονες πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Raistlin
Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις στο τελευταιο σου ποστ και με τον τροπο που τα γραφεις. Δυο μονο παρατηρησεις. Αυτο που εσυ και αλλοι φιλοι εκλαμβανετε ως επιθετικοτητα, ειναι απλα ο φυσικος τροπος εκφρασης των ζωδιων της φωτιας στα οποια ανηκω. Τιποτα περισσοτερο περα απο ενα σχετικο παθος στην εκφορα του λογου. Καλο ειναι να υπαρχουν και μερικοι τετοιοι ανθρωποι, αλλιως η ζωη ισως γινοταν πολυ υποτονικη και λιγο "σουπα". Ετσι πιστευω τουλαχιστον... Δεν απαιτησα απο κανενα να δεχθει de facto αυτα που λεω, ουτε κατακρινω καμμια αποψη, περαν της συνειδητα αποπροσανατολιστικης... Ομως, φαινεται οτι οταν καποιος γραφει κατι που ισως δεν γνωριζουν οι πολλοι, πεφτουν πανω του να τον φανε και κραζουν χωρις επιχειρηματα ! Και αυτο δυστυχως το συναντω μονο στην Ελλαδα, οσο παραξενο και αν σου φαινετε. Αυτο παιζει γενικα στην ελληνικη κοινωνια και εχω ταξει τον εαυτο μου στην καταπολεμηση του. Γιατι ? Γιατι ειναι νοσηρο, αντιδραστικο και εγωιστικο φαινομενο που μας κρατα πολυ πισω σαν λαο, και πρεπει να εκλειψη. Οταν λοιπον αισθανομαι οτι δεχομαι τετοιου ειδους επιθεση, αντεπιτιθομαι και εγω με τον τροπο που γραφω. Αυτο δεν εχει να κανει με εσενα φυσικα, αλλα με ενα συγκεκριμενο ατομο που ξεκινησε την αντιδραση και μου απαντησε με ειρωνια χωρις λογο, και δεν θα ηθελα να αναφερω ποιο ειναι... Ξερεις, η αγνοια με την ειρωνια και τον εγωισμο πανε χερι-χερι, και απο το να ειμαι τετοιος προτιμω να ειμαι επιθετικος γιατι οπως λεει και ο σοφος λαος... "δωσε θαρρος στο χωριατη......." Να εισαι καλα και εσυ, και θα προσπαθησω να ειμαι πιο "μαλακος" στο λογο μου... Εκτος και αν προκληθω αναιτια....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το forum δυστυχώς δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το διορθώσω(γιατί???).
|
||||
|
||||
![]()
Βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι, αλλά προς αποφυγή πιθανών παρεξηγησέων, οφείλω να διατυπώσω ξανά τις λίγες νύξεις που είχα στα όσα μας ανέφερε ο φίλος sunborn για το 2012.
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Επανέρχεται το ερώτημα εδώ: Όσα έγραψες μέχρι τώρα αποτελούν προσωπικές σου προφητείες, ή μπορούμε με καλή θέληση να τις αναλύσουμε περισσότερο για να δούμε αν είναι πιθανό να ισχύουν; Έθεσα παραδείγματα στην αρχή του μηνύματός μου. Περιμένω φυσικά κι επιχειρήματα για τις απόψεις σου περί 2012 (για Λάο Τσε και Παράκελσο και παιδιά της Νέας Γης και ημέρες κρίσης και λοιπά), εφόσον μερικοί "έκραξαν χωρίς επιχειρήματα", αν και ειλικρινά δεν κατάλαβα την φράση αυτή. Φιλικά πάντα! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου C.R.
Περασα αρκετη ωρα σκεφτομενος οτι διαστρεφεις συνεχεια το πνευμα των λογων μου και οτι θες ενα καλο μαθημα. Οτι υπουλα παιζεις με τα νευρα μου και ευχαριστως θα σε τσακιζα στο ξυλο, μιας και αρχιζεις να γινεσαι προσβλητικος. Μετα ομως ηρεμησα και σκεφτηκα... "ειναι μια νεα ψυχη που ψαχνεται και εχει αποριες, ειναι νεος και αμφισβητει, οπως εκανα και εγω αλλωστε." Θυμηθηκα τον εαυτο μου στην ηλικια σου και σκεφτηκα οτι θα μπορουσες να εισαι γιος μου. Σκεφτηκα οτι καποια πραγματα ισως τα ακους για πρωτη φορα και οτι εχεις καθε δικαιωμα να ζητας να μαθεις. Σκεφτηκα....αυτα τα παιδια θα αλλαξουν τον κοσμο, γιατι αυτο θα κανετε ! (μη ζητησεις εξηγηση για αυτο... καποτε στο μελλον ισως θυμηθεις αυτα τα λογια...) Σκεφτηκα οτι ισως αρχισα να παγιδευομαι σε αυτο που με τοσο κοπο κρατησα μακρια μου τοσα χρονια... Τον Πνευματικο Εγωισμο, την Αλλαζονεια της Γνωσης... Σκεφτηκα... σκεφτηκα...σκεφτηκα... Σε ευχαριστω πολυ για το μαθημα που μου εδωσες ! ΥΓ. Σχετικα με τις εξηγησεις, ειμαι μελος σε 14 φορουμ, ειμαι διαχειριστης σε 2 και εχω 11 προσωπικες ιστοσελιδες. Δυστυχως δεν μπορω να σπαταλω περισσοτερο χρονο απο τη ζωη μου μπροστα σε μια οθονη. Στοχος μου ειναι να δινω πληροφοριες, να αποκαλυπτω πραγματα που πολλοι δεν γνωριζουν και γενικα να "μπριζωνω" τον κοσμο να ψαχνεται... Τις εξηγησεις ας τις δωσουν αλλοι, σοφοτεροι απο εμενα... Και οπου κανω λαθος, συγγνωμη, ανθρωπος ειμαι και οχι θεος... Παντως λεγοντας αυτο Παράθεση:
ΔΕΝ εννοω οτι ολοι αυτοι προφητευσαν για το 2012 ! Η ελληνικη γλωσσα χρησιμοποιει κατα κορον την μεταφορα και την παρομοιωση ειδικα στην φιλοσοφια την ποιηση και την τεχνη, και ως καλλιτεχνης αυτο κανω και εγω. Η κατανοηση χρειαζεται ενα ευρος αντιληψης, που μονο η μορφωση, η προσωπικη εμπειρια και ο χρονος μπορουν να προσφερουν... Σχετικα με το παρακατω... Παράθεση:
Παρακατω.... Παράθεση:
Ευκολα θα βεις ερμηνειες... Παράθεση:
Σε παρακαλω να εισαι πιο αντικειμενικος και συγκεκριμενος σε αυτα που λες. Να εισαι καλα και θα τα πουμε ισως σε αλλα ποστ γιατι εδω δεν θα επανελθω... ...ισως ομως και να επανελθω...σε 2-3 χρονια ! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sunborn : 28-05-09 στις 00:58 |
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης γνώμη μου απλά και δεν θα την επιβάλω σε κανέναν είναι ότι καλο θα είναι να σεβόμαστε τους μεγαλύτερους σε ηλικία αλλα και γνώσεις-εμπειρίες και να μην τους ειρωνευόμαστε ![]() Έτσι θα έχουμε μια ωραία και ήρεμη συζήτηση και θα καταφέρουμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας πάνω σε ένα θέμα και θα βγάλουμε μια άκρη . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Εχω καταθέσει κατ' απανάληψη τις απόψεις μου για το παρόν θέμα... Δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι όπως και σε πιστεύω σε καταστροφολογία όπως 1999 2012 και άλλη μια ημερομηνία που έπεσε στο τραπέζι είναι και το 2023-24... Αλλά κάτι που μου έκανε εντύπωση πως τέθηκε θέμα ηλικίας... Δηλαδή η ηλικία είναι δείγμα ορθότητας απόψεων και γνώσεων ????? Εχω δεί πολύ μικρούς με μεστή σκέψη και απόψεις αδογμάτιστες... Αντίθετα δε έχω δει μεγάλους ηλικιακά και δογματισμένους.... Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης να αναφέρω πως κατά την γνώμη μου κάποιος που έχει τα διπλα σου χρονια και όπως λέει ασχολείται με το αντικείμενο περισσότερα χρονια από όσα είσαι στην ζωή πιστεύω ότι πρέπει να σέβεσαι τις απόψεις του και τις γνώσεις του και είσαι και λίγο προσεκτικός στον τρόπο σου. Και τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα έχουν υπάρξει περιπτώσεις που μικρότερης ηλικίας άτομα έχουν ορθότερη και πιο σωστή σκέψη από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα αλλα αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Καλύτερα να πορευόμαστε βάση του κανόνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Το θέμα της ηλικίας των μελών του φόρουμ είχε συζητηθεί παλαιότερα σε σχετικό νήμα-δημοσκόπηση και συγκεκριμένα εδώ: (και εδώ τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα). Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο εδώ, ούτως ή άλλως είχα τοποθετηθεί σε εκείνο το νήμα. Απλά να επισημάνω ξανά ότι θεωρώ λάθος την επίκληση της ηλικίας (μεγάλης ή μικρής) από ή προς ένα άλλο μέλος σαν «επιχείρημα». Θεωρώ ότι όταν φτάνει στο σημείο κάποιος να πει «μην μιλάς εσύ, είσαι μικρός/όταν εγώ έκανα αυτό εσύ δεν είχες γεννηθεί ακόμα» (όχι ακριβώς με αυτήν την διατύπωση αλλά τέλος πάντων πιστεύω είναι κατανοητό τι θέλω να πω) ή αντίστροφα, έχει ξεμείνει από πραγματικά επιχειρήματα, ή δεν είχε εξαρχής. Με απλά λόγια, θεωρώ ![]() ![]() Τα παραπάνω είναι εκτός θέματος, τα γράφω παρενθετικά και προς αποφυγή παρεξήγησης. Φιλικά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Viktor_Belenko : 29-05-09 στις 10:10 |
![]() |
|
|