Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-02-08, 01:54
~*WiLdChILD*~ Ο χρήστης ~*WiLdChILD*~ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Witch Shadow
Θα σου απαντησω ειλικρινα. Ακομα και να δεις τα προφητικα ονειρα και δεις οτι κατι ασχημο θα συμβει, δεν μπορεις παντα να τα σταματησεις, να τα αλλαξεις. Μπορει να γνωριζεις τι θα συμβει αλλα τα γεγονοτα θα ακολουθησουν την κανονικη πορεια τους. Εσυ απλος ριχνεις μια ματια του τι μελει γενεσθαι. Πλεον δεν ανηκω σε αυτην την ομαδα και ελπιζω για αρκετο καιρο. Ειδα απο την κανονικη πλευρα πως ειναι τα πραγματα χωρις να ξερεις το "μετα". Να εισαι υπερηφανος για οτι εχεις. Ακομα και για τα χαρισματα σου.
...Λοιπον...καταρχας διαφωνω στο οτι δεν μπορεις παντα να κανεις τιποτα στο να αλλαξεις την εξελιξη των γεγονοτων.Αυτο εξαρταται απ'το ατομο.Αν αγνοει τα ονειρα του ενω εχει την δυνατοτητα να λαμβανει '' προφητηκα'' ονειρα τοτε το λαθος ειναι δικο του.Δεν υπαρχει κανονικη πορεια των γεγονοτων.Την πορεια αυτη την καθοριζουμε εμεις με τις πραξεις μας.Προσωπικα πιστευω πως τετοιου ειδους ονειρα μερικες φορες μας βοηθουν να κανουμε τις σωστες επιλογες ή να αντιμετωπισουμε προετοιμασμενοι πλεον,μια δυσκολη κατασταση με τον καλυτερα δυνατο τροπο.
Η κολλητη μου βλεπει πολυ συχνα τετοια ονειρα ,τα οποια εχουν να κανουν με μικρες προβλεψεις τις καθημερινης ζωης.Η ιδια δεν γνωριζει απ την αρχη αν θα επηληθευτουν...πολλες φορες μας τα διηγειται κιολας.Κι σχεδον παντα αυτα μετα απο λιγο επαληθευονται!!!Δεν ειναι δα και τιποτα τρομακτικο...σε προεοιμαζουν ψυχολογικα για καθε τυχον ενδεχομενο.
Παλιά 27-02-08, 05:21
Το avatar του χρήστη schooligan
schooligan Ο χρήστης schooligan δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Stin Xwra tou Pote
Προεπιλογή

Παράθεση:
..Λοιπον...καταρχας διαφωνω στο οτι δεν μπορεις παντα να κανεις τιποτα στο να αλλαξεις την εξελιξη των γεγονοτων.Αυτο εξαρταται απ'το ατομο.Αν αγνοει τα ονειρα του ενω εχει την δυνατοτητα να λαμβανει '' προφητηκα'' ονειρα τοτε το λαθος ειναι δικο του.Δεν υπαρχει κανονικη πορεια των γεγονοτων.Την πορεια αυτη την καθοριζουμε εμεις με τις πραξεις μας.Προσωπικα πιστευω πως τετοιου ειδους ονειρα μερικες φορες μας βοηθουν να κανουμε τις σωστες επιλογες ή να αντιμετωπισουμε προετοιμασμενοι πλεον,μια δυσκολη κατασταση με τον καλυτερα δυνατο τροπο.
Εγω προσωπικα διαφωνω σε αυτο που λες, για τον απλο λογο. Γιατι υπαρχουν φορες που ενω εχουμε δει κατι,και προσπαθοντας να το αποφυγουμε πεφτουμε ακριβως πανω σε αυτο που εχουμε δει.Αρα? Δεν θα ειχαμε αυτο το αποτελεσμα εαν δεν το ειχαμε δει πιο πριν. Οποτε πολλες φορες δεν οφελει το γεγονος οτι κατι το εχεις δει εκ των προτερων, και ακομα περισσοτερες φορες, με το να εχεις δει κατι και προσπαθωντας να το αποφυγεις απλα το επισπευεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-08, 01:26
Το avatar του χρήστη Witch Shadow
Witch Shadow Ο χρήστης Witch Shadow δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Serres
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από schooligan
Εγω προσωπικα διαφωνω σε αυτο που λες, για τον απλο λογο. Γιατι υπαρχουν φορες που ενω εχουμε δει κατι,και προσπαθοντας να το αποφυγουμε πεφτουμε ακριβως πανω σε αυτο που εχουμε δει.Αρα? Δεν θα ειχαμε αυτο το αποτελεσμα εαν δεν το ειχαμε δει πιο πριν. Οποτε πολλες φορες δεν οφελει το γεγονος οτι κατι το εχεις δει εκ των προτερων, και ακομα περισσοτερες φορες, με το να εχεις δει κατι και προσπαθωντας να το αποφυγεις απλα το επισπευεις.
Θα συμφωνησω με τον φιλο Schooligan.
Σε ενα οραμα/προμηνυμα "βλεπεις" το γεγονος την ωρα που συμβαινει, ειτε ειναι δυσαρεστο ειτε ευχαριστο. Οχι ομως και το πως ξεκινησε. Πχ οταν "δεις" να γινεται ενα τροχαιο δεν μπορεις να ξερεις πως αρχισε ολο αυτο, παρα μονο το αποτελεσμα. Και ετσι αντι να το σταματησεις το επιταχυνεις. Οι πραξεις μας δεν καθοριζουν την κανονικη πορεια των γεγονοτων, γιατι απλα δεν την γνωριζουμε ποια ειναι. Απλα εχεις μια ιδεα για το αποτελεσμα των πραξεων σου. Δεν εισαι σιγουρος.

Oh I'm gonna be soooo happy when I vanquish your very sorry ass...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-08, 12:40
Το avatar του χρήστη bigmum3
bigmum3 Ο χρήστης bigmum3 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

[Θα με ενδιέφερε πραγματικά η γνώμη σας ή οποιαδήποτε συμβουλή για το πως θα μπορούσα να χειριστώ τα όνειρα που βλέπω έτσι ώστε να έχουν κάποια χρησιμότητα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..[/QUOTE]
Αγαπητη firefly τις ιδιες παρατηρησεις εχω κανει εγω κατ΄επαναληψη. Μετα απο αρκετες φορες αρχισα να πειραματιζομαι και κατέληξα στο εξής ...Γινεται να αλλάξεις την εξελιξη , αν οχι παντα, αρκετες φορές. Αναφέρομαι στον Πραγματικό χρονο, εφόσον γνωρίζεις την εξελιξη, τους διαλογους κλπ. Εγω για παραδειγμα άλλαξα τους διαλόγους και κατευθείαν αλλαξε και η εξελιξη του γεγονοτος που ειχα δει στον υπνο μου. Εγω το καθοδηγουσα πλεον. Βεβαια πιστευω οτι εχει να κάνει μόνο για καταστάσεις που αφορουν το ατομό μας και όχι τόσο τρίτους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 10:20
firefly Ο χρήστης firefly δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Αγαπητή Bigmum τα όνειρα που βλέπω είναι είτε από σκηνές της καθημερινότητας ( που δε με ενδιαφέρει να τις αλλάξω, αν και σίγουρα και αυτές είναι μέρος της πορείας της ζωής μου ), είτε ουδέτερα /ευχάριστα, είτε γεγονότα άσχημα. Στα τελευταία πάντα βλέπω ότι έχει να κάνει με τη ζωή μου αφού έχει γίνει το γεγονός χωρίς να ξέρω τι ήταν αυτό που οδήγησε τα πράγματα προς τα εκεί. Μία φορά που προσπάθησα να αλλάξω την πορεία των πραγμάτων δεν τα κατάφερα μιας και κάποια πράγματα ήταν πέρα από τις δυνατότητες μου εκείνη την εποχή και τις δυνάμεις μου. Τις περισσότερες φορές όμως δεχόμουν τα προμηνύματα και τις εικόνες όπως μου δινόταν σαν κάτι δεδομένο και ίσως σαν κάτι "επεβεβλημένο". Κάποιες τα αγνοούσα κι όλας γιατί μου φαινόταν εντελός απίθανο να συμβούν
Δεν ελέγχω πότε θα δω κάτι ή θα "γνωρίζω" κάτι. Θα με ενδιέφερε όμως να δυναμώσω την ικανότητα αυτή ( αν και δεν ξέρω ακόμα πως ) και γιατί όχι.. να δοκιμάσω να πάρω λίγο περισσότερο τα πράγματα της ζωής μου στα χέρια μου. Αν και πολλές φορές μπορεί να είναι εκνεβριστικό και ψυχοφθόρο, προσφέρει πάντα και ένα αίσθημα ασφάλειας
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 13:52
Senior Member

Προεπιλογή

Τα προμηνυματα μπορεις να τα ελεγξεις αλλα μετα απο εξασκηση. Εχω αρχισει να τα ελεγχω αλλα οχι και απολυτα. Το κολπο ειναι απλο. Και το μονο που ξερω. Τα τριανταφυλλα και γενικα τα λουλουδια εχουν νοημοσυνη, συναισθηματα και εικονες απο αυτον που τα κοβει. Αν παρεις ενα τριανταφυλλο και διαλογιστεις ενω το κρατας 8α δεις εικονες απο αυτον που στο εδωσε ή εικονες απο καποιον αλλον, αγνωστο σε σενα. Τοτε θα δεις οτι το να βλεπεις προμηνυματα απο μονο σου την ωρα που θες ειναι εφικτο. Εγω αυτο κανω και εχει αποτελεσματα.
Τα προμηνυματα για μενα ειναι καποια γεγονοτα τα οποια πρεπει να αλλαξω. Τουλαχιστον να προσπαθησω. Δεν ειναι ετσι απλα. Αυτο ειναι το νοημα τους. Μπορει να τα καταφερεις μπορει και οχι. Ποτε δεν ξερεις.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 21:28
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Σε ενα οραμα/προμηνυμα "βλεπεις" το γεγονος την ωρα που συμβαινει, ειτε ειναι δυσαρεστο ειτε ευχαριστο. Οχι ομως και το πως ξεκινησε. Πχ οταν "δεις" να γινεται ενα τροχαιο δεν μπορεις να ξερεις πως αρχισε ολο αυτο, παρα μονο το αποτελεσμα. Και ετσι αντι να το σταματησεις το επιταχυνεις. Οι πραξεις μας δεν καθοριζουν την κανονικη πορεια των γεγονοτων, γιατι απλα δεν την γνωριζουμε ποια ειναι. Απλα εχεις μια ιδεα για το αποτελεσμα των πραξεων σου. Δεν εισαι σιγουρος.
Χμμ..και παλι θα διαφωνησω.Εξαρταται.Αν το ατομο δεν απ τη μεση το ονειρο,πτοφανως δεν θα ειναι απολυτα ενημερωμενος για το τι ακριβως συμβαινει.Αλλα πχ η φιλη μου,και γω που αντε κανα 2 φορες εχω δει τετοια ονειρα,(που δεν εχουν να κανουν με τροχαια και τετοια σημαντικα πραγματα τεσπα,αλλα με την καθημερινοτητα),βλεπει ολα τα γεγονοτα,σαν να ειναι η πραγματικοτητα.Στην ουσια ειναι ενα κανονικο ονειρο,οπου νομιζει πως κανονικα ζει μια συνηθισμενη μερα.Ετσι πολλες φορες οτι βλεπει να γινεται,γινεται και στην πραγματικοτητα.Και συγκεκριμενα γεγονοτα τα εχουμε αποφυγει αρκετες φορες.Αν και δεν εχει δει και τπτ το τοσο τραγικο ωστε να καταβαλλουμε προσπαθεια να το αλλαξουμε!
Παλιά 27-03-08, 21:59
Το avatar του χρήστη schooligan
schooligan Ο χρήστης schooligan δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Stin Xwra tou Pote
Προεπιλογή

Παράθεση:
Παράθεση:

Χμμ..και παλι θα διαφωνησω.Εξαρταται.Αν το ατομο δεν απ τη μεση το ονειρο,πτοφανως δεν θα ειναι απολυτα ενημερωμενος για το τι ακριβως συμβαινει.Αλλα πχ η φιλη μου,και γω που αντε κανα 2 φορες εχω δει τετοια ονειρα,(που δεν εχουν να κανουν με τροχαια και τετοια σημαντικα πραγματα τεσπα,αλλα με την καθημερινοτητα),βλεπει ολα τα γεγονοτα,σαν να ειναι η πραγματικοτητα.Στην ουσια ειναι ενα κανονικο ονειρο,οπου νομιζει πως κανονικα ζει μια συνηθισμενη μερα.Ετσι πολλες φορες οτι βλεπει να γινεται,γινεται και στην πραγματικοτητα.Και συγκεκριμενα γεγονοτα τα εχουμε αποφυγει αρκετες φορες.Αν και δεν εχει δει και τπτ το τοσο τραγικο ωστε να καταβαλλουμε προσπαθεια να το αλλαξουμε!
Κατι που επισης πρεπει να προσεξει κανεις, ειναι η εθελουσια ανθυποβολη ενος ονειρου ή αλλιως λεγομενον συνειδητο ονειρεμα.Πολλες φορες καποιος μπορει να υποβαλει τον εαυτο του σε μια διαδικασια συνειδητου ονειρου και να το περασει σαν κανονικο ονειρο.
Παντως αν καποιος βλεπει ονειρα με θεματα καθημερηνοτητας, δεν πρεπει να αποκλειση και το γεγονος οτι ζουμε μεσα στο αγχος και το υποσηνηδητο μας, μας στελνει μηνυματα για πραγματα που πρεπει να γινουν.

Παράθεση:
Και συγκεκριμενα γεγονοτα τα εχουμε αποφυγει αρκετες φορες.Αν και δεν εχει δει και τπτ το τοσο τραγικο ωστε να καταβαλλουμε προσπαθεια να το αλλαξουμε
Ωπα χαθηκα λιγο.. αφου εχετε δει καποιο ονειρο, και εχετε αλλαξει την εκβαση..αυτο δεν σημαινει οτι δεν ξερατε την καταληξη και οτι με την πραξη σας απλα το αλλαξατε? Αρα αυτο δεν σημενει οτι δεν ξερεις τι θα κανει η πραξη σου? Ειτε θα το αλλαξει..ειτε θα φερει το γεγονος εκει που το εχετε δει να γινετε..δυο διαφορετικες οψεις του ιδιου νομισματος δεν ειναι?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη schooligan : 27-03-08 στις 22:06
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 22:26
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ~*WiLdChILD*~

Περιμενε λιγο...Το δικο μου χαρισμα δεν εχει να κανει με ονειρα. Συμβαινει ακομα και οταν ειμαι με παρεα για καφε. Στον ξυπνιο. Δεν εχω δει προμηνυμα στον υπνο μου. Και νομιζω οτι εκει ειναι η διαφορα. Τη τελευταια προταση βεβαια δεν μπορω να πω οτι την καταλαβα. Τεσπα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-08, 22:27
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Τη τελευταια προταση βεβαια δεν μπορω να πω οτι την καταλαβα. Τεσπα.
Λολ...xmm..τι ακριβως δεν καταλαβες? ..Εννοω οτι η φιλη μου δεν βλεπει πια και τοσο δυσαρεστα ''προφητικα ονειρα'',και επομενως δεν χρειαζεται να καταβαλλουμε προσπαθεια να τα αλλαξουμε.. ..συνηθως τα προφητικα ονειρα προειδοποιουν για καποιο δυσαρεστο γεγονος.Εμ η φιλη μου δεν βλεπει δυσαρεστα γεγονοτα,απλα συνηθισμενα πραγματα τα οποια και συμβαινουν.Απλα προσωπικα δεν πιστευω πως σε περιπτωση που καποιος εχει προμηνυμα απο κατι δυσαρεστο δεν μπορει να το αλλαξει κιολας.Αν ηταν ετσι ποιος ο λογος που εχουμε αυτη τη δυνατοτητα?Η γνωση ειναι δυναμη.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:15.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.