![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η κολλητη μου βλεπει πολυ συχνα τετοια ονειρα ,τα οποια εχουν να κανουν με μικρες προβλεψεις τις καθημερινης ζωης.Η ιδια δεν γνωριζει απ την αρχη αν θα επηληθευτουν...πολλες φορες μας τα διηγειται κιολας.Κι σχεδον παντα αυτα μετα απο λιγο επαληθευονται!!!Δεν ειναι δα και τιποτα τρομακτικο...σε προεοιμαζουν ψυχολογικα για καθε τυχον ενδεχομενο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ενα οραμα/προμηνυμα "βλεπεις" το γεγονος την ωρα που συμβαινει, ειτε ειναι δυσαρεστο ειτε ευχαριστο. Οχι ομως και το πως ξεκινησε. Πχ οταν "δεις" να γινεται ενα τροχαιο δεν μπορεις να ξερεις πως αρχισε ολο αυτο, παρα μονο το αποτελεσμα. Και ετσι αντι να το σταματησεις το επιταχυνεις. Οι πραξεις μας δεν καθοριζουν την κανονικη πορεια των γεγονοτων, γιατι απλα δεν την γνωριζουμε ποια ειναι. Απλα εχεις μια ιδεα για το αποτελεσμα των πραξεων σου. Δεν εισαι σιγουρος.
|
||||
|
||||
![]()
[Θα με ενδιέφερε πραγματικά η γνώμη σας ή οποιαδήποτε συμβουλή για το πως θα μπορούσα να χειριστώ τα όνειρα που βλέπω έτσι ώστε να έχουν κάποια χρησιμότητα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..[/QUOTE] Αγαπητη firefly τις ιδιες παρατηρησεις εχω κανει εγω κατ΄επαναληψη. Μετα απο αρκετες φορες αρχισα να πειραματιζομαι και κατέληξα στο εξής ...Γινεται να αλλάξεις την εξελιξη , αν οχι παντα, αρκετες φορές. Αναφέρομαι στον Πραγματικό χρονο, εφόσον γνωρίζεις την εξελιξη, τους διαλογους κλπ. Εγω για παραδειγμα άλλαξα τους διαλόγους και κατευθείαν αλλαξε και η εξελιξη του γεγονοτος που ειχα δει στον υπνο μου. Εγω το καθοδηγουσα πλεον. Βεβαια πιστευω οτι εχει να κάνει μόνο για καταστάσεις που αφορουν το ατομό μας και όχι τόσο τρίτους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητή Bigmum τα όνειρα που βλέπω είναι είτε από σκηνές της καθημερινότητας ( που δε με ενδιαφέρει να τις αλλάξω, αν και σίγουρα και αυτές είναι μέρος της πορείας της ζωής μου ), είτε ουδέτερα /ευχάριστα, είτε γεγονότα άσχημα. Στα τελευταία πάντα βλέπω ότι έχει να κάνει με τη ζωή μου αφού έχει γίνει το γεγονός χωρίς να ξέρω τι ήταν αυτό που οδήγησε τα πράγματα προς τα εκεί. Μία φορά που προσπάθησα να αλλάξω την πορεία των πραγμάτων δεν τα κατάφερα μιας και κάποια πράγματα ήταν πέρα από τις δυνατότητες μου εκείνη την εποχή και τις δυνάμεις μου. Τις περισσότερες φορές όμως δεχόμουν τα προμηνύματα και τις εικόνες όπως μου δινόταν σαν κάτι δεδομένο και ίσως σαν κάτι "επεβεβλημένο". Κάποιες τα αγνοούσα κι όλας γιατί μου φαινόταν εντελός απίθανο να συμβούν
![]() Δεν ελέγχω πότε θα δω κάτι ή θα "γνωρίζω" κάτι. Θα με ενδιέφερε όμως να δυναμώσω την ικανότητα αυτή ( αν και δεν ξέρω ακόμα πως ) και γιατί όχι.. να δοκιμάσω να πάρω λίγο περισσότερο τα πράγματα της ζωής μου στα χέρια μου. Αν και πολλές φορές μπορεί να είναι εκνεβριστικό και ψυχοφθόρο, προσφέρει πάντα και ένα αίσθημα ασφάλειας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα προμηνυματα μπορεις να τα ελεγξεις αλλα μετα απο εξασκηση. Εχω αρχισει να τα ελεγχω αλλα οχι και απολυτα. Το κολπο ειναι απλο. Και το μονο που ξερω. Τα τριανταφυλλα και γενικα τα λουλουδια εχουν νοημοσυνη, συναισθηματα και εικονες απο αυτον που τα κοβει. Αν παρεις ενα τριανταφυλλο και διαλογιστεις ενω το κρατας 8α δεις εικονες απο αυτον που στο εδωσε ή εικονες απο καποιον αλλον, αγνωστο σε σενα. Τοτε θα δεις οτι το να βλεπεις προμηνυματα απο μονο σου την ωρα που θες ειναι εφικτο. Εγω αυτο κανω και εχει αποτελεσματα.
Τα προμηνυματα για μενα ειναι καποια γεγονοτα τα οποια πρεπει να αλλαξω. Τουλαχιστον να προσπαθησω. Δεν ειναι ετσι απλα. Αυτο ειναι το νοημα τους. Μπορει να τα καταφερεις μπορει και οχι. Ποτε δεν ξερεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως αν καποιος βλεπει ονειρα με θεματα καθημερηνοτητας, δεν πρεπει να αποκλειση και το γεγονος οτι ζουμε μεσα στο αγχος και το υποσηνηδητο μας, μας στελνει μηνυματα για πραγματα που πρεπει να γινουν. ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη schooligan : 27-03-08 στις 22:06 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιμενε λιγο...Το δικο μου χαρισμα δεν εχει να κανει με ονειρα. Συμβαινει ακομα και οταν ειμαι με παρεα για καφε. Στον ξυπνιο. Δεν εχω δει προμηνυμα στον υπνο μου. Και νομιζω οτι εκει ειναι η διαφορα. Τη τελευταια προταση βεβαια δεν μπορω να πω οτι την καταλαβα. Τεσπα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|