![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα πιστευω οτι κατι θα συμβει το 2012..κυριως επειδη αυτην την χρονια ολοκληρωνεται ενας κυκλος και κατι τετοια που λενε οι μαγια..πιστευω θα συμβουν μεγαλες καταστροφες αλλα σε καμια περιπτωση οχι το τελος του κοσμου..
για τον ερχομο του αντιχριστου και εγω το πιστευω..γενικα νομιζω οτι ζουμε στον καιρο της αποκαλυψης και ολα αυτα που λεγονται σε αυτο το βιβλιο θα πραγματοποιηθουν.. ο Θεος να μας προστατευει παιδια
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια; το 2012 να περιμενετε αλλαγες.. ειχα δει τυχαια μια συνεντευξη ενος επιστημονα κ αποκαλυψε πως θα γινουν αλλαγες... σε πολιτισμους και ετσι! οχι καταστροφες... απλα αλλαγες σε διαφορα θεματα.. οπως διοικησης κρατων,της Ε.Ε. και πολλα διαφορα.. θα γινουν αλλαγες μονο στον τροπο οργανωσης κ σε διαφορες αντιληψεις των ανθρωπων..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω διαβασει,μαθει οτι κατι θα γινει αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο,τωρα για καταστροφες δεν ξερω ειμαι λιγο καχυποπτη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για το 2012, μήπως οι Μάγια προέβλεψαν την πορεία της χώρας μας??? Λέμε τώρα..... χαχαχαχα
Για να δεις το ουράνιο τόξο, πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα... Η αγωνία της ψυχής μου βρήκε διέξοδο σε μια δυνατή, μακριά και τελική κραυγή απελπισίας - Edgar Allan Poe Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο. Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου - Η Σονάτα του Σεληνόφωτος |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που με εντυποσιάζει είναι το ταλέντο που διαθέτουν κάποιοι να διαστρεβλόνουν πληροφορίες χωρίς στην ουσία να έχουν ουδεμία αντίληψη περί του θέματος το οποίο αναπτύσουν προβάλοντας ανύπαρκτα αξιόματα και διαπιστώσεις στις οποίες καταλήγουν μέσω απλοϊκής και σχεδόν ηλίθιας επεξήγησης.
Μετά λοιπόν απ αυτή την εισαγωγή θα ήθελα να παραθέσω την επιστημονική άποψη σε σχέση με τις ιστορίες περί αναστροφής των πόλων του μαγνητικού πεδίου της γής που σύμφωνα με κάποιους θα λάβη χώρα το 2012 και θα φέρει το τέλος του κόσμου μέσω φυσικών καταστροφών. Όντως ισχύει ότι την παρούσα στιγμή παρατηρείτε μείωση της ισχύως το μαγνητικού πεδίου της γής. Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι το μαγνητικό πεδίο της γής ποτέ δεν ήταν σταθερό και οι αυξομειώσεις αυτού είναι συνεχείς. Επιπλέον κάτι που δεν σας λένε είναι ότι η ισχύς αυτή έχει μειωθεί ξανά και σε πολύ χαμηλότερα επιπεδα ενώ σήμερα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων 750000 ετών (χρόνος από την τελυταία αναστροφή της πολικότητας). Άρα ουδεμία σύνδεση δεν μπορεί να αποδοθεί στα δύο φαινόμενα δηλαδή η μείωση της έντασης του μαγνητικού πεδίου δεν ειναι σε καμία περίπτωση προμύνημα της αναστροφής της πολικότητάς του. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν βρήκα πουθενά καμία αναφορά σε καθηγητή με το όνομα Prof. Bannerjee στο Νιου Μέξικο παρά σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με καταστροφολογία και παραποίηση δεδομένων με σκοπό την εξαπάτηση του κοινού σε όφελος της κερδοσκοπίας κάποιων "έξυπνων". Ο καθήγητής με αυτό το όνομα είναι μοριακός βιολόγος στο Λος Άντζελες και ουδεμία σχέση έχει με την έρευνα στο γεοφυσική. |
|
|||
|
|||
![]()
To παρακάτω είναι ένα τρανό παράδειγμα πως μία λέξη που ακούγεται επιστημονική μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιεχόμενο για να υποστηρίξει κάποιος αβάσιμες θεωρίες.
Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις παγκόσμιες συχνότητες συντονισμού και δεν αναφέρεται πουθενά σε καμία παρατήρηση ή έρευνα (τουλάχιστον από επιστημονικές πηγές). Ο λόγος είναι απλός διότι η φύση των συχνοτήτων συντονισμού Σουμαν καθορίζεται από τον χώρο μεταξύ τις επιφάνειας της γής και της ιονόσφαιρας και δεν υπάρχει περίπτωσει να αλλάξει. Ο αποκλειστικός παράγων είναι η διηλεκτρική χωρητικότητα του σφαιρικού πυκνωτή που δημιουργείτε μεταξύ της γής και της ιονόσφαιρας και δεν έχει καμία επίπτωση στην αντίληψη του χωροχρόνου από τον άνθρωπο. Τα συμπεράσματά σας παρακάτω έχουν τη λογική "Η γάτα έχει ουρά, το ψάρι έχει ουρά άρα η γάτα είναι ψάρι" Αν έχει κάποιος επίσημα references σε επιστημονικές δημοσιεύσεις όπου αναφέρεται τουλάχιστον μεταβολή των συχνοτήτων συντονισμού Σούμαν θα σας παρακαλούσα να μου τα αναφέρεται. Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ ereuniti
Eπειδή και εγώ έχω την ίδια άποψη με σένα (ΓΝΩΣΗ) , θα ήθελα να προσθέσω ότι εδώ και 25 χρόνια ,όλο το 24ωρο,αν κοιτάξει κανείς τον ουρανό θα δεί κάτι παράξενα σύνεφα- που κάθε άλλο από σύνεφα είναι- που καλύπτουν όλο τον ουρανό. Τα σύνεφα αυτά υπάρχουν όλο τον χρόνο, εκτός από την εποχή που τα σχολεία κλείνουν για τις θερινές διακοπές.Ιούλιο-Αύγουστο και μερικές ημέρες του Σεπτεμβρίου. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να μειώσουν΄,όπως πολύ καλά λές και εσύ, τον πληθυσμό της γής. Τα σύνεφα αυτά όπως ξέρεις περιέχουν-εκτός από μικρο-ιούς- και βαρέα μέταλα τα οποία εισέρχονται με την αναπνοή στους πνεύμονες και προκαλούν αργά αλλά σταθερά τον θάνατο. Επίσης περιέχουν και ουσίες ικανές να αλλάζουν το σκεπτικό των ανθρώπων ώστε να γίνουμε όλοι ρομποτάκια που τρέχουμε χωρίς να σκεφτομαστε τίποτε. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι με όλα αυτά που συμβαίνουνε γύρω μας, στον κόσμο, στην Ελλάδα, δεν αντιδράμε και σκύβουμε το κεφάλι? Προσωπικά δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που γνωρίζω τι συμβαίνει. Πολλές φορές σκέπτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην ξέρω τίποτα . Θα ήμουν πιό ήσυχη. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι. Μπορείς να μου πείς που μπορώ να βρώ την εικόνα με το μνημείο που γράφει τις καινούργιες εντολές ? Ευχαρισώ Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι τυχαίο που φτιάχνουν καταφύγια σε όλο το κόσμο αλλά για ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλυθησμού.Στη Νορβηγία το καταφύγιο φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ και με αυτονομία δε ξέρω πόσων χρόνων γεννήτριες φωτισμό κάτω απο τη γη, τρόφιμα. Ζούμε σε περίεργες εποχές αυτό είναι το μόνο σίγουρο,για το μέλλον είδωμεν.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ όμως βλέπω ακόμα τον πληθυσμό της γης να αυξάνεται και όχι το αντίθετο.
Για το καταφύγιο στην Νορβηγία έχεις κάποια πηγή να το δούμε και εμείς ;
ANOTHER LEGENDARY THREAD ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Donnie_Darko : 17-08-11 στις 16:53 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο κώδικας διατροφής όμως υπάρχει απο το πόλεμο και μετά σαν σχέδιο είναι παλιά υπόθεση και μάλιστα λεγόταν ότι ήταν μεγάλα ονόματα αναμεμειγμένα.Θα ψάξω να τα βρω αυτά όπως και για το καταφύγιο γιατί τα είχα πάρει παλιότερα σε mail.Είχα πάρει και φωτό για το καταφύγιο.
|