![]() |
|
|||
|
|||
![]()
που την ειδες την αισιοδοξια βρε gabriel μου??? κοιτα τριγυρω σου κ σκεψου, αν τοσο κακο, προερχεται απο τον ανθρωπο κ μονο...μαλλον απαισιοδοξα ειναι τα πραγματα!!!
συμφωνω με τον φιλο/η bossy μεχρι του σημειου των τριων διαστασεων...απο κει κ περα δεν γνωριζω τι γινεται κ θα ηθελα να μας εξηγησει λιγο τι εννοει...
|
|||
|
|||
![]()
Aγαπητε Gabriell δεν χωραει δυσαρεσκεια και φοβος οταν απο τον χρονο περνας στον χωρο, τα δονητικα επιπεδα ειναι πολυ διαφορετικα και η αισθηση ασφαλειας, ενοτητας με το ολο και αποδοχης ειναι απιστευτη.
Τα αστρικα πεδια μας, στα οποια μπορεις να συναντησεις οτι φανταζεσαι, εαν δεν πεις εσυ το ναι τιποτα δεν μπορει να σε κρατησει δεσμιο του, ακομα και εδω στην γη της βαριας υλης εαν δεν παραδωθεις στον δαιμονα σου δεν σε καταλαμβανει, μονο εμποδια μπορει να σου βαλει. Οταν ανοιγουν οι αστρικες πυλες το χαραμα ο καθε ταξιδιωτης επιλεγει τον οδηγο του, οι Πλειαδειοι ειναι απο αυτους που σε βγαζουν απο το αστρικο επιπεδο στον χωρο και εκει εχεις μια πραγματικη εμπειρια!! εαν το ταξιδι σου εχει να κανει με την αυτογνωσια τα αστρικα επιπεδα αρκουν για να τα πεις με τον ανωτερο εαυτο σου! Και εκει ναι, οι σκεπτομορφες που μπορει να συναντησεις δεν ειναι οτι ποιο ευχαριστο. Την καλημερα μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ή είναι... σκεπτομορφή και αυτός; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gabriell : 07-01-13 στις 15:06 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
--------------------------------------------
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι για να ξεσκεπάσεις κάποιο μ.μ. αλλά στην ουσία αν εσύ ο ίδιος δεν έχεις κάποια πείρα σε αυτά, δε ξέρεις κάποιο τρόπο ή δεν έχεις μια πνευματική εγρήγορση, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Δεν μπορώ να καθοδηγήσω ως προς αυτό γιατί ούτε εγώ έχω τόση πείρα. Καλό θα ήταν όποιος πειραματίζεται με Α.Π. (και οτιδήποτε) να 'χει κάνει his homework απο μόνος του πρώτα και επιπλεόν να δουλεύει με τις ενέργειές του (να έχει ενέργεια κατ'αρχήν) (energy work). Έπειτα να λειτουργεί όπως θα έκανε και στο φυσικό κόσμο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gabriell : 08-01-13 στις 20:41 |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πιο ευκολο να ξεκινησεις αστρικο ταξιδι ξεκινωντας απο υπνοπαραλυση;
ειναι τοσο ευκολο να μπεις στην υπνοπαραλυση σε 15 λεπτα με την μεθοδο που αγνοεις τα σηματα που στελνει ο εγκεφαλος για να καταλαβει οτι κοιμασαι διαβασα πριν οτι ναι ειναι πιο ευκολο και οτι αυτο που μπορεις να κανεις για να ξεχωρισεις το υλικο απο το αστρικο σωμα ειναι απλα να σηκωσεις το αστρικο χερι με αποτελεσμα να ξεκινησει ετσι ο διαχωρισμος. παω να το δοκιμασω τωρα και θα αναφερω αποτελεσματα αυριο αν καταφερω να μεινω για 15 λεπτα ακινητος.καμια φορα ειναι πανευκολο.συνηθως ειναι αρκετα δυσκολο. τι σχεση εχει η υπνοπαραλυση με την αστρικη προβολη;καμια;θεωρειτε πως μοιαζει;αιωρεισαι,παραισθησεις,βουητα,οντοτητες δεν προσπαθω να "κοψω δρομο" η κατι τετοιο απλα σκεφτηκα να ρωτησω και εδω που ειστε ειδικοι και θα διαβασω και τις 70 σελιδες και τα βιβλια και τον γνωστο που υπαρχει. αλλη ερωτηση ασχετη-σχετικη εκει στο αστρικο πεδιο...εχετε συναντησει τους ρεπτιλιανς του ικε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ecco : 17-03-13 στις 00:29 Αιτία: σορρυ αν φαινεται σαν "τοιχος κειμενου" ειναι ενα προβλημα που προσπαθω να λυσω επειδη μπαινω απο το κινητο |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα καταφερα να μπω σε υπνοπαραλυση με την πρωτη προσπαθεια.ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικη η μεθοδος που ανέφερα. προσπάθησα να σηκώσω το αστρικο χερι και σήκωσα το υλικο με αποτελεσμα να ξυπνήσω.
αλλα τι περιμένεις δίχως εμπειρία και γνώση του θέματος. πάντως πιστευω ακομα πως ειναι μια ενδιαφέρουσα μεθοδολογία η μετάβαση από την υπνοπαραλυση στο αστρικο και νομίζω πως ειναι εφικτό. αργότερα μπήκα πάλι σε υπνοπαραλυση χωρίς να το προσπαθήσω καν και ειχα απίστευτα ρεαλιστικές κυρίως ηχητικές παραισθησεις.κατι έτρεξε με πολύ θόρυβο και ήρθε δίπλα μου και σαν να μου μιλούσε με ειρωνια μια αντρική ακαταλαβίστικη φωνή. ηταν πολύ τρομαχτικό σε σημείο που σκεφτηκα να παρατήσω τελείως την ενασχόληση μου με παρόμοια θέματα. δεν πτοούμαι ομως γιατι δεν μπορω να φανταστω καν τι θα συναντησω στο αστρικο πεδιο αν φτασω ποτε. αργοτερα θα φτιαξω θεμα σε αλλη κατηγορια που πιστευω πως ταιριαζει περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ecco : 17-03-13 στις 12:40 Αιτία: σορρυ αν βγαινω οφ τοπικ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gabriell : 18-03-13 στις 19:17 |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Gabriell λες να φταιει η κουβερτα;σκεφτηκα οτι το αστρικο χερι θα περασει μεσα της ομως επειδη το υλικο χερι βρισκει εμποδιο ο εγκεφαλος νομιζει οτι υπαρχει εμποδιο και τελικα δεν γινεται.λολ
θα δοκιμασω σε λιγο αν και ισως δεν ειναι καλη ιδεα γιατι πριν ειδα το MAMA. ![]() ισως η καλυτερη ταινια του γκιγιερμο ντελ τορο και η μαμα θυμιζει απιστευτα την μορα.η ταινια ηταν απολαυστικη. ειμαι σιγουρος πως παω γυρευοντας,ειμαι ηλιθιος και πιστευω πως οι υπναγωγικες παραισθησεις που θα βιωσω σε λιγο θα μου μεινουν αξεχαστες.ξεκιναω τωρα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλιώς ίσως να εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα τύπου Μώρα, αλλά μπορεί πάλι και όχι. Για αυτό όλα τα πράγματα εσωτεριστικού τύπου, συνδέονται μετάξυ τους. Ο Διαλογισμός είναι ένας τρόπος για να αποκτήσει κάποιος έλεγχο πάνω στον νου του αλλά και παραπέρα στον συναισθηματικό του κόσμο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gabriell : 19-03-13 στις 10:48 |
![]() |
|
|