![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Βαθμολογία της σειράς. | |||
9-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 63,89% |
8-9 |
7 | 19,44% |
7-8 |
2 | 5,56% |
6-7 |
1 | 2,78% |
5 |
0 | 0% |
Κάτω από τη βάση. |
3 | 8,33% |
Ψήφισαν: 36. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αμα δεν εχουμε πεθανει απο την αγωνια...
|
|||
|
|||
![]()
I am HIRO!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
|
||||
|
||||
![]()
Welcome to the club!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσα την παρακολούθηση της σειράς. Τη βρήκα εξαιρετική από κάθε άποψη. Από τις καλύτερες που έχουν κυκλοφορήσει και, ένας λόγος για να συμπαθήσει κανείς το χαζοκούτι που έχει περιέχομενο 99% σκουπίδια.
Περιμένω με αρκετή περιέργεια τον δεύτερο κύκλο, μετά από τόσους θανάτους πρωταγωνιστών. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
ΑΚΟΥΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΛΕΙ ΚΑΙΡΙΑ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Υδροχοος : 25-02-08 στις 17:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Απ ότι είδα σήμερα τριγυρίζοντας στο νετ η τρίτη σεζόν της σειράς έχει αρχίσει και μάλιστα έχει φτάσει στο 7ο επεισόδιο!
Έχει παρακολουθήσει κανείς για να μας δώσει μια ιδέα του νέου κύκλου??
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην κανετε spoiler ρε παιδια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Spoilers???Τίποτα δεν ήταν αυτα που είπε...ετσι για να πάρετε μια μικρη ιδέα ηταν αυτά!Όντως γύρω απο τους vilains ειναι η φετινή σεζόν και είναι πάρα πολλή καλή...Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο "κύριος των δυνάμεων"....
![]() ![]() Οψόμεθα
|