Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-05-08, 16:44
Το avatar του χρήστη perastikos
perastikos Ο χρήστης perastikos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Flegrea fields
Προεπιλογή

Τότε ζητώ συγγνώμη.
Δεν θεωρώ οτι υπάρχει λόγος να συνεχίσω σε αυτό.
Εγώ περίμενα να σχολιαστεί η δεύτερη πρόταση.
Το topic όμως είναι άλλο και έχει ξεφύγει εδω και αρκετή ώρα.
Δεν είναι υπόδειξη αλλα μου έχει τύχει να περιμένω απάντηση σε συγκεκριμάνα θέματα και αντ'αυτου η συζήτηση να πάει περίπατο.
Παλιά 21-05-08, 19:11
Το avatar του χρήστη Ermhs
Ermhs Ο χρήστης Ermhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Συγγνώμη για την γρήγορη απάντηση πριν απλά έχουμε και δουλειές.
Λοιπόν αυτό που έγραψα παραπάνω για τα φυλακτά (αγαλματίδια) τουλάχιστο θέλω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με αρχαία Ελλάδα το γνωρίζουν.. Καθώς οι αρχαίοι έλληνες ήταν εκείνοι που περίμεναν τον άγνωστο θεό, δημιουργό των πάντων… είχαν και γιορτή..
Απλά οι φαρισαίοι βιάστηκαν στο να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους σφαγιάζοντας τους περισσότερους τότες, παρά να τους παραδώσουν απλά το λόγο του κυρίου… Ήμασταν ποιο λογικοί και δημοκρατικοί στο να κάναμε καλή χρίση πιστεύω. Και όπως αποδείχτηκε ήμαστε από τους λίγους λαούς σήμερα.
Έχει διαπράξει πολλά εγκλήματα και η εκκλησία του ανθρώπου.. Όντως.
Τώρα ως έχει το σύμβολο του σταυρού… και αυτό πιστεύω είναι πολύ ποιο αρχαίο και από τα χρόνια που προανέφερα… Πχ πιστεύω ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας σταυρός… αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πεντάλφα.. ωραίο αυτό που λες …ως διαχωρισμό 5Α με σταυρό. Αρνητικό και θετικό… δεν έχεις παρά να διαλέξεις 1. (τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη που εννοείτε ότι αν είμαι λάθος θα χαρώ να με διορθώσουν διότι δεν είμαι και σχετικός με αυτά.)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 21-05-08 στις 19:13
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-08, 08:32
Το avatar του χρήστη esthir
esthir Ο χρήστης esthir δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΙΟΑΝΝΙΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Δεν πιστεύω ότι αυτό που σου συνέβη είναι μαγεία (lol) εκτός αν εσύ αυτό νιώθεις..και γιαυτο το γράφεις? Ας σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Το να προσπαθούμε να καταπατήσουμε τα δικαιώματα τον άλλων (ζωές ) αμέσως αμέσως εμείς οι ίδιοι καταντάμε «αρνητική ενέργεια» και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα μετά το πληρώνουμε πολύ ακριβά (ίσως) λόγο αυτού του αρνητικού θόλου πάνω από το κεφάλι μας που δημιουργείτε ανάλογα με της επιθυμίες μας, τύψεις, πράξεις και εν συνεχεία αναμνήσεις (κατά των άλλων) … κάτι σαν φούσκα που σπάει και λουζόμαστε με αυτό
ερμή

ας ελπίσω ότι αυτό δεν πήγαινε για μένα..... γιατι αν πήγαινε θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έχω γράψει.......
και να ανακαλέσεις.....

βασικά έχουμε χαθεί τελείως απο το θέμα.... γιατί πρέπει πάντα να υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν απεγνωσμένα να πιαστούν απο λέξεις και να προκαλέσουν χάος.. ειλικρινά αυτό με λυπεί, και τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο έντονο.....

"Ελπίζω κάποτε ν' ακουστώ μέσα στο φαλημέντο του κόσμου..."
Νικόλας Άσιμος

Εσθήρ, ποια βιβλική σκορπάς περνώντας μέθη;
Νίκος Καββαδίας (Εφτά Νάνοι)

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει

Ω, σαν αερικό θα ζήσω...
Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη esthir : 22-05-08 στις 08:34
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-08, 11:43
Το avatar του χρήστη leo morpheus
leo morpheus Ο χρήστης leo morpheus δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ermhs
Λοιπόν αυτό που έγραψα παραπάνω για τα φυλακτά (αγαλματίδια) τουλάχιστο θέλω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με αρχαία Ελλάδα το γνωρίζουν.. Καθώς οι αρχαίοι έλληνες ήταν εκείνοι που περίμεναν τον άγνωστο θεό, δημιουργό των πάντων… είχαν και γιορτή..

Βωμος στον ''αγνωστο Θεο'' ε ...;Γιατι εχω την εντυπωση πως ο βωμος αυτος ηταν αφιερωμενος στους υπολοιπους Θεους Ασιας-Αφρικης και Ευρωπης που οι Ελληνες δεν γνωριζαν;
Που τους ηταν αγνωστοι δηλαδη...και οχι μονο σε εναν,που εντελως τυχαια καποιοι καπηλευτηκαν το θεμα αυτο με σκοπο να αποδειξουν πως οι Ελληνες περιμεναν τη χριστιανικη θρησκεια...
Παλιά 22-05-08, 12:54
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leo morpheus
Γιατι εχω την εντυπωση πως ο βωμος αυτος ηταν αφιερωμενος στους υπολοιπους Θεους Ασιας-Αφρικης και Ευρωπης που οι Ελληνες δεν γνωριζαν;
μα δεν είναι γνωστό ως ΣΤΟΥΣ αγνώστουσ θεούς αλλά ΣΤΟΝ άγνωστο θεό.
εξ άλλου αν ήταν για τουσ θεούς της Ασίας και της Αφρικής, θα υπήρχε πιστεύω κάποια αναφορά...
Παλιά 22-05-08, 12:59
Knight_Of_Creation Ο χρήστης Knight_Of_Creation δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Ο Βωμός ήταν αφιερωμένος στους αγνώστους Θεούς και όχι στον έναν άγνωστο θεό συγκεκριμένα...

Δεν έγραφε Τω αγνώστω θεώ αλλά...τοις αγνώστοις θεοίς
Παλιά 22-05-08, 13:12
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Knight_Of_Creation
Δεν έγραφε Τω αγνώστω θεώ αλλά...τοις αγνώστοις θεοίς
Όταν πήγαινα σχολείο μας το είπαν ως <Τω αγνώστω θεώ>. Επειδή όμως δεν έχω ασχοληθεί περιεταίρω με το θέμα και δεν γνωρίζω δεν θα επιμείνω...
Παλιά 22-05-08, 14:08
Το avatar του χρήστη ELPINIKI
ELPINIKI Ο χρήστης ELPINIKI δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raistlin
Όπως είπε και ο Ερμής, ο σταυρός είναι καθαρά σύμβολο αγάπης, είναι καθαρά αμυντικό.
Φίλη Ελπινίκη αν δεν είχε αποτελέσματα οφείλεται και στην πίστη του ανθρώπου.
Οι πεντάλφες όντος χρησιμοποιούνται για επικλήσεις που συνήθως σε αυτές ή Υποτάσεις ή κάνεις αμοιβέα ανταλαγή με άλλες οντότητες, πράγμα που δεν κάνεις με τον σταυρό.
Βρε παιδιά χρησ/νται και για επικλήσεις συμφωνώ αλλά όχι καθαρά και μόνο για επικλήσεις...
είναι στο χέρι σου αν θα υποτάσεις κάποιο ον ή όχι...άλλωστε αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο και τίποτα να μην χρησ/σεις το υπατάσεις και μόνο με τη δυνατή θέληση που θα έχεις...
να θυμήσω πως και ο σταυρός υποτάσει οντα...και όχι μόνο σε περίπτωση που κάποιοι δεν το γνωρίζουν.

Παράθεση:
Τα υπόλοιπα, τσαρλατανιές ή όχι, κάποια έχουν αποτέλεσμα και από την στιγμή που αρκετός κόσμος επισκέπτετε τους μάγους λογικό είναι να το γυρίσουν στο επάγγελμα.
αυτοί δεν είναι ΜΑΓΟΙ αλλά επαγγελματίες που χρησ/ουν την μαγεία προς όφελος...λίγοι απο αυτούς βέβαια δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να κάνουν καλή δουλειά και όντως να μπορούμε να τους δώσουμε την ονομασία των ΜΑΓΩΝ.

Παράθεση:
Τέλος δεν χρειάζετε που δεν καπνίζει να καπνίσει για να πει αν κάνει καλό στην υγεία (πριν έγραψα κάτι πιο βαρύ αλλά το έσβησα...)αλλά ο καθένας έστω και με θεωρητική γνώση πάνω σε ένα θέμα μπορεί να εκφέρει γνώμη και άποψη...εξ άλλου συζήτηση κάνουμε...
Οκ... δεν χρειάζεται σαφώς και να δοκιμάζουμε όλα τα πράγματα για να εκφέρουμε άποψη...εδώ έχεις δίκιο
ο καθένας δοκιμάζει και γεύεται αυτό που αγαπάει και η καρδιά του ζητάει...
όμως φίλε μου, κάποιος που δεν έχει καπνίσει ποτέ δεν μπορεί να εκφέρει και μάλιστα απόλυτα άποψη για το πως αισθάνεται κανείς όταν κάνει τσιγάρο μετά απο ένα ωραίο γεύμα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELPINIKI : 22-05-08 στις 14:10
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-08, 14:30
Το avatar του χρήστη maiza
maiza Ο χρήστης maiza δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Hellas / Peloponnese
Προεπιλογή ΓΕΙΑ ΣΑΣ....

Χαιρομαι που το συζηταμε τοσο πολυ αν & βλεπω τοσες πολλες διαφορετικες αποψεις για το θεμα μου και αναρωτιεμαι... Τελικα θα μου πει καποιος αν πρεπει να το παλεψω το θεμα και πως???
Εlpiniki & witch shadow και οι υπολοιποι που ξερετε, πειτε μου αν πρεπει και τι πρεπει να κανω?
Σε καμμια των περιπτωσεων δεν παω σε εξορκιστες μαγισσες κλπ.. ο παπας... λεει να κανουμε εναν αγιασμο... εγω τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου μιας και δεν εχω ιδεα απο αυτα τα πραγματα... σας ειπα ψαχνοντας σας βρηκα και ειπα να ρωτησω μηπως ξερετε κατι παραπανω...
Παρολαυτα ειστε ολοι φοβεροι και μου αρεσει που το συζηταμε μιας και καπως ετσι παντα βρισκεις λυσεις στα προβληματα σου...
Περιμενω προτασεις... σας φιλω ολους...
τη ριχνουν μεσα στη φωτια και χανεται... στο χρονο..."""

""Τη λεγαν μαγισσα....""

[B]angel-girl

We give our love to the CHILDREN worldwide...
[/B]
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-08, 09:56
Το avatar του χρήστη leo morpheus
leo morpheus Ο χρήστης leo morpheus δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maiza
Χαιρομαι που το συζηταμε τοσο πολυ αν & βλεπω τοσες πολλες διαφορετικες αποψεις για το θεμα μου και αναρωτιεμαι... Τελικα θα μου πει καποιος αν πρεπει να το παλεψω το θεμα και πως???
Εlpiniki & witch shadow και οι υπολοιποι που ξερετε, πειτε μου αν πρεπει και τι πρεπει να κανω?
Σε καμμια των περιπτωσεων δεν παω σε εξορκιστες μαγισσες κλπ.. ο παπας... λεει να κανουμε εναν αγιασμο... εγω τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου μιας και δεν εχω ιδεα απο αυτα τα πραγματα... σας ειπα ψαχνοντας σας βρηκα και ειπα να ρωτησω μηπως ξερετε κατι παραπανω...
Παρολαυτα ειστε ολοι φοβεροι και μου αρεσει που το συζηταμε μιας και καπως ετσι παντα βρισκεις λυσεις στα προβληματα σου...
Περιμενω προτασεις... σας φιλω ολους...

Φιλη μου, να κανεις οτι θα σε ηρεμησει...καθαρα για ψυχολογικους λογους...Συμφωνω να αποφυγεις μαγους και εξορκιστες μιας και οι περισσοτεροι ειναι τσαρλατανοι...

Κανε εναν αγιασμο και βλεπεις...ειναι ανωδυνος και δοκιμασμενος...

Εξαλλου η Λευκη μαγεια υπαρχει στον χριστιανισμο...

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:39.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.