![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε ζητώ συγγνώμη.
Δεν θεωρώ οτι υπάρχει λόγος να συνεχίσω σε αυτό. Εγώ περίμενα να σχολιαστεί η δεύτερη πρόταση. Το topic όμως είναι άλλο και έχει ξεφύγει εδω και αρκετή ώρα. Δεν είναι υπόδειξη αλλα μου έχει τύχει να περιμένω απάντηση σε συγκεκριμάνα θέματα και αντ'αυτου η συζήτηση να πάει περίπατο.
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη για την γρήγορη απάντηση πριν απλά έχουμε και δουλειές.
![]() Λοιπόν αυτό που έγραψα παραπάνω για τα φυλακτά (αγαλματίδια) τουλάχιστο θέλω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με αρχαία Ελλάδα το γνωρίζουν.. Καθώς οι αρχαίοι έλληνες ήταν εκείνοι που περίμεναν τον άγνωστο θεό, δημιουργό των πάντων… είχαν και γιορτή.. Απλά οι φαρισαίοι βιάστηκαν στο να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους σφαγιάζοντας τους περισσότερους τότες, παρά να τους παραδώσουν απλά το λόγο του κυρίου… Ήμασταν ποιο λογικοί και δημοκρατικοί στο να κάναμε καλή χρίση πιστεύω. Και όπως αποδείχτηκε ήμαστε από τους λίγους λαούς σήμερα. Έχει διαπράξει πολλά εγκλήματα και η εκκλησία του ανθρώπου.. Όντως. Τώρα ως έχει το σύμβολο του σταυρού… και αυτό πιστεύω είναι πολύ ποιο αρχαίο και από τα χρόνια που προανέφερα… Πχ πιστεύω ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας σταυρός… αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πεντάλφα.. ωραίο αυτό που λες …ως διαχωρισμό 5Α με σταυρό. Αρνητικό και θετικό… δεν έχεις παρά να διαλέξεις 1. (τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη που εννοείτε ότι αν είμαι λάθος θα χαρώ να με διορθώσουν διότι δεν είμαι και σχετικός με αυτά.) ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 21-05-08 στις 19:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ας ελπίσω ότι αυτό δεν πήγαινε για μένα..... γιατι αν πήγαινε θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έχω γράψει....... και να ανακαλέσεις..... βασικά έχουμε χαθεί τελείως απο το θέμα.... γιατί πρέπει πάντα να υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν απεγνωσμένα να πιαστούν απο λέξεις και να προκαλέσουν χάος.. ειλικρινά αυτό με λυπεί, και τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο έντονο.....
Δεν έδωσα σε άλλον τα κλειδιά ούτε του σπιτιού μου ούτε της καρδιάς μου. Αρνήθηκες να τα πάρεις φοβήθηκες μήπως σου ξεκλειδώσω τη δική σου καρδιά. "Ελπίζω κάποτε ν' ακουστώ μέσα στο φαλημέντο του κόσμου..." Νικόλας Άσιμος Εσθήρ, ποια βιβλική σκορπάς περνώντας μέθη; Νίκος Καββαδίας (Εφτά Νάνοι) Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει Ω, σαν αερικό θα ζήσω... Θανάσης Παπακωνσταντίνου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη esthir : 22-05-08 στις 08:34 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βωμος στον ''αγνωστο Θεο'' ε ...;Γιατι εχω την εντυπωση πως ο βωμος αυτος ηταν αφιερωμενος στους υπολοιπους Θεους Ασιας-Αφρικης και Ευρωπης που οι Ελληνες δεν γνωριζαν; Που τους ηταν αγνωστοι δηλαδη...και οχι μονο σε εναν,που εντελως τυχαια καποιοι καπηλευτηκαν το θεμα αυτο με σκοπο να αποδειξουν πως οι Ελληνες περιμεναν τη χριστιανικη θρησκεια... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξ άλλου αν ήταν για τουσ θεούς της Ασίας και της Αφρικής, θα υπήρχε πιστεύω κάποια αναφορά...
|
|||
|
|||
![]()
Ο Βωμός ήταν αφιερωμένος στους αγνώστους Θεούς και όχι στον έναν άγνωστο θεό συγκεκριμένα...
Δεν έγραφε Τω αγνώστω θεώ αλλά...τοις αγνώστοις θεοίς
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο καθένας δοκιμάζει και γεύεται αυτό που αγαπάει και η καρδιά του ζητάει... όμως φίλε μου, κάποιος που δεν έχει καπνίσει ποτέ δεν μπορεί να εκφέρει και μάλιστα απόλυτα άποψη για το πως αισθάνεται κανείς όταν κάνει τσιγάρο μετά απο ένα ωραίο γεύμα... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELPINIKI : 22-05-08 στις 14:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που το συζηταμε τοσο πολυ αν & βλεπω τοσες πολλες διαφορετικες αποψεις για το θεμα μου και αναρωτιεμαι... Τελικα θα μου πει καποιος αν πρεπει να το παλεψω το θεμα και πως???
Εlpiniki & witch shadow και οι υπολοιποι που ξερετε, πειτε μου αν πρεπει και τι πρεπει να κανω? Σε καμμια των περιπτωσεων δεν παω σε εξορκιστες μαγισσες κλπ.. ο παπας... λεει να κανουμε εναν αγιασμο... εγω τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου μιας και δεν εχω ιδεα απο αυτα τα πραγματα... σας ειπα ψαχνοντας σας βρηκα και ειπα να ρωτησω μηπως ξερετε κατι παραπανω... Παρολαυτα ειστε ολοι φοβεροι και μου αρεσει που το συζηταμε μιας και καπως ετσι παντα βρισκεις λυσεις στα προβληματα σου... Περιμενω προτασεις... σας φιλω ολους...
""Κυνηγημενη τρεχει μεσα στα σκοταδια με τα μαλλια λυτα γεματη απο σημαδια... Σκιες τριγυρω της πολλες...της κλεινουνε το δρομο, τη ριχνουν μεσα στη φωτια και χανεται... στο χρονο...""" ""Τη λεγαν μαγισσα...."" [B]angel-girl We give our love to the CHILDREN worldwide... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλη μου, να κανεις οτι θα σε ηρεμησει...καθαρα για ψυχολογικους λογους...Συμφωνω να αποφυγεις μαγους και εξορκιστες μιας και οι περισσοτεροι ειναι τσαρλατανοι... Κανε εναν αγιασμο και βλεπεις...ειναι ανωδυνος και δοκιμασμενος... ![]() Εξαλλου η Λευκη μαγεια υπαρχει στον χριστιανισμο...
|