Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Αρχαία Ελλάδα – Ιστορία –Πολιτισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-06, 14:54
Το avatar του χρήστη Βελλερεφόντης
Βελλερεφόντης Ο χρήστης Βελλερεφόντης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από polykarpos
.
Νομίζω ο καθηγητής έχει μια καλή άποψη .
Ξέρεις πόσες αίθουσες γεμίζουμε όχι για την κοινωνία του σήμερα αλλά μόνο για τους παπάδες.μοναχούς και την ακολασία τους.......Και δυστυχώς(γι αυτούς) εκτός απο κείμενα υπάρχουν και βίντεο.....ΝΤόροθυ stringακια και άλλα......Αμφιβάλεις.....????
Και αν όχι αυτό σημαινει ότι όλοι οι παπάδες είναι ομοφυλόφιλοι και ανωμαλοί?!?!?!?!

Και τί ακριβώς δεν βρίσκεις φίλε rbt3r??

Ψάξε εδώ και θα βρείς αυτά που λέω...

http://www.mikrosapoplous.gr/texts1.htm

και excellent μια συμβουλή από κάποιον που ήταν κάποτε στην θέση σου....
Να μην ικανοποιήσαι από την έτοιμη μασημένη τροφή που σου΄δίνουν αλλά αν θες πραγματικά να φάς κάτι να το φτιάχνεις/ψάχνεις μόνος σου....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βελλερεφόντης : 18-06-06 στις 15:13
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-06, 15:28
Παθοκτόνος Ο χρήστης Παθοκτόνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Smile Έκκλησι προς το πανελλήνιο κοινό

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βελλερεφόντης
Ξέρεις πόσες αίθουσες γεμίζουμε όχι για την κοινωνία του σήμερα αλλά μόνο για τους παπάδες.μοναχούς και την ακολασία τους.......Και δυστυχώς(γι αυτούς) εκτός απο κείμενα υπάρχουν και βίντεο.....ΝΤόροθυ stringακια και άλλα......Αμφιβάλεις.....????
Και αν όχι αυτό σημαινει ότι όλοι οι παπάδες είναι ομοφυλόφιλοι και ανωμαλοί?!?!?!?!
Μάλλον είσαι ο μόνος παροικών την Ιερουσαλήμ που δεν γνωρίζει(τρόπος του λέγειν,σαφώς δεν είσαι ο μόνος ) πως οι Πατέρες της Εκκλησίας αναφέρονται στην διαφθορά που υπάρχει κάποτε-κάποτε στον ανώτερο κλήρο.Φυσικά,υπάρχουν και παραδείγματα,στων οποίων την θύμησι και μόνο συγκινείται κανείς,όπως του Χρυσοστόμου Σμύρνης,ο οποίος έμεινε μαζύ με το"ποίμνιό"του και ευλογούσε του απηνείς Τούρκους ενώ αυτοί τον κατακρεουργούσαν μανιασμένοι!... Μπορεί κανείς να συγκρίνει την συμπεριφορά του με του αρχαίου Δημοσθένους π.χ.(μέγιστος ρήτωρ,αλλά -σφόδρα αντιμακεδών και-δειλός);

Επίσης,η σύγκρισι που επιχειρείς είναι ατυχής...Έχουν καμμία σχέσι οι πηγές που έχουμε για την εποχή μας με την αρχαία;...Ή μήπως πιστεύεις ότι κανείς Βυζαντινός θα νοιαζόταν να διασώσει τέτοιου είδους...πικαντικές ιστορίες;...Για να πω ένα παράδειγμα,ο Διογένης Λαέρτιος αναφέρει για τον παμμέγιστο Πλάτωνα πως κάποτε είχε ερωτευθεί(πνευματικά)κάποιον μαθητή του(το ίδιο συνέβαινε και με την Σαπφώ,δεν ήταν παρακμιακή όπως το λένε,ο έρως της προς το ίδιο φύλο ήταν μόνο πνευματικός...) και είχε γράψει κάποιο επίγραμμα ή ποίημα,στο οποίο εξέφραζε την ερωτική του λύπη...Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει διασωθεί ως τις ημέρες μας...

Αγαπητέ Άρμπιτερ,σου προτείνω τον"Ερωτικό"του Πλουτάρχου,αν επιθυμείς να μάθεις για αυτά τα θέματα...Και είναι κι ένα πολύ καλό(που προσεγγίζει την ποίησι ίσως,ο Πλούταρχος αλήθεια αγαπούσε βαθύτατα και εν πόνω την σύζυγό του,όπως φαίνεται-ειρήσθω εν πάρόδω-και στο άλλο πολύ καλό του έργο"παραμυθητικός προις την ιδίαν γυναίκα",νομίζω,των "Ηθικών"σίγουρα*) "δοκίμιο"(ας το πούμε έτσι αδόκιμα)για την ύπαρξι του Έρωτος(ο Πλούταρχος θα έλεγε του θεού Έρωτος,εγώ-με μία ενοθειστική λογική θα έλεγα κάτι άλλο... )

*Το γράφω μόνο για να στο προτείνω και αυτό!...

.....Κ'εκείνος έρχεται...../
με τ'άγιο φως αχνόφεγγο στεφάνι του/
.....με τα θεικά,χαμηλωμένα μάτια....../

του κάμπου τα στρουθιά και τα πετούμενα......
άμα τον δούνε χαμηλώνουν πρόσχαρα......

Και σκύβει στις ψυχές που τον προσμένουν/
Σιγά...
πονετικά"

Από: "Εσπερινός" του Λάμπρου Πορφύρα(1894-1932), "Πας ο επί γης και υπό γην χρυσός αρετής ουκ αντάξιος"-Πλάτων

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παθοκτόνος : 19-06-06 στις 00:38
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-06, 15:38
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βελλερεφόντης

Έλεγα και εγώ πότε επιτέλους θα καταλήξεις εδώ .........
Φίλε μου περιμένεις να το αρνηθώ ;
Ε δεν θα ακολουθήσω την δική σου τακτική .
Αλλά δεν νομίζεις ότι πρέπει να εφαρμόσεις την δική σου παράκληση προς εμέ για << χαμήλωμα του τόνου >> ;
Τελευταία ευκαιρία .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-06, 15:45
Το avatar του χρήστη Βελλερεφόντης
Βελλερεφόντης Ο χρήστης Βελλερεφόντης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παθοκτόνε,
Τα βίντεο, οι ομολογίες και οι παραπομπές στην δικαιοσύνη δεν είναι συγκρίσιμα.....???΄
και πάλι σκοπός μου είναι όχι τόσο να κατηγορήσω τους παπάδες (απλά το χρησιμοποίησα γιατί ήξερα ότι θα σας πικάρει)αλλά με αυτή τη σύγκριση ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.......
Εσείς εχετε κολήσει με τον Ερωτικό του Πλούταρχου...Αλλά τους Νόμους τους ξεχνάτε μάλλον δεν σας αρέσει το εξώφυλό???

Και παλι παραθέτω την πιο εύλογη ερώτηση..Ένας από Νόμους του Λυκούργου είναι να τιμωρείται η ομοφυλοφιλία και παιδοφυλία.Είναι δυνατόν οι Σπαρτιάτες που ζούσαν υπό τους Νόμους του Λυκούργου να αθετούσαν έναν και μάλιστα αυτόν που η τιμωρία ήταν ότι χειρότερο για έναν Σπαρτιάτη...???.

[QUOTE=polykarpos]
Φίλε μου περιμένεις να το αρνηθώ ;
Ε δεν θα ακολουθήσω την δική σου τακτική .
/QUOTE=polykarpos]

Ευχαριστώ πολύ...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βελλερεφόντης : 18-06-06 στις 15:48
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-06, 19:14
Το avatar του χρήστη the_black_planet
the_black_planet Ο χρήστης the_black_planet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαματα
Προεπιλογή

Αγαπητε Πολυκαρπε,τα κειμενα που προερχονται απο το ΟΟΔΕ δεν εχω καμια διαθεση να τα σχολιασω αφενος γιατι η πηγη ειναι εξαιρετικα αναξιοπιστη και γνωστο οτι ασκει προπαγανδα.Επισης εχω ολοκληρωμενη αποψη περι των ηθων στην Αρχαια Ελλαδα διαβαζοντας πηγες και οχι σχολιασμους τριτων και τετοιες κακοηθιες ειναι πολυ ευκολο να καταλαβω το οτι ειναι ψευδεις.Επαναλαμβανω οτι αναφερομαι αποκλειστικα στα θεματα ακολασιας,ανηθικοτητας και παρα φυσην,οσον αφορα την προσωπικη ζωη καποιων σοφων,δεν θεωρω προσβλητικο το θεμα για αυτους τους σοφους αλλα για τους ιδιους τους συκοφαντες,αφου αποκαλυπτουν το ρατσιστικο τους προσωπο.Παρακαλω παντως να μην ξαναπαρατεθουν πηγες απο την εν λογω ιστιοσελιδα.Ειναι πολυ τυχεροι που διατηρουν την ανονυμια τους αλλιως θα τους εκανα μυνηση για να γλιτωσει η νεολαια απο αυτους τους αγυρτες.
Παλιά 18-06-06, 22:05
Το avatar του χρήστη mrpv
mrpv Ο χρήστης mrpv δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Προσωπικά τρέφω απέχθεια προς οτιδήποτε ομοφυλοφιλικό είτε ανδρικό είτε γυναικείο, η σημερινή όμως κοινωνική δομή δεν συμμερίζεται καθόλου απόψεις σαν και την δική μου.

Προσπαθεί να εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την ετεροφυλία, τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες νομοθετικές ρυθμίσεις εδραιώνουν αυτή την δραστηριότητα. Από την έρευνά σας όλα αυτά που έχετε αναφέρει εδώ δεν προκύπτει τέτοια ή παρόμοια κατάσταση στην αρχαία Ελλάδα.

Ομοφυλισμός ή ομοφυλοφιλισμός είναι ακραία ερωτική ή ηδονιστική έκφραση και έχει ελάχιστη σχέση με τον εταιροφυλισμό.

Έτσι ότι και αν έχει γραφεί αθωώνει τους αρχαίους οι οποίοι δείχνουν πιο απελευθερωμένοι ερωτικά από ότι ο σύγχρονος Έλληνας ή ο σύγχρονος άνθρωπός. Ο ερωτισμός έχει σχέση αλλά δεν είναι άμεσος της σαρκικής ηδονής. Η πολυποίκιλη ερωτική αναζήτηση είναι ο παρονομαστής με τον οποίο θα έπρεπε να δούμε τις εκφράσεις των αρχαίων.

Άλλη μια παράμετρο που πρέπει να προσέξουμε είναι η εκάστοτε κοινωνική ελευθεριότητα (ανοχή) στην εκάστοτε πόλη. Παράδειγμα τρανό είναι η Σπάρτη στην οποία δεν υπήρχαν αυτά τα περιθώρια. Αλλού τα πράγματα ήταν αλλιώς.

Με αυτή την λογική υπήρχαν πολίτες, άνθρωποι οι οποίοι ηδονικά εκφράζονταν προβαίνοντας και σε τέτοιες πράξεις. Εύρωστοι χορτασμένοι από τις κοινές επιδίδονταν και σε τέτοιες πράξεις. Σε αυτό το σημείο χωράνε και τα όργια αλλά και κάθε άλλη διαστροφή.

Σήμερα όντας με τρομακτικό αριθμό ομοφυλοφίλων δεν δικαιούμαστε να κρίνουμε τους αρχαίους. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε στον δικό μας πουριτανισμό και έπειτα να ψάξουμε σε αυτούς.

Εμείς ζούμε σε μια ανέραστη κοινωνία, η οποία προσπαθεί να φωτίσει την εντελώς αντίπερα όχθη, να την αποδεχθεί, και διπρόσωπα να στιγματίζει όλες τις ενδιάμεσες καταστάσεις.
Παλιά 18-06-06, 22:21
Το avatar του χρήστη Drymonia
Drymonia Ο χρήστης Drymonia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Τα βίντεο, οι ομολογίες και οι παραπομπές στην δικαιοσύνη δεν είναι συγκρίσιμα.....???΄
και πάλι σκοπός μου είναι όχι τόσο να κατηγορήσω τους παπάδες (απλά το χρησιμοποίησα γιατί ήξερα ότι θα σας πικάρει)αλλά με αυτή τη σύγκριση ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.......
Λοιπόν, 2ο προτεινόμενο βιβλίο για σήμερα: ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ, Κ. Πλεύρης...
..όπου μετά λύπης μας ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ διαπιστώνει κανείς το μεγαλείο του παρελθόντος μας.. και μάλλον θα διαπιστώσουμε ότι όντως δεν είναι συγκρίσιμα, καθώς σήμερα εκτος ΟΛΩΝ των άλλων είμαστε και υποκριτές..

Παράθεση:
Να μην ικανοποιήσαι από την έτοιμη μασημένη τροφή που σου΄δίνουν αλλά αν θες πραγματικά να φάς κάτι να το φτιάχνεις/ψάχνεις μόνος σου....
Έτσι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Drymonia : 18-06-06 στις 22:46
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-06, 22:55
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή Έλεος !!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_black_planet
Αγαπητε Πολυκαρπε,τα κειμενα που προερχονται απο το ΟΟΔΕ δεν εχω καμια διαθεση να τα σχολιασω αφενος γιατι η πηγη ειναι εξαιρετικα αναξιοπιστη και γνωστο οτι ασκει προπαγανδα.Επισης εχω ολοκληρωμενη αποψη περι των ηθων στην Αρχαια Ελλαδα διαβαζοντας πηγες και οχι σχολιασμους τριτων και τετοιες κακοηθιες ειναι πολυ ευκολο να καταλαβω το οτι ειναι ψευδεις.Επαναλαμβανω οτι αναφερομαι αποκλειστικα στα θεματα ακολασιας,ανηθικοτητας και παρα φυσην,οσον αφορα την προσωπικη ζωη καποιων σοφων,δεν θεωρω προσβλητικο το θεμα για αυτους τους σοφους αλλα για τους ιδιους τους συκοφαντες,αφου αποκαλυπτουν το ρατσιστικο τους προσωπο.Παρακαλω παντως να μην ξαναπαρατεθουν πηγες απο την εν λογω ιστιοσελιδα.Ειναι πολυ τυχεροι που διατηρουν την ανονυμια τους αλλιως θα τους εκανα μυνηση για να γλιτωσει η νεολαια απο αυτους τους αγυρτες.
Φίλε μου
σου ζήτησα να μου σχολιάσεις κείμενα της Ο . Ο . Δ Ε . ;
Εγώ ζήτησα << Αλλά από ότι βλέπω περισσότερο ασχολείστε με μένα παρά με τα κείμενα που μου ζητήσατε να παραθέσω .>>.
Έτσι νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σας κατηγορήσω το λιγότερο για παραπληροφόρηση και να Σας παρακαλέσω να αφήσετε αυτό το προσφιλές σας σπόρ.
Για την ιστοσελίδα της Ο .Ο . Δ . Ε . δεν θα την υπερασπιστώ εγώ μπορεί και μόνη της .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-06, 23:39
Το avatar του χρήστη the_black_planet
the_black_planet Ο χρήστης the_black_planet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαματα
Προεπιλογή

Αν θελεις να με κατηγορησεις για παραπληροφοριση δεν εχω το δικαιωμα αλλα ουτε καν το επιθυμω να σε σταματησω.Αρκει να το στηριξεις με επιχειρηματα γιατι αλλιως θα εχω εγω την υποχρεωση να σε κατηγορησω για συκοφαντια.Οσον αφορα τα υπολοιπα κειμενα που παραθετεις,δεν εχω την καταλληλη γνωση των αρχαιων ελληνικων για να τα μεταφρασω,ας τα μεταφρασει καποιος και θα τα σχολιασω στη συνεχεια,αν και με με τα λιγα που καταλαβαινω δεν διακρινω να στοιχειοθετειτε κατι που να αμαυρωνει την εικονα που εχω για τα ηθη και τους θεσμους στην αρχαια Ελλαδα.Αυτο πχ που λεει ο Πλατωνας οτι οι περισσοτερες πολεις δε θα δεχοντουσαν εναν νομο κατα της ομοφυλοφιλιας,για μενα ειναι αναμενομενο και ηθικα σωστο γιατι σ'αυτο το θεμα πιστευω οτι ο Πλατωνας θα ηταν αδικος.Αλλα πρεπει πρωτα απο ολα να κατανοησεις την αντιληψη περι ερωτος των αρχαιων Ελληνων που ειχαν ορισει πολυ ευστοχα τι ειναι κατα φυσην και τι παρα φυσην,ο mprv εχει απολυτο δικαιο σε αυτα που λεει και μπορεις να δεις και το παρακατω λινκ:

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=992
Παλιά 19-06-06, 01:00
Παθοκτόνος Ο χρήστης Παθοκτόνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Smile

Παράθεση:
Λοιπόν, 2ο προτεινόμενο βιβλίο για σήμερα: ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ, Κ. Πλεύρης...
Συγγνώμη,αγαπητή,σαφώς να το διαβάσετε το βιβλίο "οι κίναιδοι",αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω αν μπορεί να εμπιστευθεί όλα όσα λέγονται εκεί,διότι ο κ.Πλεύρης δεν είναι -λόγω υπέρμετρης πατριδολατρίας-το κατάλληλο πρόσωπο να μιλήσει για κάτι το επίμεμπτο στην Αρχαία Ελλάδα,αλλά και για άλλα...Ενδεικτικά διότι υποστηρίζει σε άλλο προσφατο του βιβλίο ότι μόνον ένα εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς μπορεί να σταματήσει τους καπιταλιστές!Και επειδή είναι γνωστό και σε σφόδρα ελληνολατρικούς κύκλους πως υποστηρίζει πράγματα όπως ότι το Θιβέτ είναι στην πραγματικότητα Θ.Ι.Β.Ε.Τ. και το όνομά του είναι ελληνικό...Οι προθέσεις μπορεί να είναι αγαθές στα θέματα αυτά,αλλά ως εκεί...
Παράθεση:
..όπου μετά λύπης μας ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ διαπιστώνει κανείς το μεγαλείο του παρελθόντος μας..
Το παρόν μας σίγουρα δεν είναι το καλλίτερο,αλλά έχουν υπάρξει στο ρωμαίικο παρελθόν μας χρυσές εποχές ανάλογες με τον χρυσούν αιώνα του Περικλέους,όπως ο 4ος αι μ.Χ.,τις οποίες βεβαίως δεν φροντίζει κανείς να διαδώσει...Το ίδιο βεβαίως συμβαίνει και με τα Πατερικά μας κείμενα,τα οποία δεν έχουν καθόλου διάδοσι(ασχέτως αξίας)εν σχέσι με την αρχαία ελληνική γραμματεία,που τελευταία δίδεται δωρεάν από το "Βήμα",την "ελευθεροτυπία",εκδίδεται από την Deagostini και γενικά(σχετικά πάντα) υπερπροβάλλεται στο γνωστό κοραιστικό,δυτικόπληκτο,διαφωτιστικό(="κουλτουριάρ ικο",για όποιον γνωρίζει τον όρο) πνεύμα...
Παράθεση:
και μάλλον θα διαπιστώσουμε ότι όντως δεν είναι συγκρίσιμα, καθώς σήμερα εκτος ΟΛΩΝ των άλλων είμαστε και υποκριτές..
Εννοείτε ότι υποκρίνομαστε τους μη εκφύλους;...Μήπως πρέπει να διαχωρίσετε την υποκρισία από την εγκράτεια,φίλτατη;

Παράθεση:
Αγαπητε Πολυκαρπε,τα κειμενα που προερχονται απο το ΟΟΔΕ δεν εχω καμια διαθεση να τα σχολιασω αφενος γιατι η πηγη ειναι εξαιρετικα αναξιοπιστη και γνωστο οτι ασκει προπαγανδα.
Πότε αποδείξατε ότι ασκεί προπαγάνδα,φίλτατε;Μήπως θα έπρεπε να κατηγορήσουμε εσάς για ανιστόρητη προπαγάνδα,αφού έχετε πηγές τον κ.Βλάσση Ρασσιά και τους άλλους αντιχριστιανούς αρχαιοθρήσΚους ή παγανοδωδεκαθειστάς;...Οι οποίοι αποδεδειγμένα εκπονούν μαύρη προπαγάνδα;...Αν τους έχετε αποκηρύξει,τότε εν τάξει...

Παράθεση:
Εσείς εχετε κολήσει με τον Ερωτικό του Πλούταρχου...Αλλά τους Νόμους τους ξεχνάτε μάλλον δεν σας αρέσει το εξώφυλό???
Αγαπητέ,εγώ ήμουν αυτός που παλαιότερα παρέθεσε χωρίο των"Νόμων"'οπου ο Πλάτων καταδικάζει την ομοφυλοφιλία για να τον υποστηρίξω διότι είτε έχων τις συγκεκριμένες πλανερές σκιές είτε όχι η προσωπικότης του είναι όντως σεπτή...Πάντως,για την ενημέρωσί σας,υποστηρίζεται τελευταία ότι οι πλατωνικοί διαλόγοι λανθασμένα αποδόθηκαν στον Πλάτωνα μόνον...Έτσι ή σε αλλαγή στις απόψεις λόγω ωριμότητος μπορούν να εξηγηθούν και οι διαφορές στον Πλάτωνα και στο εν λόγω ζήτημα...

.....Κ'εκείνος έρχεται...../
με τ'άγιο φως αχνόφεγγο στεφάνι του/
.....με τα θεικά,χαμηλωμένα μάτια....../

του κάμπου τα στρουθιά και τα πετούμενα......
άμα τον δούνε χαμηλώνουν πρόσχαρα......

Και σκύβει στις ψυχές που τον προσμένουν/
Σιγά...
πονετικά"

Από: "Εσπερινός" του Λάμπρου Πορφύρα(1894-1932), "Πας ο επί γης και υπό γην χρυσός αρετής ουκ αντάξιος"-Πλάτων

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παθοκτόνος : 19-06-06 στις 01:04
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:53.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.