Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-09-11, 21:15
Το avatar του χρήστη Mirella_S
Mirella_S Ο χρήστης Mirella_S δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens-Greece
Προεπιλογή

Πριν 2 χρονια ειχα παρεξηγηθει με την μοναδικη υπαρχουσα συγγενη μου και αδελφη της μητερας μου που ζουσε στο πατρικο μου σπιτι μια και οι γονεις μου εχουν δυστυχως πεθανει και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην την επισκεπτομαι πλεον.
Παρ' ολα αυτα, εβλεπα στον υπνο μου ειτε μεσημερι ηταν, ειτε βραδυ, το πατρικο μου γεματο αναμμενα κερα και την εν λογω θεια μου να ουρλιαζει αγρια μεσα στην νυχτα.
Το ονειρο αυτο το εβλεπα καθε φορα.
Οταν περυσι η θεια μου αυτη πεθανε και εγω αρχισα να ξανασυναντω φιλικα προσωπα και γειτονες που ζουσαν κοντα στο πατρικο μου στο οποιο ειχα να πατησω 2 ολοκληρα χρονια, μου ειπαν οτι η θεια μου αυτη, χτυπημενη απο Αλτσχαιμερ, ξυπνουσε τις νυχτες, ουρλιαζε, εσπαζε πραγματα και ξεσηκωνε ολη την γειτονια.
Ηταν δηλαδη ο,τι ακριβως ονειρευομουν εγω, ενω ημουν μακρυα και απουσα απο εκει!
Παλιά 27-09-11, 14:42
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mirella_S Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν 2 χρονια ειχα παρεξηγηθει με την μοναδικη υπαρχουσα συγγενη μου και αδελφη της μητερας μου που ζουσε στο πατρικο μου σπιτι μια και οι γονεις μου εχουν δυστυχως πεθανει και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην την επισκεπτομαι πλεον.
Παρ' ολα αυτα, εβλεπα στον υπνο μου ειτε μεσημερι ηταν, ειτε βραδυ, το πατρικο μου γεματο αναμμενα κερα και την εν λογω θεια μου να ουρλιαζει αγρια μεσα στην νυχτα.
Το ονειρο αυτο το εβλεπα καθε φορα.
Οταν περυσι η θεια μου αυτη πεθανε και εγω αρχισα να ξανασυναντω φιλικα προσωπα και γειτονες που ζουσαν κοντα στο πατρικο μου στο οποιο ειχα να πατησω 2 ολοκληρα χρονια, μου ειπαν οτι η θεια μου αυτη, χτυπημενη απο Αλτσχαιμερ, ξυπνουσε τις νυχτες, ουρλιαζε, εσπαζε πραγματα και ξεσηκωνε ολη την γειτονια.
Ηταν δηλαδη ο,τι ακριβως ονειρευομουν εγω, ενω ημουν μακρυα και απουσα απο εκει!
Η "επικοινωνία" που επιτεύχθη με τη θεία σου μέσω του ονείρου, ήταν αποτέλεσμα της δικής της ανάγκης, δηλαδή σε καλούσε κοντά της είτε επειδή σε είχε ανάγκη, είτε επειδή σε αγαπούσε ιδιαίτερα και είχε μετανοιώσει, είτε επειδή αισθανόταν τύψεις... Το γεγονός ότι "βίωσες" την κατάστασή της στο όνειρό σου, δείχνει ότι είσαι ένα ιδιατερα ευαίσθητο άτομο που μπορεί να συλλαμβάνει μηνύματα από μακριά και γενικότερα "επιρρεπής" σε μεταφυσικές καταστάσεις, που μελλοντικά ίσως αποδειχθούν απόλυτα φυσικές.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-09-11, 17:23
Inspired Hand Ο χρήστης Inspired Hand δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή 'Ονειρα και τηλεπάθεια;

Γεια σας και από'μένα!Διαβάζοντας όλο το φορουμ δεν βρήκα ένα δικό μου είδος ονείρων που δεν αναφέρεται και είπα να ρωτήσω σχετικα!..
Έχει τύχει να μαλώσω ή απλά να απομακρυνθώ με ανθρώπους για μήνες και έπειτα να τους δω σε όνειρο μου (το κάθε άτομο ξεχωριστά) και έπειτα να εμφανίζονται ξαφνικά πάλι στη ζωή μου,ή να επικοινωνούν μαζί μου!..
Να σημειώσω πως αυτά τα άτομα εγώ τα ήθελα στη ζωή μου και θεωρούσα άδικες τις καταστάσεις που μας απομάκρυναν!Μόλις έβλεπα τα όνειρα ήξερα πως ήταν η προσωπική μου επιθυμία αλλά μόλις αμέσως μετά(το πολύ μετά από δύο μέρες) άρχισα να αναρωτιέμαι..Δε θα μπορούσα επίσης να το χαρακτηρίσω σύμπτωση καθώς δεν πιστεύω στην τύχη και έχει συμβεί ήδη 3 φορές!..
Η επιθυμία μου λοιπόν,λειτούργησε σαν τηλεπάθεια μέσα από το όνειρό μου ή το όνειρο ήταν προφητικό κατά μία έννοια;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-11, 20:41
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Inspired Hand Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας και από'μένα!Διαβάζοντας όλο το φορουμ δεν βρήκα ένα δικό μου είδος ονείρων που δεν αναφέρεται και είπα να ρωτήσω σχετικα!..
Έχει τύχει να μαλώσω ή απλά να απομακρυνθώ με ανθρώπους για μήνες και έπειτα να τους δω σε όνειρο μου (το κάθε άτομο ξεχωριστά) και έπειτα να εμφανίζονται ξαφνικά πάλι στη ζωή μου,ή να επικοινωνούν μαζί μου!..
Να σημειώσω πως αυτά τα άτομα εγώ τα ήθελα στη ζωή μου και θεωρούσα άδικες τις καταστάσεις που μας απομάκρυναν!Μόλις έβλεπα τα όνειρα ήξερα πως ήταν η προσωπική μου επιθυμία αλλά μόλις αμέσως μετά(το πολύ μετά από δύο μέρες) άρχισα να αναρωτιέμαι..Δε θα μπορούσα επίσης να το χαρακτηρίσω σύμπτωση καθώς δεν πιστεύω στην τύχη και έχει συμβεί ήδη 3 φορές!..
Η επιθυμία μου λοιπόν,λειτούργησε σαν τηλεπάθεια μέσα από το όνειρό μου ή το όνειρο ήταν προφητικό κατά μία έννοια;
Η εμφάνιση των ατόμων αυτών στη ζωή σου έγινε τυχαία ή επειδή το επεδίωξαν τα άτομα αυτά; Εάν συμβαίνει το πρώτο, τότε τα όνειρα μπορεί να είναι προφητικά, ενώ αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, ενδέχεται να υπάρχει μεταξύ σας κάποιου είδους πνευματική επικοινωνία... Πάντως, για να είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος για το είδος των ονείρων, πρέπει να υπάρξουν πολλά ανάλογα περιστατικά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΙΑΝΕΙΡΑ : 28-09-11 στις 20:42
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-09-11, 15:42
Inspired Hand Ο χρήστης Inspired Hand δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Όλες οι καταστάσεις μέχρι τώρα συμπίπτουν με το δεύτερο είδος που ανέφερες!..
Ξέχασα επίσης να σημειώσω πως και τα 3 έγιναν σε διάστημα ενός μήνα.Το να ήταν συννενοημένα αποκλείεται καθώς δε γνωρίζονται μεταξύ τους!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 13:26
Angelika28970 Ο χρήστης Angelika28970 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

καλημερα σε ολους!!!θα ηθελα να ρωτησω κατι...τα ονειρα εχω ακουσει οτι δεν επαναλαμβανονται...σημερα ομως ειδα ενα ονειρο το οποιο το εχω ξαναδει πιο παλια?ξερει καποιος γιατι το ξαναειδα?
Παλιά 17-10-11, 12:06
amnesiac Ο χρήστης amnesiac δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Αρκετά ενδιαφέρον ποστ!Και εγώ βλέπω ένα ονείρο απο μικρή ηλικία μέχρι και τώρα, τα τελευταία χρόνια όχι τόσο έντονα και όχι τόσο συχνά όσο παλιά αλλά είμαι προβληματισμένη για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Είμαι λέει σε ένα δάσος και με κυνηγάει κάποιος, ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι κάπου εκεί κοντά και με έχασε και με ψάχνει αλλά εγώ τρέχω να σωθώ, αυτός που με κυνηγάει με πλησιάζει όλο και περισσότερο..και μετα ξυπνάω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-11, 13:55
Angelika28970 Ο χρήστης Angelika28970 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από amnesiac Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρκετά ενδιαφέρον ποστ!Και εγώ βλέπω ένα ονείρο απο μικρή ηλικία μέχρι και τώρα, τα τελευταία χρόνια όχι τόσο έντονα και όχι τόσο συχνά όσο παλιά αλλά είμαι προβληματισμένη για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Είμαι λέει σε ένα δάσος και με κυνηγάει κάποιος, ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι κάπου εκεί κοντά και με έχασε και με ψάχνει αλλά εγώ τρέχω να σωθώ, αυτός που με κυνηγάει με πλησιάζει όλο και περισσότερο..και μετα ξυπνάω
μμμμ δεν ξερω...κι εγω την ιδια απορια εχω:γιατι τα ονειρα επαναλλαμβανονται
Παλιά 19-12-11, 12:41
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Angelika28970 Εμφάνιση μηνυμάτων
μμμμ δεν ξερω...κι εγω την ιδια απορια εχω:γιατι τα ονειρα επαναλλαμβανονται
Φίλη μου τα ονειρα επαναλαμβάνονται για τρεις λόγους:

1) Είναι προφητικά και θα σταματήσουν όταν το όνειρο επαληθευτεί.
2) Είναι συνειδητά όνειρα που επηρεάζονται από τον εγκέφαλο και όχι από το υποσυνείδητο.
3) Αυτή η εμπειρία υπάρχει μέσα στο υποσυνείδητο και δεν την έχουμε αποβάλλει με αποτέλεσμα να μας κυνηγά. Όταν αποφασίσουμε να την ξεπεράσουμε το όνειρο μας εγκαταλείπει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-12-11, 12:46
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Inspired Hand Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ζωή πολλές φορές είναι απρόβλεπτη. Το υποσυνείδητο ξέρει από μας καλύτερα τι πρόκειται να συμβεί στη ζωή μας. Ήταν προφητικό το όνειρο φυσικά. Ποτέ αν δεν είναι συνειδητό όνειρο δεν βλέπουμε τις επιθυμίες μας όποτε θέλουμε εμείς. Έρχονται μόνες τους τη στιγμή που πρέπει.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:50.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.