Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-05-07, 16:00
ria Ο χρήστης ria δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Talking

πωσ παιζετε το ouija table???/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-07, 21:58
Το avatar του χρήστη Hedwig
Hedwig Ο χρήστης Hedwig δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Δεν είναι παιχνίδι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-07, 22:29
Το avatar του χρήστη lifo
lifo Ο χρήστης lifo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Από ότι έχω ακούσει αφού έχει τον πίνακα λες "ouija ouija". Ρωτάς το πνεύμα κάτι. Πάνω στον πίνακα υπάρχουν νούμερα από το 0 μέχρι το 9. Επίσης έχει όλα τα γράμματα της αλφαβήτα. Και ένα ναί και όχι. Ρωτάς το πνεύμα "Πότε πέθανες;". Σου απαντάει πως πέθανε το 1972. Πώς; Σου κουνάει το ποτήρι. Μην ζητήσεις σε καμία περίπτωση να σου δείξει την δυναμή του. Αν το κάνεις σε σπίτι(που καλύτερα να μην το κάνεις) μετά την διαδικασία κάνε έναν εξαγνισμό. Όπωσδήποτε να κάνεις τελετή εξαγνισμού μετά από αυτό!Πρόσεχε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifo : 24-05-07 στις 22:31
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-07, 10:27
Το avatar του χρήστη Antonia
Antonia Ο χρήστης Antonia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Exclamation Παρατήρηση!

Παιδιά θα σας παρακαλούσα να αποφεύγετε τα ποστ της μιας γραμμής, καθώς δε βοηθούν κυριολεκτικά σε τίποτα και δεν προσφέρουν στη συζήτηση.

ria, πριν μπεις στη διαδικασία να ρωτήσεις κάτι τόσο ξεκάθαρο -μεν-, καλό θα ήταν να έριχνες μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και ίσως η απορία σου να λυνόταν. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να βρεις μια απλοϊκή απάντηση στο ερώτημά σου αν κάνεις ένα search στο google. Ερωτήσεις τέτοιου τύπου αποφεύγονται για τον λόγο ότι είμαστε forum συζητήσεων και όχι λεξικό με λήμματα.

Hedwig, σαν πιο παλιά στην κοινότητα θα μπορούσες να κάνεις την τοποθέτησή σου με επιχειρήματα. Αν ήμουν εγώ στη θέση της ria η απάντησή σου δε θα μου εξηγούσε ούτε τι είναι το ouija table ούτε γιατί δεν θεωρείται παιχνίδι.

Για μια ακόμα φορά, προσπαθείστε να είστε όσο το δυνατόν πιο επεξηγηματικοί, με επιχειρήματα, χωρίς ωστόσο να πλατιάζετε. Βοηθήστε τους συνομιλητές σας να καταλάβουν τι θέλετε να πείτε. Στο χώρο αυτό καταθέτουμε τις γνώσεις μας και τις απόψεις μας και συζητάμε για πράγματα που μας ενδιαφέρουν. Μονολεκτικές απαντήσεις καθώς και ερωτήσεις θα διαγράφονται, αφού δεν πληρούν καμία από τις προϋποθέσεις που ανέφερα.

Ευχαριστώ!
Παλιά 25-05-07, 10:43
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλημέρα σας.

Διαβασα εν τάχει τις αναφορες σε αυτο το θέμα.

Πιστευω πως σε όλες τισ αναζητήσεις μας σε σχετικά θέματα πρεπει να
προσέχουμε.

Ποτέ εκ περιεργείας να μην το κάνουμε.
Εαν κανει κάποιος κατι σε σχετικά θέματα να ειναι ετοιμος για τα πάντα.

Να γνωρίζει γιατι το κανει.

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-07, 13:37
Senior Member

Προεπιλογή

Antonia...πάω πάσο...έχεις δίκιο.

Απλά έχω προαναφέρει ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με πνεύματα και με τη συνάντηση των 2 κόσμων δεν είναι παιχνίδι και θεωρώ πως είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό.
Επίσης, δεν είναι εύκολο να επιλέξει κάποιος το πνεύμα που θα του εμφανιστεί. Μπορεί κάποιος να ρωτήσει οτιδήποτε, είτε για το παρελθόν είτε για το μέλλον...καλό θα είναι να αποφευχθούν ερωτήσεις που αφορούν αυστηρά προσωπικά δεδομένα και οικογενειακά θέματα, γιατί το πνεύμα δεν θα θέλει να τα μάθουν αυτά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και μπορεί έτσι να τους προκαλέσει κάποια ζημιά.
Μπορεί επίσης να εμφανιστεί πνεύμα που να σου επιδείξει μόνο του τη δύναμή του. Αυτό δεν αποτελεί πάντα πρόβλημα, με την προϋπόθεση ότι οι παρευρισκόμενοι στο τραπέζει να ξέρουν πως να το χειριστούν αυτό και επίσης να ξέρουν πως να διώξουν ένα ανεπιθύμητο πνεύμα. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να έχουν συμφωνηθεί από πριν αυτόματες αντιδράσεις και κινήσεις όλων των μελών.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-07, 20:36
Το avatar του χρήστη lifo
lifo Ο χρήστης lifo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Θα ρωτήσω κάτι απλό.Επειδή με έναν φίλο μου δεν μπορούμαι να προμηθευτούμαι το ouija board . Θα μπορούσατε να μου πείτε που μπορώ να το προμηθευτώ; Αν το φτιάξεις έχει τα ίδια αποτελέσματα;Ευχαριστώ.
Παλιά 04-06-07, 23:06
Νεραιδα Ο χρήστης Νεραιδα δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: shambhala
Προεπιλογή

καλησπερα!
hedwig... οταν λες "κινησεις ολων των μελων" τι ακριβως εννοεις?

http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=18112
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 13:24
Senior Member

Προεπιλογή

Εννοώ ότι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα πρέπει όλα τα παρευρισκόμενα μέλη να κινηθούν ταυτόχρονα, λ.χ. να απομακρύνουν ταυτόχρονα τα χέρια από τα ποτήρια, να ανοίξουν τα φώτα και τις πόρτες κ.ο.κ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-07, 12:57
Το avatar του χρήστη chris82
chris82 Ο χρήστης chris82 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κιλκίς
Προεπιλογή

Το μόνο "σοβαρό" βίντεο που βρήκα έως τώρα,το οποίο δεν είναι σαν πολλά άλλα που παρουσιάζουν το ouija board σαν παιχνίδι και κάνουν διάφορα αστεία με αυτό.
Δείτε το βίντεο εδώ,όπου φαίνεται (απο τις ελάχιστες περιπτώσεις) ο δείκτης να κουνιέται μόνος του.
http://www.youtube.com/watch?v=erD64ZACE18

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω,όσον αφορά αποκλειστικά το Ouija Board,προσωπική μου γνώμη είναι να αξιοποιήσω την περιέργια μου με διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας,όπως τα Φ.Η.Φ..

Σας παραπέμπω τον πίνακα Ouija παρακάτω.
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg board2.JPG (35,5 KB, 101 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris82 : 30-07-07 στις 13:24
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:29.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.