![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
.........ΗΛΕΚΤΡΑ ,,, ο θανατος λειτουργει εν προκειμενω εκφοβιστικα και με την μορφη ζωντανης παραστασης ...η δυναμη που εκλυεται προερχεται απο τον τρομο που προκαλειται στους παρευρισκομενους....τους φοβιζεις για να τους ελεγχεις καλυτερα .... ..οσο για το τι αισθανθηκαμε ...τι αλλο απο τρομο??? .. αυτο αισθανθηκαμε ...η εμπειριες που περιγραψαμε ειναι ενα ειδος εντονου και διαυγους ψυχικου ονειρου που ομως δεν ειναι ακριβως ονειρο μια και συμβαινει αυτο που λεμε μεταθεση αιθεροφυσικου σωματος ,,κι ειναι αυτο το μετατιθεμενο αιθεροφυσικο μας σωμα αυτο που μετεχει και λαμβανει τα εμπειρικα δεδομενα... η μεταθεση αιθεροφυσικου σωματος βεβαια ειναι αλλο απο την αστρικη προβολη ... .........και οχι δεν ξεφυγαμε απο το θεμα ,,,μιας καθε θεμα εχει τις προεκτασεις του ,,,,και δηλωνουν την πνευματικη μιζερια τους οσοι διαμαρτυρονται καθε φορα που ενα θεμα ανοιγει και προεκτεινεται .. ετσι ειναι οι συζητησεις μιλαμε για την ενεργειακη αφαιμαξη που εχει σχεση με τα βαμπιρ......... .........και προεκυψαν στην πορεια ζητηματα τελετουργικων πρακτικων τρομου που νομιζω οτι και αυτα εντασσονται μεσα στο θεμα που συζηταμε μιας και ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ??? Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ..ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΟΥΝ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ... ....ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΟΙ !!! ![]() ...ελπιζω να μην ενδωσει η διαχειριση σε προτροπες μεταφορας του θεματος και να μας επιτρεψει στο παρον θεμα να ολοκληρωσουμε μιλωντας για την τεχνολογια της αφαιμαξης μεσω ακτινοβολιων.......για αυτο που ηδη προλογισαμε ως <τεχνολογια της συριγγας > Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 20-02-11 στις 16:45 |
|
|||
|
|||
![]()
Για να καταλάβω καλύτερα, μην με παρεξηγείς μπορεί να είμαι αργόστροφος.
Λες ότι έκανες ας πούμε διαλογισμό μια ωραία μέρα ή κατά κάποιον τρόπο κοιμόσουν και ξαφνικά βρέθηκες ενεργειακά σε μια τέτοια τελετή? Ή εις γνώση σου βρέθηκες σε αυτό? Στο είχε πει κάποιος δλδ, ότι την τάδε του μηνός, ώρα τάδε, μπες και δες τι θα γίνει στο τάδε μέρος? Γιατί αν τόση ώρα μας λες ένα γεγονός που βίωσες μέσα από προβολή τότε αλλάζει όλη η συζήτηση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lmike : 20-02-11 στις 16:54 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...για περαιτερω διευκρινησεις υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα ....τωρα ειναι που βγαινουμε πραγματικα εκτος θεματος ,, δε νομιζετε ???...να πω μοναχα οτι δεν εχω εξελιχτει τοσο πολυ ωστε να μπαινω με τη θεληση μου και κατοπιν προσχεδιαμου εκει που δεν με <<παιρνει >>.. οσα περιεγραψα ειναι απλα αυθορμητες εμπειριες που μου συνεβησαν και εχουν συμβει και σε αλλους απο οσο εχω μαθει .....και με κανενα τροπο δεν εννοω οτι τις προκαλεσα με τη θεληση μου .. αλιμονο μονο θεωρητικα εχω διερευνησει καποια θεματα και καποιες αυθορμητες εμπειριες μου .....και τιποτε αλλο .. ..αν ηταν ετσι !!!δε θα μασταν για εδω θα δουλευαμε για την C.I.A ...φευ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς γινεται λοιπον η αφαιμαξη ψυχικης ενεργειας απο αποσταση με τεχνολογια συριγγας;
Απο ποτε συμβαινει κατι τετοιο; Ειναι φαινομενο των μεγαλων αστικων κεντρων ας πουμε; Ποια μεσα χρησιμοποιουνται; Ανεφερες κατι για συναυλιες. Ισχυει γενικοτερα και για μερη που υπαρχει μεγαλος συνωστισμος για οποιουσδηποτε λογους, πχ μια μεγαλη σειρα ανθρωπων στο ταμειο μιας τραπεζας; |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά δεν έθεσα καλά την ερώτηση. Δεν θέλω να μάθω βαθιές λεπτομέρειες.
Αν ήταν απλή προβολή ήθελα να μου πεις όπως και έκανες. Αν συνεχιστή η κουβέντα όπως έχει, χρειάζονται κάποιες διευκρινήσεις για να ξεχωρίσουμε την εμπειρία σου με αυτά που έχεις διαβάσει, ακούσει, από άλλους ώστε να βγαίνει ένα νόημα και να μην μπλέκονται όλα μαζί. Γιατί ως τώρα η κουβέντα μας έχει μέσα ψυχικά βαμπίρ, μυθικά βαμπίρ, σατανισμό, συνομωσία και δεν ξέρω τι άλλο... Και επανέρχομαι στα τελευταία ποστ όπου όλη αυτή ιστορία συνέβη μέσα από μετάθεση αιθεροφυσικού σώματος και όχι αστρική προβολή. Δηλαδή δεν ήταν προβολή αλλά όντος παρευρέθης εκεί. Γιατί τέτοιου είδους <<μετάθεση>> που αναφέρεις, όχι μονό απλή δεν είναι, αλλά την κάνουν ανεπτυγμένοι πνευματικά άνθρωποι. Και τέτοιοι άνθρωποι δεν βλέπουν τέτοια πράγματα γιατί για να φτάσουν να κάνουν τέτοια <<μετάθεση>> έχουν αφήσει προ πολλού το <<σκοτάδι>> ... Οπότε νομίζω ότι έκανες αστρικό ταξίδι άσχετα με το πως και τι είδες. Και θα ήθελα να σου πω πως στο αστρικό επίπεδο, αν δεν είσαι καθαρός έρχεσαι αντιμέτωπος με την αρνητική σου μεριά και τους φόβους σου. Ότι σαβούρα υπάρχει στο ασυνείδητο το ζεις κατά κάποιον τρόπο γιατί στο αστρικό παίρνει μορφή. Και εκεί είναι και τα ψυχικά βαμπίρ. Πολλές λάθος απόψεις λέγονται για το αστρικό επίπεδο. Πολύ δεν ξέρουν τι είναι το αστρικό σώμα του ανθρώπου, τι υπάρχει εκεί και γιατί. Με αποτέλεσμα να μην ξέρουν και τι βλέπουν στην προβολή και γιατί. Το πως το εξηγούν μετά και τι νόημα δίνουν στην εμπειρία είναι άλλο... Βέβαια είναι πολύ μεγάλη κουβέντα ώστε να ειπωθούν τα πως και τα γιατί και είναι και εκτός θέματος από ένα σημείο και μετά. Οπότε δεν μπορώ να θεωρήσω την εμπειρία σου αυτή γεγονός για πολλούς λόγους. Τώρα αν θες να μιλήσουμε για το αστρικό και το αιθερικό μπορούμε να ανοίξουμε άλλο θέμα Να βάλουμε μια σειρά τουλάχιστον στην κουβέντα αν είναι. Ένα ένα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lmike : 20-02-11 στις 19:41 |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Πιστεύω πως όλοι φίλοι μου θα πρέπει να διαβάσουμε από την αρχή... Η εισαγωγή του δημιουργού του θέματος epimytheas αλλα και οι αρχικές αναφορές των φίλων/ες galadriel , Matrina , She Mantis ,Θεανώ αλλά και αρκετοί άλλοι που τοποθέτησαν το θέμα σε μια πολύ σωστή βάση..... Φίλη ΚΑΘΗΡΑ θα επαναλάβω για ακομα μια φορά κάτι πολύ βασικό.. <<Πάντως σε κάθε είδους τελετές οι ΘΥΤΕΣ δεν είναι ΠΝΕΎΜΑΤΙ αλλά και σαρκικά παρόντες όπως και τα ΘΥΜΑΤΑ....>> Επίσης μόλις εχω τα στοιχεία για τις Περίεργες δολοφονίες θα καταθέσω τα στοιχεία (πραγματικά και όχι θεωρητικά) Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω απολυτως οτι πρεπει να διαβασουμε το θεμα απο την αρχη...imike!!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Πριν από λίγο πήρα τα στοιχεία που ζήτησα από την μια πηγή μου για πληροφορίες σχετικά με τις παράξενες δολοφονίες..... ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ..... Με το που πάρω και την δεύτερη πηγή μου πληροφορίες θα τις καταθέσω.. Νομίζω πως κάποια πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν... Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλά εδω πίρε άλλη τροπή η κουβέντα.... Πάντως καλά αυτά που γράφουν τα βιβλία και οι διάφοροι, αλλά συνεχίζω να λέω ότι ψυχικό βαμπίρ άνθρωπος δεν υπάρχει... Όσοι υποτίθεται ασχολούνται με τα πνευματικά/ενεργειακά, θα έπρεπε να ξέρουν ότι ο κάθε άνθρωπος ο οποίος είναι ζωντανός, συνδέεται με την <<πηγή>> μέσω μιας χορδής όπου λέγετε αντακαρανα. Αν ήταν αποκομμένος από αυτήν θα πέθαινε. Οπότε όλοι οι άνθρωποι είτε τους αρέσει είτε όχι παίρνουν ζωτική ενέργεια από εκεί. Τώρα τι νομίζει ο καθένας είναι άλλο. Αν ήταν αποκομμένος από την πηγή όπου είναι τα ψυχικά βαμπίρ (αποκομμένα), θα πέθαινε εδώ, στην τρίτη διάσταση. Εκτός αυτού ζωτική ενέργεια παίρνεις από πάρα πολλά πράγματα. Τροφή, νερό, ήλιο, φύση... Και εκτός αυτού πάλι, ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να τραφεί με κανέναν και τπτ, ότι δύναμη υπάρχει είναι μέσα του. Αυτό το έξω και μακριά/ψηλά, είναι δημιούργημα τον θρησκειών. Κάποιος που είναι πνευματικά ανεπτυγμένος δεν τραβάει ενέργεια από το σύμπαν, είναι αυτή η ενέργεια. Ο άνθρωπος είναι πολυδιάστατο ον και συνδεδεμένος με τους άλλους ανθρώπους αλλά και ότι υπάρχει στην γη. Είναι ένα. Δεν μπορεί να αντλήσει ενέργεια από άλλους προς όφελός του, γιατί αν το κάνει χάνει ενέργεια δεν παίρνει. Δεν τα είπα αναλυτικά αλλά μπορούμε να το αναλύσουμε και περισσότερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ως παραξενες δολοφονιες τι θα οριζαμε;
Ενα πτωμα που βρεθηκε ας πουμε διαμελισμενο; Πνιγμενο; Κατι αλλο; |
![]() |
|
|