![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά θα σας περιγράψω τι μου συνέβη ένα βράδυ και θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε ανάλογη εμπειρία ή ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο?. Λοιπόν ήταν νύχτα γύρω στις 3:00 κοιμόμουνα στο πλάι (όχι ανάσκελα ή μπρούμυτα) και νοιώθω κάτι από πίσω μου να με αγκαλιάζει σφιχτά και μετά πιο βίαια, τρομοκρατήθηκα και προσπαθούσα να τραβηχτώ αλλά δεν μπορούσα. Λίγο πριν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία, άκουσα από πίσω μου μία πολύ τρομαχτική φωνή λέγοντας «εμένα θα ακολουθήσεις». Είπα μια προσευχή και πετάχτηκα από το κρεβάτι, άνοιξα όλα τα φώτα και όπως καταλαβαίνεται κοιμήθηκα το πρωί!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εισαι ο μονος που το εχει δεχτει αυτο....η εμπειρια σου ειναι παρομοια με πολλων αλλων μελων του φορουμ.
Ειναι η επιθεση της αποκαλουμενης σκιας. Μια σκοτεινη οντοτητα προφανως η οποια συνηθιζει να τρομοκρατει απροκαλυπτα και ενεργει κυριως τις βραδινες ωρες...δεν θυμαμαι ποιο μελος του φορουμ το ειπε αλλα γυρω στις 12 με 3 ενεργουν αυτο που λεμε οι σκοτεινες δυναμεις, μιας και εκεινες τις ωρες κυριαρχει το απολυτο σκοταδι. Μετα που ξεκιναει η ανατολη του ηλιου φευγουν. Επεσες θυμα τρομοκρατιας, αλλα κυριως γιατι φοβηθηκες....Συνηθως η σκια ενεργει με βαση το φοβο που θα παρει απο εσενα. Αν φοβηθεις πολυ τοσο περισσοτερο θα σε επηρεασει. Για να μπορεσεις να την αντιμετωπισεις, πρεπει να διωξεις το φοβο σου. Να δειξεις οτι δε φοβασαι. Η ακομα και να την αγνοησεις... ειναι αυτο που λενε μην της δινεις οπλα να σε πολεμησει.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
όμως αυτό που άκουσα?? το "εμένα θα ακολουθήσεις"?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα σε κανει να φοβηθεις περισσοτερο?????
![]() Επιπλεον....μηπως εκανες κατι κακο (παραδειγμα) που οδηγει προς το σκοταδι του πνευματικου σου εαυτου???? Αν οχι....τοτε ειναι απλα οι προσπαθειες να συγκεντρωσει "οπαδους" κατα μια εννοια.....και να απορροφα την ενεργεια τους και τη ζωτικοτητα τους μεσω του φοβου.
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να κρατώ κανένα λάβαρο σκεπτικισμού,μήπως φίλε μου ήταν απλά η ιδέα σου;Πολλές φορές όταν φοβάσαι ακούς πράγματα,βλέπεις διάφορα μόνο και μόνο από την ένταση που νιώθεις την δεδομένη στιγμή...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε nikos_210, το ίδιο έπαθα πριν καιρό. Το έπαθα αρκετές βραδιές αλλά 3 θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί ήταν πολύ έντονες. Τη μια από αυτές «μου μίλησε» και σε μένα και μου είπε να πάω μαζί του. Του έλεγα να φύγει κι ότι δε θέλω να πάω μαζί του και αυτός επέμενε λέγοντας μου ότι θα περνάμε καλά μαζί. Όλες τις φορές που μου συνέβη κοιμόμουν στο πλάι και φοβόμουν υπερβολικά. Ώσπου τη τελευταία φορά, καθώς ήμουν στο πλάι ήρθε μπροστά μου και ένιωσα να μου πιέζει τις παλάμες προς τα πίσω. Νευρίασα με την κατάσταση, αγανάκτησα και βρήκα το κουράγιο και πίεσα εγώ με νεύρα τα δικά του «χέρια». Τότε έφυγε και ξύπνησα ακούγοντας ακόμη και την εξώπορτα να κλείνει, ενώ δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι. Το γελοίο ήτανε ότι είχα νευριάσει τόσο πολύ που παρακαλούσα εκείνη τη στιγμή να έρθει ξανά αποφασισμένη να «του κάνω κακό» . Δηλαδή αν ήταν άνθρωπος θα τον πλάκωνα στο ξύλο.
![]() Μέσα σε όλα αυτά, σκέφτηκα τον Jonathan Bright όπου έχει ασχοληθεί πολύ με τον σκιώδη εισβολέα και είπα να του μιλήσω. Ο ίδιος μου είπε ότι ίσως να ήτανε κάποια Incubus/Succubus κατάσταση. Μην έχοντας ξανά ακούσει για αυτό έψαξα να βρω τι είναι. Βρήκα τελικά ότι είναι κάτι δαιμόνια που πηγαίνουν αντίστοιχα σε άντρα η σε γυναίκα καθώς κοιμούνται και επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε παρακάτω και για να μην κάνω κάποιο λάθος σου παραθέτω σχετικό link για να μάθεις κι εσύ. ![]() Πάντως όπως κατάλαβα με την εμπειρία μου, μόλις δείξεις τσαμπουκά δε σε ξαναενοχλούν. ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Incubus
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά, είχα μια φορά (καλύτερα που ήταν μια.....) την εμπειρία να νιώσω κάτι παρόμοιο. Σ' ένα κανάλι της οκάς έβλεπα μια εκπομπή κατά τις 02:00 για μυστήρια, πνεύματα, φαντάσματα. Λόγω της φοβερής παρουσίασης του δημοσιογράφου (άπαικτος ο μπαγάσας!!!) ένιωσα λίγο περίεργα. Ένα ρίγος, ένα τρέμουλο, μια δροσία, τι να πω. Δεν έδωσα σημασία, ώσπου άκουσα δυο φορές το όνομά μου, μακρόσυρτα και στο τέλους του να τονίζεται το σσσσσσ. Πετάχτηκα πάνω από το κρεβάτι και άρχιζα να βρίζω άσχημα προς όλες τις κατευθύνσεις. Είχα πάρει και μια στάση αλά Bruce Lee :-) :-)
Τελικά ήταν απλά η φαντασία μου λόγω της έντασης της εκπομπής! Δεν ήταν τίποτα απολύτως, μια χαρά κοιμήθηκα και δυο χαρές ξύπνησα. Μη σας φανεί αστείο ή γελοίο. Ακόμα και αν κάποιος έχει φάει αργά το βράδυ και βαριά είναι παράγοντας σημαντικός!!
|
|||
|
|||
![]()
Απλά θα ήθελα να πω πως δεν είδα κάτι που να με φόβησε πριν(π.χ. καποια ακπομπή, καποια ταινία). Πολλες φορές έχω νοιώσει αυτήν την σκιά αλλά δεν τρόμαξα τόσο πολύ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η φωνή που άκουσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον η εμπειρία είναι μια ακόμα περίπτωση της σκιάς. Μια ακόμα υπόθεση που κάνω εγώ, γιατί μόνο με υποθέσεις μπορούμε να μιλάμε σε μια τέτοια περίπτωση, είναι ότι ίσως αυτό που νομίζεις ότι άκουσες να είναι καθαρά δημιούργημα της φαντασίας σου. Ίσως αν θες ο εγκέφαλός σου να μετέφρασε με τέτοιο τρόπο αυτό που σου συνέβη, αυτό που αισθάνθηκες που να σε έκανε να πιστεύεις ότι άκουσες αυτή τη φωνή. Ίσως αυτό που ένιωθες μέσα σου με κάποιο μηχανισμό να προβλήθηκε προς τα έξω.
Πολλές φορές όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση φόβου και πανικού ερμηνεύουμε τα πράγματα πολύ διαφορετικά από τι όταν είμαστε σε μια πιο χαλαρή κατάσταση. Το ευχάριστο είναι ότι αυτό που βίωσες εκείνο το βράδυ δε σε ξαναεπισκέφτηκε, έτσι δεν είναι;
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
![]() |
|
|