Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Πλανήτης Γη Online > Περιοδικά Βιβλιογραφία

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 09-12-07, 00:02
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-08-2006
Περιοχή: Κρητικιστάν
Μηνύματα: 631
Προεπιλογή Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Παλιό βιβλίο (1993-1994) αλλά τώρα έτυχε να πέσει πάνω μου. Νομίζω είναι ...must για αυτό ανοίγω θέμα για πληροφόρηση ή για συζήτηση.

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

James Redfield

Εκδόσεις Διόπτρα

ISBN:960-364-088-3

#1 Διεθνές Best Seller

(Δέκατη έκτη έκδοση!!!)
Με καταγοήτευσε θα μπορούσα να πω αυτό το βιβλιαράκι με την απλότητα του. Μέσα από μια ιστορία περιπέτεια βουτά τον ανυποψίαστο αναγνώστη στο ζουμί της Νέας Εποχής.

Λίγα λόγια για την ιστορία.

Ο συγγραφέας βρισκόμενος σε μια φάση καμπής της ζωής του συναντά μια παλιά φίλη που του λέει ότι σε ένα ταξίδι στο Περού για λογαριασμό μιας εταιρίας που δούλευε άκουσε για την ανακάλυψη ενός αρχαίου χειρόγραφου που περιέχει εννιά επιγνώσεις κλειδιά για την ίδια την ζωή. Ταράζει όμως τα νερά και το θρησκευτικό κατεστημένο προσπαθεί να κουκουλώσει το θέμα και να εξαφανίσει το ίδιο το χειρόγραφο και τα αντίτυπα που κυκλοφορούσαν. Ο ήρωας μην έχοντας τι να κάνει φεύγει για το Περού όπου με την βοήθεια εξαιρετικών συμπτώσεων (που αποτελεί θέμα της πρώτης επίγνωσης) συναντά τα κατάλληλα άτομα που θα τον οδηγήσουν στην αποκάλυψη των 9 επιγνώσεων. Υπάρχει δράση κυνηγητό πυροβολισμοί αιχμαλωσίες έρωτας και όλα αυτά που κάνουν καλή μια περιπέτεια. Έτσι ευχάριστα μας αποκαλύπτονται οι μυστικές επιγνώσεις.

Είναι φανερή η επίδραση του Κάρλος Καστανέντα στο βιβλίο αυτό πράγμα που αναφέρεται και στο εσωτερικό οπισθόφυλλο του βιβλίου. Ακόμα αναφέρεται ότι ο συγγραφέας χρησιμοποιεί προφητείες του Νοστράδαμου πράγμα για το οποίο δεν μπορώ να πω. Για όσους όμως δεν είναι αρκετή η ανάλυση (λόγω του μυθιστορηματικού χαρακτήρα του βιβλίου) κυκλοφορεί και ένα αρκετά ογκώδες βιβλίο που αναλύει τις 9 επιγνώσεις. Δεν το έχω δει ακόμα. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμα βιβλίο που μιλά για την 10 επίγνωση και αυτό έχει οδηγό επίσης. Ούτε αυτό το βιβλίο το έχω αλλά μου περιέγραψε ένας φίλος περί τίνος πρόκειται. Νομίζω μας λέει για το μέρος που είναι ο Δον Χουάν με τον Δον Χενάρο ……

Μια αναφορά στις πρώτες επιγνώσεις.

Η πρώτη επίγνωση λέει ότι κατά τα τέλη της δεύτερης χιλιετίας(στις τελευταίες δεκαετίες) όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα έρχονται μπροστά σε συμπτώσεις που θα τους κάνουν να αναρωτιούνται αν όλα σε αυτόν κόσμο είναι όπως μας τα έχουν διδάξει ή όχι. Το φαινόμενο θα ξεκινήσει την έκτη δεκαετία δηλαδή το 1960 και γύρω στο 2000 θα έχει δημιουργηθεί ένας κρίσιμος αριθμός ανθρώπων που αντιμέτωποι με τις συμπτώσεις θα αναρωτιούνται τι μυστήρια υπάρχουν στην βάση της ανθρώπινης ζωής.

Η δεύτερη επίγνωση είναι μια ιστορία της τελευταίας χιλιετίας διαφορετική από αυτή που ξέρουμε από το σχολείο αληθινή όμως. Για να την καταλάβει κάποιος πρέπει να νοιώσει ότι ζει αρχικά γύρω στο 1000 μχ. Τότε που η εξουσία της εκκλησίας ήταν κυρίαρχη. Οι άνθρωποι αν ήθελαν να μάθουν για το σκοπό της ζωής και το σωστό τρόπο ζωής ρωτούσαν τον ιερέα ο οποίος ήταν και ο μόνος ειδικός έχοντας και πρόσβαση στις γραφές. Έτσι λοιπόν είχαν ήσυχο το κεφάλι τους αφού αν ζούσαν σύμφωνα με τους κανόνες της θρησκείας θα εκπλήρωναν το σκοπό της ζωής τους και όλα θα ήταν καλά. Όμως οι θρησκευτικοί κανόνες έγιναν πολλοί πιεστικοί και ακόμα και οι ίδιοι οι ιερείς πιάνονταν να μην τους τηρούν ' ακόμα διάφορες επιστημονικές ανακαλύψεις άρχιζαν να κλονίζουν την κυριαρχία της εκκλησίας μια και αποκαλύφθηκε ότι η γή δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος και περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο κτλ
Ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ζήτησε πρόσβαση στις γραφές και να αποφασίζει ο ίδιος για το πως θα εκπληρώσει το σκοπό της ζωής του και για το ποιός θα είναι αυτός. Έτσι μετά τον 15 αιώνα έχουμε τον Λούθηρο, την Αναγέννηση, και όλη αυτή τη στροφή προς τις αρχαίες αξίες και τον άνθρωπο.
Όλα αυτά καλά. Έπαψε η τυραννία της εκκλησίας. Όμως ο άνθρωπος έμεινε ξεκρέμαστος αφού δεν είχε πια τον ιερέα να του πει τι να κάνει. Να του πει ποιος είναι ο σκοπός του στο σύμπαν. Έτσι έστειλε τους επιστήμονες να πάνε και να μάθουν όλα όσα χρειαστούν για το σύμπαν ώστε να βρούν το σκοπό του ανθρώπου πάνω στη γη. Ε λοιπόν λόγω της πολυπλοκότητας του σύμπαντος και καθώς οι επιστήμονες αργούσαν να φέρουν την απάντηση σκέφτηκαν οι άνθρωποι να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που σιγά σιγά έφερναν οι επιστήμονες στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τον σκοπό, για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και ασφαλή πάνω στη γη. Έτσι φτάσαμε στην οργάνωση που έχουμε σήμερα, ξεχάσαμε όμως γιατί βάλαμε τους επιστήμονες να δουλεύουν και πιστέψαμε ότι σκοπός του ανθρώπου είναι να ζει άνετα, πλούσια και με ασφάλεια.

Η Τρίτη επίγνωση λέει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις τελευταίες δεκαετίες της δεύτερης χιλιετίας θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ένα είδος ενέργειας που μόνο οι μύστες του παρελθόντος γνώριζαν. Και αυτή δεν είναι άλλη από την ενέργεια της αύρας, τον αιθέρα, το πράνα, το τσι, το κι ή όπως αλλιώς αναφέρεται. Τα ζώα και τα φυτά την έχουν «συμπυκνωμένη» και μπορούμε με εξάσκηση και κατάλληλο φωτισμό να την παρατηρήσουμε. Ακόμα μπορούμε μέσω αυτής να αλληλοεπιδράσουμε με τα φυτά, να τους την δώσουμε και να την πάρουμε από αυτά.

Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι στην ουσία ανταλλαγή αυτής της ενέργειας ή συναγωνισμός για την απόκτηση της. Έτσι σε μια φραστική διαμάχη κάθε ισχυρό επιχείρημα κάνει την ενέργεια του αντιπάλου να ρέει προς εμάς ενώ καθώς αυτός ανταπαντά η ενέργεια ρέει από εμάς προς τον αντίπαλο. Στο τέλος της διαμάχης ο ένας έχει χάσει και ο άλλος κερδίσει ενέργεια. Οι άνθρωποι μάλιστα διαλέγουν πάντα στις σχέσεις τους 1 από 4 ρόλους στο παιχνίδι της ενέργειας. Του ανακριτή του τρομοκράτη του αποστασιοποιημένου και του θύματος. Οι δυο πρώτοι ρόλοι είναι επιθετικοί ενώ οι άλλοι δυο αμυντικοί. Όλη η ιστορία ξεκινά από την παιδική ηλικία όπου οι γονείς παίρνουν τους επιθετικούς ρόλους και τα παιδιά τους αμυντικούς και συνεχίζεται σε όλη τη ζωή μας. Αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο του βιβλίου και όσα παραδείγματα και αν σκέφτηκα με τα δικά μου παιδιά αλλά και εμένα, τους γονείς μου ή τα αδέρφια μου επαληθεύουν αυτή την θεωρία. Σε κάθε ένα ταιριάζει ένας ρόλος αν και όλοι χρησιμοποιούμε κατά καιρούς όλους τους ρόλους.

Όμως υπάρχει και άλλος τρόπος απόκτησης αυτής της ενέργειας από τη φύση όπως η αναζήτηση σε δάση με αιωνόβια δέντρα, ή…..

Δεν λέω άλλα. Ας μείνει και κάτι να διαβάσετε….

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ποσειδώνιος : 09-12-07 στις 00:10
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 18-12-07, 11:26
Το avatar του χρήστη LuX
LuX Ο χρήστης LuX δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 04-05-2006
Μηνύματα: 1.811
Προεπιλογή

έτυχε να το εχω διαβάσει απο τότε....πρίν 14 περίπου χρόνια
και θυμάμαι ακόμη το στόρυ....
επικουρικά σας παρουσιάζω την πρώτη έκδοση του δια της πλαγίας .......καθώς αποτελεί μια καλή αρχή για συμπαντικό ψάξιμο και συστηματικό διάβασμα ....!
@
__________________
προσωπικη σελιδα - http://ΩΚΥΑΛΟΣ & ΟΡΕΙΘΥΙΟΣ.com
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 13-01-08, 11:23
Το avatar του χρήστη Hedwig
Hedwig Ο χρήστης Hedwig δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 07-01-2007
Μηνύματα: 145
Προεπιλογή

Όντως, πολύ καλό βιβλίο. Ωραίο, αφηγηματικό και ευκολοδιάβαστο.
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 15-01-08, 15:10
Amazon Ο χρήστης Amazon δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 20-02-2007
Μηνύματα: 13
Προεπιλογή

Αυτό το βιβλίο με καθήλωσε...
Μου έμαθε πολλά σημαντικά πράγματα, όπως πχ να εμπιστεύομαι τη διαίσθηση μου, και να ανακαλύπτω τη μαγεία των μηνυμάτων που σου δίνουν οι συμπτώσεις, οι οποίες δεν είναι απλά τυχαίες στιγμές στη ζωή σου, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι των επιλογών και των εμπειριών σου (πράγμα που ήδη υποψιαζόμουν οτι ισχύει, και που έκανε αυτό το βιβλίο τόσο εκστατικό για μένα).
Με έσπρωξε σε έναν ακόμα πιο θετικό τρόπο-στάση ζωής απο αυτόν που ήδη ήμουν.
Μετά βρήκα και τη συνέχεια του βιβλίου, τη ''δέκατη επίγνωση''.
__________________
IF THE TRUTH CAN BE TOLD SO AS TO BE UNDERSTOOD,IT WILL BE BELIEVED
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 20-12-08, 12:08
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-08-2006
Περιοχή: Κρητικιστάν
Μηνύματα: 631
Προεπιλογή

Ένα χρόνο πριν, η γειτόνισσά μου και συνταξιδιώτης στον εσωτερισμό μου μίλησε για κάτι ομάδες που δούλευαν πάνω στις επιγνώσεις της ουράντιας προφητείας. Είχα ενθουσιαστεί με το γεγονός και περίμενα την νέα σεζόν για να ενταχθούμε στη νέα ομάδα που θα ξεκινούσε.

Οι συναντήσεις γίνονται σε ένα κεντρικό βιβλιοπωλείο του Ηρακλείου. Το συντονισμό έχει αναλάβει μια φίλη που δουλεύει στο βιβλιοπωλείο και έχει ειδικότητα στα βιβλία εσωτερισμού καθώς παλαιότερα είχε η ίδια βιβλιοπωλείο. Έχει οργανώσει αρκετές παρόμοιες ομάδες. Η συνδρομή στην ομάδα είναι 25 ευρώ το μήνα και πηγαίνει στην ενοικίαση του χώρου των συναντήσεων, στην καθαριότητα και σε μικροπράγματα όπως υλικό cd dvd ή φωτοτυπίες και ότι άλλο μπορεί να χρειαστούμε καθώς και σε καφέδες, κουλουράκια, νερά κτλ.

Έχασα την πρώτη συνάντηση όμως έμαθα ότι μίλησαν για τους ρόλους ελέγχου και επικεντρώθηκαν εκεί. Πράγματι όταν πήγα άκουσα την συντονίστρια να μιλά για τους ρόλους, τον παρατηρητή. Μετά μίλησε για ένα πακέτο ασκήσεων που έρχεται από την ευρώπη και είναι κατάλληλο για ομάδες αναζήτησης (πράγματι κάναμε μερικές ασκήσεις και είναι πολύ δυναμικες). Σε αυτό το σημείο πήρα το λόγο και ζήτησα να μείνουμε αυστηρά στο θέμα του βιβλίου. Θεώρησα ότι πρέπει να πάρουμε τις επιγνώσεις με τη σειρά και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην πρώτη επίγνωση.

Κατάφερα να ταρακουνήσω την ομάδα. Ήθελα σκύβωντας πάνω στην πρώτη επίγνωση να ανακαλύψουμε ότι θα πρέπει να βρίσκεται πάντα εκεί σε κάθε συνάντηση σε κάθε στιγμή σε κάθε άλλη επίγνωση που μελετάμε.

Το ζουμί που ψάχνουμε με τις εμπειρίες μας να ελέγξουμε για την πρώτη επίγνωση είναι το εξής: (δείτε τις ερωτήσεις και σαν βεβαιώσεις)

Πρέπει να ειναι οι συμπτώσεις η πυξίδα σε ότι κάνουμε;
Αν κινούμαστε προς ανώτερα επίπεδα ενέργειας άρα και συνείδησης και αντίληψης ο κόσμος συμφωνεί και το δείχνει με τις συμπτώσεις;
Και αν δεν το δείχνει πρέπει να αλλάζουμε πορεία;

Και επειδή κάποιοι με μαλώνουν όταν λέω "πρέπει" ξεκαθαρίζω ότι μιλώ με την προυπόθεση ότι επιζητούμε ανώτερα επίπεδα αντίληψης και συνείδησης. Αν δεν επιζητούμε δεν πρέπει. Εξαρτάται από την πορεία του καθενός αν και νομίζω ότι σε όλους τους ανθρώπους η πορεία στην γη είναι μια πορεία εξέλιξης προς ένα ανώτερο επίπεδο για άλλους λίγο για άλλους πολύ ή ίσως το ίδιο για όλους.

Υπάρχει αρκετός σκεπτικισμός στην ομάδα αν οι συμπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από απλές συμπτώσεις. Από την άλλη όπως αναφέρθηκε υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο ενέργειας για τον καθένα μας που πρέπει να το περάσει για να αρχίσει να συνειδητοποιεί τις συμπτώσεις και αυτά που σημαίνουν για αυτόν και την ζωή του.
Πάντως οι εμπειρίες των μελών είναι αποκαλυπτικές και δικαιώνουν το βιβλίο σε πολλά. Αυτό είναι και ότι εισπράτω εγώ από την ομάδα. Τις εμπειρίες και τις δυνατότητες. Επίσης την ταύτιση με τους άλλους που μου ήταν άγνωστοι μέχρι πρότινος. Όχι ταύτιση στις απόψεις αλλά στο "είναι".

Η ομάδα είναι ανοικτή, ακόμα έρχονται και φεύγουν άτομα. Πιστεύω ότι αν μείνει ένας σταθερός αριθμός πιθανόν να συνεχίσουμε τις συναντήσεις εκτός βιβλιωπολείου σε δικό μας χώρο στα σπίτια μας δηλαδή. Τυχαίνουν και διάφορα και χάνουμε συναντήσεις όπως κάποια παρουσίαση βιβλίου ή ομιλία στον ίδιο χώρο την ίδια μέρα και ώρα. Φυσικά χάνουμε συναντήσεις και για δικούς μας λόγους.

Αν κάποιος από Ηράκλειο ενδιαφέρεται να πάρει μια γεύση μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα δεν ελέγχεται από κανέναν παρά μόνο από αυτούς που την απαρτίζουν προυπόθεση όμως είναι να σας ενδιαφέρει το θέμα , να έχεται άποψη για το βιβλίο και να το έχετε διαβάσει φυσικά. Επίσης να ειστε προετοιμασμένοι ότι τέτοιου είδους ομάδες (χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές υποχρεώσεις) μπορεί να διαλυθούν νωρίς. Επίσης μπορεί να αλλάξουν πορεία αν συναντήσουν ένα πιο δυναμικό θέμα όπως παρόμοια δουλειά πάνω στην "Σχολή των Θεών" για παράδειγμα. Βλέπω πολλές δυνατότητες δεν μπορώ όμως να είμαι σίγουρος για το αύριο της ομάδας.
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 04-09-10, 16:09
DamaPika Ο χρήστης DamaPika δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 01-09-2010
Μηνύματα: 2
Προεπιλογή

Καλησπέρα!
Αυτό τον Αύγουστο άρχισα πάλι να διαβάζω την "Ουράνια Προφητεία", σχεδόν 10 χρόνια μετά απο την πρώτη φορά που έφτασε στα χέρια μου και την πρωτοδιάβασα!! Με συνεπήρε πάλι όπως και τότε!
Διβάζοντας το βιβλίο απο τη πρώτη φορά, ένιωσα έντονα οτι αναφέρεται σε μεγάλες, παγκόσμιες αλήθειες και απαντούσε σε πολλά απο τα ερωτήματα μου! Τωρά ήταν σαν να λάμβανα μια βαθύτερη και καλύτερη κατανόηση των 9 επιγνώσεων!
Από μικρή ηλικία είχα παρατηρήσει να συμβαίνει στη ζωή μου αυτό το φαινόμενο της Συγχρονικότητας, να εμφανίζονται "συμπτώσεις με νόημα" στη καθημερινότητα μου, σα να με οδηγούσαν πρός κάποια κατέυθηνση!
Γι αυτο με είχε "σοκάρει" η επεξήγηση αυτού του βιβλίου και με μια καλή φίλη τότε, το είχαμε ψάξει πολύ, στα πλαίσια της ηλικίας μας και όσο μπορούσαμε. Μελετάγαμε κάθε σχετικό βιβλίο, απο το Γιούνγκ μέχρι τον Τσόπρα, προσπαθώντας να κατανοήσουμε το φαινόμενο.
Περιττό να πώ οτι ακόμα και τώρα 10 χρόνια μετά, αυτό το υπέροχο "φαινόμενο" των "συμπτώσεων με νόημα" εξακολουθεί να συμβαίνει στη ζωή μου! Και υπήρχαν πάντα στις σημαντικές φάσεις της ζωής μου και με έφεραν κοντά με ανθρώπους που, είτε ειχαν κάτι να μου μεταφέρουν ή να με διδάξουν, είτε είχα κάτι να τους μεταδώσω εγω.
Τώρα νίωθω ότι είμαι πάλι σε μια σημαντική φάση της ζωής μου (και ίσως για αυτό άρχισα να το διαβάζω πάλι.)
Θέλω να αναφέρω ακόμη, ότι τότε παρόλο που είχα ξεκινήσει λίγο και τη "Δέκατη Επίγνωση" για κάποιο λόγο δεν κατάφερα να τελείωσω εκείνο το βιβλίο και μάλιστα δεν μου κέντριζε καθόλου την περιεργεια. Αρνίομουν να το διαβάσω! Παρόλο που είχα διαβάσει επίσης τον "Οδηγό των 9 Επιγν." το "Ουράνιο Όραμα" και το "Ο Σκοπός της Ζωής Σας" (τού ίδιου συγγραφέα.)Τώρα όμως αποφάσησα να το κάνω.. και όταν μπήκα στο γειτονικό βιβλιοπολείο, ένιωσα αυτό που περιγράφει και ο Τ. Ρέντφιλντ στο "Ουράνιο Όραμα" σχετικα με τις συμπτωσεις...Το βιβλίο ήταν στην ραφιέρα με το εξώφυλλο να φαίνεται πρός τα έξω. Έμοιζε πίο φωτεινό απο τα άλλα και ανατρίχιασα όταν το είδα...Τώρα διαβάζοντας το μπορώ να πώ ότι με βοηθάει να κατανοήσω πολλα πράγματα. Μάλλον τώρα ήταν η κατάληλη στιγμή!
Σκέφτηκα να ανοίξω πάλι αυτο το θέμα, μιάς και το είχατε αρχίσει εδώ και αν θα θέλατε να συζητούσαμε πάνω σε αυτό και στις συμπτώσεις.
Μπορεί μέσα απο τις εμπειρίες του καθένα να πάρουμε απαντήσεις για πράγματα που μας απασχολούν και δεν το περιμένουμε!
Ελπίζω να μην σας κούρασα! Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ...Προχθές ανακάληψα ότι το βιβλίο είχε ήδη γυριστεί και σε ταινία απο το 2006! Για ενα διάστημα είναι αλήθεια δεν ασχολιόμουν τόσο πολύ με όλα αυτά.. Την είδα, αλλά δυστυχώς μπορώ να πώ ότι μου φάνηκε φτωχή και πρόχειρη ,σε σχέση με το βιβλίο και σαν παραγωγή. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος και να μήν μπορώ να το "δώ καθαρά" γιατι έχω διαβάσει το βιβλίο πρώτα. Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα βιβλία και τις ταινίες, εκτός εξαιρέσεων φυσικά! Ευχαριστώ, καλό απόγευμα.


http://www.youtube.com/watch?v=yUdDvrAFI1k

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Trithemius : 05-09-10 στις 01:15
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίαςΌλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:33.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.