Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Θρησκειολογία –Μυθολογίες

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 04-07-08, 23:42
thegeorge Ο χρήστης thegeorge δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 25-06-2008
Μηνύματα: 10
Post νεφελιμ

Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτόχρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται απ' αυτή τη σχέση ότι η επίδρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βασικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.

Διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσις 6:1-7
1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμi τικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες,
2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.
3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνη τός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.»
4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί.
5 Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή.

Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχομένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγά λη ικανότητα για αμαρτίες.

Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων. Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομάδας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο. Η καθοδήγηση αυτή συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες, αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες. Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγησαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρωσαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους τεράστιες. Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέματα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθονταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία που προκάλεσε μαζική καταστροφή στη γη.

Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι' αυτούς. Σε διάφορα κομμάτια παραθέτονται τα διαφορετικά είδη αυτών των γιγάντων. Αναφέρονται με πολλούς τρό πους, ως Enim, ή «Τρόμοι» (Γέν.14:5, Δευτ.2:1Ο), Rephaim, ή «Αυτοί που Προκαλούν Εξασθένιση» ή «Οι Νεκροί» (2
Σαμ.23:13, 1 Χρον.1Ι:15), Gibborim, ή «Γιγάντιοι Ήρωες» (Ιώβ 16:4), Zamzummim, ή «Επιτυχόντες» (Δευτ.2: 10), Anakim, ή «Μακρυλαίμηδες» (Δευτ.2:1Ο, Ιώβ 11:22, 14:15) και Awwim ή «Κατ αστροφείς» και «Φίδια».

Στα κείμενα αυτά αναφέρονται επίσης και άλλοι γίγαντες, όπως ο Γολιάθ (2 Σαμ.21: 19), ένας γίγαντας με δώδεκα δάχτυλα στα χέρια και δώδεκα στα πόδια, που αναφέρεται ως ένας απ' τους Rephaim (2 Σαμ.21 :20), κι ένας ψηλός Αιγύπτιος (1 Χρον.11 :23). Το κείμενο των Αριθμών 13:26-33 περιγράφει τους Νεφελίμ της Χαναάν που είδε ο Ιησούς και αργότερα άλλοι Εβραίοι κατάσκοποι. Επιπλέον, σύμφωνα με τις Ιουδαϊκές λαϊκές παραδόσεις, κάποιος απ' τους Νεφελίμ, ο Arba, έχτισε μια πόλη, τη Kiriath Arba, που ονομάστηκε έτσι απ' τον ιδρυτή της και σήμερα είναι γνωστή ως Χεβρώνα.

Η κακοήθεια των Νεφελίμ έφερε μαζί της κι ένα βαρύ φόρο αίματος. Το Γένεσις 6:5 αναφέρεται στη δια φθορά που είχαν επιφέρει οι Νεφελίμ ανάμεσα στους ανθρώπους και στους εαυτούς τους: «ο Κύριος είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακοήθεια του ανθρώπου στη γη ... » Η σατανική τους ανταρσία είχε ξεσηκώσει τόσο την οργή, όσο και τη λύπη του Θεού. Έτσι ο Θεός έστειλε τον άγγελο Γαβριήλ να ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους Νεφελίμ.

Επέλεξε, επίσης, τον Ενώχ, έναν δίκαιο άνθρωπο, για να ενημερώσει τους έκπτωτους αγγέλους για την απόφαση που είχε πάρει γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Θεός δεν άφηνε καθόλου ήσυχους τους έκπτωτους αγγέλους, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και αργότερα επρόκειτο να αλυσοδεθούν. Το τέλος των Νεφελίμ ήρθε με τον πόλεμο που πυροδότησε ο Γαβριήλ, στον οποίο οι γίγαντες τελικά αφάνισαν ο ένας τον άλλο.

link http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim

Από το βιβλίο "Τα μυστικά του τρίτου Ναού του Σολομώντος" ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
-------------------------
Η εδρα των Νεφελιμ βρισκεται στην ερημο Τακλα Μακαν, στην επαρχια Ξιν Γιανγκ, στην Βορεια Κινα. Το ονομα Τακλα Μακαν στην τοπικη γλωσσα σημαινει μπαινεις μεσα αλλα δεν βγαινεις εξω. Εκει λοιπον υπαρχει μια παναρχαια και τεραστιων διαστασεων πυραμιδα που στην κορυφη της καποτε υπηρχε ο ναος του Βααλ. Κατω λοιπον απο την αρχαια αυτη πυραμιδα η οποια ονομαζεται Λευκη Πυραμιδα, υπαρχει μια υπογεια πολιτεια που ονομαζεται Μαχ-Τανε που στην γλωσσα των Ναχρμπεν σημαινει Λευκη Πολιτεια. Το Λευκο Αδελφοτατο για το οποιο και οι γεροντες του Αγιου Ορους γνωριζουν. ειναι ουσιαστικα ενα 12μελες συμβουλιο το οποιο αποτελειται απο Νεφελιμ και αλλους αρχεγονες δαιμονες οι οποιο ειναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τεσσερις αυτους δαιμονες-αγγελους, θα δοθει εξουσια να κανουν μεγαλες καταστροφες πανω στην γη στα εσχατα χρονια.

Σε συνδιασμο με την ιστορια και την προφητεια του Αγιο Ανδρεα
δες εδω http://www.inout.gr/showthread.php?t=16220
ο Αλεξανδρος εκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρα εθνη δηλαδη, κατω απο πυλες (δηλαδη κατω απο την Λευκη Πυραμιδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδια. Να τονισω οτι πυλες υπαρχουν και σε αλλα μερη της γης, οπως και στο Βορειο Πολο. Για την ακριβεια εκλεισε 72 βασιλεις οπως μας λεει ο Αγιος Ανδρεας. Αυτα λοιπον οι Βασιλεις ειναι που θα βγουν εξω στα εσχατα χρονια μαζι με τους ακολουθους τους και θα βασανιζουν το κοσμο. Δεν θα τον σκοτωνουν αλλα θα τον βασανιζουν μεχρι να δεχτουν το σφραγισμα. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει οτι η εξοσια τους πανω στην γη θα κρατησει για 660 ημερες ενω στο χωριο που ακολουθει απο την Αποκαλυψη γινεται λογος για 5 μηνες μονο, δηλαδη για 150 ημερες, γιατι ο κοσμος δεν θα αντεχει περισσοτερο. Φανταστείτε τι εχουμε να τραβηξουμε δηλαδη.

[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και εχουσιν ουρας όμοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν εχουσι του αδικησαι τους ανθρώπους μηνας πέντε]

Αν διαβασετε στην προφητεια του Αγιου Ανδρεα, λεει πως Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ' οπου θά περάσουν!

Πανω σε αυτο εχω να σας πω οτι συμφωνα με πηγες, οι Νεφελιμ εχουν εκτροφεια κλωνοποιημενων ανθρωπων που τους χρησιμοποιουν σαν δουλους και σαν τροφη. Ξαφνιαζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι ανθρωποι δεν ειναι τιποτα αλλο απο εκτρεφομενα ζωα και στην γλωσσα τους μας λενε Γκοϊμ, που σημαινει καταναλωσιμος.

Οι Νεφελιμ, δεν μπορουν να βγουν απο τις πυλες, παρα μονο οι πολυ πνευματικα ισχυροι απο αυτους, οταν καποιος τους καλεσει οπως γινεται και με το καλεσμα απλων δαιμονων. Την επανοδο τους στη γη την ονομαζουν Μεγαλη Επιστροφη. Τις πυλες αυτες θα ανοιξει ο αντιχριστος στα εσχατα χρονια. Δεν ειναι τυχαιο που εχει ειπωθει οτι οι μαρτυρες αυτων των χρονων θα ειναι οι μεγαλυτεροι ολων των εποχων...

Τα ονοματα των 72 Βασιλειαδων ειναι τα ακολουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.

Κάθε ενας απο αυτους διευθυνει και ενα συγκεκριμενο τομεα πανω στην γη, απο τις θετικες επιστημες μεχρι τις βιομηχανιες καλληντικων και ρουχων. Ελεγχουν την show biz, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τις παιδικες τροφες. Τιποτα δεν δοιηκειται απο τις κυβερνησεις μας. Οι πολιτικοι που τις αποτελουν ειναι απλα μαριονετες και εκτελουν τις εντολες τους. Θελετε πραγματι να δειτε τι σημαινει μαριονετα; Δειτε το ακολουθο βιντεο και πως εμφανιζεται ο Bill Clinton, στην διαρκεια διαλλείματος συνεντευξης κατα το μακιγιαρισμα και τρελαθειτε....δεν αντιδρα... http://www.youtube.com/watch?v=t3duEgdlkug

Θελετε τωρα να δειτε πως οι Νεφελιμ ζουν αναμεσα μας; Οριστε λοιπον...
Οι Νεφελιμ καταλαμβανουν σωματα ανθρωπων. Οι Νεφελίμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρισμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα διατάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσεων, στα ελεγχόμενα κοινοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχόμενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος.

Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζούν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφου κράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της διπλανής πόρτας, ο φούρναρης της γωνίας, ο ταξιτζής που περνά από μπροστά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ' εξής.καλησπερα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας για το θέμα αυτό!!!
άμα έχω βάλει το θέμα σε λάθος μέρος η admins ας το μεταφέρουν!
....τέλος θα σας παρακαλούσα να μου προτείνατε κανένα καλώ βιβλίο για μελέτη όσο αφορά την αρχαία ελλαδα και όχι μονό βεβαία.
και για να μην κάνουμε και διαφήμισή το mail μου είναι george.@windgr.blackberry.com

σας ευχαριστώ όλους εκ τον προτέρων να είστε πάντα καλά
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 04-07-08, 23:46
thegeorge Ο χρήστης thegeorge δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 25-06-2008
Μηνύματα: 10
Προεπιλογή

να τονίσω ότι έκοψα πολύ το κείμενο για να μπορέσω να το ανεβάσω!
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 05-07-08, 08:14
Το avatar του χρήστη ENDLESS JOURNEY
ENDLESS JOURNEY Ο χρήστης ENDLESS JOURNEY δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-05-2008
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 96
Προεπιλογή

Όταν θα σταματήσουν να τρέφονται απο τον φόβο των ανθρώπων , αλλά και μια σειρά άλλων αρνητικών αισθημάτων (ανασφάλεια, πικρία, οργή , εκδίκηση κ.α.), τότε θα αναγκαστούν να αναζητήσουν αλλού την τροφή τους .

Επιπλέον όλες αυτές οι αρνητικές οντότητες , έχουν εφεύρει έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να δημιουργούν Χάος στην ζωή των θνητών.Δημιουργούν προβλήματα , ανασφάλειες , καλλιεργούν ανέφικτες προσδοκίες , μεγάλα όνειρα ,με αποτέλεσμα όλοι να αναζητούν και να μην βρίσκουν τον δρόμο προς την Αρμονία.

Τώρα το πως θα σταματήσουν να τρέφονται με όλα τα παραπάνω είναι πολύ απλό: όταν επικρατεί η Αγάπη στον Κόσμο, τότε όλα τα άλλα εξαφανίζονται.
Αγάπη λοιπόν , πρώτα για εμάς τους ίδιους , αλλά Αγάπη για τους συνανθρώπους μας.
Μόνο η Αγάπη είναι αληθινή, όλα τα άλλα είναι ψέμματα!

Το παρακάτω - σχετικό με το θέμα- κείμενο μου το έχω ήδη εμφανίσει στο συγκεκριμένο δικτυακό χώρο ,μπορείτε όμως να το διαβάσετε και στο παρακάτω λίνκ:
http://endless-journey.gr/gr_forum/viewtopic.php?t=250
__________________
προσωπική ιστοσελίδα : http://www.academyofinnerlight.net
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 05-07-08, 08:30
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-08-2006
Περιοχή: Κρητικιστάν
Μηνύματα: 631
Προεπιλογή Εμείς είμαστε τα Νεφελίμ

Ας είναι καλά ο Λιακόπουλος που ήρθα και εγώ σε επαφή με αυτό το παραμύθι. Το χω ξαναπει τρελάινομαι για παραμύθια. Ίσως δεν άκουσα αρκετά μικρός.

Αναρωτιέμαι όμως ... Πως διατηρήθηκε η μνήμη για τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ; Σκέφτομαι ότι όλη η γραπτή ιστορία είναι σχετικά πρόσφατη σε σχέση με αυτούς. Η Βίβλος για παράδειγμα. Είναι μόνο 2500 αντε 3000 χρόνια παλιά. Τα γεγονότα όμως με τους Ελοχίμ Θα πρέπει να είναι αρκετά παλιότερα από κάθε αρχαιολογικό εύρημα που δείχνει κάποια τεχνολογική εξέλιξη ή εξελιγμένη σκέψη. Κάτι ακούγεται για 40000 χρόνια πριν. Χμ.

Ξέρετε σήμερα στην Κρήτη δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης Ασκομαντούρας κάτι σαν γκαίντα). Δεν υπάρχουν ούτε σοβαρές ηχογραφήσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιγράψουμε ένα όργανο και να κατασκευάσουμε ένα ίδιο. Οι τεχνικές παιξίματος όμως, χάθηκαν για πάντα
μαζί με τον τελευταίο οργανοπαίκτη πριν μερικές δεκαετίες.

Ο άνθρωπος ακόμα και σήμερα κατά πλειοψηφία (στον πλανήτη) δεν προλαβαίνει ούτε έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με τίποτα άλλο από την επιβίωση του. Πως διατηρήθηκε λοιπόν η μνήμη για τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ με τόσες λεπτομέρειες και ονόματα.

Θα πρέπει όλοι να δεκτούν ότι αυτή η γνώση δόθηκε ή επινοήθηκε την εποχή που ο άνθρωπος είχε εξελιχθεί αρκετά ώστε να μπορεί να επιβιώνει άνετα , να έχει ελεύθερο χρόνο και έτσι να ασχολείται με ... υπαρξιακές αναζητήσεις.

Άρα όλα αυτά τα δήθεν "ιστορικά δεδομένα" μόνο διδακτικές ιστορίες προσφέρουν και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε. Φοβάμαι επίσης ότι έτσι πρέπει να βλέπουμε την Θεογονία του Ησιόδου ή τα του Τίμαιου του Πλάτωνα και όλα αυτά που μιλούν για διάστημα ή Τάρταρα ή Ινδίες Λουκιανός, Νόνος κλπ). Μπορεί όντως οι Έλληνες θεοί να ήταν κάτι σαν ήρωες και να ευεργέτησαν τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους. Δεν μπορεί όμως να αποδεικτεί ότι δεν ήταν και οτιδήποτε άλλο. Ή τι ακριβώς έκαναν. Ούτε και το ότι είναι τέκνα Ελοχίμ και ανθρωπόμορφα Νεφελίμ μπορούμε να δεκτούμε με κλειστά μάτια. Δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια στην διατήρηση της πληροφορίας αυτής για 40000 χρόνια.

Τώρα σε όσους αρέσουν ιστορίες που αποκαλύπτονται από όντα άλλων διαστάσεων... δεν χρειάζεται να προσπαθούν να συμπληρώσουν τα αρχαία παζλ. Αποκαλύψεις μεσοδιάστατων υπάρχουν και σήμερα. Παράδειγμα το βιβλίο της Ουράντια ή τα βιβλία της Μαρσινιακ που δέχεται αποκαλήψεις από τους πλειάδους. Φυσικά κάθε τι αρχαίο είναι διδακτικό. Όχι δίνοντας πληροφορίες αλλά προσθέτοντας αντίληψη και κατανόηση.

Εμένα η ιστορία με τα Νεφελίμ (μαζί με άλλα ερεθίσματα) με βοήθησε να συνειδητοποιήσω σε βάθος, την ανάρμοστη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα ζώα. Εμείς είμαστε τα Νεφελίμ. Εμείς έχουμε στήσει ένα απέραντο εκτροφείο στον πλανήτη. Και ξέρετε τι με πειράζει ακόμα περισσότερο; Η επεξεργασία που κάνουμε σε αυτά τα πλάσματα μετά θάνατο για να ευχαριστήσουμε τον ουρανίσκο μας. Την άλλη φορά που θα πάτε στο Σούπερ μάρκετ χαζέψτε λίγο τα αλλαντικά να καταλάβαιτε τι εννοώ.

Και μια και δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο άλλαξα τον εαυτό μου. Πλέον επιτρέπω στον εαυτό μου μόνο κρέας από κυνήγι δικό μου χωρίς χρήση σύγχρονης τεχνολογίας. Δεν έχει χρειαστεί να το κάνω ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Για αυτά που κάνουμε στα ζώα ... ντρέπομαι. Και θα δεκτώ την θεία τιμωρία αν έρθει όπως τότε που τα Νεφελίμ εκτοπίστηκαν στα Τάρταρα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ποσειδώνιος : 05-07-08 στις 08:35
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 05-07-08, 09:01
Το avatar του χρήστη ENDLESS JOURNEY
ENDLESS JOURNEY Ο χρήστης ENDLESS JOURNEY δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-05-2008
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 96
Προεπιλογή

Αγαπητέ φίλε Ποσειδώνειε , συμφωνώ μαζί σου σε ορισμένα σημεία , όπως το εμείς οι ίδιοι έχουμε καταλήξει να γίνουμε απάνθρωποι απέναντι στα ζώα , αλλά και στους ίδιους τους ανθρώπους .Οι ειδήσεις βρίθουν απο ανεξέλεγκτες καταστάσεις , απο ανθρώπους που έγιναν σαδιστές κλπ. κλπ.
Ποιοι όμως οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν τους ανθρώπους προς τα εκείνο το σημείο , απο το οποίο ίσως να μην υπάρχει επιστροφή ?
Σίγουρα οι γνώσεις αυτές διασώθηκαν για να μπορούν οι άνθρωποι να βρούν τον δρόμο προς την Πηγή.
Σίγουρα υπάρχουν αρκετά βιβλία σήμερα που μιλούν για την καταγωγή του ανθρώπου, για επικοινωνία με ανώτερα όντα , για την επκράτηση του σκότους, αλλά και πληροφορίες απο ανθρώπους που επικοινωνούν με τις οντότητες αυτές που συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα για την διάσωση του πλανήτη και του ανθρώπου.
Το βιβλίο "Κομιστές της Αυγής " αναφέρει αυτό ακριβώς το γεγονός , το οτι όλες οι μνήμες και τα αρχεία διασκορπίστηκαν απο τους σαυροειδείς και το DNA του ανθρώπου μεταλλάχτηκε .
Αυτό είναι ένα γεγονός που για τα ανθρώπινα δεδομένα έχει συμβεί εδω και χιλιάδες χρόνια , αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι ο χρόνος υπάρχει μόνο για τον γήινο κόσμο , για την συμβατική πραγματικότητα , ενω στο Σύμπαν , αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να είναι ελάχιστο...
Τα τελευταία 15 έως 20 γήινα χρόνια υπάρχει ένα έντονο "ξύπνημα" σε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο έχει πολλές και ενδιαφέρουσες προεκτάσεις .
Όσοι αφυπνίζονται μιλούν για οικολογική συνείδηση, πνευματική ανάπτυξη, αναζήτηση της αλήθειας και όλα αυτά τα υλοποιούν μέσα απο διάφορες ενέργειες , όπως συγγραφή, ομιλίες, ενεργή συμμετοχή σε ομάδες /οργανώσεις κλπ, αναζήτηση ντοκουμέντων/στοιχείων μέσα απο την ανάγνωση βιβλίων , συγγραμάτων , κειμένων στο ιντερνετ κ.α.
Ίσως ένα μεγάλο μέρος του κόσμου να μην έχει ιδέα για όλα αυτά και συνεχίζουν να ζούν την ζωή τους μέσα απο μια τεράστια ευκολία για πιο υλικά ζητήματα, αλλά κάποιοι άνθρωποι και μη εκεί εξω ενδιαφέρονται , και μάλιστα ενδιαφέρονται πολύ να μεταδώσουν οσα γνωρίζουν στον απλό πολίτη.
Αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά διψούν να μάθουν και επιθυμούν να αλλάξουν...
__________________
προσωπική ιστοσελίδα : http://www.academyofinnerlight.net

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ENDLESS JOURNEY : 05-07-08 στις 09:02
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 05-07-08, 10:12
Το avatar του χρήστη THEO-007
THEO-007 Ο χρήστης THEO-007 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 03-07-2008
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μηνύματα: 75
Προεπιλογή

Οταν και γω ακουσα για τους νεφελιμ μ`αρεσε σαν ενα πολυ ωραιο παραμυθι. Ψαχνοντας αριστερα και δεξια αρκετα ομως βλεπω τωρα πως ηταν και ειναι αληθεια. Μαλιστα παρατηρω πως πολυ εντεχνα προσπαθουν να τους αποκρυψουν οπως και τον ορο ελοχιμ.

Προσπαθουν να βγαλουν εντεχνα την ελληνικη μυθολογια γεννημα της φαντασιας των αρχαιων ελληνων διοτι απλα δειχνει μεσα οτι οι Νεφελιμ σφαζονταν απο ηρωες οπως ο ηρακλης κλπ κλπ.

Ενα ελαχιστοτατο παραδειγμα απο τα ορφικα.

Παράθεση:
"ΑΛΛ`ΟΤΕ Γ`ΩΚΕΑΝΟΙΟ ΡΟΟΝ ΒΑΠΤΙΖΕΤΟ ΤΙΤΑΝ, ΜΗΝΗ Δ`ΑΣΤΡΟΧΙΤΩΝ ΕΠΑΓΕΝ ΜΕΛΑΝΑΥΓΕΑ ΟΡΦΝΗΝ, ΤΗΜΟΣ ΑΡΗΙΦΑΤΟΙ ΚΙΟΝ ΑΝΕΡΕΣ, ΟΙ ΡΑ ΝΕΜΟΝΤΟ ΑΡΚΤΩΟΙΣ ΕΝ ΟΡΕΣΙ, ΤΕΘΗΠΟΤΕΣ ΕΙΚΕΛΑ ΘΗΡΣΙ ΤΙΤΑΣΙ, ΒΡΙΑΡΟΙΣ Τ`ΕΝΑΛΙΓΚΙΟΙ ΗΔΕ ΓΙΓΑΣΙΝ ΕΞ ΓΑΡ ΧΕΙΡΕΣ ΕΚΑΣΤΟ ΑΠ`ΩΜΩΝ ΑΙΣΣΟΝΤΟ"


Αλλα οταν στον ωκεανο εδυε ο ηλιος, και η σεληνη με τον αστροχιτωνα της υποδεχοταν την νυχτα, εμφανιστηκαν πολεμιστες απεναντι τους, που εμεναν στα βουνα της αρκτου που εμοιαζαν με τους δυνατους τιτανες και γιγαντες, και εξι χερια σε καθε ωμο ειχαν.

ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΖΑΣΧΡΑΝΤΕΧ οι οποιοι ηταν ενα απο τα γενη των τερατομορφων νεφελιμ που ηταν σε σε πολεμο με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΛ τους ΗΜΙΘΕΟΥΣ οπως ο ΙΑΣΩΝ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ αλλα και τους απογονους των ΕΛ τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αλλα και σημερα εμας και οι οποιοι ΕΛ τους κατεσφαξαν αλλα θα τους κατασφαξουν και παλι οπως λεει η αποκαλυψη του ΙΩΑΝΝΗ, που μιλαει για τα 72 ρυπαρα εθνη τα οποια ειναι οι 72 γενεες των ΝΕΦΕΛΙΜ.

Γιατι αραγε ολα τα ελληνικα οπλα ειχαν λογχες απο χαλκο. Μα ειναι απλο. Γιατι μονο ο χαλκος σκοτωνε και σκοτωνει τους ΝΕΦΕΛΙΜ.


παραδειγμα αλλο παλι απο τα ορφικα.

Δεν μπορουν κυριοι να με πεισουν οταν ολο το λονδινο και η αγγλια αλλα και αλλες χωρες ειναι τιγκα στα αγαλματα των νεφελιμ. Εδω εστησαν τον ανουβι στο λονδινο προσφατα, εναν ανουβι τιγκα στο χρυσαφι και μαλιστα μπροστα απο το αρχαιοελληνικο μουσειο.Και βλεποντας ολα αυτα καθως και καποια αλλα αρχαια αγαλματα οπως θα σας δειξω παρακατω σκεφτομαι. Τι μικροι ειμαστε σε μεγεθος απεναντι στους νεφελιμ. Μεχρι το γονατο τους φταναμε κυριοι. Ακριβως μεχρι το γονατο. Αλλα και μεχρι εκει ανθρωποι οπως ο ηρακλης και ο ιασων τως σκοτωναν. Γι`αυτο θελουν να μας κανουνε να μην θυμομαστε. Εγω προσωπικα θα θυμαμαι. Δειτε. Μεχρι το γονατο οπως και τοτε. Οι ανθρωποι ηταν η τροφη των νεφελιμ. Ακομη και το καμτσικι που κραταει ιδιο ειναι.


Πηγαιντε μια βολτα απο την πλατεια καραισκακη να δειτε το αγαλμα που εστησαν κυριοι ακομη και στην ελλαδα. Εχει το αγαλμα μιας αρχαιας ελληνιδας και ακριβως αντικρυ της υπαρχει ενα γαλμα ψηλοτερο απο αυτην με το κεφαλι πουλιου.

Οσο θα βλεπω αυτα τα πραγματα λοιπον εγω θα πιστευω ακομη περισσοτερο την υπαρξη νεφελιμ αλλα και την σφαγη τους απο τους αρχαιους ελληνες.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη THEO-007 : 05-07-08 στις 10:13
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 05-07-08, 16:11
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway
 
Εγγραφή: 26-01-2005
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 920
Προεπιλογή

Νομίζω ότι το θέμα ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία Θρησκειολογία-Μυθολογίες. Θα μεταφερθεί εκεί σε λίγο. Ενημερώνω τους φίλους που συμμετέχουν στη συζήτηση για να μη το ψάχνουν αργότερα.
__________________
Μέλος της ομάδας Gateway
Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate


"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 05-07-08, 18:27
Το avatar του χρήστη Old cave-dinosaur
Old cave-dinosaur Ο χρήστης Old cave-dinosaur δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-01-2006
Μηνύματα: 133
Προεπιλογή

..Θα ήθελα να πιστεύω βέβαια ότι αστειεύεστε, νοήμονες άνθρωποι, για να περάσει ευχάριστα η ώρα, με τα νεφελιμο-παραμυθάκια !

Αλλιώς, θα πάω να τους απελευθερώσω (λόγω προσωπικής πολύχρονης υποχθόνιας πείρας - για τους γνωρίζοντες..), για να μας φάνε όλους (όπως λέτε ), να ησυχάσουμε μια και καλή απο τον μάταιο τούτο κόσμο !
__________________
Πίστευε και, μη, ....... Ερεύνα !
Απάντηση με παράθεση
  #9  
Παλιά 05-07-08, 19:19
Το avatar του χρήστη OANNHSEA
OANNHSEA Ο χρήστης OANNHSEA δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-01-2007
Μηνύματα: 1.182
Προεπιλογή

Παράθεση:
.Θα ήθελα να πιστεύω βέβαια ότι αστειεύεστε, νοήμονες άνθρωποι, για να περάσει ευχάριστα η ώρα, με τα νεφελιμο-παραμυθάκια !
Οχιιιιιιιιιι
Το εννοούν αυτό που γράφουν...
Είναι πολύ απλό Old cave-dinosaur:
Άλλοι πιστεύουν στο "Το κεφάλαιο", άλλοι στο "Ο αγών μου", άλλοι στον παπουτσομένο γάτο και άλλοι στα παραμύθια περί νεφελίμ, σαυροειδής και κούφια γη...
Ξέρεις τι πιστεύω;
Ότι εκεί στις εξορμήσεις σου στα σπήλαια, έχεις συναντήσει τους εσωγήινους, έχεις κάνει συμφωνίες μαζί τους και έρχεσαι εδώ να διασπείρεις ψεύδη ασύστολα...

Ειλικρινά ψοφάω να δω κάποιον να χρησιμοποιεί το IQ του για όλα τα παραμύθια της πιάτσας αντί να πιστεύει χωρίς να σκεφτεί. Τόσο δύσκολο είναι αυτό;;;
__________________

ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ ΕΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝ
BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE - ΦΩΤΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Απάντηση με παράθεση
  #10  
Παλιά 05-07-08, 19:57
Το avatar του χρήστη Old cave-dinosaur
Old cave-dinosaur Ο χρήστης Old cave-dinosaur δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-01-2006
Μηνύματα: 133
Προεπιλογή

Φίλε OANNHSEA.

Έχεις δίκιο. - Με ξεμπρόστιασες !

Ξέρεις πόσους υποχθόνιους και nefelims, έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια ;

Αλλά, μετά απο συμφωνία σαυροειδών (..συγνώμη, κυρίων, ήθελα να πω !), αποκρύπτω τα πάντα, έναντι βέβαια παχυλοτάτων ανταλλαγμάτων προς όφελος μου !!

.. Αλλά, τελικά, αν πράγματι υπάρχουν νοήμονα όντα που τα πιστεύουν αυτά, τότε, ας μη παραξενευόμαστε και οικτίρουμε τους εαυτούς μας για την κάθε είδους κατάντια μας, πολιτική, ηθική, οικονομική κλπ...

Τέλος
__________________
Πίστευε και, μη, ....... Ερεύνα !
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίαςΌλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:07.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.