![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το Kymatica είναι το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διεργασίας, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές ντοκιμαντέρ του διαδυκτίου που συνδέει ωραία τη σύγχρονη κοινωνικο-πολιτική, την έρευνα συνωμοσίας και την απόκρυφη ιστορία.
Ο ταλαντύχος Ben Stewart εστιάζει στην ανθρώπινη ιστορία μέσω του σαμανικού , μυστικιστικού φακού. Μερικά κεφάλαια απο τους τίτλους : Μυθολογία Αρχέτυπα η ψυχή το τρίτο μάτι (επίφυση) τα σύμβολα κλπ ο Stewart εξετάζει τη συλλογική ψυχή, τα «εσωτερικά οικονομικά», τα cymatics, τη λέξη μαγεία, τα αρχέτυπα, την αστροθεολογία τις λατρείες μανιταριών, και τις ρίζες της κυριαρχίας και του μαζικού διανοητικού χειρισμού καθώς και όλα τα συνεπακόλουθα. Διάρκεια 1: 24 μάλλον για λίγους αλλα γρήγορους ! @
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχο ντοκυμαντέρ
Μπράβο βρε Λουξ!
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε LuX, κατι ασχετο. Δεν εχω δει ακομα το ντοκυμαντερ που παραθετεις, μολις βρω τον χρονο και ορεξη δε θα χασω ευκαιρια. Θελω ομως να μου πεις αν ειδες το ντοκυμαντερ "What the bleep do we know?" , αν το ειδες να μου πεις την αποψη σου, ισως σε καινουργιο τοπικ, και επεισης εαν μπορουμε να βρουμε καποιο λινκ για online παρακολουθηση του βιντεο. Ευχαριστω.
Φιλικα, Γιωργος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
|
||||
|
||||
![]()
LuX, Υπεροχο ταινιακι.. Να'σαι καλα. Θετει απιστευτα ερωτηματα και βαζει σε βαθειες σκεψεις οποιον το βλεπει.. Πραγματικα υπεροχο. Ευχαριστουμε
![]()
|