Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 08-03-11, 16:47
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 23-05-2009
Μηνύματα: 357
Προεπιλογή Αριστερή και Δεξιά Ατραπός

σχολιο 46

...μια που το θιξες να τι υπαρχει στο διαδικτυο για την αριστερη και δεξια ατραπο γιατι τελικα εκει καταληγουμε ...οι δυο δρομοι !!!ααακριβως,!!!,,, ερχεσαι στα λογια μου,,, ο δρομος της κατρακυλας, της απομακρυνσης απο το θειο της συσκοτισης και αρα της τραγικης και οδυνηρης απωλειας στα περατα του γαλαξια και ο δρομος της επιστροφης επανενωσης με την πηγη και διαιωνισης ...
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΛΛΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑ,,,,, ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ,,,,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Η ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΘΡΩΣΗ ... ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ <ΑΙΜΑΤΟΣ> ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ( λογικοι συσνειρμοι ειναι ολα αυτα )

ψαχτε υλικο περι αριστερης και δεξιας ατραπου


====================================
απο τον τοπο
http://www.outer.gr/index.php?option...5-45&Itemid=64

Σαφώς δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά πότε δημιουργήθηκε αυτό το σχίσμα στον αποκρυφισμό, μεταξύ Δεξιού και Αριστερού μονοπατιού ή αν κάποιο από τα δυο αυτά μονοπάτια είναι προγενέστερο. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε ότι διαμορφώθηκαν σταδιακά, με την ανάπτυξη και εμβάθυνση των τρόπων που οι Αποκρυφιστές προσέγγιζαν τα μυστήρια της Τέχνης.

Αν και ο διαχωρισμός αυτός προϋπήρχε πριν την εμφάνιση της Χριστιανοσύνης, σίγουρα με την εγκαθίδρυση, της προς το παρόν κυριαρχούσας θρησκείας στην γηραιά ήπειρο, μπορούμε να πούμε ότι το σχήμα κορυφώθηκε. Τι πρεσβεύει όμως το κάθε μονοπάτι; Με ποιο τρόπο αυτές οι δύο ατραποί αντιμετωπίζουν την Μαγεία; Πραγματικά γιατί ονομάζονται Δεξί και Αριστερό μονοπάτι και όχι κάπως αλλιώς;

Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο ερώτημα, γιατί σαφώς η ονομασία ενός πράγματος κρύβει το μισό για την κατανόησή του.

Από αρχαίων χρόνων η δεξιά κατεύθυνση συμβολίστηκε με την λογική, τη διάνοια, την φώτιση, την ομαλότητα, το φως και τον ήλιο. Με βάση τα ανθρώπινα δεδομένα, το δεξί χέρι είναι αυτό που (συνήθως) γράφει, αυτό που κάνει το ιερό σύμβολο του εσταυρωμένου, αυτό που κρατά το σπαθί και επιτίθεται. Ο δεξιός παρατεταμένος δείκτης είναι αυτός που κατηγορεί, αυτός που εκτοξεύει το βέλος από το τόξο, το δεξί χέρι είναι αυτό που βαστά την σφύρα του δικαστή, αυτό που προσφέρει και δίνει. Η δεξιά πλευρά χαρακτηρίστηκε ως η πλευρά του ήλιου, εξαιτίας αυτής της εξωστρεφούς εκπέμπουσας φύσης της.

Από την άλλη η αριστερή πλευρά χαρακτηρίστηκε ως η ʽστραβήʼ πλευρά, η πλευρά των συναισθημάτων ή ʽτης καρδιάςʼ, των ενστίκτων, του βάθους και του σκότους. Sinister στα Λατινικά σημαίνει αριστερός και απεχθής ταυτόχρονα. Το αριστερό χέρι ήταν πάντα το μυϊκά ασθενέστερο, αλλά παρόλα αυτά εκείνο βάσταγε την ασπίδα και αμυνόταν, αυτό το χέρι προστάτευε την καρδιά και το υπόλοιπο σώμα από κάθε εξωγενές παράγοντα που ήθελε να το βλάψει. Το αριστερό χέρι ʽέπαιρνεʼ και ʽβάσταγεʼ, όσο το δεξί έδινε. Ο όρκος δινόταν με το αριστερό χέρι, όπως π.χ. ο όρκος των ερωτευμένων. Η αριστερή πλευρά γιʼ αυτό το λόγο χαρακτηρίστηκε ως σκοτεινή, λόγω της απορροφητικής, εσωστρεφούς φύσης της.

Οι όροι Αριστερό και Δεξιό μονοπάτι που χρησιμοποιούνται κυρίως από υποστηρικτές του Αριστερού. Ορισμένοι θεωρούν τα δύο μονοπάτια ως απλά διαφορετικές προσεγγίσεις για την αλήθεια, του οποίου η σχέση είναι σαν να την ισορροπία μεταξύ Γιν και Γιανγκ, ενώ άλλοι επικρίνουν το Δεξί μονοπάτι ως υπερβολικά περιοριστικό.

Σύμφωνα με την τελευταία αυτή άποψη, η Δεξιά ατραπός πολλές φορές επιβάλει συγκεκριμένου κώδικες συμπεριφοράς που εμποδίζουν τη λήψη αποφάσεων για τη ζωή του ατόμου, με αποτέλεσμα την απώλεια της ατομικότητάς του.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο μονοπάτια: το Αριστερό διατηρεί την ατομικότητα, ενώ το Δεξί την καταστρέφει. Ωστόσο, σε ορισμένες τουλάχιστον από τις παραδοσιακές μορφές Εσωτερισμού, π.χ. Σουφισμό, μια τέτοια θεωρία φαίνεται ανίσχυρη, διότι διδάσκει ότι μόνο μέσα από τον θάνατο του εγώ (Fana) μπορεί να επιτευχθεί η αθανασία (Baqa). Στο παραπάνω συμφωνεί και ο Βουδισμός, όπου στοχεύει στην εξαφάνιση του Ego, και την ʽδιάλυσηʼ της ατομικότητας, προκειμένου η ψυχή να ενταχθεί στο σύμπαν.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Δεξιά συστήματα πεποιθήσεων μοιράζονται τις εξής ιδιότητες:

* Η πίστη σε μια ανώτερη δύναμη, όπως μια θεότητα.
* Υπακοή στο θέλημα της ανώτερης δύναμης.
* Η πεποίθηση ότι υπάρχει απόλυτος ορισμός του καλού και του κακού που ισχύει για όλους.
* Εσωτερική πίστη σε έναν υπερφυσικό μηχανισμό όπως Κάρμα, θεία δίκη, ή τον Νόμο των Τριών, η οποία συνεπάγεται την ηθική αξιολόγηση των αποφάσεων που λαμβάνονται στη διάρκεια της ζωής κάποιου.
* Εσχατολογικές πεποιθήσεις, για την σωτηρία των κάποιων και την καταδίκη κάποιων άλλων.

Αριστερό συστήματα πεποιθήσεων γενικά μοιράζονται τις εξής ιδιότητες:



* Η πεποίθηση ότι τα άτομα μπορούν να γίνουν (ή ήδη είναι) θεοί.
* Η πεποίθηση ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, όπως ανιδιοτελής πράξη. Η εκπλήρωση των επιθυμιών κάποιου αναγνωρίζεται να είναι εγωιστική, έστω αποκομίζοντας μια μοναδική αίσθηση ικανοποίησης. Ο Αλτρουισμός θεωρείται αυταπάτη, που δημιουργήθηκε και προωθείται από συμβατικές θρησκείες.
* Η εξωτερική ερμηνεία των εννοιών όπως το κάρμα, θεία δίκη, ή τον Νόμο των Τριών, με αποτέλεσμα πιο ευέλικτους και όχι άκαμπτους κώδικες δεοντολογίας.
* Η πεποίθηση ότι το άτομο είναι διαπρεπές, και ότι όλες οι αποφάσεις πρέπει να γίνονται με στόχο την καλλιέργεια του εαυτού (όχι απαραιτήτως του «εγώ»).
* Η πεποίθηση ότι κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για την ευτυχία του, και ότι καμια δύναμη εξωτερική δεν προσφέρει σωτηρία.* Η πεποίθηση ότι οι δυνάμεις του σύμπαντος μπορούν να αξιοποιηθούν για προσωπική βούληση μέσω της Τέχνης, και ότι η πείρα και η δύναμη που ασκείται με τέτοιο τρόπο, είναι ένα βοήθημα για διαφώτιση, για την αυτο-ικανοποίηση, και την θεοποίηση του ατόμου.
* Μια Πλατωνική άποψη των θεοτήτων ως "πρώτες μορφές." Αν η θεότητα θεωρείται ότι έχει συνείδηση, τότε όλες οι σχέσεις με τη θεότητα είναι με τη μορφή εταιρικής σχέσης, ή μια συμμαχία η οποία δεν απαιτεί υποταγή. Ορισμένοι πιστοί του Αριστερού συστήματος συνοψίζουν την έννοια αυτή με τη δήλωση ότι «δυνατές θεότητες επιθυμούν δυνατούς συνεργάτες».
Η διαφορά των δύο αυτών μονοπατιών έγκειται συνεπώς και κατά βάση στην ηθική, περισσότερο, και την αισθητική, λιγότερο.

Στην ηθική, γιατί το Δεξί ορίζει ως ηθική, τον ʽθείο λόγοʼ, την συλλογικότητα αντί της ατομικότητας ενώ το Αριστερό την προσωπική, ʽεγωιστικήʼ βούληση, και την αισθητική γιατί το πρώτο ορίζει το πως πρέπει να είναι κάτι με βάση την εικόνα που έχει για το θείο, έξω από το άτομο, ενώ το δεύτερο με βάση της παραστάσεις που ήδη έχει μέσα του.


[Β]Μερικά συστήματα της Αριστερής ατραπού είναι τα εξής:

Satanism, Ο Σατανισμός.
Demonolatry, η Δαιμονολατρεία.
Dragon Rouge, η Αδελφότητα του Κόκκινου Δράκου.
Luciferianism, ο Εωσφορισμός.
Setianism, ο Σετιανισμός.


Μερικά συστήματα της Δεξιάς ατραπού είναι τα εξής:


Το σύστημα της Καμπάλα
Ο Χριστιανισμός
Ο κλασικός Ινδουισμός και Βουδισμός
Στις πρακτικές των Τάντρα, η Ντακσιναχάρα.

[/B]

Προτεινόμενα βιβλία επί του θέματος:

Crowley, Aleister (1991). Magick Without Tears. New Falcon Publications.
Flowers, Stephen (1997). Lords of the Left Hand Path: A History of Spiritual Dissent. Runa Raven Press.
Sutcliffe, Richard J. (1996). "Left-Hand Path Ritual Magick: An Historical and Philosophical Overview," in G. Harvey & C. Hardman (eds.), Paganism Today, pp.109-37. London: Thorsons/HarperCollins.
Svoboda, Robert E. (1986). AGHORA, At the Left Hand of God. Brotherhood of Life.
Webb, Don; Stephen E. Flowers (1999). Uncle Setnakt's Essential Guide to the Left Hand Path. Runa Raven


** προσεχε μη σου καει η σαλτσα....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 08-03-11 στις 16:56
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 08-03-11, 17:14
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-02-2011
Μηνύματα: 37
Προεπιλογή

Μπράβο, έκανες την ερευνα σου, έμαθες για την αριστερή ατραπό! Τώρα πλέον έχουμε όλοι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα!
Να διαβάσεις και τα προτεινόμενα βιβλία όμως!
Σε μερικά συμφωνώ με αυτά που γράφονται, σε αλλα όχι! Πειράζει που βλέπω Φως στο σκοτάδι?
Την ίδια κατρακυλα που λες θα μπορούσα να στην επιστρέψω με πολύ άνεση, όπως και το γκρεμοτσακισμα και την κριτική και όλα τ αλλα !

Και σου υπενθυμίζω και πάλι! Τα παρακάτω θα έπρεπε να είναι οι άμεσες προτεραιότητες σου και θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι σου συμβαίνουν αυτά!
Κάτι δεν πάει καλά με τον δρόμο και τον τρόπο που έχεις επιλέξει!
Άσε τα δαιμόνια, τους θεούς, του βρικόλακες, την κριτική, τα διαστημόπλοια, την δεξιά και την αριστερή ατραπό, τις ενέργειες,την ηθική, την δικαιοσύνη κλπ και ξεκινα λοιπόν με τα παρακάτω!
Φιλικά βεβαια και συμβουλευτικά από εμενα την ανήλικη ψυχή!


σχόλιο 42
"..και βεβαια εχω πληρωσει για το συνολο του φιλοσοφικου μου ψαξιματος ..εμεινα μονη χωρις οικογενεια χωρις φιλους ,χωρις σιγουρη δουλεια μεσα στην διαβιωτικη ανασφαλεια και δυσχερεια ....με ενα σωρο δυσκολιες να προσαρμοσω τα ψαξιματα μου με τις συνηθειες τις καθημερινοτητα μου...οσοι ασχολουνται με αυτα τα θεματα μοιαζουν απομακροι περιθωριοποιουνται και γενικα ολοι τους βλεπουν με ματι απεχθειας αλλα και φοβου ...ακομη και αν δεν γνωριζουν για τα πεπραγμενα μας αυτο αντανακλαται με ενα απροσδιοριστο τροπο πανω μας και μιλαει απο μονο του ..μυρια τα προβληματα στην επαγγελματικη ζωη ,στις σχεσεις ,στις φιλιες .. μονιμως ουφο .. η περιεργη η μυστηρια ..μεχρι που αναγκαζεσαι να σωπαινεις με τους αμυητους αλλα ακομη και η σιωπη πολλες φορες καταμαρτυραει το ποιον μας ...ας ειναι ομως μακαριζω τον εαυτο μου γιατι θεωρω οτι συνολικα ευνοηθηκα απο την τυχη και απο τις περιστασεις παρα τις οποιες δυσκολιες και ευγνωμονω το Παγκοσμιο Αρχειο και τους Αγνωστους Διανομεις του που μου ανοιξαν ετσι γεναιοδωρα τις πυλες του ...τι αλλο ???τελικα αξιζε το κοπο και το τιμημα αυτο που πληρωνουμε η αυτο που πιθανον θα πληρωσουμε στο μελλον δεν ειναι τιποτε μπροστα στην απολαβες της γνωσης που μας δωθηκε ...???!!!"


Το ποιο τρομαχτικό βεβαια από όλα για εμενα είναι ότι είσαι εκπαιδευτικός!!!! Bεβαια οι εκφράσεις σου και ο τρόπος που αντιδράς στην αντίθετη άποψη μονο αυτό δεν δείχνει
Ελπίζω να μην διδάσκεις τίποτα παιδάκια και να τα ρωτάς τι ζόρι τραβάνε, να φανταστώ, αν έρχεται κανένας γονιός θα του λες, ο γιος/κόρης σας, πολύ πιθανόν όταν μεγαλώσει θα φτυαρίζει το σκατό με το τσουβάλι!

Δεν θα δώσω συνεχεια, το θέμα είναι τα ψυχικά vampire! Αν δεν συμμετέχουν και άλλοι συμφορουμιτες στο θέμα μας, δεν νομίζω πως χρειάζεται να συνεχιστεί άλλο αυτό από μέρους μου, έτσι κι αλλιώς καταραμένος και λάθος είμαι!!

Να προσεχεις μονο το πολύ φως, καμια φορα σε τυφλώνει!

Όσο για τα μακαρόνια, τα έφαγα σκέτα!

Φιλικά βεβαια από εμενα την ανήλικη και ακάθαρτη ψυχή!



Ζητω και πάλι συγγνώμη από τους συντονιστές και τους συμφορουμιτες!
Αν κριθεί απαραίτητο, μπορείτε να με διαγράψετε θα είναι πλήρως κατανοητό από την μεριά μου!
__________________
I AM BEFORE all gods.I AM before all days.I AM before all men and legends of men.I AM the ANCIENT ONE.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Legion : 08-03-11 στις 18:02
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 08-03-11, 20:58
AVATARGR
Guest
 
Μηνύματα: n/a
Προεπιλογή

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Η Αριστερά και δεξιά Ατραπός (Μονοπάτι) γνωρίζουμε και πολύ καλά μάλιστα
από που πότε άρχισε ο διαχωρισμός.....

Ο μύθος αυτός άρχισε από τον σοφιστή Πρόδικο από την Κέα το 400 π. χ.
Σώθηκε εν μέρει στο έργο του Ξενοφώντα Απομνημονεύματα...

Ο μύθος γνωστός ως Η επιλογή του Ηρακλή περιγράφει τη συνάντηση
του Ηρακλή σε ένα σταυροδρόμι με δύο πολύ όμορφες κοπέλες.
Η μία του πρότεινε να ακολουθήσει ένα δρόμο φαρδύ και βατό.

Ο ευκολοδιάβατος αυτός δρόμος εκπροσωπούσε μια ζωή γεμάτη απολαύσεις
και ευκολίες τις οποίες όμως θα κέρδιζε διαπράττοντας πράξεις ανήθικες
που θα τον καταδίκαζαν στη συνείδηση του κόσμου.
Η κοπέλα αυτή αντιπροσώπευε την κακία.
(Αριστερή Ατραπός)

Η άλλη κοπέλα του έδειξε ένα δύσβατο, στενό και δυσπρόσιτο δρόμο
(Δεξιά Ατραπός) τον οποίο θα κατάφερνε να διασχίσει με δυσκολία, στο
τέλος όμως του οποίου θα κέρδιζε δόξα μέσα από την αναγνώριση των
ανθρώπων.
Ο Ηρακλής επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο της Αρετής και να κερδίσει
έτσι χάρη στον ενάρετο βίο του την εκτίμηση του κόσμου.

Ευχαριστώ.
ΥΓ. Η αναφορά μου γίνεται απλά πως η Ελληνική Φιλοσοφία είχε
προσδιορίσει σαφέστατα τα Μονοπάτια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AVATARGR : 08-03-11 στις 21:08
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 08-03-11, 21:50
AVATARGR
Guest
 
Μηνύματα: n/a
Προεπιλογή

Πάλι εδώ.

Θέλω να συμπληρώσω σχετικά με τους δυο δρόμους...

Σχετικά με τον δρόμο της Αρετής και της Κακίας από το βιβλίο του
Ξενοφώντα Απομνημονεύματα Β η ανάλυση που γίνεται μέσα σε αυτό
είναι μια διδασκαλία και πιστεύω πως είναι άξιο της προσοχή μας και καλό
είναι να το διαβάσουμε.....
Εάν δεν έχετε το βιβλίο παραθέτω μια Ιστοσελίδα που δύναται κάποιος να
διαβάσει......

http://ermionh.blogspot.com/2010/11/blog-post_6072.html

Καλή ανάγνωση.

Ευχαριστώ.



Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 09-03-11, 09:57
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-02-2011
Μηνύματα: 37
Προεπιλογή

Φιλε AVATARGR ευχαριστώ για την πληροφόρηση, δεν είχε τύχει να το διαβάσω και είναι πραγματικά πολύ όμορφο!
Αν και έχω κάποιες ενστάσεις, κανένας δρόμος από τους δυο δεν σου προσφέρει τίποτα χωρίς κόπο!
Έχει περάσει η πεποίθηση ότι στην Αριστερή Ατραπό, όλα είναι εύκολα λόγο της βοηθειας των Δαιμόνων κλπ. Ότι έχουμε παραδοθεί στις απολαύσεις της ζωής και στις ακολασίες της, όλα γίνονται για τον πλούτο, την δύναμη η ακόμα και για ερωτικά ανταλλάγματα όπως αναφέρθηκε;! Ότι δεν έχουμε ήθος, εκμεταλλευόμαστε τους άλλους, ψεύτες, υποκριτές κλπ.Μαγείες , ματζούνια κλπ.
Αυτά είναι παραμυθια της Χαλιμάς και τα συντηρούν κάποιες σέκτες της Δεξιάς Ατραπού για δικό τους όφελος.
Κανένα φιλοσοφικό η θρησκευτικό σύστημα δεν είναι το μονο σωστό, δεν οδηγεί στην μια και μοναδική Αλήθεια, στο Φως κλπ.Όλα είναι σχετικά και εξαρτάται φυσικά από εμάς τους ιδιους, για ότι τι απ όλα αυτά τα συστήματα μας "κάθονται" καλά η μας ταιριάζουν αν θέλεις καλύτερα. Εμείς επιλέγουμε (σαν άνθρωποι), για το αν θα έχουμε ήθος, αξιοπρέπεια και όλα τα καλά η τα κακά και αυτά δεν οφείλονται σε κάποιο θρησκευτικό σύστημα.
Μιλώντας προσωπικά πάντα, τίποτα στην μέχρι τώρα ζωή μου δεν μου δόθηκε απλόχερα και πρέπει να παλέψω για να ζήσω όπως όλοι μας!Τιμώ τους φίλους μου και την οικογένεια μου, σέβομαι όσους με σέβονται και ποτε δεν εξαπάτησα κανέναν για δικό μου όφελος!
Και φυσικά τα παραπάνω δεν τα γράφω για να κάνω προπαγανδα υπέρ της Αριστερής Ατραπού, ποσος με ενδιαφέρει αυτό, ούτε είμαι σε εντεταλμένη υπηρεσία να δείξω την Αλήθεια στους άλλους! Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την Αριστερή Ατραπό θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς, γιατί "κάτι" τους οδήγησε εκεί!
Τώρα όλα τ αλλα ότι εμείς στα Δεξιά έχουμε Ήθος, είμαστε η Αλήθεια, είμαστε καθαροί, αγγελάκια, η οι άλλοι στα Αριστερά, ακάθαρτα πνεύματα, έχουμε κερατα, Κόλαση, ασυδοσίες, πίνουμε αίμα κάνουμε θυσίες, όλα αυτά είναι χαζομάρες! Εμείς τα φτιάχνουμε όλα! Άρρωστοι άνθρωποι υπάρχουν παντού, αυτό είναι το μονο σίγουρο!
__________________
I AM BEFORE all gods.I AM before all days.I AM before all men and legends of men.I AM the ANCIENT ONE.
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 09-03-11, 10:38
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 23-05-2009
Μηνύματα: 357
Προεπιλογή

σχολιο 47

...σχετικα με την αριστερη ατραπο και τη συνδεση της με τα ψυχικα βαμπιρ να προσθεσω κατι...... για να επιστρεψουμε στο θεμα ...

.........η αριστερη ατραπος ειναι πιστευω μια πολυ παρεξηγημενη ατραπος ...εχει καταντησει να σημαινει το χαντακι της καθοδου και του χαμου της ψυχης αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι ......τοσο απλα ,... δεν ειναι ορθο ,,,κατά την γνωμη μου παντα,,, να συγχεουμε την αριστερη αυτη ατραπο με την καθοδικη σκαλα ...βεβαια εχουμε να κανουμε με μια εξελικτικη γραμμη-οδο ,,,οπου τα σμηνη ψυχομοναδων πανω σε αυτη εχουν την ταση να απωθουνται και απομακρυνονται απο την πηγη....που είναι η Αρχεγονη Κοιτιδα ολων μας ...αυτο που τρομαζει και απωθει τα πλασματα της αριστερης οδου ειναι η καθαρη και ομοιοπημενη ζωη που υπαρχει εκει μεσα δηλαδη στην Αρχεγονη Κοιτιδα που βρισκεται στο Κεντρο του Γαλαξια μας και από την δικια της εκτιναξη και εκδιπλωση προηλθαν όλα οσα υπαρχουν στο Διακοσμο του Γαλαξια μας ...
...η επιστροφη και επανενωση που ειναι ο μεγας στοχος της Ανελιξης και Διαιωνισης της Ζωης αυτο ακριβως προυποθετει την καταθεση της διαφοροποιου ταυτοτητα μας αρα και της εγωικης μας συνειδησης ,,,,, και αυτο ειναι που ουσιαστικα τρομαζει τις ψυχες που ακολουθουν την αριστερη οδο...

...ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ,,,Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...

.... Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΑΤΖΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΓΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ......Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ <<ΒΕΛΗ>> ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ....ΤΟ <ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ> ΚΑΙ ΤΟ <ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ> ...

...ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑ ...


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ <ΒΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ> ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ... ...ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΘΡΩΣΗ ..

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΨΥΧΩΝ ............... ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΩΣΗΣ ΠΑΝΤΑ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΤΡΑΠΟ) ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,,,ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ,, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ,,ΕΩΣ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΣΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ,,, ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΕΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ <ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ>...

...αρα συνοψιζοντας και συνδεοντας όλα οσα αναλυσαμε με την φυση των ψυχικων βαμπιρ εχουμε και λεμε.......

ΔΥΟ ΟΙ ΑΤΡΑΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

-Η ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,,,Η ΑΛΛΙΩΣ <ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ> είναι πλουσιοπαροχη σε φως,<< εχει διαρκη επαφη και απλετη τροφοδοσια από τη πηγη ,,,οι ταξεις ανθρωποψυχων που οδευουν σε αυτην ειναι οι ανωτερες ταξεις με τα πολύ εξευγενισμενα χρωματα και ενεργειες οι οποιες καποτε γινονται Ενθρονες Θεοτητες αποτελωντας τα Ανωτερα και πιο εξευγενισμενα και ισχυροτερα Πληρωματα Θεοτητων-Αγγελων πινοντας Νερο Γαργαρο μεσα από την Πηγη..... ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ( ΑΜΝΩΝ )ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ...κανεις ποτε από τις Ταξεις αυτων των Ανθρωπων δεν θα εκπεσει σε σημειο να γινει Ψυχικο Βαμπιρ ,,δηλαδη να τρεφεται με κλεμενη από αλλα ζωντανα πλασματα βιοενεργεια -<<αιμα >>...


-Η ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που διακρινεται σε δυο <Βελη >

* το <Βελος της Καθοδου> που καταληγει στην κοιλια των μαυρων τρυπων και στην οριστικη και επωδυνη κατασχιση στα περατα του Γαλαξια,, το ακολουθουν οι υπανθρωπες ταξεις ελλογων πλασματων που καθως προχωραει η καθοδος τους και εμπεδωνεται η αποκοπη τους από το Κεντρο Πηγη αναγκαζονται για την παραταση και διαφυλαξη της ξεπεσμενης ζωης τους να γινουν αφαιμακτες και ασυδωτοι οι πιο πολλοι από αυτους κλεφτες της ζωης των αλλων πλασματων χωρις βεβαιως ηθικες αναστολες ...

*το< Βελος της Ανοδου> που καταληγει μεσα από παραδρομους , δυσβατους, κακοτραχαλους και γεματους παλινδρομισεις και πισωγυρισματα εξελιξης ,,καταληγει επιτελους κοντα στο Χειλος της Πηγης αλλα δεν ενωνεται ποτε με αυτην ..
....επιτυγχανει ένα ειδος λοιπον θεωσης με μεγαλο κοπο και εννοειται με την συνδρομη και τροφοδοσια από την Δεξια Πτερυγα Ατραπο.. οι ταξεις αυτων των ανθρωπωψυχων καποια στιγμη φτανουν να γινουν κι αυτές ενθρονες θεοτητες αλλα όχι βαπτισμενες στα γαργαρα νερα της Πηγης παραμενουν αβαπτιστες και αμυητες στην υπερτατη ζωη της Αρχεγονης Κοιτιδας ..δεν μπορουν να τραφουν απο αυτή αλλα μονο από ξεροπηγαδα και παραποταμα ζωης ή απο δανεικη ζωη προερχομενη από τα Πληρωματα της Δεξιας Ατραπου ειναΙ λοιπον οι θεοτητες αυτές κατωτερες και χρωματικα ενεργειακα πολύ πιο χονδροειδεις ,,,από τις Θεοτητες της Δεξιας Ατραπου της Ατραπου δηλαδη των Υπεροχων και Βαπτισμενων Θεοτητων ....

...οι κατωτερες αυτές ταξεις ανθρωποψυχων πανω στο Βελος της Ανοδου είναι οι <σατανικοι ανθρωποι>
( εριφια )....
αποτελουν τις λεγομενες Σατανικες Εκκλησιες και περνούν ένα μεγαλος μερος τη Εξελιξης τους ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ( αποκοψει κάθε σχεση ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ( της δικης τους Ατραπου ) ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ ΝΑΟΥΣ - ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ,,, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ,,,
,,,, και αρα ζουν ως εκπτωτες και απειθαρχες και συμβιβαστες με τις Αρχες της Ζωης οντοτητες , αποκλειστικα με βαμπιρικες μεθοδους στις οποιες μυουνται από αρχαιοτατα μπουλουκια δαιμονων μεχρι να πεισθουν κυριως λογω της εξαθλιωτικης ενεργειακης καταστασης στην οποια καταπιπτουν τελικως και να μετανοησουν και να υποταχθουν στο Δικαιο της Ζωης ,,να συμβιβαστουν και να επιθυμησουν την συμπραξη και την επανατροφοδοτη τους από τα Πληρωματα της Δεξιας τα ενεργειακα αυτοδυναμα και βαπτισμενα στο Καθαρο Φως της Αρχεγονης Πηγης....


( όλα αυτά αποτελουν προσωπικες συνθεσεις - θεωρησεις των Δρωμενων της Εξελιξης ετσι όπως εγιναν κατανοητα τα δρωμενα αυτά μεσα απο τα διαφορα προσωπικα μας διαβασματα αλλα και τις αυθορμητες ιδεες που γενηθηκαν εντος μας )

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 09-03-11 στις 10:52
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 09-03-11, 10:59
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 23-05-2009
Μηνύματα: 357
Προεπιλογή

σχολιο 48

Προς ABATAΡ

..μμμ πολύ ενδιαφερουσα αυτή η πληροφορια για το που βρισκεται γραμμενη αυτή η ιστορια με τους δυο Δρομους της Αρετης και της Κακιας ,, ,, στο δημοτικο την πρωτο μαθαιναμε ,,στους Αθλους του Ηρακλη ...αλλα βεβαια .. φιλε μου,, ο Ξενοφωντας πιστευω , ελαχιστα αποκρυφιστικα μιλουσε ...απλα περιεγραφε με τις δυο επιλογες ποσο ευκολο ειναι να ζεις κανεις αδιαφορος για τις εσωτερικες αληθειες και φιλοσοφητος απολαμβανωντας αγαθα μηδαμινης ψυχικης αξιας μεσα σ'ενα ηδη ξεπεσμενο Συστημα ....που από την εποχη ακομη εκεινη ηταν σατανοκρατουμενο και δαιμονοκρατουμενο αρα βαρβαρικο και ανταγωνιστικο και αφαιμακτικο της ζωης,,,,

,,, το να παιρνει κανεις το δρομο τη αρετης και του δικαιου μεσα σε ένα τετοιο συστημα συνεπαγεται αυτή τη ερημωση που λεμε , την μοναξια ,το πονο την περιφρονηση και περιθωριποιηση από τους ανθρωπους της μαζας τους απαλλοτριωμενους ψυχικα από τα αγαθα της βαρβαροκρατιας,,,,,

,,και αυτο απαντα και στον Legion σχετικα με κατι που θεωρησε <<καλο>> να μου υπενθυνισει σχετικα με την προσωπικη μου ζωη ως ενδειξη ότι κατι παει σταβα με μενα ...

ΚΑΙ ΝΑΙ ,,,,ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ,,,ΝΑΙ,,, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΤΡΑΠΟ ......ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...
...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΨΥΧΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ..

ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ-ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ...ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΑΣΗ

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΑΣΚΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...

.
...............κι αυτος ειναι ο Δρομος του Ηρακλεως,,, ο Δυσβατος Δρομος της Αρετης και της Επαναστασης για την επανευρεση των Αξιων της Ζωης των Αξιων της Δεξιας Ατραπου μεσα σε ενα κοσμο που δεν τιμα τις Φωτογονες Θεοτητες του Ουρανου αλλα τις ερπουσες αφαιμακτικες καταχρηστικες και ασυδωτες Δυναμεις του Αδη τις παρασιτικες και υπολογες ενωπιον του Δικαιου της Ζωης ...




http://www.youtube.com/watch?v=YUsyN8AGR0k

( όλα αυτά αποτελουν προσωπικες θεωρησεις των Δρωμενων της Εξελιξης ετσι όπως εγιναν κατανοητα τα δρωμενα αυτά μεσα απο τα προσωπικα μας διαβασματα αλλα και τις αυθορμητες ιδεες που γενηθηκαν εντος μας )

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 09-03-11 στις 11:07
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 09-03-11, 11:59
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-02-2011
Μηνύματα: 37
Προεπιλογή

Είσαι σίγουρη ότι μονο η Αριστερή Ατροπός έχει δυο βέλη?
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα έχουν γίνει και γίνονται από τους δεξιά και από ανθρώπους, που <<άκουσαν>> τον λόγο του ενός μοναδικού και αληθινού θεού και είδαν την <<αλήθεια>>! Έσφαξαν και κατέστρεψαν!
Κοίτα γύρω σου σου ξαναλέω, κοίτα τους ανθρώπους της Δεξιάς Ατροπού, από τους απλούς ανθρώπους μέχρι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος! Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους, υπάρχουν και εξαιρέσεις!!!
Κοίτα πως έχουν εκπέσει ακολουθώντας ένα σύστημα που είναι το μονο αληθινό κατά τα λεγόμενα σου!
Κοίτα τους ιερωμένους, μίλησες για πλούτο τον πλούτο της Αριστερής Ατραπού ε;
Κοίτα την ηθική τους, και τις συναναστροφές τους με παιδάκια!
Κοίτα σε τη ψυχολογική αποσύνθεση έχουν πέσει, ανεβαίνοντας γονατιστοί ανηφόρες για να εκπληρώσουν τάματα και υποσχέσεις στους θεούς του Φωτός!
Κοίτα πως ταλαιπωρούνται άρρωστοι άνθρωποι που χρήζουν ψυχιατρικής περίθαλψης, αλλα οι εκπρόσωποι του Φωτός, θεωρούν ότι πάσχουν από "δαιμονοκαταλιψια"!
Παρεπιπτόντως, η "δαιμονοκαταλιψια" είναι χαρακτηριστικό της Δεξιάς Ατροπού, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει στην Αριστερή.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες ατέλειωτες με παραδείγματα ανθρώπων που έχουν το Φως της Αληθειας μέσα τους και τέτοιο φως και αλήθεια προσωπικά δεν το θέλω!
Απ όλα αυτά, φυσικά σου έχει μείνει ότι το ψυχικό vampire έχει εκπέσει στην εξαθλίωση επειδή τρέφεται από την ενέργεια σου που μπορείς εύκολα να αναπληρώσεις, τι ειρωνικό...έχεις δίκιο είναι το απόλυτο κακό!
Μην γραφεις ότι σε συμφέρει και μην φέρνεις τα πάντα στα μετρα σου!
Όλα τ αλλα όπως λες αποτελούν σκέψεις σου και συμπεράσματα μέσο της συζητήσεις που γίνεται και καλά κανεις!
Αλλα πως μπορείς να έχεις ολοκληρωτική άποψη για ένα σύστημα (μέχρι και αναλύσεις έχεις κάνει) που αδυνατείς να κατανοήσεις διότι δεν είσαι μέσα σε αυτό και δεν το έχεις βιώσει!!! Γιατί κάθε θρησκευτικό σύστημα στηρίζεται στις βιωματικές εμπειρίες και όχι μονο στις θεωρίες!
Θα μου πεις εσύ για εξαθλίωση και όλους τους άλλους χαρακτηρισμούς, κοίτα την δουλειά σου και το φως σου και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για πράγματα που έχεις αγνοια!
Όπως είπα και στο προηγούμενο post, εμείς οι άνθρωποι χτίζουμε την εξαθλίωση μας η όχι, κανένα θρησκευτικό σύστημα δεν είναι το μονο και το αληθινό!
Αν θέλεις να συνεχιστεί η κουβέντα από εδώ και στο εξής, δείξε ότι κατέχεις φως μέσα σου αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς!
__________________
I AM BEFORE all gods.I AM before all days.I AM before all men and legends of men.I AM the ANCIENT ONE.
Απάντηση με παράθεση
  #9  
Παλιά 09-03-11, 14:33
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway
 
Εγγραφή: 26-01-2005
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 920
Προεπιλογή

Στο παρόν νήμα μπορείτε να συνεχίσετε να συζητάτε, πολιτισμένα παρακαλώ και χωρίς προσωπικές επιθέσεις, σχετικά με τη δεξιά και την αριστερή ατραπό.

Εκ του συντονισμού,
melian
__________________
Μέλος της ομάδας Gateway
Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate


"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate
Απάντηση με παράθεση
  #10  
Παλιά 09-03-11, 18:15
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 23-05-2009
Μηνύματα: 357
Προεπιλογή

σχολιο 49.1

....πολιτισμενα συζηταμε ...και η ειρωνια ,μελιαν , ειναι ειδος του ρητορικου λογου .. οπως και η διδαχη η ακομη και η υβρις αν χρειαστει......οι ειρωνιες δυναμιτιζουν τους διαλογους αλλα απο την αλλη αποτελουν τροπους επικοινωνιας που σαν ανθρωπινα οντα εχουμε πολυ αναγκη ...λιγη ανοχη απο σας θα βοηθουσε την εκδιπλωση τετοιων δυναμιτισμενων διαλογων ...μη φοβαστε ολα ειναι υπο ελεγχο !!!και το δυναμιτισμα δεν θα φτασει ποτε στα ακρα ...

Προς Legion

Παράθεση:
Είσαι σίγουρη ότι μονο η Αριστερή Ατροπός έχει δυο βέλη?
...οι θεσεις αυτες περι των δυο Βελων της Αριστερας Ατραπου αποτελουν λογικους συνειρμους της προσωπικης αναζητησης και ναι εχω βεβαιοτητα για αυτες αποτελουν δημαδη για μενα ισχυρες θεσεις .. για τους αλλους ομως ας ειναι τουλαχιστον κατι σαν πιθανολογια ....


Παράθεση:
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα έχουν γίνει και γίνονται από τους δεξιά και από ανθρώπους, που <<άκουσαν>> τον λόγο του ενός μοναδικού και αληθινού θεού και είδαν την <<αλήθεια>>! Έσφαξαν και κατέστρεψαν!
Κοίτα γύρω σου σου ξαναλέω, κοίτα τους ανθρώπους της Δεξιάς Ατροπού, από τους απλούς ανθρώπους μέχρι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος! Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους, υπάρχουν και εξαιρέσεις!!!
Κοίτα πως έχουν εκπέσει ακολουθώντας ένα σύστημα που είναι το μονο αληθινό κατά τα λεγόμενα σου!
Κοίτα τους ιερωμένους, μίλησες για πλούτο τον πλούτο της Αριστερής Ατραπού ε;
Κοίτα την ηθική τους, και τις συναναστροφές τους με παιδάκια!
Κοίτα σε τη ψυχολογική αποσύνθεση έχουν πέσει, ανεβαίνοντας γονατιστοί ανηφόρες για να εκπληρώσουν τάματα και υποσχέσεις στους θεούς του Φωτός!
Κοίτα πως ταλαιπωρούνται άρρωστοι άνθρωποι που χρήζουν ψυχιατρικής περίθαλψης, αλλα οι εκπρόσωποι του Φωτός, θεωρούν ότι πάσχουν από "δαιμονοκαταλιψια"!
..ολα αυτα τα εχεις παρεξηγησει δεν αποτελουν εκφρασεις της Δεξια Ατραπου καθοτι ολα τα κατεστημενα μεγαλα θρησκευτικα συστηματα και οργανισμοι ειναι απερισπαστο μερος της βαρβαροκρατουμενης οικουμενης μας ... και αποτελουν εκφρασεις της Αριστερας και μονο Ατραπου ...η Δεξια Ατραπος εκφραζεται μεν μεσα στο Συστημα Διακυβερνησης αλλα δεν εχει το κυριαρχο λογο ,,ο λογος προς το παρον δεν ειναι αυτος που δεσποζει ,,δεν ακουγεται και σιγουρα δεν σερνει αυτο τον μακαβριο χορο του αδιεξοδου και της ασυδωσιας απενατι στην ζωη...

ΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ....

Παράθεση:
Παρεπιπτόντως, η "δαιμονοκαταλιψια" είναι χαρακτηριστικό της Δεξιάς Ατροπού, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει στην Αριστερή.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες ατέλειωτες με παραδείγματα ανθρώπων που έχουν το Φως της Αληθειας μέσα τους και τέτοιο φως και αλήθεια προσωπικά δεν το θέλω!
Απ όλα αυτά, φυσικά σου έχει μείνει ότι το ψυχικό vampire έχει εκπέσει στην εξαθλίωση επειδή τρέφεται από την ενέργεια σου που μπορείς εύκολα να αναπληρώσεις, τι ειρωνικό...έχεις δίκιο είναι το απόλυτο κακό!
Μην γραφεις ότι σε συμφέρει και μην φέρνεις τα πάντα στα μετρα σου!
Όλα τ αλλα όπως λες αποτελούν σκέψεις σου και συμπεράσματα μέσο της συζητήσεις που γίνεται και καλά κανεις!
Αλλα πως μπορείς να έχεις ολοκληρωτική άποψη για ένα σύστημα (μέχρι και αναλύσεις έχεις κάνει) που αδυνατείς να κατανοήσεις διότι δεν είσαι μέσα σε αυτό και δεν το έχεις βιώσει!!! Γιατί κάθε θρησκευτικό σύστημα στηρίζεται στις βιωματικές εμπειρίες και όχι μονο στις θεωρίες!
.. .. δεν χρειαζεται να χορεψεις το χορο του Ζαλλογγου για να δεις και να καταλαβεις τι παθαινουν οσοι τον χορευουν ...αυτο φαινεται πολυ καθαρα μονο σε αυτους που μελετουν απο "εξω" ....οι "μεσα" εχουν υποβληθει ασχημα και εχει τυφλωθει εντελως η συνειδητοτητα τους ,,,


Παράθεση:
Θα μου πεις εσύ για εξαθλίωση και όλους τους άλλους χαρακτηρισμούς, κοίτα την δουλειά σου και το φως σου και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για πράγματα που έχεις αγνοια!
.. γιατι φοβασαι τους χαρακτηρισμους??? .. εσυ που εισαι τοσο εξοικειωμενος με αυτους τους "χωρους" δεν θα πρεπε να σε τρομαζουν ετσι ...<<<μιας και το σκοταδι κατα την γνωμη των σατανοσοφιστων μπουρδοαποκρυφολογων δεν ειναι δα και τιποτε διαφορετικο απο το φως!!!...ουτε το κακο διαφερει σε τιποτε ουσιαστικα απο το καλο .. που σημανει το αμοραλιστικο χαος δεν ειναι δα και τιποτε μεπτο και ισως να ειναι και αυτο που μας αξιζει σα οντα ,,,αλιμονο!!! η ηθικη ειναι οπως την καταλαβαινει κανειςκαι υπαρχουντοσε αληθειες οσι και οι ανθρωποι >>> και αλλες τετοιες σχετικιστικες και μηδενιστικες παρλαπιπολογιες απο αυτους που ποτε δεν φιλοσοφησαν βαθια πανω στις διαφορες και διακρισεις του καλου απο το κακο και της συνδεση τους με τον πονο .... ...
Παράθεση:
οπως είπα και στο προηγούμενο post, εμείς οι άνθρωποι χτίζουμε την εξαθλίωση μας η όχι, κανένα θρησκευτικό σύστημα δεν είναι το μονο και το αληθινό!
Αν θέλεις να συνεχιστεί η κουβέντα από εδώ και στο εξής, δείξε ότι κατέχεις φως μέσα σου αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς
!

...οχι την εξαθλιωση μας δεν την χτισαμε εμεις οι ανθρωποι ,,, ειναι σαν να λες οτι ενα μικρο παιδι ισαμε πεντε χρονων ειναι υπευθυνο για την οικονομικη καταντια της οικογενειας του.. ενεργοποιησε σε παρακαλω το οποιο φως μεσα σου για να δεις το μεγεθος των αντιφασεων και παραλογισμων σου ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ,,, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΗΚΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΡΡΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 09-03-11 στις 18:27
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:05.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.