Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ψυχικά Βαμπίρ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=244)

ΚΑΘΗΡΑ 01-09-11 08:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΘΗΡΑ (Μήνυμα 85861)
σχολιο 1

( ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ )

......το νημα σχετικα με τη διατροφη μας και το τι ειναι χρησιμο και απαραιτητα για τις βιολογικες μας λειτουργιες .. ειναι μακρυ...γεγονος ειναι οτι ο εξελιγμενος τυπος ανθρωπου οχι μονο το κρεας δεν θα εχει αναγκη να καταναλωσει.. αλλα και οποιαδηποτε αλλη τροφη απο αυτες που λαμβανονται δια του στοματος ... οταν γινουμε κυριοι με το καλο ,της λειτουργιας των ψυχικων μας κεντρων και σε μια εποχη οπου τα δεσμα της ψυχικης μας φυλακης θα εχουν λυθει ... σε μια τετοια εποχη το ανθρωπινο σωμα θα τρεφεται εξ ολοκληρου με βιοηλεκτρομαγνητικη ενεργεια (πρανικη ) εκ της φυσεως διοχετευμενη ...και κυριως μεσα απο το ηλιο ..κοιταχτε ενα ενδιαφερον θεμα ...

...σχετικα με την ΗΛΙΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΘΡΕΨΗ ... http://eleftheri-epistimi.blogspot.c...g-post_03.html

Τριθεμιε ,,λιγο παρωχημενο και παλαιομοδιτη σε βρισκω στο θεμα της διατροφης ... και εγω καταναλωνω περιττες τροφες και τοξικες οπως για παραδειγμα σουβλακια κατα συρροην ,,,αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να δω ποιο ειναι το διατροφικο μας μελλον ...

...τωρα σχετικα με τα Βαμπιρ ..

υπαρχουν δυο βασικοι τυποι ψυχικων -ενεργειακων βαμπιριστων

- αυτοι που αφαιμαζουν την διαχυτη ενεργεια ασυστολα και αδιαφορωντας για τις αναγκες των αλλων ζωντανων πλασματων που διαβιωνουν μεσα στο διαχυτο πεδιο ...

-υπαρχουν και οι εξατομικευμενοι βαμπιριστες που αφαιμαζουν την ενεργεια των διακριτων πλασματων .. την ενεργεια ενος ζωου ενος ανθρωπου κτλ ...σε σημειο δραματικο για το πλασμα που αποστραγγιζεται ..τετοιοι επιτηδειοι βαμπιριστες ειναι πολυ καλα κρυμμενοι και γνωστες αρχαιοτατων μυστικων τα οποια και χρησιμοποιουν κυριως ως τελετουργικα και διαλογιστικα εργαλεια αφαιμαξης ....

...ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΨΥΧΟΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ...ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΩΝ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ...ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!κι ενω εμεις κοιμομαστε το υπνο του δικαιου παρεα με το τσαρουχι της ελευθερας βουλησης μας !!!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΡΙΓΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΩΡΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ..ΠΧ ( ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ , ΣΕ ΘΕΑΤΡΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ )

ΑΡΑ ΒΑΜΠΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,,ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΨΥΧΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ..

ΒΑΜΠΙΡΙΣΤΗΣ Η ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΔΙΑΧΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ,,

ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ .. ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΥΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ......

ΤΟ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΕΛΚΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ,, ΟΠΩΣ Π Χ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ,ΤΗΣ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ,ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΟΙ ΕΛΚΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ..ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ....

ΤΟ ΣΤΑΡ ΣΥΣΤΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !!!

...ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΒΑ ...ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ...........

( βαμπιρισμοι σε εταιρειες , σε συναυλιες σε κεντραδιασκεδασης , μεσω της διαφημισης και της προβλολης προσωπων , βαμπιρισμοι μεσα της τεχνης και των θεατρικων παραστασεων , βαμπιρισμοι μεσ των προιοντων τηλεπικοινωνιας κτλ ,,,,, )

ΑΧΧ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ,,, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΕΙΝΑ-ΑΜΥΔΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ....ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΨΥΧΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗΣ .. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΔΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ .........

NA ENAΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ KOMHΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ .. ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥΒΛΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ !!!

http://www.weirdnews.gr/wp-content/u...e_1630409c.jpg

ΚΑΙ ΝΑ Ο ΚΟΜΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ...ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ...ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ <<ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ>> ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ... ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!

http://www.prophetofnoise.com/wp-con...mhsx_front.jpg]

σχολιο 50

... αναδημοσιευση των πρωτων σχολιων μας των χαρακτηριστικων και καθοριστικων της συζητησης που ακολουθησε..
...για τα ορισματα και τα πορισματα που δημοσευονται ,,,εχω την αποκλειστικη προσωπικη ευθυνη ,,, καμμια ομαδα ή οργανωση ή δικτυο δεν με παρωθει και δεν με σιγονταρει ,,,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΟΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ...

ΦΑΟΥΣΤ 01-09-11 09:31

'Εχω ένα φίλο που κάθε τρεις και λίγο καταβάλεται εντελώς οργανικά και ψυχολογικά από ανθρώπους που είναι γύρω του και έχω υπάρξει μάρτυρας σε δυο τρία περιστατικά που κόντευε να καταρεύσει μπροστά μας παρουσία μιας γυναίκας που θεωρούσε ότι είναι "βαμπίρ". Και με μένα όμως το έχει πάθει μια δυο φορές, λέει ότι πιάνει διάφορα αόρατα στον αέρα και ξαφνικά εκεί που του μιλάς κανονικά, παρατηρείς μια περίεργη συμπεριφορά, σαν να βλέπει κάτι που τον καταρακώνει και δείχνει ότι εκδηλώνει απότομη φυσική εξάντληση. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι πολλές φορές μου κάνουν κι εμένα "βαμπιρική" επίθεση ενώπιόν του τρίτα άτομα και μου συνιστά διάφορα μέτρα :p εγώ όμως δεν καταλαβαίνω τίποτα. Απλά κάνω ό,τι μου λέει να του περάσει. Δεν πιστεύω ότι ο "βαμπιρισμός" είναι θέμα που άπτεται της Μεταφυσικής, αλλά μάλλον της Ψυχολογίας. Κανείς δεν πιστεύω ότι μπορεί να επηρρεάσει ενεργειακά απλά με την παρουσία του κάποιον άνθρωπο. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις. Εκτός αν εννοούμε μια λογική μικρής ποσότητας προσωρινή απώλεια φυσικής ενέργειας που παρατηρούμε κάποιοι όταν βρισκόμαστε μέσα σε μια εκκλησία ή σε ένα ιερό χώρο ή μετά από έντονη προσπάθεια, γυμμναστική, σεξ. Δεν πιστεύω ότι έχει κάτι "μαγικό' η όλη ιστορία. Οι άνθρωποι χάνουν καθημερινά ενέργεια και την αναπληρώνουν από άλλους ή από το περιβάλλον τους. Ο μεγαλύτερος και πιο ισότιμος αμοιβαίος αλληλοβαμπιρισμός είναι η σεξουαλική πράξη. Τέλος, να πω ότι τυχαία στο avatar μου είναι μια καθολική καλόγρια βαμπίρ με μάτια χωρίς κόρες που βγάζει γλώσσα ως σεξουαλικό υπονοούμενο. Μου αρέσει να σατυρίζω "ανθρώπους του θεού" ή μάλλον της Εκκλησίας. Πιστεύω ότι τα μεγαλύτερα βαμπίρ είναι οι παππάδες και οι σατανιστές. Η συγχρονικότητα ζει και βασιλεύει.

demi 01-09-11 09:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΘΗΡΑ (Μήνυμα 90005)
σχολιο 49....κοιτα υπαρχουν , ντεμακο μου ,

ειναι λιγο αστοχη η κεκαλυμμενη ειρωνια σου, μιας κι εγω σε αποκαλεσα ετσι αυθορμητα και χωρις να θελω να υπονοησω κατι, καθαρα χαριν της συζητησης, επειδη ηθελα να δωσω φιλικο χαρακτηρα....

θεωρω οτι εχεις αναλωθει πολυ στο θεμα του τι κακο μας προκαλουν, παρα στο πως μπορουμε να προφυλαχθουμε...εχεις γραψει σελιδες ολοκληρες, σε διαφορα θεματα εδω μεσα, που φαινονται επιθετικες, τρομοκρατικες εως απειλητικες...εκει πανω ειναι και η ενσταση μου....μην ξεχνας οτι παλιοτερα σε πολλα θεματα ειχα συμφωνησει μαζι σου... και ακομα συμφωνω...αλλα παρατραβηξε...καιρος να προχωρησουμε αυτο το θεμα πιο κατω....στο τι μπορουμε να κανουμε...

αν ξερεις και γνωριζεις κατι επ' αυτου, καιρος να το πεις, ωστε να μπορεσουμε κι εμεις που ενδιαφερομαστε να κρινουμε και μαθουμε καποια πραγματα...

σταματω εδω, γιατι δεν θελω να βρεθω σε αντιπαραθεση...

συνεχιζω να εχω φιλικο τονο, σε περιπτωση που παρεξηγησεις παλι...

ΗΛΕΚΤΡΑ 01-09-11 14:32

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΘΗΡΑ (Μήνυμα 90005)
σχολιο 49

- αποκεντρωση ειναι ενα μεγιστο ζητημα -λυση εναντια στην μαζικη υποβολη και αφαιμαξη ...η αποαστικοποιηση λοιπον αποκτα ενα αλλο μεταφυσικο και εσωτερικο νοημα και προτεραιοτητα για την αποφυλακιση της ανθρωπινης ζωης ...

Αμ, δεν το επιχειρησα; Το εκανα!
Ε, και; Τρωω πολεμο για να αναγκαστω να ξανα-επι-κεντρωθω αφου η οικογενεια μου ειναι σκορπισμενη.
Σε ποια πολιτεια ευνομουμενη ευνοειται ο μακροχρονιος χωρισμος της οικογενειας χαριν της εργασιας;
Ναι, τρωμε πολεμο καθημερινο, το πιστευω.
Δεν ειναι τυχαιο που υπεφερα εργαζομενη για χρονια σε μεγαλο οργανισμο της πρωτευουσας.
Ουτε τυχαιο που ολα ξαφνικα συνενωνονται.

ΚΑΘΗΡΑ, σε παρακαλω, δωσε οσες πληροφοριες χρειαζομαστε για να αμυνθουμε εναντια σ' αυτες τις επιθεσεις.
Προσωπικα, το χρειαζομαι και αμεσα.

ΚΑΘΗΡΑ 01-09-11 18:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ (Μήνυμα 90046)
Αμ, δεν το επιχειρησα; Το εκανα!
Ε, και; Τρωω πολεμο για να αναγκαστω να ξανα-επι-κεντρωθω αφου η οικογενεια μου ειναι σκορπισμενη.
Σε ποια πολιτεια ευνομουμενη ευνοειται ο μακροχρονιος χωρισμος της οικογενειας χαριν της εργασιας;
Ναι, τρωμε πολεμο καθημερινο, το πιστευω.
Δεν ειναι τυχαιο που υπεφερα εργαζομενη για χρονια σε μεγαλο οργανισμο της πρωτευουσας.
Ουτε τυχαιο που ολα ξαφνικα συνενωνονται.

ΚΑΘΗΡΑ, σε παρακαλω, δωσε οσες πληροφοριες χρειαζομαστε για να αμυνθουμε εναντια σ' αυτες τις επιθεσεις.
Προσωπικα, το χρειαζομαι και αμεσα.

σχολιο 51

http://siteseeing.gr/wordpress/wp-co...teSeeingGR.jpg

... η ψυχοτρονικη τεχνολογια Ηλεκτρα ειναι καρπος αιωνων εντατικης απορρητης ερευνας ...τελικα τα εργαλεια της αυτα που εχουν αποδεικτει τα πιο αποτελεσματικα ειναι τα τεχνητα ηλεκτρομαγνητικα πεδια κυματα ..

...στο τομεα αυτο εχουν δαπανηθει τρελα ποσα και εχουν παραχθει τρομερα συμπερασματα και εχουν αναδειχθει τρομερες τεχνολογικες δυνατοτητες που δυστυχως βρισκονται στα χερια των κακοηθων επενδυτων της ψυχοτρονικης διαχειρισης....
...πριν απο καθε προσπαθεια δρασης αμυντικης καταρχην και προστατευτικης αυτο που πρεπει να γινει ειναι να καταλαβουμε τι ακριβως ειναι αυτη η ψυχοτρονικη διαχειριση ,ποιοι οι σκοποι αυτων που ειναι προωθητες και επενδυτες των προγραμματων αυτων ...σε αυτη την κατευθυνση προς το παρον εχω ριξει το βαρος των παρεμβασεων μου μεσω διαδικτυου, τις οποιες ελπιζω στο μελλον να προεκτεινω και στο φυσικο πεδιο ..

...σχετικα με τι κανουμε υπαρχουν καποιες ανοργανωτες σκεψεις οι οποιες ακομη βρισκονται υπο επεξεργασια ....γενικα πιστευω οτι η αμυνα κι αντεπιθεση προς το παρον ειτε σε ατομικο ειτε σε συλλογικο επιπεδο απο εμας εδω στο προσκηνιο-βαση της πυραμιδας που ειμαστε αποκλεισμενοι απο την υψηλη τεχνολογια της ψυχοτρονικης μονο σε διαλογιστικο επιπεδο μπορει να γινει ( ευχης εργο στο μελλον να υπαρξει υποστηρικτικη τεχνολογια το πλευρο της καταπονημενης ψυχικα ανθρωποτητας αλλα αυτο απαιτει αναπτυξη ενος δυναμικου κινηματος προς τη κατευθυνση αυτή) ...

...απο την αλλη οι δυσκολιες διαλογιστικης δρασης ειναι αμετρητες ( και μη ακουτε τους διαφορους νεοποχιτες νεοπλουτους γκουρου του κοκαινακηδες,, αυτοι την μονη διαλογιστικη επαφη που εχουνε ,ειναι με τα ψυχρονικα πεδια του Τειχους και τις σκιες του , τιποτε άλλο ) οι διαλογιστικες δυσκολιες ειναι αμετρητες επειδη οι ψυχικες δυναμεις ειναι ατροφικες και εξασθενημενες ακριβως λογω της διαχυτης παρουσιας ενος ισχυροτατου πολωτικου ηλεκτρομαγνητικου πεδιου τεχνητου αυτου που εχουμε αποκαλεσει <<Τειχος>>...η επιγνωση ωστοσο και αφυπνιση ως προς τις ακριβεις διεργασιες της φυλακισης και του βασανισμου της ψυχης, μοιραια θα αρχισει να κινητοποιει σιγα-σιγα και με το χρονο την ψυχικη μας δυναμη και να προκαλει την πολυποθητη ρωγμωση του Τειχους σε ατομικο ή και συλλογικο επιπεδο ..
...γιατι αν δε ρωγμωθει το Τειχος φως και δυναμη ψυχης για τα περεταιρω της αντιστασης και αντεπιθεσης μας της κινηματικης εναντια στους εκβιαστες της ζωης δεν θα μπορεσουμε να εχουμε ...

...σε ατομικο επιπεδο αυτα ολα δηλαδη η ρωγμωση κι η ευεργεσια ζωης μεσα απο την ρωγμη ειναι μια επωδυνη και δυσκολη διεργασια και θελει τρομερη δαπανη εσωτερικης ενεργειας αλλα και βοηθεια απο τους εσωτερικους μας καθοδηγους για οσους βεβαια απο μας καθοδηγουνται εσωτερικα και εχουν επαφη σε εσωτερικες διαστασεις με αυτους τους καθοδηγους ...
.. αν τωρα φτιαχθουν ομαδες ατομων που εχουν πρωτα πεσθει για την υπαρξη αυτης της φυλακης και της τυρρανιας της ψυχης και εχουν κατοπιν μελετησει τις λεπτομερειες αυτης της εντειχισης και υποβολης τοτε ισως συλλογικα καταφερουν με διαλογισμο παντα να ανοιξουν ομαδικη ρωγμη τροφοδοσιας και πνοης αρα δυναμης ψυχικης ...

..αρα πριν απο καθετι .. χρειαζεται να εχει πεισθει κανεις για τις μεθοδους της ψυχικης παγιδευσης και τυρρανιας που εφαρμοζονται ,κατοπιν χρειαζεται να μελετησει καλα τις λεπτομερειες αυτης της παγιδας που εχει στηθει απο τους καταληψιες του κοσμου μας ,,, και αφου εχει κατανοησει ολα αυτα σε βαθος, να αρχισει να οργανωνει συλλογικες διαλογιστικες προσπαθειες ρωγμωσης ή και τρυπας στο Τειχος...
...η τρυπα εινα μια διαρκης ρωγμη που τεινει να μονιμοποιηθει... μεσα απο αυτη η ομαδα μπορει να αντλει την απαιτουμενη ενεργεια ψυχης για την συλλογικη κινηματικη αναπτερωση της αλλα προπαντων την καθημερινη της εμψυχωση...

...διαλογισμο λοιπον ΗΛΕΚΤΡΑ και μαλιστα ομαδικο για την δημιουργια ρωγμης και τρυπας στο Τειχος .. ετσι ωστε να αρχισουμε να αναπνεουμε και μετα ολα τα αλλα θα κυλησουν σαν γαργαρο νερακι κι η ψυχικη δυναμη που θα διοχετευτει μεσα απο την ρωγμη -τρυπα θα ναι κινητηριος και ζωογονος ...

... παντως σε ατομικη βαση ,ο διαλογισμος ρωγμωσης ,ειπαμε θελει καθοδηγο απο τα μεσα και βοηθεια ... σε βαση ερωτικου ζευγους ωστοσο η ρωγμωση μπορει να ερθει πολυ πιο αυθορμητα ,,,,,μια ερωτικη ζωη οχι βεβαια του τζουφρου σεξιστικου προτυπου της γρηγορης επιφανειακης ηδονης αλλα της βαθιας επιθυμιας για ερωτικη ενωση μια τετοια επαφη λοιπον δημουργει ναι ισχυροτατες πιεσεις και δυνατοτητες ρωγμωσης και ανασας ζωης μεσα απο τις «ρωγμες» για τους ερωτικους συντροφους ...

...σε αυτο το τομεα το Συστημα εχει προβλεψει τον << κινδυνο>> και μεσω κυριως του Σταρ Συστεμ στη κυριολεξια εχει διαστρεψει με τα σεξιστικα του προτυπα την πηγαια ερωτικη επιθυμια των ανθρωπων που θα μπορουσε να οδηγησει σε ρωγμωση ,,,

Ο ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΡΩΓΜΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΡΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ .....
...αχχα ααχχ λυπαμαι παιδια αληθινα λυπαμαι που γινομαι φορεας του και μαρτυρας αληθινου τρομου ,,,των τρομερων και φοβερων πραγματων που εχουν σχεδιαστει σε βαρος της ζωης μας ...ερημην μας και που βρισκονται σε πληρη αναπτυξη και εντατικη εφαρμογη ...
...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΩΠΙΝΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ... ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ...

...ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΑΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ, ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ...

lmike 02-09-11 19:09

Συμφωνώ σε αρκετά, αν και αυτά τα οποία συμφωνώ χάνονται μέσα στην τεράστια ανάλυση. Ακόμα όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο. Μπορείς να πεις τα ίδια στο 1/3 από αυτά που έγραψες απλά και κατανοητά για όλους.

Από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενά σου, προσπαθείς να αφυπνίσεις κόσμο (άρα αρχάριους). Δεν νομίζω να το καταφέρεις με τόσο πολύ συμπύκνωμα.

ΚΑΘΗΡΑ 05-09-11 16:50

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Crystalline water (Μήνυμα 89997)
Εγώ θεωρώ ότι δεν είμαι ψυχικό βαμπίρ καθώς κάνω τα πάντα το έχω συνήθειο να μην επιβαρύνω φίλους με δικά μου θέματα ακόμα και στις μαύρες μου δε μιλάω αν δε μου το εκμαιεύσεις αλλά κάνω πλάκα πιο πολύ black humor.Πιστεύω ότι όλοι έχουμε λόγους να πέφτουμε λόγω προβληματων και δε πρέπει να επιβαρύνουμε άλλους.Γενικώς είμαι επικοινωνιακή και ευχάριστη.
Αυτό όμως το πληρώνω γιατί μαζεύω πολύ σκάρτο πράγμα γύρω μου και πολλές φορές ενώ με προειδοποιεί το ένστικτο μου τείνω να δίνω ελαφρυντικά στους άλλους.Απορροφώ εύκολα κακή ενέργεια,λεγόμενο μάτι,το οποίο με κομματιάζει.Παλιότερα δε,σε κάποια σεμινάρια εγώ και μία φίλη μαζεύαμε ολες τις αδύναμες και δυστυχισμένες υπάρξεις και έφευγα και πήγαινα σπίτι μου και αισθανόμουν εξαντλημένη χωρίς προφανή αιτία.Οπότε μου πε κάποια στιγμή η φίλη μου δε βλέπεις πως μαζεύονται γύρω μας σα τις πεταλούδες στο φως θα συμπάσχεις αλλά δε θα μετέχεις με την έννοια να παίρνουν από σένα αυτοί το συνηθίζουν και ζουν έτσι.Οπότε και γω το υιοθέτησα και είμαι προσεκτική.
Παρόλα αυτά τη κακή ενέργεια από το μάτι δε μπορώ να την αποφύγω και όπως μου χει πει μια φίλη μεγάλη σε ηλικία που με ξεματιάζει γιατί δε μου φεύγει εύκολα από όλους το ρουφάω σα σφουγγάρι ,δε το χει ξαναδεί αυτό.

σχολιο 52

...κανεις με σιγουρια δεν μπορει να πει οτι δεν δρα ως αφαιμακτης της ζωης των αλλων ασυνειδητα και λογω της λειτουργιας της ιδιας της ψυχης του ...βεβαια στις σελιδες 5-7 θα βρεις τον ακριβη ορισμο του βαμπιρισμου που δωσαμε .. δηλαδη βαμπιρ ειναι μοναχα οποιος οχι αθελα του αλλα συνειδητα και ηθελημενα τραβαει την ζωη και το αιμα των αλλων αδιαφορωντας για την αποδυναμωση που προκαλει ...

.. <<επικοινωνιακη και ευχαριστη>> μμμμ δεν μπορεις με βεβαιοτητα να το ξερεις .. πιθανον ετσι να νομιζεις οτι εισαι,,, σημασια εχει πως νιωθουν οι αλλοι κοντα σου ...

...η κακη ενεργεια πολλες φορες δηλαδη τα σκαρτο πραγμα μπορει να ερχεται και απο τα εσωψυχα μας, το εχεις σκεφτει ποτε αυτο ???... δεν ερχεται το σκαρτο παντα απο τα εξω αλλα κι απο τα μεσα,,, ειναι δηλαδη δικο μας σκαρτο πραγμα ...

...και γενικα ο ανθρωπος που μιλαει τοσο ευκολα δημοσιως και τοσο θετικα για τον εαυτο του .... κατι πολυ βαρυ κι αρνητικο τον σκιαζει και εξ ιδιας πειρας στο λεω αυτο ... αν θες το αναλυουμε ....εδω ειμαστε εμεις γιατι οχι μονο να κραζω και να θεωρητικολογω ξερω ,,,αλλα και να ψυχαναλυω ... και η ψυχαναλυση θελει τολμη και ψυχικη δυναμη για να μπορει κανεις να αντικρυσει το δαιμονα τον εσωτερικο του που τον τυρραναει ...

ΚΑΘΗΡΑ 06-09-11 07:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΘΗΡΑ (Μήνυμα 85881)
σχολιο 2

,,, επαναφερουμε αυτην την παρα πολυ καλη καταθεση-δημοσιευση υπογραμμιζοντας τα σημεια που θεωρουμε κρισιμα και αξια προσοχης και σχολιασμου...

....ΛΟΙΠΟΝ παιδια ,, το θεμα παει πολυ βαθια ...και γενικευεται μιας και ο τροπος με τον οποιο φυσιολογικα αντλουμε ενεργεια απο το περιβαλλον μας δεν εινα κοινος για ολους ...
( σε νορμαλ καταστασεις εννοειται και οχι υπο τις παρουσες στις οποιες ειμαστε ολοι εγκλειστοι ενος τεχνητου τειχους απο η/μ πεδια σχετικα με αυτες της επικτητες και παραφυσει διαταραχες κοιταχτε εδω http://www.metafysiko.gr/forum/showt...5641#post85641)

...για να το καταλαβουμε αυτο θα πρεπει να ανατρεξουμε στην λειτουργια των ψυχικων μας κεντρων ,,διαβαστε σχετικα με αυτο στο θεμα μας < Τεχνητα πεδια και ψυχικη δυσλειτουργια >...

..τα ψυχικα μας κεντρα εινα μικροσκοπικοι στροβιλοι, αλλοτε περνουν την μορφη ρουφηχτρας και αλλοτε τη μορφη πιδακα -συντριβανιου ,,,οταν μερνουν μορφη ρουφηχτρας τοτε αντλουμε ενεργεια απο το περιβαλλον και την διοχετευουμε στο ενεργειακο μας σωμα ..οταν τα ενεργειακα μας κεντρα περνουν μορφη πιδακα η ενεργεια αναβλυζει απο μεσα μας προς τα εξω...

...τωρα ο ρυθμος η αλλιως η περιοδικοτητα με την οποια εναλλασσεται αυτο το φαινομενο ρουφηχτρα -πιδακα ειναι κρισιμη μιας και μας δειχνει εντελει την εξελιξη , την ενεργειακη ποιοτητα αρα και την ταξη την χρωματικη του ατομου ...
...υπαρχουν ατομα που η αλλαγη αυτη απο ρουφηχτρα σε πιδακα συμβαινει χωρις μια ορισμενη περιοδικοτητα ο ρυθμος εναλλαγης δεν ειναι σταθερος ..

...αποτομα πολυ αποτομα μπορουν τα ψυχικα τους κεντρα απο ρουφηχτρες να γινουν πιδακες ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗς ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΓΚΥΛΩΤΕΣ ΚΑΙ "ΣΚΛΗΡΕΣ " ΣΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ...
ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΠΕΔΙΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΥΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΒΡΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ....

...ο τροπος εναλλαγης εχει παντως σχεση με το ενδομυχο σκοτος το ενυπαρχον στις ψυχικες δομες μας ...
...με βαση αυτα τα χαρακτηριστικα της εναλλαγης ρουφηχτρα -πιδακα μπορουμε ψυχικα να χωρισουμε τα ατομα σε:

-σε εξωστρεφη ενεργειακα που τα ψυχικα τους κεντρα εχουν τη ταση να λειτουργουν κυριως ως πιδακες και να εναλλασσονται σε ρουφηχτρες για λιγο και αποτομα ,

-σε εσωστρεφη ενεργειακα που τα ψυχικα τους κεντρα εχουν την τασH να λειτουργουν ως ρουφηχτρες επισης με αποτομη και πολυ συντομη εναλλαγη σε πιδακες ...

-και βεβαια τα ισορροπημενα ενεργειακα ατομα που τα ψυχικα τους κεντρα με μια σταθερη συχνοτητα εναλλασσονται ομαλα απο πιδακες σε ρουφηχτες και αντιστροφως ...

...στις δυο πρωτες περιπτωσεις αυτες των εξωστρεφων και εσωστρεφων ατομων ,, μπορουμε καθαρα να αναγνωρισουμε τις ιδοτητες που περιγααφει ο galadriel....
...προκειται για ατομα που εμφανιζουνε εγγενεις ψυχικες διαταραχες ,,,δημιουργωντας ενεργειακα προβληματα στο διαχυτο ενεργειακο περιβαλλον ...διαταρασσωντας το απλα και μονο με το τροπο που λειτουργουν τα ενεργειακα τους κεντρα ...τα ατομα αυτα δυσχεραινουν τις ζωτικες λειτουργιες των αλλων ατομων ,,,

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ,, Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ...

ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ .. ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ .. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ...ΤΟΤΕ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ !!!

... απο την αλλη ποσοι και ποσοι απο εμας δεν ανηκουμε αληθεια σε αυτες τις κατηγοριες εξωστρεφειας η εσωστρεφειας ενεργειακης??? ...μαλιστα δεν εινα υερβολικο να πουμε οτι οι ψυχικοι αυτοι τυποι αποτελουν την μεγαλη πλειοψηφια των ανθρωπων ...αλιμονο αν αρχισουμε ολους να τους βλεπουμε σαν <βαμπιρ> ...ξαναλεω η εννοια χρειαζεται για οσους ασχολουνται σοβαρα με τα θεματα της ψυχικης ισορροπιας και διαταραχης ,,, χρειαζεται πολυ αυστηρο ορισμο...για να μην πεσει κανει στο μοιραιο για αυτον λαθος να θεωρησει ανθρωπους που εξελικτικα ειναι ανωριμοι κι αρα τα ψυχικα τους κεντρα εχουν την θεμελιωδη αυτη δυσαρμονια που περιγραψαμε ,ως βαμπιρ........................................... φευ!!!

http://2.bp.blogspot.com/_YBWqgycwSH...s400/Angel.jpg

http://www.e-seasons.gr/images/products/491bb.jpg

σχολιο 53

...αναδημοσιευση του κρισιμου σχολιου 2 απο τα αρχικα των παρεμβασεων μας στο παρον θεμα , οπου αναλυουμε την λειτουργια των ψυχικων κεντρων και το πως αυτη σχετιζεται με την αντληση ενεργειας ή την εκροη διοχετευση ενεργειας ....τωρα πιο ψυχραιμα διαβαζοντας τα αρχικα αυτα σχολια μας ισως τους δοθει μεγαλυτερη προσοχη ...

τα ψυχικα μας κεντρα εχουν την μορφη ενος σπειροειδους γαλαξια βεβαια αυτο οταν υπαρχει κανονικη και ισορροπημενη λειτουργια ...να καπως ετσι ...
http://2.bp.blogspot.com/_VG-FCzE8Zh...ilkyway516.jpg

...και να ενα διαταραγμενο ψυxικο κεντρο με μη περιοδικους ρυθμους εναλλαγης στροφικης κινησης ...αυτο που δημουργει γυρωτου αγκυλωτες και αιχμηρες δυναμικες γραμμες πεδιου ...

http://www.iranon.gr/ELLADA/Karakone...atersprout.jpg

Crystalline water 06-09-11 11:45

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΘΗΡΑ (Μήνυμα 90126)
σχολιο 52

...κανεις με σιγουρια δεν μπορει να πει οτι δεν δρα ως αφαιμακτης της ζωης των αλλων ασυνειδητα και λογω της λειτουργιας της ιδιας της ψυχης του ...βεβαια στις σελιδες 5-7 θα βρεις τον ακριβη ορισμο του βαμπιρισμου που δωσαμε .. δηλαδη βαμπιρ ειναι μοναχα οποιος οχι αθελα του αλλα συνειδητα και ηθελημενα τραβαει την ζωη και το αιμα των αλλων αδιαφορωντας για την αποδυναμωση που προκαλει ...

.. <<επικοινωνιακη και ευχαριστη>> μμμμ δεν μπορεις με βεβαιοτητα να το ξερεις .. πιθανον ετσι να νομιζεις οτι εισαι,,, σημασια εχει πως νιωθουν οι αλλοι κοντα σου ...

...η κακη ενεργεια πολλες φορες δηλαδη τα σκαρτο πραγμα μπορει να ερχεται και απο τα εσωψυχα μας, το εχεις σκεφτει ποτε αυτο ???... δεν ερχεται το σκαρτο παντα απο τα εξω αλλα κι απο τα μεσα,,, ειναι δηλαδη δικο μας σκαρτο πραγμα ...

...και γενικα ο ανθρωπος που μιλαει τοσο ευκολα δημοσιως και τοσο θετικα για τον εαυτο του .... κατι πολυ βαρυ κι αρνητικο τον σκιαζει και εξ ιδιας πειρας στο λεω αυτο ... αν θες το αναλυουμε ....εδω ειμαστε εμεις γιατι οχι μονο να κραζω και να θεωρητικολογω ξερω ,,,αλλα και να ψυχαναλυω ... και η ψυχαναλυση θελει τολμη και ψυχικη δυναμη για να μπορει κανεις να αντικρυσει το δαιμονα τον εσωτερικο του που τον τυρραναει ...

Υποδείξεις σε προσωπικό επίπεδο δέχομαι μόνο από φίλους που μάλιστα έχω πολλούς και είμαι ανοιχτή σε αυτό,παρατηρήσεις απο κακεντρεχείς ανθρώπους δε δέχομαι.
Αν είχα κάποιο πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο θα φαινόταν και εδώ νομίζω ότι υπήρξα ιδιαίτερα ευγενής ακόμα κι όταν δε χρειαζόταν.Με το να ειρωνεύομαι όλους εδώ πέρα δε νομίζω ότι με κάνει ανώτερο ον .
Τελοσπάντων το θέμα θεωρείται λήξαν για μένα και δε πρόκειται να ξανασχοληθώ με αυτό μιλάω σε περίπτωση που το δουν οι διαχειριστές ως προσωπική προστριβή.'Οταν όμως κάποιος σου κάνει προσωπική επιθεση χωρίς να σε ξέρει δε μπορείς να μην απαντήσεις.

c.r 06-09-11 18:55

Crystalline water, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να εκλάβεις τα λόγια της Καθήρας προς εσένα ως μια επίθεση, κάθε άλλο μάλιστα... Περισσότερο σαν ενδιαφέρον προς εσένα μου φάνηκε. Όπως και να 'χει, όταν κάποιος συμμετέχει σε ένα τέτοιο θέμα και ξεκινά να γράψει το πρώτο του σχόλιο με πρώτη την λέξη "εγώ", φυσιολογικό είναι να περιμένει και μια κριτική κατά την ανάπτυξη του θέματος πάνω σε όσα ανέφερε. Όσα ανέφερες λοιπόν, αφορούσαν εσένα και πάνω-κάτω την πιθανότητα του να είσαι ή να μην είσαι "ψυχικό βαμπίρ", κάτι που φυσικά κανείς δεν σε υποχρέωσε να κάνεις. Ίσως ένιωσες την ανάγκη να το κάνεις κι αυτό είναι σίγουρα δεκτό.

Καθήρα, τον ορισμό που δίνεις στην έννοια "ανθρώπινα ψυχικά κέντρα", θα μπορούσες να τον απλουστεύσεις χάρην της συζήτησης; Εκ πρώτης όψεως, θεώρησα πως μιλάς για τα γνωστά στους περισσότερους από εμάς σανσκριτικά τσάκρας, αλλά μετά το τελευταίο σου μήνυμα, οφείλω να πω ότι μπερδεύτηκα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:08.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.