Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-03-16, 15:26
alkinoos Ο χρήστης alkinoos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κέρκυρα
Προεπιλογή

Αναμφίβολα, ήμουν αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο μου και την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου. Μέσα σε λίγες ημέρες όλα τα ωραία μακριά μαλλιά μου θα είχαν κοπεί και το κρανίο μου θα ήταν κομμένο στα δύο. Τι δοκιμασία! Θυμάμαι τους Π ενώ έλεγαν: «Μία κρίση είναι μία ευκαιρία σχεδιασθείσα για να ταρακουνήσει τα θεμέλια μίας εσωτερικά παγιωθείσας συμπεριφοράς». Παραδόθηκα και έθεσα την πρόθεση να αντιμετωπίσω το πρόβλημα με όση περισσότερη χάρη και άνεση μπορούσα. Σε αυτή την διαδικασία είχα κατορθώσει να μεριάσω τους φόβους μου και η αγάπη είχε γίνει ο καλύτερός μου σύμμαχος. Επικοινώνησα με όλους εκείνους που ένιωθα να είχα κάποια σύνδεση, και τους ζήτησα να μου στείλουν την αγάπη τους και ευλογίες. Υπήρχαν άνθρωποι στους οποίους έτρεμα να τηλεφωνήσω. Όμως, το έπραξα και ακολούθως ένιωσα υπέροχα. Άνοιξα στην συχνότητα της αγάπης και σε αντάλλαγμα εισέπραξα ένα εκπληκτικό κύμα αγάπης από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, παλαιούς γνώριμους, γιατρούς, νοσοκόμες και γείτονες - όλους. Κοίταξα κατά μέτωπον την πρόκλησή μου γεμάτη δύναμη, την οποία μου έδωσε η αγάπη, και μετά από μία πεντάωρη εγχείριση εξήλθα ως πεταλούδα πλήρης χρωμάτων.

Η μετεγχειρητική ανάρρωση έδωσε σε εμένα την ευκαιρία να αποκαλύψω, να κατανοήσω και να μετουσιώσω ορισμένες παγιωμένες συμπεριφορές που με κρατούσαν φυλακισμένη. Σήμερα, δεκατέσσερις μήνες μετά την «άρση κρανίου», όπως λένε οι Π, φαίνομαι και είμαι νέος άνθρωπος. Πράγματι, κάποιες φορές απαιτείται να ταρακουνηθούμε έως τον πυρήνα της ύπαρξής μας για να αλλάξουμε.

Διηγήθηκα σε εσάς την ιστορία μου -τα μαθήματα της ζωής μου- ελπίζοντας οτι, όταν ενταθούν οι άνεμοι της αλλαγής στην δική σας ζωή, εσεις θα κάνετε μία παύση για λίγο υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι όλα όσα μας προσφέρει η ζωή είναι ένα μάθημα. Παίξτε το παιχνίδι της ζωής με γούστο. Σας παρακαλώ θυμηθείτε να επιλέγετε την αγάπη και να βλέπετε όλες τις εμπειρίες ως μαθήματα ευκαιρίας που δίδονται με αγάπη.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην αδελφή μου Μπάρμπαρα και τους Πλειαδείους για την αγάπη τους, την υποστήριξη και την φιλία.

Κάρεν Μαρτσίνιακ ,Σεπτέμβριος 1998

..συνεχίζεται
Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" - Ερμής O Τρισμέγιστος

Εγώ έζησα και πέθανα και άλλες φορές πριν από αυτή τη ζωή και όταν ήμουν πεθαμένος η ψυχή μου λειτουργούσε σαν να ήμουν ζωντανός,ενώ όταν ήμουν ζωντανός η ψυχή μου λειτουργούσε σα να ήμουν πεθαμένος - Πυθαγόρας
Απάντηση με παράθεση